for hardworker
  Visning av honnørposter for hardworker
Sider:
  • 1
  • 1  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Vakre kropper... ;) 28. desember 2005, 00:58
    Du har helt rett, hardworker... du har null bakgrunn for det du sier. Smiley

    Ingen har nektet noen å komme med noen slags mening, men en liten spirevipp av en tenåring sin forulempede kommentar; "Fy faen, hun der hadde ikke jeg pult!" ER ingen begrunnet mening. Hva tigergutt eller andre føler seg truffet av, gir jeg en god lang faen i, men slikt barnslig piss er ikke argumenter, eller meninger, det er oppgulp... what Å fotsette å tyte om dette blir bare idioti. og ihvertfall ikke konstruktivt. Oops, slo jeg to over samme børsten nå!? Shocked

    Jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke kan fokusere på det som er det relevante i innleggene, det du drar ut nå er jo bare piss.. useriøse kommentarer er vi begge enig om at ikke hører hjemme på de seriøse sidene på forumet, jeg kunne heller tenkt meg en tilbakemelding om det jeg sa om temaet, men det klarer dere faktisk å overse helt.. og kom ikke her med det fjortis tullet nå igjen.. det er totalt utbrukt på denne posten her..
    Honnør gitt av : LeTigr3, 28. desember 2005, 01:12
    2  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Vakre kropper... ;) 27. desember 2005, 13:19


    Ellers så er det totalt tragisk å se at det stadig vekk skal rakkes ned på muskuløse kvinnekropper. Da jeg startet denne tråden startet jeg den a) fordi jeg faktisk synes kvinner med muskler er vakkert, og b) fordi jeg var skit hakke lei av alle disse trådene hvor "fjortiser" på død og liv MÅ rakke ned på slike kropper! (ja, jeg skriver fjortiser, jeg er 37 år gammel, og jeg har ett meget rikt språk, så det er ikke i mangel av andre ord... Wink )



    Så nå forventer du at hele forumets medlemmer skal jatte med deg og meningene dine!? Og at tøffelhelten din skal skjelle ut alle som prøver å komme med andre synspunkter!!

    På en annen side har flere av bildene mildnet mitt syn på kvinnelige kroppsbyggere (les: fitnessutøvere), her var det faktisk tendenser til feminine linjer, og noen av kvinnene var direkte nydelige (husker ikke navnene i farten).
    Et argument for at flere menn ikke føler seg betatt av kvinnlige "muskelbunter " kan være fordi de føler at disse individene ligner for mye på sitt eget kjønn.. det er jo nettop slik det er å være heterofil, at man føler for det som er ulikt deg selv.. En annen grunn kan være kjønnsrollene som fortsatt former menns syn på hvordan kvinner "skal se ut". Androgyne (hehe, jeg lærte noe nytt der expedit:)) ansiktstrekk, og kropper uten fett er  da noe som man ser på som unormalt, og da også frastøtende!
    Honnør gitt av : LeTigr3, 27. desember 2005, 16:26
    3  Trening / Andre Treningsaktiviteter / SV: 3000 M 04. august 2005, 00:37
    Det er mange teorier om hvilken treningsmetode som er best egnet for hurtigst økning av utholdenhet.
    Det tradisjonelle synet sier at man må opparbeide seg et godt grunnlag, basert på mengdetrening, det vil si lange turer på ca. 1-2 timer og rolig intensitet. Så bør man legge inn intervalltrening som egne økter. (Kilde Asbjørn Gjerset) Men siden en 3000m ikke varer lenger enn ca 9-15 min, med submaksimal (maksimalt etter forholdene) arbeid, må treningen legges opp etter dette. Det vil si intervaller med lange arbeidsperioder(4-7min), med relativt høy intensistet. Du bør også løpe 3000metere (testløp- spesifikk trening) med gjevne mellomrom, for å kunne kontrollere treningen og (forhåpentlighvis) fremgangen. Skriv logg fra hver treningsøkt, der du er nøye med treningsform, belastning, varighet, og dagsform.

    Restitusjon er like viktig som selve treningen. Du bør derfor legge opp treningen slik at kroppen får hentet seg inn igjen etter harde økter. Tøyning for å korte restitusjonstiden har liten/ingen innvirkning. Men du bør derimot jogge rolig ned etter hver økt. 5 minutter rolig nedjogging halverer melkesyreverdiene i musklene, og har derfor en gunstig effekt på restitusjonstiden.

    For å gjennomføre gode 3000metere må du ha en veldig god psyke (evne til å kunne presse seg). Dette er noe som kommer med trening fordi utnyttelsesgraden blir bedre. Det er også viktig å legge opp en taktikk/plan for løpet (anbefaler deg å låne/kjøpe en pulsklokke for lettere å kunne måle intensiteten). Utførelsen er individuell, og det er viktig at du kommer fram til det som passer deg best! Det er viktig at du setter deg målsettinger undervegs, altså delmålsettinger. Slik er det lettere å føle at du mestrer oppgaven, og dermed ikke mister motivasjonen. Det kan også være lurt å trene sammen med andre; gjerne noen som er en anelse bedre trent enn deg, slik at du har noe å strekke deg etter.

    Dette er desverre lite oversiktlig og noe ufullstendig. Jeg prøvde å ikke gjøre dette for vanskelig, fordi jeg hverken vet noe om hvordan din trenigs-tilstand/grunnlag eller bakgrunnskunnskap om utholdenhetstrening er. Det kan være lurt å kontakte noen i nærområdet for videre oppfølging.

    Lykke til med treningen! Smiley





















    Honnør gitt av : Banned4Life, 04. august 2005, 01:36
    4  Trening / Andre Treningsaktiviteter / SV: Ski! Trenger litt experthjelp :) 06. juni 2004, 01:24
    ved skøyte så bruke du både triceps, den brede ryggmuskelen, hoftestrekkerne, litt skuldre og knestrekkerne.. ved og trene styrke (særlig pumping), vil du over lang sikt få en negativ virkning på utholdenheten.. blant annent fordi du blir tyngre og får mer masse og dra på, og at kappiliærtettheten rundt muskelfibrene blir mindre = o2- opptaket blir mindre effektivt.. de fleste langrennsløpere trener derfor etter RM-metoden for at den relative muskelstyrken (styrke i forhold til vekt) skal bli bedre..
    Honnør gitt av : hanzzennn, 06. juni 2004, 17:48
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!