Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: AdiZ og Halvor`s dagbok på: 27. desember 2004, 03:28
    hehe, JOJO  Smiley men blir vel arti om vi får tatt litt updates på dette sånn et par ganger i halvåret værtfall (på bilder alfall)

    jaja, fikk nu endeli kasta meg uti posting av bilder værtfall. var litt redd for den, jeg Smiley
    satser på å gaine litt vekt jeg.. ete masse i jula  Grin

    og duh.. plis ikke legg ut dem bildene fra forrige sommer a` ?  Erter
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Alkohol og kreatin :o på: 14. oktober 2004, 12:27
    Har hørt at det er viktig at man drkker mye vann, og er på diett når man er på kreatin .. Stemmer det at man ikke BURDE drikke alkohol i det hele tatt når man er på kreatin? Slik at man må vente til av-perioden før man evt kan ta seg en tur på byen.

     Drikke
    3  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Bruk av kreatin? Trenger hjelp av erfarne :) på: 12. oktober 2004, 17:56
    Eller så kan du drikke skummet melk, i melk er det 90% vann og du får i dag 33,3 gram protein per liter

    ja er sant. Melk er bra sånt sett, pluss at shaken ofte smaker bedre. Har de siste månedene blandet ut i vann, har vært plaget med at pulveret har en tendens til å klumpe seg lettere i vann, og dessuten er det ikke så ille smak av vannshake når du blir vant med det Wink

    takk igjen! Smiley

    4  Kosthold / Kosttilskudd / Bruk av kreatin? Trenger hjelp av erfarne :) på: 12. oktober 2004, 17:33
    har begynt på kreatin for et par uker siden. har et par spørsmål angående kreatin som jeg ikke helt får svar på av den FAQ'en om kreatin.

    1. Det står at man kan godt blande kreatin i etter trenings shaken. Jeg tar proteiner før og etter trening, og kreatin før og etter trening. Har det noe å si om man blander kreatin inn i alle 4 proteinshakene jeg tar om dagen (frokost, før trening, etter trening og kvelds) ?

    2. Det står også at man skal drikke 3-4 liter vann om dagen. Når jeg blander protein\kreatin shaken min med vann, innngår disse 1-2 litrene om dagen som å drikke vann ?

    spør bare fordi jeg vil ha mest mulig ut av treningen og alt som kan påvirke resultater. for dersom jeg skulle drukket 3-4 liter vann i tillegg til shakene som sikkert er omtrent 1.5 liter til sammen, vet jeg ikke hvordan jeg skal klare å drikke så mye vann

    takk for en fin side, og et vedig opplysende forum!

    mvh

    Halvor
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: 2 muskelgrupper på samme dag på: 11. oktober 2004, 12:41
    Mens jeg enda har tid, lurte jeg på en annen ting. I forhold til trening av mageregionen har jeg hatt god framgang og en relativt grei markering av magemusklene. De 2 nederste magemusklene kommer sånne nogen lunde fram når jeg deffer f.eks mot sommeren. Men sliter med å få de ALLER øverste rutene til å vise seg. Finnes det i det hele tatt en isolasjonsøvelse for disse, og \ eller hvilken øvelse er best dersom jeg vil få de trent (isolasjon eller ikke). Eller har jeg rett og slett hatt en for dårlig deff?

    takk for gode råd, og et behjelpelig forum

    - Halvor
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / 2 muskelgrupper på samme dag på: 11. oktober 2004, 11:52
    mange trener 1-2 muskelgrupper hver trening. Det gjør jeg og selv. Men det jeg har litt problemer med er å få alt til å passe. Med tanke på at f.eks mage ikke skal trenes før/etter/samme dag som rygg (trener mage 3 ganger i uka,lett). Dette er forholdsvis ok. Før trente jeg f.eks rygg og biceps på samme dag, og det samme gjaldt bryst og triceps. Det eneste var at når jeg var ferdig med den ene muskelgruppen f.eks rygg, har jeg ikke styrke nok til å løfte slik som jeg mener ei biceps økt skal være. Vil det være et problem om jeg under slike økter med 2 muskelgrupper ikke får trent muskelen like hardt, eller vil den bli trent "like hardt" siden den er sliten fra før?

    beklager om jeg er uforståelig, vet ikke annen måte å forklare det på  Huh
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Treningsdager for rygg og mage? på: 11. oktober 2004, 00:47
    Jeg trener fast, og har gjort det i godt over 1 år. Har ikke hatt noen problemer med det personlig, men får mye pes for at jeg trener mage dagen før og etter rygg. I programmet mitt trener jeg magen 3 ganger i uka, og de resterende muskelgruppene en gang i uka. Er det virkelig så alvorlig å trene magen lett dagen før og / eller evt. etter jeg har en rygg økt, og i såfall noen som har et råd om hvordan jeg kan løse dette uten at jeg får trent magen mindre?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!