Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / "blende" inn store underarmer på: 16. juli 2014, 01:24
    Hei! Det har seg slik at jeg har genetisk blitt tildelt veldig store underarmer fra min fars side av familien. Disse underarmene passer ikke inn med resten av kroppen min, med tanke på at  biceps osv. Er relativt mindre i strl. Får hele tiden kommentarer om hvor store de er av vennene mine osv. Er det noen måter jeg kan gjøre underarmene mine mindre, eventuelt trening som kan hjelpe å blende inn disse med resten av kroppen?
    Takker for svar.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Øke muskelmasse på: 06. oktober 2013, 22:32
    trening og kosthold er det viktigste som gir deg økt muskelmasse. Kreatin trekker vann til musklene som gir deg noe fordeler som:
    Ekstra trykk på trening
    Mer fyldige muskler
    Ekstra god pump
    Hjelper en med å få i seg nok vann, som følge av at du bør drikke mer, så da har du ingen argumenter for å ikke drikke. Med kreabolic skal man vel ha rundt 2l + om dagen Smiley
    Bruker selv kreabolic nå og har ikke merket noe veldig til nå, men satser på at til uka blir det bra. En god kostholdplan er også ekstremt viktig. En proteinshake etter trening er også å anbefale.
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Topp 5 Kosttilskudd på: 05. oktober 2013, 16:46
    Da jeg begynte å trene testet jeg ut alt som var på markedet;

    -Kreatin
    -Protein Whey
    -Protein Casein
    -Gainer
    -Udo's choice omega 3 6 9
    -Omega 3
    -Koffeintilskudd
    -Magnesium
    -ZMA
    ++

    Konklusjonen er at alt stort sett er bortkastet.

    Det kosttilskuddet jeg bruker nå er Omega3, siden det kan være vanskelig å få i seg nok gjennom kosten.

    Etter trening drikker jeg enkelt 1 liter melk med oboy. Hvis jeg ikke har melk tilgjengelig så kan jeg ta en proteinshake.. men foretrekker altså melk.

    Blir ikke å drikke en liter melk dagen fryktlig dyrt i lengden a? Selv foretrekker jeg en proteinshake etter trening. Skal starte med kreatin til uka og, så kommer tilbake om det fungerer for meg.
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: starte med kreatin på: 05. oktober 2013, 13:58
    Se på boksens side, topp eller bunn på holdbarhetsdatoen. Er den gått ut bør du nok kjøpe deg ny. Særlig når det er klumper. Det betyr at det har kommet fukt inn der. Som igjen kan bety mugg, bakterier etc. Sad
    Tok ingen sjangser så stakk med pappa og kjøpte en boks med kreabolic på gymgrossisten i dag Cheesy  Pappa spanderte også 2,2 kg 100% whey gold standard på meg! Cheesy Noen som har erfaring med noen av disse merkene? Et siste spørsmål, hvor mye proteiner trenger jeg på 191 og 93 kg hver dag? Er verken feit eller tynn, men helt normal og jeg vil beholde vekta jeg har nå.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / starte med kreatin på: 01. oktober 2013, 23:23
    Hei er en 18år gammel gutt som har insett at jeg ønsker å komme i bedre form. I sommer startet jeg hard trening og har sett veldig bra resultater til nå, både styrke og kondisjon. Jeg bruker proteinpulver etter trening, men ønsker nå å begynne med kreatin. Ser noen tråder som sier at man kan bli rund i ansiktet av kreatin, er dette sant? Hvor lang tid etter man har sluttet på kreatn tar det før vannet forsvinner fra kroppen?
    Kjøpte en boks med kreatin når jeg var 17.Brukte kun 1 scoop så nektet mamam meg å ta det da hun mente det var farlig. Men nå som jeg er 18 kan jeg bestemme selv så. Når jeg åpner denne boksen ser jeg at det har dannet seg noen klomper, er det forsatt safe å ta dette pulveret da? Er olmip xplode kreatine fra bodypower i sverige.
    6  Trening / Skader og Smerter / Venstre skulder lager "knakelyder" på: 01. oktober 2013, 23:16
    Hei, har i det siste startet å trene styrke 5 ganger i uken. Men har lagt merke til at når jeg benker eller beveger skuldern bakover kommer det "knaselyder" i ledden. Jeg har ikke noe smerter eller ubehag i skuldern, den lager kun disse lydene. Hva trur dere dette kan skyldes? Brakk forsovet kragebeinet for 5 år siden, kan dette være roten til problemet? takker for svar Cheesy
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!