Visning av honnrposter for Germ
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Biceps 21. desember 2004, 21:32
  Mye grommere å ha en stor og veltrent KROPP en bare en (to) muskler som er grom og veltrent. Da ser det ut som noen har rana resten av kroppen din, og latt bicepsene dine henge igjen.  Undecided

  Tren hele kroppen!
  Honnr gitt av : I'M A MAN, 11. oktober 2010, 18:21
  2  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / SV: Hvilken klesstil har du? 29. november 2004, 18:28
  Ferdigslitte bukser med "slitemerker" og hull i har jeg lite til overs for. :}

  Easy Money: Gå bort til alle med helt fine jeans. ta en skarp gjenstan, riv og slit i buksen. Få personen i bakken og få personen til å rulle seg i litt dritt. Reis han opp og krev minst 1000kr av han, mens du sier du er designer. 2thumbsup
  Honnr gitt av : nufan, 22. april 2007, 16:53
  3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: den store tattoo tråden 19. april 2007, 17:42
  Har tatt den nå. Er storfornøyd.
  Honnr gitt av : CYC, 19. april 2007, 21:54
  4  Generelt / Åpent forum / Ikke barber rumpen! 28. februar 2007, 12:23
  Sakset fra VG Forumet:

  Dette er ikke selvopplevd...Men fant denne på nettet Smiley  Jeg forteller denne historien uansett hvor smakløs den er for at dere skal lære av mine feil.

  Det hele startet med som så mye annet at jeg hadde problemer med å drite. Nei, jeg hadde ikke forstoppelse eller problemer med løs eller hard mage, men det hadde med teknikk å gjøre. Det virket som om mine rumpehår hadde vokst til en sånn lengde at rester ble hengende igjen i den jungelen jeg hadde mellom rumpeballene. Det led til mye frustrasjon og jeg visste at noe alltid var igjen. Jeg greide ikke å riste det løs.

  Det led til to alternativer: Det ene var å strekke meg ned med litt papir å prøve å knipe vekk det som satt der, noe som krevde kirurgisk presisjon for ikke å smøre alt utover rumpeballene da jeg selvfølgelig ikke kunne se hva jeg drev med. Eller alternativt bare ta papiret fatt og begynne å tørke og håpe at papiret i do ikke nådde en "Kan-ikke-trekke-ned" grense. Jeg satt og funderte på dette da jeg fikk en ide - som akkurat på det tidspunktet virket som en kjempeide.

  "Det er min rumpe og mine rumpehår ikke sant? Hvor ikke bare fjerne alt sammen? Da vil det jo renne ut som øl fra en kran", sa jeg til meg selv. Dette vil gå ned i historien sammen med mange andre idiotiske uttalelser. "Hvor mange Indianere kan det være?" - General Custer, "Ser ut som en fin dag for en biltur!" - JFK og "Der! America On-line har full Usenet dekning!" - en idiotisk systemteknikker. Slik var min analbarberingsidé.

  Jeg utførte oppdraget samme kveld med en billig engangs- bic-høvel og et håndkle til å sitte på. Jeg begynte nederst og barberte fra sprekken og utover rumpeballene. Jeg hadde begynt min rumpehårfjerningsprosess. Selvfølgelig måtte jeg av og til rense høvelen som jeg bare tørket på håndkle. Sakte men sikkert begynte mine boller og kløft å ligne de hår løse rumpeballene på en nyfødt unge. Til slutt tok jeg et siste strøk og gikk over mitt arbeid. Håndkle var fullt av hår og min rumpe var like glatt som elfenben. Jeg smilte og var fornøyd.

  Åh hvor lite jeg viste. I dag har jeg stor respekt for rumpehår. Som alt annet i denne verden som gud lagde har det en mening med sin
  tilstedeværelse. Det var jo ikke før jeg hadde fjernet det før jeg skjønte hvor mye jeg hadde tatt disse hårene for gitt.

  For det første: Det skaper friksjon. Det lærte jeg neste dag da jeg skulle gå til skolen i stekende sol. Etter å ha gått i noen trapper på skolen begynte jeg å svette. Jeg tenkte at jeg skulle gå på do da jeg kjente noe ubehagelig. Svette! Det begynte å samle seg i sprekken min og en ubehagelig følelse når rumpeballene gled mot hverandre i hvert skritt jeg tok. Jeg rakk ikke å gå på do for jeg måtte rekke timen så jeg tenkte at det tørker sikkert!

