Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Stagnering på bulk på: 03. september 2017, 08:46
    Heisann!

    Kommet opp i en litt kjip situasjon siste tre ukene, der bulken min ikke lenger ser ut til å fungere, og legger med det ut et innlegg her i håp om å få litt svar! For litt i overkant av tre måneder siden vendte jeg kinnet tilbake mot hypertrofi og styrketrening generelt, etter mange år i et mørkt og kaldt kardiohelvete. Slang meg på en ganske heftig grisebulk, der jeg har sett ganske gode gains. Med litt hjelp av det gode, gamle muskelminnet mitt gikk kroppsvekten min fra 74kg til 86kg på tre måneder(skal sies at noe av dette var selvfølgelig fett, men det regnet jeg også med). Jeg fortsatte å skru opp kalorinivået etterhvert som jeg bevegde meg oppover vektskalaen, helt til noe merkelig skjedde for tre uker siden (86kg)

    Her sitter jeg tre uker senere med en kroppsvekt på 83kg. Siste tre ukene har jeg altså gått ned 1kg hver uke. Første uken jeg gikk ned en kilo tenkte jeg ikke stort over det, da jeg tenkte det kunne være så mangt. Uka etter, når vekta viste 84kg kom panikken litt mer, og jeg økte kaloriinntaket med 500kcal ekstra om dagen, men likevel hadde jeg gått ned enda en kilo til dagens veiing.

    Så her kommer spørsmålet mitt; HVA ER DET SOM SKJER??? Er det slik at kroppen har nådd et punkt der den ikke er så altfor gira på å øke noe mer? Min neste handling er nå å øke kaloriinntaket enda mer, og se igjen neste uke.

    Kan nevne av makroan mine ligger rundt 30p/50k/20f

    Og, for de som kommer til å spørre "er du sikker på at du spiser nok?" og sånt, så er svaret ja. Jeg spiser nok, og jeg har god kontroll på hva jeg får i kroppen min, så det er ikke det det står på.

    Håper å få litt hjelp her Cheesy
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / billig og enkel mat som kan stå tørt på: 19. september 2014, 19:03
    Hei!

    Er i forsvaret i år, og det har satt en stor stopper for vektøkningen min. På grunn av få måltider i løpet av dagen er det veldig vanskelig å gå opp i vekt. Ettersom jeg ikke har tilgang på kjøleskap, lurer jeg på om noen her har noe tips til hva jeg kan ha stående i skapet tørt? Har nøtter og tunfisk, men hadde vært greit med noe mer.
    Gjerne fyr løs med forslag Huh?
    3  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Forslag til skulderøkt på: 11. november 2013, 20:55
    Da prøver jeg supersett fra og med torsdag! Smiley Tusen takk, Rita!
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger hjelp til mat tips. på: 07. november 2013, 22:47
    Kiwi har sånne "god helg tilbud", der de selger ulike typer kjøtt. en helg kan det være Svinefilet, neste helg kyllingfilet, neste helg laks osv. Er vel 150-200g i hver sånn pakke, og den koster 16,90! Jeg pleier å handle på kiwi hver helg og kjøpe opp en del, så blir jeg aldri lei maten Smiley Ganske smart, right?

    Utenom dette går det mye tunfisk på meg, dessverre!
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Fettforbrennings piller på: 07. november 2013, 22:36
    Har egentlig ikke så stor tro på slike fettforbrenningspiller. Er vel på dette markedet det er mest tull og tøys. og det selger jo bra også Smiley Hva med grønn te, som nevnt ovenfor? Også hørt at kaffe, eller koffein generelt har en positiv effekt på forbrenningen.

    Skulle du absolutt prøve noe, har jeg en venninne som bruker ripped freak, og mener selv hun får gode resultater av denne.
    6  Trening / Treningsprogrammer / Forslag til skulderøkt på: 07. november 2013, 22:26
    Halla!

    Sliter med å bygge skuldre, og har ikke så mange gode øvelser jeg vet om, heller!
    Slik ser da programmet jeg kjører nå om dagen:

    Militærpress med manualer - 4set
    Sidehev med manualer - 4set
    Fronthev med barbell - 4set
    Upright rows - 3 set

    Reps varierer og tyngde varier veldig, ettersom jeg har litt problemer med ene skulderen.. Ikke noe stor stopper for treningen, da Smiley

    Noen som har noen gode skulderøvelser på lur?
    7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Mutant Mass - Gainer på: 07. november 2013, 22:13
    Slet også litt med dårlig mage når jeg drev med mutant mass. Fant fort ut at jeg ikke kunne ta denne shaken på tom mage. var noen dager jeg ikke rakk frokost og tok en slik shake istede, og det endte aldri godt. vær sikkre på at du har mat i magen før du inntar shaken, så skal magen holde seg rolig Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!