Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 18
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: 3rad kom inn på Politihøgskolen! på: 05. juni 2008, 00:27
    Gratulerer med opptaket, du vil garantert trives  Wink
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Bedre Politi i Norge ? på: 05. juni 2008, 00:22
    Lønnen er altfor dårlig, og det stopper nok mange fra å begynne.
    Det er for få folk i politiet, og mange hører desverre ikke hjemme der.
    Jeg kunne godt ha utdannnet med innenfor Politiet, hadde bare ikke lønnen vært på bånn.
    Lønnen er dårlig, men det er vel ikke mange som tar den jobben for å bli rik. Allikevel er det veldig dårlig betalt i forhold til den jobben man gjør og hvor viktig det er. Det virker nesten som at jo mer samfunnsnyttig jobb man tar, jo mindre penger får man.

    Har man litt lyst til å bli politi, så søker man Wink
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Bedre Politi i Norge ? på: 04. juni 2008, 23:24
    Tror nokk mange som er uenige med meg her om dette men. Politiet i Norge er forferdelig dårlig, da tenker jeg mye på de kvinnelige og de pysete mennene. Har hatt en god del erfaring når det gjelder Politiet i Oslo, Asker og Bærum, og Buskerud, i Drammen har desidert beste Politiet synes JEG. Hvorfor kan ikke purken arrestere deg alene?, fordi de ikke klarer det. Nå vet ikke jeg hva de lærer og hva de kan av triks og greier men sett et par som har gjort smarte triks. Kom over noe greier på Nettavisen http://www.nettavisen.no/innenriks/ioslo/article1959163.ece Faen dette skjer hele tiden, purken får bank. Skjedde en sån hendelse i Sandvika engang å, tante blå kom og var den feministen. I Oslo å, tante blå kom å overraska noen drittunger. En onkel å som fikk bank av sin egen batong utenfor et utested for litt sia. Og nå som Norge er bomba med utlendinger, er det jo ennå bedre å få bedre purk. Islamister er krigere, sterke menn uten frykt. Hadde vert et godt syn å sett en PolitiMANN som har full kontroll over hva han gjør. Fordi noen kan faen ikke sloss eller ta i mot noenting. Er ikke noe kvinnediskreminering ellernoe her, kvinner kan har egenskaper som vi menn ikke er så flinkt til, men når det gjelder å serve and protect synes jeg de burde holde seg unna.

    En liten ting, det med å ta Marijuana plantasjene var noe av det mest idiotiske de kunne ha gjort. Ved å ta det er det Hasj man må få tak i da noe som er farligere en Marijuana. All Hasjen vår kommer fra Marokko og Afganistan og er drit lett å smugle inn så det kommer det ALDRI til å være for lite av i Norge. Så Tusen takk til Politiet, Norsk ungdom må nå dra til dårlige miljøer får å få tak i ei gramme med Hasj når de kunne fått tak i ei gramme med naturlig Marijuana der hvor de bodde.
    Tror ihvertfall du skulle slite bra med å komme inn på politihøgskolen med de holdningene der Wink

    Uansett så er jo politiet til for allmennheten, ikke for å se mest mulig farlige ut og banke folk. Det er jo et uttalt mål at politiet skal avspeile samfunnet forøvrig, og da må man jo ha med folk fra alle samfunnsklasser. Det er et flott innspill på narkotika politikken du kommer med og forresten, veldig gjennomtenkt!
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hva synest dere om dette treningsopplegget? på: 07. april 2008, 21:36
    Mitt første tips er å ikke henge deg opp i regler som at "trodde "x" skulle kjøres før "x".
    Etter min mening er slikt flisespikkeri når man er forholdsvis fersk i gamet.

    Det kan være en fordel å kjøre baseøvelser tidlig i økta, da har du mest energi, men pass på at du er varm. (Baseøvelser = Benk, knebøy, markløft - øvelser som stimulerer mange muskler).

    Chins er i all hovedsak en ryggøvelse, men tar også godt på biceps hvis du har undertak. Personlig kjører jeg med overtak og jeg legger det da i ryggøkten.

    Har du mulighet til det vil jeg også anbefale sittende roing, det er en flott øvelse for ryggen. Varier mellom bredt og smalt grep når du trener rygg. VARIASJON er i det hele tatt veldig viktig for kroppen, se på kroppen som en maskin som hele tiden må forbedre seg da den blir utsatt for nye påkjenninger  Wink

    Spis godt og spis sunt! Et annet tips er å ikke henge seg opp i antall repetisjoner man løfter, fokuser på hvert eneste løft og forsøk å gjøre det teknisk riktig, etter en stund kommer styrken og musklene av seg selv og da kan man fokusere litt mer på antallet. Jeg vet selv at det er fort gjort å havne i den fellen hvor man løfter 10 repetisjoner uten å egentlig tenke gjennom hva man driver med..

    Lykke til!
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hva synest dere om dette treningsopplegget? på: 07. april 2008, 18:50
    Har noen spørsmål til deg..

    Hvorfor har du chins midt i brystøkten?
    Er liggende brystpress med hantler?
    Hvorfor har du stående roing to økter på rad?

    Jeg vil også hatt med sidehev som en støtteøvelse på skuldrene, heller det en fronthev. Det er fordi fronten får kjørt seg ganske bra med de øvelsene du har med fra før.

