Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Skinnyme tea på: 02. mars 2014, 18:34
    Hei! jeg bare lurte på om det var noen her som har erfaring med skinnyme tea? en te som tydligvis skal gjøre at du blir slankere, med riktig kosthold og trening. Har sett masse før og etter bilder på instagram, det er helt sykt!! Jeg får lyst til å bestille det, men vet ikke om det virkelig fungerer, og om man må på en spesiel diet, hva som skjer osv..
    Hadde virkelig blitt glad for svar!:)
    2  Trening / Forum for ungdom / Hvordan bli kvitt magefettet? på: 27. februar 2014, 23:28
    Hei! Jeg er en jente på 16 år, veier 65 kg og er 173 cm høy. Jeg trener håndball tre ganger i uken, og som oftest kamper i helgene. Orker som regel ikke så mye trening uten om det. Noen ganger legger jeg inn intervaller eller bare noen treningsvideoer for rumpe eller mage som jeg finner på nettet. I feriene så bruker jeg bare å trene intervaller, da kan jeg trene det opptil 3 ganger i uken.

    Det jeg vil frem til er at jeg vil bli kvitt litt av magefettet og få kanskje litt markerte muskler. Jeg hører at man må forbrenne mere enn man spiser osv, men skjønner egentlig ikke så mye om hvordan det funker. Har aldri orket å lese nøye igjennom det.

    1. Hvordan kan jeg trene for å bli kvitt magefettet? (styrke, intervaller ect.)

    2. Hva mener man med at man må forbrenne mere enn det man spiser? Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg må spise for at jeg skal kunne miste magefettet fortest mulig. Og hvordan kostholdet mitt burde være.

    Er ikke så flink til å forklare, men håper noen av dere kunne tatt dere tiden tilå forklare en jente som ikke kan så mye om dette! hehe
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!