  Uheldigvis så gjordet det akkurat det. Men ikke uten at det hadde blandet seg med mikroskopiske partikler fra forrige gang jeg dreit. Da jeg reiste meg fra stolen da timen var ferdig så hadde det hele størknet og rumpe ballene hang sammen i en blanding av svette/rester kombinasjon. Jeg gikk hjem til leiligheten da det begynte å klø.

  ÅH HERRE GUD hva det klødde. Det føltes som en armé med maur krabbet opp og ned mellom rumpeballene mine. Jeg jobbet intenst for ikke å trykke hånda ned bak der for å klø midt på gata. Jeg løp hjem så fort jeg kunne. Uheldigvis gjorde dette at jeg igjen begynte å svette. Når jeg endelig kom hjem så hadde denne svettingen gjort det slik at alt var fuktig igjen og rumpeballene mine gnei seg mot hverandre som to vårkåte frosker. Da jeg kom inn, kastet jeg av meg buksene og prøvde å tørke rumpa mi forran en vifte.

  Da jeg brettet mine to hauger av kjøtt fra hverandre kom en forferdelig stank ut og fylte rommet. Hver eneste hund i kvartalet begynte å hyle. Jeg hadde det verst av alle da den forferdelige stanken ble skutt ut fra vifta og traff nesa mi som en spade. Så da stod jeg der og kjempet for ikke å kaste opp, mine rumpeballer fra hverandre med en konsentrert aroma av min egen kroppslukt mikset med en lukt av bæsj blåsende på meg midt i ansiktet. Jeg hadde kun en tanke i hode. "Slik kommer det til å være til hårene har vokst ut igjen".

  Noen uker senere etter at jeg hadde tørket rumpa ved enhver anledning fant jeg ut en annen ting hårene hadde gjort. Ventilasjon! Jeg prøvde å fise bare for å oppdage at fisen ble sittende fast mellom rumpeballene. Tilsynelatende så har to rosa glatte rumpeballer en vakumeffekt. Det var ganske frustrerende med en fis som føk opp og ned som en jordrotte. Og som at dette ikke var nok, må jeg igjennom enda mer tortur. Som alle som har barbert seg før, så vet man at hår som vokser ut igjen har en tendens til å være ganske stikkende. Du kan jo tenke deg følelsen av to rumpeballer som føles som nåleputer gnissene mot hverandre.

  Vel det er nå det jeg gjennomgår akkurat nå. Et mareritt jeg ikke ønsker min verste fiende. Så nå sitter jeg her og lurer på om jeg bare skal hoppe ut av vinduet og få det over i et stor "klask".

  Venner! Ikke barber rumpehårene deres!
  Honnr gitt av : stallion, 01. mars 2007, 23:22
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Nye Bearshare 10. februar 2007, 10:58
  Helt enig LennyN.

  Har funnet en side der du kan laste ned gamle versjoner av Bearshare. Ska prøve det nå. Hater den nye.

  http://www.oldversion.com/program.php?n=bearshare
  Honnr gitt av : Blomsterpotte, 11. februar 2007, 10:48
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Nye Bearshare 10. februar 2007, 10:58
  Helt enig LennyN.

  Har funnet en side der du kan laste ned gamle versjoner av Bearshare. Ska prøve det nå. Hater den nye.

  http://www.oldversion.com/program.php?n=bearshare
  Honnr gitt av : Nammo, 10. februar 2007, 20:41
  7  Kosthold / Oppskrifter / SV: Tilbehør 02. oktober 2006, 18:04
  Ketchup er faktisk ganske greit på noe.

  Ellers er jo kesam et alternativ på fks fisk og sånn. Smaker rømme!
  Honnr gitt av : CYC, 02. oktober 2006, 18:39
  8  Generelt / Antidoping / SV: dopbroblem på nestun? 19. august 2006, 18:26
  Var noen som nevnte at Bergen er en av versting byene når det gjelder aas. Jeg bor i Åsane, og kan ikke si at problemet er så stort her. Har ikke møtt mange herfra som trykker.

