Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 232
  • 233
  • 234
  • 3481  Trening / Styrkeløft / Re:Frekvens, Intnesitet og andre såkalte "treningsprisipper" på: 22. juli 2003, 16:49
    Helt enig, swisslunatic gir meg alltid en god latter, mannen er morsom!!!! balanserer hårfint dog, men har klart seg så langt..

    "we love swisslunatic"
    3482  Trening / Styrkeløft / Re:Svake benkpressere!! på: 22. juli 2003, 16:39
    Nå var det ikke meningen å være arrogant, men jeg ble bare litt overrasket over nivået da. Skryte gjør jeg ikke, du må gjerne møte meg neste mandag, da er det bryst dag  Smiley

    Nå skal det sies at jeg har vært lenge borte fra trening, pga bryststrekk, og har ikke fått trent ordentelig mer enn 1.5 år nå.
    Hadde strekk i pecen som varte 2 år måtte gi opp alt av tung brysttrening... og da var det ikke gøy lenger.

    Veier 126 nå, er ikke i så veldig god form men jeg har meget bra bryst, skuldre og triceps så det er vel derfor jeg løfter bra i benken. Jeg er derimot IKKE god i markløft 3 RM 180, og knebøy klarer jeg ikke pga ryggen, men jeg kan benpresse 350 10-12 ganger i alle fall...

    Jeg trener på SATS på ski så det er bare å møte opp, lol...

    3483  Trening / Styrkeløft / Svake benkpressere!! på: 22. juli 2003, 16:14
    Kan dette virkelig stemme? jeg sitter og ser på resultater fra lag nm i styrkeløft 2003 og ser at flere av gutta som veier over 100 kg ikke løfter mer en 160-170 kg i benken?
    Fader heller hvis nivået er så dårlig kan selv jeg hevde meg da, lol. Tok 160 på mandagen ganske greit, og jeg snakker ikke om å sprette opp vekta, jeg ligger til og med helt flatt med ryggen... Slenger jeg på meg en drakt og begynner å jukseløfte så drar jeg vel ratt opp over 200........

    **jeg tok 150 kg på 92 i kroppsvekt for 10 år siden. da var jeg 21 år, hadde jeg visst at nivået var så dårlig skulle jeg pokker meg blitt norgesmester i benk i alle fall......

    Bare lurer.....De beste gutta må da løfte langt over 200 her i norge??

    3484  Kosthold / Kosttilskudd / Re:CLA, bare tull? på: 24. mai 2003, 22:35
    hva er termo x?

    Thermo x er en fettforbrenner, oppkvikker, apettittdemper, inneholder guarana, white willow bark og en del andre ting. Ta en kapsel en time før trening og kapooow, one good workout for å si det sånn... Eneste problemet er at du kan få litt hjertebank og slikt dersom du begynner å bli vel frisk i dosering, feks 2-3 tabletter.


    Et lite tips ikke ta dette på ettermiddag/kveld da kan du få problem med å sove.

    Du får tak i det over svinesund, på better bodies butikken.
    3485  Kosthold / Kosttilskudd / Re:CLA, bare tull? på: 24. mai 2003, 09:30
    Jeg har bruk CLA over lengre perioder (3 mnd) og har ikke hatt noen merkbar effekt. Har også tatt relativt store doser uten at det ga noe mer.

    Bare tull i min bok.... Helt bortkastede penger for meg i alle fall. Skal jeg bruke penger på noe blir det kreatin og termo x. Det virker i alle fall...

    "Fitness is no match for brute strength" lol
    3486  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Vanndrivende på: 20. mai 2003, 20:01
    takk for hjelpen! Grin
    3487  Kosthold / Kosttilskudd / Vanndrivende på: 20. mai 2003, 19:41
    Er det noen der ute som har tips til kosttilskudd eller lignende som virker vanndrivende. (Jeg snakker om LOVLIGE produkter selvfølgelig)

    Takknemlig for svar...

    mvh Iceberg
    3488  Trening / Styrkeløft / Re:Front knebøy VS "vanlig" knebøy på: 11. mai 2003, 10:51
    (ler) så sant som det er sagt. Det gjelder jo å moderere seg litt da, det blir litt mere oppbyggende ros, og ikke fullt så mye brøling  når jeg trener kona da, hehe

    Kommentaren "du er jo sterk som en bjørn" treffer ikke like bra på kona for å si det sånn hehe....

