Visning av honnrposter for KampNorge
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Saker fra media / SV: PT-UTDANNELSE - AFPT vs. NIH 21. februar 2006, 14:17
  Hvordan vet du dette? Hmmmm.. Book
  Det er ganske lett for de instansene du nevner å gjøre et enkelt søk på de forskjellige databasene og finne ut hvilken forskning som foreligger. De som foreleser på NIH er godt skolerte folk som kan nettopp dette, det er grunnlaget for deres fagfelt og deres jobb. Det er jo ofte dette som skiller seriøse, offentlig godkjente høyskoler og universitet fra mindre seriøse utdanninger/skoler, nemlig at de underviser og formidler kunnskaper som er godt dokumentert vitenskapelig. Om man skal basere seg på all mulig slags alternative og hypotetiske kostholdsråd og treningsmetoder uten å ta hensyn til dokumentasjon, så er man ikke akkurat med å bringe utviklingen og kunnskapen innen idretten og relaterte emner framover...

  Er du morsom?

  Enkelte av NIH sine forelesere støtter faktisk bruk av kreatin i det "skjulte" akkurat som om det er doping. Kaller du det seriøst? Jeg kaller det dobbeltmoral.

  Ved IKKE å se på alternativt, noe jeg likte i forhold til AFPT er at de faktisk benyttere seg av naprapater, som mest sannsynlig blir dette årtusens fysioer. Dette er -ALTERNATIVT- dette fører verden frem, ikke å prøve å skjule det.

  I tillegg så er kreatin blitt forsket på i mangfoldige år, at du ikke er opplyst på emnet trenger du vel ikke klage på eller skylde på andre enn deg selv. Kreatin er en naturlig substans i kroppen og bl.a. med tomme lagre vil ekstra påførsel være behjelpende.

  Stallion: Jeg forstår det, men din artikkel var vel for å vise forskjeller? Men greit, sender deg en PM og håper på ett bra svar Smiley
  Honnr gitt av : Jaa, 21. februar 2006, 19:22
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!