for DarthVidar
  Visning av honnørposter for DarthVidar
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Hev deg over det! 31. juli 2012, 00:58
    Hei Huentel!

    Kan innlede med å si at du virker som en veldig ålreit kar!

    Jeg er selv "utlending" om folk vil kalle meg det, jeg er adoptert fra Sør Korea, 3 mnd gammel, nå er jeg 24 år. Er jeg stolt av det?! Så absolutt!! Jeg har også vært gjennom ting, mest på barneskole nivå, men se på meg nå, sterkere og stoltere enn aldri før! Jeg er stolt av hudfargen min, jeg er stolt over at jeg ser "annerledes" ut enn Ola Nordmann!

    Spørsmålet mitt er vel egentlig om du har gjort noe eller sagt noe til damen som hun kan ha sagt videre, ja bare kanskje en ting som var litt tullete sagt og som du gjerne ikke mente noe med? Om du har gitt familien hennes et dårlig førsteinntrykk av deg på noen som helst måte, og som de nå gjerne bruker imot deg?

    Som Lashley skrev så synes jeg også det er viktig med en god dose med selv ironi, det kan man komme langt med, og selv bruker jeg det ofte blant mine nærmeste venner og de som virkelig kjenner meg godt. Det er en måte å si at "jeg vet jeg kanskje ser litt annerledes ut, men jeg er stolt av den jeg er, hva jeg er, jeg er såpass trygg på meg selv at jeg velger å bare ignorere det du sier og spille med og le av det som blir sagt og heve meg over det". Jeg har ikke noe i mot det!

    Jeg personlig ville trukket meg tilbake og tatt litt avstand fra denne familien en liten stund, og heller bare hengt med damen hjemme hos meg selv. Ville også tatt dette opp med denne jenten og si hvor hvor såret du blir av slike kommentarer så får hun ta det opp med familien sin. Jeg ville også begynt å trene (vet ikke om du trener noe for det nevnte du ikke) slik at du får litt andre ting å tenke på + at det gjør noe med selvtilliten din og ikke minst humøret ditt!

    Tenk litt på dette og svar gjerne på mitt innlegg om du føler for:)

    Lykke til huentel:)





    Honnør gitt av : Adrian.k, 31. juli 2012, 01:27
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!