Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Ønsker og få ned fettprosenten! på: 30. mars 2015, 22:27
    Hei! Er en gutt på 19 år som har trent litt i rykk og napp hele livet, som da har gjort til at eg er sånn passe godt trent. Har egentlig alltid vert fornøyd med kroppen min, men nå ønsker og utfordre meg litt. Få ned fettprosenten og få six-packen fram!

    Har de siste månedene trent regelmessig styrke(jobber turnus, så ikke alltid like lett) og prøvd å svømme så ofte som eg kan. Spiser som regel havregryn til frokost, diet-pro måltiderstetter(gymgrossisten) til lunch, middag en eller annen form for kjøtt/fisk med fullkornspagetti/salat/ris, makrell i tomat/egg med grove skiver til kvelds. Prøver og ikke spise meg stappmett på måltidene, men nekter og sulte. Holder meg for det meste unna chips og godis, hender at eg drikker lettbrus når eg spiser.

    Men til tross for dette merker eg ingen nedgang i fettprosent. Noen som har noe tips eller noe som helst? Ønsker selvfølgelig og miste minst mulig muskler.
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Spisedag? på: 23. oktober 2013, 19:48
    Er en gutt på 17 år og bur på hybel. Prøver å holde måltidene noe sunne med f.eks. kyllingfile, saus og ris. Så jeg holder meg unna chips, brus og sjokolade i hverdagene. Målet er å gå litt langsiktig ned på fettprosenten og samtidig bygge mest mulig muskler. Har lest flere plasser at det ikke har noe om jeg har en spisedag der jeg kan spise abselutt hva jeg vil. Vil dette ødelegge mye for treningen og fettprosenten?
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / EGG på: 02. juli 2013, 21:44
    Har hørt fra flere at egg og melk ikke er sunt osv. Jeg drikker ca en liter melk hver dag og spiser ca 5 egg hver dag. Hvordan blir dette for meg, som trener styrke og samtidig vil gå litt ned i fettprosent?
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Fettprosent på: 02. juli 2013, 21:42
    Tusen takk! Men et spørsmål til, rekna ut på sånn kalkulator at jeg bruker ca 3000kcal hver dag, kan dette ca stemme? Og er protein sheake lurt?
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Fettprosent på: 30. juni 2013, 01:18
    Hvorfor ikke lengre kondis økte?
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Fettprosent på: 29. juni 2013, 02:38
    Hva bør jeg spise og trene dersom jeg vil ha vekk den siste delen av magefettet? Er ikke akkurat feit, men vil at rutene skal vises mer tydelig.

    Sånn jeg har forstått det må en kutte ut det meste av karbohydrater, men er ikke akkurat keen på å gå på en super diet.

    Når det gjelder treningen så tenkte jeg å kjøre Marinejegerenes program (http://www.iform.no/pub/art.php?id=2615#.Uc2F2vmGGJ5) og ta noen kondis økter opp fjellet o.l. Har tidligere kjørt et 5x5 program i ca 5 mnd og ellers mye trening uten mål og mening.

    Flere tips? Noen endringer?    - Gutt 17år
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Trenger hjelp! på: 02. mai 2013, 23:24
    Haha, likte linken! Er vell litt strengere her i Norge da, spess ved sider som gymgrossisten.no Smiley

    Er vell en blanding av mangel på kreativitet, penger og latskap som gjør at det blir en del skiver.. Til mitt forsvar er no det proppa med korn og diverse Smiley Men ja, prøver å få inn flere måltid med litt skikkelig mat!
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Trenger hjelp! på: 02. mai 2013, 21:59
    Hei! Jeg er en gutt på 17 år som trener en den styrke. Nettopp begynt på et 5x5-program ( http://www.iform.no/pub/art.php?id=3 ). Tidligere har jeg trent for det mest fritt, altså det jeg følte for. Spiser kjøtt/fisk til middag ellers går det som regel i skiver. Målet er å gå litt ned i fettprosent og opp i muskelmasse.

    Blei fortalt at kosttilskudd var et MUST innen trening og var umulig å oppnå samme resultatene uten. Mens noen sier at det er ikke tilfellet. Blir litt forvirret. Har nå kjøpt ZMA, Creatine, Glutamin, Whey-100, CLA, Bcaa, multivitamin, omega-3 og Ripped Hardcore (koffein). Hva er verdt å ta og hva er verdt å kvitte seg meg?
    9  Trening / Skader og Smerter / Sv: Intens hodepine ved trening! på: 28. februar 2013, 08:53
    Tusen takk, Paramora! Høres veldig kjent ut ja.. Får ta meg pause til over helgen og prøve på nytt igjen Smiley Hodepinen kommer så tidelig som andre sett i mark f.eks. :/
    10  Trening / Skader og Smerter / Sv: Intens hodepine ved trening! på: 27. februar 2013, 00:19
    Får i mellom 6-8 timers søvn hver dag, vet det er alt for lite, men kan vell ikke få den hodepinen av det? Treningen begynner som regel i 3 tiden Smiley
    11  Trening / Skader og Smerter / Sv: Intens hodepine ved trening! på: 26. februar 2013, 10:31
    Vet det, men jeg har jo gjort det samme over lengre tid og kjenner det først nå. Veldig irriterende..
    12  Trening / Skader og Smerter / Sv: Intens hodepine ved trening! på: 26. februar 2013, 08:35
    Prøver alltid å få i meg 2-3 liter vann hver dag Smiley
    13  Trening / Skader og Smerter / Intens hodepine ved trening! på: 25. februar 2013, 22:58
    Hei! I det siste har jeg fått en intens hodepine ved litt tyngre trening, er veldig irriterende siden jeg ikke får gjort det meste ut at treningsdagen.. Den pleier og vare langt ut på dagen.. Noen som har vert borti noe lignende eller noen tips på hva jeg kan gjøre? Takk!
    14  Trening / Skader og Smerter / Presset jeg meg for hardt? på: 16. februar 2013, 00:16
    Vi hadde polititesten på skolen i dag (utholdenhet, 10min), men når jeg var omtrent halvveis begynte jeg å få en veldig intens hodepine som bare forverret seg jo mer jeg presset meg. Når jeg var ferdig var jeg helt på nippet til å spy og besvime, itillegg pustet jeg helt ekstremt fort og svettet som pokker. Ble liggende i ca 1 time og bare kjente på hopepinen før jeg sovnet. Nå, 6 timer senere, kjenner jeg forsatt en liten hodepine og er ekstremt slapp. Kan innrømme at jeg ikke har den beste kondisen, men har dreve en god del med styrke trening. Hadde drukket mye vann og jeg tok litt koffein og Bcaa før testen.

    Jeg lurer på hvordan jeg eventuelt kan forebygge at det skjer igjen og hva skjedde?

    Takk! Gutt 16 år
    15  Trening / 5x5 / 5 x 5 + handball på: 25. september 2012, 23:25
    Jeg har bestemt meg for å begynne å trene mer fast igjen. Er 16 år og har lyst å nå lengst mulig. Fått høre at 5x5 3 ganger i uken passer bra til håndball så dermed lurer jeg på om dere har tips til øvelser/treningsprogram jeg bør satse på og ellers andre viktige ting ellers Smiley Setter pris på alle svar!
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!