Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 35
  • 31  Generelt / Antidoping / SV: Strongman og doping på: 18. august 2006, 17:47
    Tja...nå er jeg i et styrkeløft og strongmanmiljø,Jeg har vært i BB miljøet en stund og kan si der var de fleste veldig opptatt av hva de tar i benk.
    Spør en f.eks.kroppsbygger om hva han tar i bøy?Jeg er ikke styrkeløfter,jeg er kroppsbygger,men spør hva han tar i benk?er han sterk der kommer svaret ofte før du har spurt ferdig spørsmålet. Wink

    Er en kar råsterk i benk og du spør han hva han tar svarer han jo selvfølgelig på det. Det er jo helt naturlig. Poenget mitt var at bb'ere og strongmen stort sett ikke trener for å bli sterkest mulig i bøy, benk og mark, men har andre mål med treningen (JA JEG VET DET FINNES MANGE DER UTE SOM TRENER FOR Å BLI STERK I BENKPRESS).

    Sitat
    Hva som er maksløfta til en strongman,tja ta Arild Haugen f.eks.han er ikke redd for å kringkaste sine maxløft..
    Så det er bare å hetse en styrkeløfter for han bare snakker om sine maxløft,da min erfaring av dette sier noe helt annet..

    Jeg sier ikke at styrkeløftere ikke skal snakke om resultatene sine. Jeg bare missliker enkelte styrkeløftere som ser på seg selv som større atleter enn bb'ere og strongmen fordi de klarer og løfte mer enn dem i bøy, mark, benk.
    Slett meldingSlett
    32  Generelt / Antidoping / SV: Strongman og doping på: 18. august 2006, 17:27
    Litt off-topic, men noe som irriterer meg noe så sinnsykt er når styrkeløftere hele tide skal sammenligne sin styrke (hvor mye di tar i benk, mark, bøy) med folk som driver med bygging eller strongman.... eller folk som rett og slett bare trener med vekter. Styrkeløftere har kun en oppgave; og bli sterkest mulig i _tre øvelser_. Hvor mange øvelser må en strongman og en bb'er mestre? Maaaange. Og bryr de seg så jææævlig masse om hva de makser i benk, mark og bøy. Nysj.


    Sånn, måtte bare få det ut.
    Slett meldingSlett
    33  Generelt / Antidoping / SV: Strongman og doping på: 18. august 2006, 17:23
    Strongman og Bodybuilding på høyt nivå er i mine øyne mer ett show enn en sport.

    Bodybuilding og Strongman uten steroider = zzzz å se på. De på tv er svakere og mindre enn de lokale heltene nede på gymmet (satt på spissen).

    Styrkeløft er en sport, men det er en sport som er ufattelig kjedelig å se på for de som ikke er veldig spesielt interesserte (og det er stort sett andre som også driver med styrkeløft). Folk som feks Gene Rychlak, som er den som benker mest i hele verden (full av dop seff) er morsomt å se på. Men her har styrkeløftingen gått over til å bli et show i stedet for en sport. If you catch my drift.




     
    Slett meldingSlett
    34  Generelt / Antidoping / SV: Franck VS ADN på: 18. august 2006, 11:02
    Har det noen gang blitt tatt en snowboarder i doping? Bortsett fra sikkert en og annen som har røykt seg en jonas og blitt tatt for det. Ikke det at harsj er noe særlig prestasjonsfremmende da.

    Uansett kan han fortsatt konkurrere i x-games, noe som er mye større enn OL for en snowboarder. Skjønner Franck godt.
    35  Generelt / Åpent forum / SV: Hva skjer med kvinner ? på: 17. august 2006, 21:06


    Å søren , var det DET det var??  woot
    Er det jeg sier, jeg får ikke slikt med meg.. mangler antenner på dette området... Hmmmm  Huh