  Men på Nestun og Fana området virker det som om problemet er mye større. Slik jeg ser det er det et problem som har trappet seg opp de siste to årene. Hvorfor kan man spekulere seg grønn i, men slik jeg ser det er det etter en viss gjeng der begynte med aas, så er det mange som har sett opp til de, og vil bli stor og sterk de og. Ikke minst få den respekten, de mener de får ved å få en kropp med stor K.

  Men eg må nesten le litt av denne saken. PLUTSELIG blir det full fokus mot de tikkende "bole-bombene" i Fana området osv.

  Om 1 mnd kommer det nok til å bli fokus på et  helt annet problem, fks "hvor livsfarlig skruknotter er i fotball! vi må slutte med en gang! Møt Tommy neste uke i VG, han fikk kneet ødelagt!" og sånn Buhu.

  Poenget er at saken er nok død og begravet innen et par uker, og tendensen går sin gang videre.  EDIT: Det jeg og ville si er at Bergen skriker etter et skikkelig gym, gode folk med peiling, og resultater. Vi drukner i SATS og andre "hobby-gym" her. Det er rett og slett ikke et miljø her for trening med mottoet TTT.
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 19. august 2006, 19:31
  9  Generelt / Åpent forum / Buktaler stand up 12. august 2006, 15:15
  http://video.google.com/videoplay?docid=-3298804892875929319&q=ventriloquist

  Se hele, fy søren den dukken "disser" publikum!


  Honnr gitt av : Ostreicher, 14. august 2006, 18:12
  10  Generelt / Åpent forum / Buktaler stand up 12. august 2006, 15:15
  http://video.google.com/videoplay?docid=-3298804892875929319&q=ventriloquist

  Se hele, fy søren den dukken "disser" publikum!


  Honnr gitt av : Haalvor, 12. august 2006, 16:49
  11  Generelt / Åpent forum / SV: Sang i Cost of Redemtion 05. august 2006, 11:07
  Kom til å tenke på "Come With Me" av P. Diddy feat Jimmy Page. Den er fet til trening! Last ned og hør!
  Honnr gitt av : Blomsterpotte, 06. august 2006, 00:44
  12  Generelt / Webshoperfaringer / SV: Allposters.com 05. august 2006, 17:21
  Tollegrensen er på 200kr, så dersom du bestiller til 180kr så trenger du ikke bekymre deg for den.


  Det skal da stå noe fraktoversikt på siden?  Jeg trodde PayPal var et av disse Visa-tjenestene på nett. Kan kalle det en betalingsterminal for Visa på nett, men jeg vet ikke.
  Honnr gitt av : AlexanderDGL, 05. august 2006, 17:27
  13  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Hva har vi gjort galt? 23. april 2006, 11:59

  Men disse bygjengene har jeg lite til overs for..

  Jeg og, men jeg prøver å se det litt fra et nøytralt synspunkt.

  Tenk om alt var omvendt. Det var nordmenn, svensker og dansker som måtte "flykte" til Pakistan, Iran og Irak fks. Du møter mange som er kritisk til deg og din opprinnelse, fordommene florerer, og det blir ikke akkurat bedre av media sin framstilling i jaget mot å tjene mest penger. Jeg kan skrive under på at jeg hadde samlet meg med andre "likesinnede". Andre fra Norge, Sverige og Danmark. Det var der jeg hadde følt meg hjemme, og følt tilhørlighet uten å føle at hver tredje person på gata ser på meg med ugunstige tanker.


  Fordommer er noe forbanna dritt. Selv, har jeg mange fordommer, og jeg hater at jeg har det. Det er fordommer som hindrer oss i å bli kjent med mennesker, uten å dømme de fra før. Det er fordommer som gjør at vi ser ned på folk, og går rundt og dømmer folk rundt oss. Det er noe dritt.
  Honnr gitt av : Selected, 26. april 2006, 18:36
  14  Generelt / Åpent forum / SV: Sticky: dagens stripe 19. april 2006, 22:18
  Det nye treningsprogrammet: Revolusjonerende på alle treninsenteret.

  I bring you:

  CRAP!

  Can Release All Potential!
  Honnr gitt av : Vidis, 21. april 2006, 20:05
  15  Generelt / Åpent forum / SV: Sticky: dagens stripe 19. april 2006, 22:18
  Det nye treningsprogrammet: Revolusjonerende på alle treninsenteret.

  I bring you:

  CRAP!

  Can Release All Potential!
  Honnr gitt av : kennyo, 20. april 2006, 14:52
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!