Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / mister muskelkontakt etter få sett på: 24. oktober 2014, 20:17
    Lurte på om det er normalt eller flere en meg som mister muskelkontakt etter få sett ? F.eks på rygg eller bryst.. første settene får jeg en utrolig bra pump og "svie" i muskelen. Men etter noen sett eller et par øvelser så forsvinner kontakten.. dvs merker ikke svie/god pump .. selv om jeg kjører lette vekter. Og er veldig sikker på at jeg kjører rolig bevegelser hele veien. (Prøver litt begge deler) .?
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / tips om bulk på: 29. september 2014, 21:32
    planen var å bulke litt mot vinteren.. men synes mat rutinen min er OK til nå, selv om jeg ligger på alt for lavt kcal (1800 kcal ish) veier 80kg. spiser 1 "kjøttmiddag" etter trening,  ellers er det havregryn med 4egg (1 plomme) og en shake og  knekkebrød til kvelds f.eks.. noen som har en ok ide om noe easy å legge til for å bulke "cleant"?  kan jeg f.eks spise en sjokolade om dagen, for å legge på litt kcal, uten å bli feit av det? :p så lenge kcal nivået er OK. ?
    3  Kosthold / Kosttilskudd / arspatamfri proteinpulver!?! på: 21. september 2014, 19:45
    Hører rykter om at det er aspartam i 100% whey og wheytech proteinpulver. noen som vet noe om det?
    og .. er det noen som vet om aspartamfri proteinpulver? Smiley
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Hvor mange scoops i shaken på: 07. juli 2014, 18:36
    Raskt spørsmål, Hvor mange scoops bruker dere i proteinshaken ? jeg bruker / brukte 2 scoops med 100% whey fra proteinfabrikken..
     men ser ut som dette er en carbo bombe..? ifølge myfitnesspal er 50g med whey100 = 40g carbohydrater..  hva bruker dere? hvor mange gram/scoops? en scoop i min shake er ca 25 g
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvordan skal jeg fordele kcal/karb/prot/fett? på: 05. mars 2014, 13:49
    .
    6  Trening / Forum for nybegynnere / Hvordan skal jeg fordele kcal/karb/prot/fett? på: 05. mars 2014, 03:36
    -
    7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / mat før og etter trening på: 20. februar 2014, 14:19
    hei! jeg trener alltid rett etter frokost.. dvs en time etter frokost..  er det for lite å vente?  (jeg prøver å cutte nå)     og er det "tabu" å ha fett i det måltidet vist jeg skal miste fett?  jeg er veldig fan av brød så går i 2-3 skiver med brød og evnt. makrell i tomat..?  og en scoop shake (30g)   

    og etter trening. er det ok med bare en shake da og? jeg hiver oppi bcaa pulver.. men er det et must med raske karb også? og hvor lenge burde jeg vente med maten etter trening?
    8  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Reps og økning av vekt? på: 29. november 2013, 05:35
    Det er forskjellig fra person til person Smiley gjør det du føler er best.. er vel som å sammenligne a og b mennesk :p   jeg liker å begynne light for å få bra pump også hive på vekter, men vet om mange som gjør det motsatte.
    9  Trening / Forum for nybegynnere / holde "trapezius" sammen under trening? på: 28. november 2013, 01:25
    hei, jeg lurer på en ting.. jeg squeezer trapezius sammen når jeg trener bryst, siden man ikke skal skyve skuldrene fram vistnok... men skal man gjøre dette på alle muskler og øvelser? (utenom bein å mage da)   
    10  Trening / Forum for nybegynnere / pull ups teknikk på: 29. oktober 2013, 21:47
    hei. har bare et spørsmål angående albuer på pull ups.. gjør det noe om man kjører de "litt frem? " jeg liker å gjøre det, og itillegg lene meg bakover, så det blir på et måte en "ro" øvelse.. eller er det best å kjøre albuene rett ut til siden?
    11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trenger tips til program for en nybegynner på: 20. august 2013, 16:58
    pungtslanking er myte ja.. men engeribruk er energibruk:) pluss at du vil vel få volum (omsider) så det jevner seg ut vist du lever på kcal underskudd også..  mye fine treningsprogrammer der ute, men ville nok kanskje lært deg teknikk og øvelsene før du begynner "hardcore" at du kjenner at du bruker de musklene du skal bruke og ikke bare tanke på at vekten skal løftes.. (med mindre du skal drive med powerlifting eller noe sånt)     go for it! build some!:)
    12  Trening / Forum for nybegynnere / Cardio eller ikke? (jogging/sprint) på: 16. august 2013, 03:46
    hei ! bygger muskler.. men har lyst til å få vekk litt fett ... tenkte å kjøre cardio en dag i uka (eller flere vist noen har noen mening om det )   

    mister man muskelmasse av high intensiv cardio?   45 minutters cardio eventuelt.. og er det mest effektiv mot fat loss?  og hva burde man eventuelt spise før / etter / under cardio?Smiley
    13  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: forskjell på bryst på: 07. august 2013, 02:57
    hmm hvordan har du klart det? kan innrømme at jeg noen ganger har følt mere pump i et av brystene iforhold til det andre.. men jeg mener.. vist du faktisk ser forskjell, så må du jo lene stresset over på noe annet på det andre brystet?Tongue
    14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Share your diet på: 27. juni 2013, 01:44
    kom med flere folks !:)
    15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Share your diet på: 26. juni 2013, 14:51
    Hadde vært bra om folk hadde delt ja Smiley ser det er en som har gjort det, men virker som folk ikke vil dele kosten med andre.. er vel redd for at de skal få bedre results :/
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!