     Smiley
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Selvangivelsen på: 07. april 2008, 18:17
    16 000,- igjen her  Grin
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kostilskudd har dere hjemme nå? på: 04. april 2008, 17:57
    Whey Protein
    Kre-Alkalyn og monohydrate
    ZMA
    C- vitaminer
    Multivitamin
    Omega 3-6-9

    Det meste er kjøpt fra MyO.
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Min 4-splitt på: 02. april 2008, 21:13
    Ser ut som et veldig bra program som har med baseøvelsene.  Smiley

    Det er jo allerede nevnt det med å ha pause mellom treningene, men det kan det hende du allerede har lagt inn?

    Personlig ville jeg nok ha gjort mer variasjon i støtteøvelsene. Istedet for å kjøre samme øvelse begge dagene i splitten kan du jo vurdere å kjøre feks. smalbenk til triceps, beinpress til bein osv.. På den måten blir det mer variasjon enn å trene de samme øvelsene 2 ganger i uka. Variasjon er jo en god ting og viktig for fremgang.
    9  Generelt / Antidoping / Sv: 13-åringer på anabole steroider på: 02. april 2008, 21:07
    Efedrin... Den skjulte djevelen i doping norge.

    Alle ser etter de oppbola, 130kg tunge muskelbergene når de skal se etter dopingbrukere, men tenker lite på de xxx tusen unge JENTENE i norge som er ute etter litt kjapp vektreduksjon.. DER har du brukergruppe av effedrin og lignende.

    Det er lettere for folk å ta til et "slakemiddel" en "boler som får tissen til å forsvinne, og gjør at du voldtar og dreper morra di, og dama di innen 4 ukers bruk".. For å sette det litt på spissen.

    Tror gjerne efedrinbruken er LANGT større en de andre dopingtypene, da blir nok bol troligvis en liten kategori..
    Enig med deg der! Noe av grunnen tror jeg at de som "roter" seg borti noe slik rett og slett ikke vet nok om det. Tror nok det er mange som bestiller seg kosttilskudd helt ukritisk fra utenlandske nettbutikker uten å vite hva slags innehold det er i det. Jeg har hørt om flere tilfeller hvor folk har fått pakken sin plukket ut av tollvesenet og må møte i politiavhør pga. innførsel, det er rimelig flaut når det skyldes uvitenhet.

    Til de som etterlyser flere aktive og profilerte utøvere som skal drive forebyggende arbeid mot ungdom så slår det meg at ikke alle nødvendigvis er interessert i det. Kanskje av den enkle grunn at det er mer utbredt bruk enn man vil innrømme. Det er en drøy påstand, og ikke ment som personangrep.
    10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hva er beste? på: 22. mars 2008, 21:23
    Best for hva da?  what

    En muskel som er både svær og diger er som regel hard også...
    11  Generelt / Antidoping / Sv: 3t starter opp med testing (rykter) på: 15. mars 2008, 22:23
    Positivt tiltak spør du meg. Det er mest fordi jeg ikke kjøper motargumentene. Hvis noen kaller meg boler så er vel det bare et kompliment, ihvertfall så lenge jeg ikke bruker noe ulovlig. Hvis man bare trener hardt, skriker, gauler og bråker litt, men fremdeles er "ren", hva er da problemet?

    Datatilsynet og folks privatliv kan jeg til nød kjøpe og at så lenge det ikke er ulovlig å bruke er det også et forholdsvis godt argument for å ikke teste på treningssentere. Allikevel ser jeg ikke noen grunn til å klage så lenge man har rent mel i posen, så jeg ønsker slikt velkommen med åpne armer. Det vil jo renvaske alle som er lei av å bli satt i bås og  Smiley
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Problemer med knebøy på: 12. mars 2008, 00:26
    dette stemmer ikke. styrkeløftere har stanga mer og mer oppe på skuldrene, slik at man ser stanga når man stpr foran speilet.

    se på bildet av Brian Siders på artikkelen på forsiden her....
    GAMMEL teknikk i styrkeløft medførte lavere stangplassering. dette belastet ryggen mer.

    Nå løfter de fleste bøy med stanga høyt.

    Hmmm. Jeg ser poenget ditt. Allikevel fikk jeg et tips om å legge stanga lenger ned på ryggen da jeg skulle lesse på litt mer vekt, og det ga meg en økning og følelse av bedre teknisk utførelse. (På toppen av en enorm smerte der stanga lå og i håndleddene)
    For min del har jeg nå lettere for å holde ryggen rett selv på de aller tyngste løftene og unngår krummingen i øvre del av rygg som jeg tidligere hadde et problem med..
    13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Problemer med knebøy på: 11. mars 2008, 22:00
    Et lite tips kan også være å legge stanga lenger ned på ryggen. Hvis du ser på styrkeløftere så har de stanga godt nede på ryggen og ikke oppe på nakken. Det gjør at du får fordelt vekten mye riktigere og du får en bedre løftevei. På den måten unngår man å krumme ryggen slik som du forklarer.

    Ha et grep med hendene som er litt utenfor skulderbredde og la vekten ligge i håndflatene dine. Uten bred benstilling sliter ihvertfall jeg med å komme skikkelig ned, jeg lar også føttene peke skrått utover.

    Lykke til  biggrin
    14  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: hvilken muskel liker du? på: 07. november 2007, 20:22
    En skikkelig armøkt hvor rattet på bilen er vanskelig å håndtere etterpå er rådeilig. Med andre ord liker jeg tri- og biceps, i tillegg til forside lår.. Smal benk og dype bøy er favoritter!
    15  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Utrolig uheldig Thomas Stellander på: 19. september 2006, 21:04
    Sinnsykt blå, ser ikke godt ut  Ohmy
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 18
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!