    Enn hvis du hadde vært sammen/vært gift med en som kjørte for fort å havnet i fengsel. Hadde du gjort det slutt da?
    36  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: 20 år gamle Steve Kuclo!! på: 17. august 2006, 19:55
    Helt ufattelig!
    37  Generelt / Antidoping / SV: Gatlin tatt på: 30. juli 2006, 15:44
    Det var vel et spørsmål om tid før han ble tatt. Tipper Powel også blir tatt i nermeste framtid. Tenk hvor artig sprint hadde vært hvis doping var tillatt.
    38  Generelt / Åpent forum / SV: Hva slags syk verden er det vi lever i? på: 27. juli 2006, 20:06
    Vg.no vinkler sakene på sin måte. Eneste som står er at hun slipper fengsel. Sannsynligvis blir hun dømt til å ligge på psykiatrisk avdeling resten av livet. Tror dere hun bare slipper rett ut på gata når hun er erklært sinnsyk?
    39  Generelt / Antidoping / SV: Intervju med anonym pro.. på: 24. juli 2006, 18:20
    Tror faktisk det intervjuet stemmer meget bra med virkeligheten.
    40  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Kostholdsprogram - ser dette greit ut? på: 19. juli 2006, 22:15
    I 23-måltidet ditt ville jeg byttet ut oljen med 50-100 g komplekse karbohydrater, alt etter som.
    41  Generelt / Åpent forum / SV: Morsomt bodybuilding klipp fra Malcom in the middle. på: 11. juli 2006, 12:49
    Mener Coleman har mastergrad i økonomi og tjener store penger på aksjer ved siden av BB.
    42  Generelt / Åpent forum / SV: Tour de France 2006 på: 10. juli 2006, 02:39
    Havner Husovd i et ufarlig brudd på en halv-tung etappe vinner han nok, siden han har brukbare tempoetapper og er en meget god spurter. Men han er dessverre litt for dårlig for en massespurt. Men så har han også vært ganske uheldig i noen av spurtene da.
    43  Generelt / Åpent forum / SV: Tour de France 2006 på: 09. juli 2006, 18:03
    Vel, tåpelig gjort å spare seg i går når han heller ikke presterte i dag. Hvordan gikk det med de som vant tempoen i dag? Sykt egentlig med de syklistene, ser de sitter å sykler innimellom etappene også, tipper de sykler en avstand tilsvarende en etappe på hvile dagen i morra..

    Hva er vitsen med å brenne av alt kruttet på en tempo-etape når han vet at han ikke har sjangs mot de beste tempokjørerene? En 20. plass på en tempoetappe betyr ingen ting.

    De sykler på hviledagene for å "holde kroppen i gang". Funker dårlig å ligge en hel dag på sofaen når kroppen er vant til å sykle over 200 km hver dag.
    44  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Branch Warren 3 måneder ut. på: 07. juli 2006, 20:31
    Var faktisk en av de verste "drug-guruene" som var tilbøyelig til å tro Paul Jean Guillaume (skrives sikkert ikke slik) når han påsto at han var rein.

    Jeg er faktisk tilbøyelig til å tro det samme. Guillaume er forøvrig med stor sannsynelighet den minste proffen i "nyere tid" (men like fullt en av mine absolutte favoritter uavhengig av tidæra). Han hadde/har simpelthen vanvittige forutsetninger som bygger, og jeg er bra sikker på at han så bra ut muskulært sett før han berørte en vekt...

    En annen som hardnakket påsto det samme var Mike Ashley - som jeg også er tilbøyelig til å tro det samme om basert på hvordan fysikken hans så ut. Men når sant skal sies utlovet han en belønning på adskillige dollars for den som kunne bevise at han var dopet i en tid der veksthormoner ikke var testbart Wink

    Ellers står jo de aller fleste proffen åpent frem mht å innrømme egen bruk, så det er jo ikke akkurat noe de prøver å skjule heller. Det ville jo vært for dumt lissom Smiley

    Greit, han ser bra ut. Men hvor artig er det å se på et show hvor 20 på den størrelsen står å poserer? Folk elsker sånne som Warren, Coleman og Cutler enkelt og greit.
    45  Generelt / Åpent forum / SV: Tour de France 2006 på: 03. juli 2006, 19:04
    Herreguuuuud er så jævlig forbanna pga at Kjell Erik Kristiansen ikke kommenterer!!!!! Han som kommenterer sammen med Steffen Kjærgård på Eurosport går forsåvidt ann, men kommentator-teamet til TV2 er jo helt søppel. Ihvertfall Paasche! Hvordan i alle dager fikk han jobben? Kjell Erik Kristiansen er jo kongen når det gjelder å kommentere sykling!!!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 35
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!