Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: SPINKEL mann i 20 åra,motivert til å gjøre snuopprasjon! HJELP! på: 26. september 2016, 22:46
    Har vurdert å kjøre GOMAD prossessen, høres litt jævlig ut men fint også. Noen som har efaringer med dette?
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: SPINKEL mann i 20 åra,motivert til å gjøre snuopprasjon! HJELP! på: 26. september 2016, 21:40
    Takk for det. Gleder meg veldig til å komme igang!
    Når jeg sier å pushe meg selv, mener jeg mest ang. kosthold. Fullt klar over at det er work smart, not hard(vel.. hardt også men du skjønner Tongue) regelen som gjelder. Regner ikke med at å overspise kan skade meg  så det er bare å kjøre på tenker jeg. Klarte jeg 4 skiver med peanutsmørr idag til frokost, skal jeg faan meg downe 5 imorgen.. Grin Om jeg må downe råe egg, er det ett skritt jeg er villig til å ta Tongue Når det gjelder gamlingen, er det nok kun pils som har blitt hans main source for vekt økning  Grin
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: SPINKEL mann i 20 åra,motivert til å gjøre snuopprasjon! HJELP! på: 26. september 2016, 21:13
    Tusen takk for utfyllende svar!

    Dog å legge på seg for meg 5kg på et år høres SINNSYKT lite ut, og SINNSYKT demotiverende... men kanskje det er bare det som er realistisk.. Føler uansett at 1 kilo i måneden bør være et mål om jeg er villig til å pushe meg selv?

    Edit: og ja selvsagt, 80-85kg er jo en del år frem i tid men hadde håpa og kunne legge på meg 10kg hvertfall dette åre. Regner med det første året er det året hvor du har mest fremgang.. (det skal sies at farshern min var lik meg i tjueåvara, spinkel og jævlig..plutselig sa det bare pang og det og buldra som faen i 30 åra og er vel nå godt over 110kg  Grin)
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: SPINKEL mann i 20 åra,motivert til å gjøre snuopprasjon! HJELP! på: 26. september 2016, 20:08
    Kanskje du er en langdistansetype? Hva med å satse på løping? Jeg var en av de raskeste på 60 meter som tenåring på ungd.sk. på 90-tallet (7.9 med riktig måling) og jeg merker at jeg responderer bra på styrketrening. Har du langsomme fiber kan du omtrent glemme styrkesport, akkurat som jeg på andre siden aldri fikk til gateløp.

    Er dette en joke? Her legger jeg ut en lang post om at jeg vil bli rippa og får i svar om å heller satse på løping ?  Grin håper ikke du er eller har planer om å bli PT !
    Haha nei ellers takk, jogging og løping uten mål eller mening er noe av det værste jeg vet...selvpining... spiller og elsker fotball... det holder.
    Jeg mener at alle som går inn for det med riktig fremgangsmåte uansett gener eller hva slags "fibre" du har kan bli større og rippa.. (lol?Huh?) Arrester meg viss jeg tar feil
    5  Trening / Forum for nybegynnere / SPINKEL mann i 20 åra,motivert til å gjøre snuopprasjon! HJELP! på: 26. september 2016, 19:39
    Javell boys ! Jeg er 24 år og har omtrent veid det samme så lenge jeg kan huske, 53-56kg.. sikkert ikke gått opp en kilo siden ungdomsskolen   :8) what 175 høy.

    Har vært innom treningssenter før og kommet meg så vidt igang, men herregud for en lat feig drittunge jeg har vært og ikke fullført en dritt!
    Uansett, har flyttet for å studere de neste 2 åra og har nærmere ingen her. Derfor tenker jeg det er på tide å ta tak, og kjøre en helvending på 720 grader! ER SÅ gira at jeg bare har lyst og hoppe i det nå, men har NULL clue... på lik linje med en autist som ikke vet hva han skal gjøre med lekebilen han fikk til jul, så ord som hvor mange kalorier og cardiozz jeg skal innta vær dag diverse blir bare jævli fjernt !... Jeg er gira til å bruke vær eneste time til dagen utenom skoletid for å bli større, og rippa, uansett hva det koster! Jeg vet dette innebærer kosthold, kosthold og kosthold, trening og ikke minst søvn!

    Uansett jeg trenger en dummy plan! Jeg vet at jeg må spise mer, trene, hvile..repeat, men jeg er så utrolig dårlig på dette fagfeltet.
    Jeg har alltid skyldt på at jeg er en hard gainer genetisk og simpelt ikke bare legger på meg. Gjerne det ligger noe i det, men jeg vet viss jeg bare put my mind to it, i can do it. Som alle andre. Holdningen som teller og den har garantert vokst med åra.

    Jeg er gira på å kjøre et hardt program, legge på meg fett og muskelmasse fort og effektivt. Men jeg trenger hjelp av erfarne for å komme igang. Jeg trenger basicly deg til å fortelle meg hva jeg skal spise, når jeg skal spise, hva jeg skal trene, når jeg skal trene.. og jeg vil gjøre det ! Om det er noen som GIDDER i det hele tatt og ta seg til bryet kan jeg legge ved fremgangs-bilder mens jeg holder på og kanskje lage vlogg utav det for og vise og motivere andre skinny guys hvordan det kan gjøres !

    Jeg vet knapt hva jeg gjør på et treningssenter så prøv og bruk minst mulig trenings-begrep jeg aldri har hørt om...
    Lever av studentbudsjett hvor jeg har rundt omkring 3500 i mnd å leve av, er villig til å bruke alt på kosthold men ta det i betrakning..(litt overs til pils noen helger hadde jo ikke vært feil(holdninger :Smiley) Tingen hadde jo vært å fått en trenings-mentor, men budsjettet vil bare ikke la det strekke seg til..

    mvh desperat og MOTIVERT hardgainer ! Smiley

    ps: Hvis budskapet ikke var klart, jeg er villig til å leve etter en dagbok de neste åra i mitt liv for å få min ideal kropp. (Rippa-80-85kg) Jeg trenger bare dagboken...
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!