    Kvinnfolk er litt vare sånn..... Grin

    Må forøvrig si at det er utrolig morsomt å trene damer generellt, i motsetning til de fleste gutter så LYTTER de faktisk når man forsøker å forklare noe...
    (Åsså er det jo veldig flott med damer som trener hardt synes jeg)

    3489  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:jeg blir ALDRI stiv/gåen i biceps! på: 08. mai 2003, 16:24
    Hei Loco

    Jeg har vel hatt noe av det samme problemet som deg, jeg føler ikke at jeg har trent dersom jeg ikke blir støl dagen etter. Smiley

    Mine biceps er helt greie i volum 44 cm men man ønsker alltid mer ikke sant.

    Jeg fant ut at 8-10 reps ikke var nok for meg, ble sliten men fikk ikke "svar" synes jeg så jeg forandret programmet mitt noe og kjører nå 12-15 reps med litt lettere vekter. Det har gjort susen, nå kjenner jeg det virkelig dagen etter. I tillegg kan det være greit å kjøre en eller to øvelser for utsiden av biceps, samt kjøre noen hammercurls dersom du ikke er vant til det, det vil gi resultater.

    Håper dette hjalp litt

    mvh Iceberg
    3490  Trening / Styrkeløft / Re:En patetisk mann... på: 08. mai 2003, 16:18
    Om ikke annet så har denne lille diskusjonen vist følgende:

    Det er en enorm interesse for og mange meninger rundt temaet doping.
    I bunn og grunn er det kun to leire, de som tror at folk er rene og de som ikke tror det.
    100% sikre kan ingen av oss være, da vi ikke kan følge atletene døgnet rundt, og således ikke vet hva- om noe- som skjer hjemme på badet.

    Det vi med sikkerhet kan si er at det har eksistert doping i forskjellig form siden tidenes morgen, moderne sett fra tidlig 1900 tall (marathon- utøvere som tok strykning osv)Når det gjelder kraftsport kan man vel si følgende:
    Anabole steroider fant veien ut på markedet rundt 1960 (selv om det ble oppfunnet nesten 20 år tidligere)l og hadde sin glansperiode opp til slutten av 80 tallet.

    Tidlig 90-tall var det slutt på moderate kurer med deca-testo-winstrol, anadrol osv, da kom "monsteret" ut av skapet nemlig veksthormon. Våre svenske venner produser f.eks Somatropin som ga kroppsbyggere, styrkeløftere og andre kraftatleter en ny vei til stjernene. sent 90 tall oppdaget man også insulin i kombinasjon med Veksthormon.

    2000 tallet har sett en ny stjerne på markedet IGF-I ( insulin-like growth factor) som enkelt forklart er resultatet av bruk av veksthormon. Dvs at man hopper over bruken av veksthormon, og injiserer IGF-I direkte.

    Når det gjelder den tradisjonelle dopingen så er tester meget effektive, men som alltid ligger atletene noen steg foran, og veksthormon er ennå det tryggeste man kan ta dersom man ønsker å dope seg uten å bli tatt.

    Dan Duchaine forfatteren av bøkene Underground Steroid Handbook I og II er min kilde her i tilfellet noen lurte...

    mvh Iceberg
    3491  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:engelsk navn på øvelser... noen som veit hva de heter på norsk? på: 05. mai 2003, 12:28
    rows er roing, det kan være sittende eller stående, delts rear er bakside skuldre calves er jo legger da, vet ikke om det var dette du lurte på?

    3492  Trening / Styrkeløft / Re:Front knebøy VS "vanlig" knebøy på: 05. mai 2003, 08:03
    Jeg synes selv at front knebøy er en overlegen øvelse for å isolere quads, men har i likhet med andre litt problemer med å finne en komfortabel sitts for stanga. Men jeg humper og pumper så godt det går, (ler)..
    At man må litt ned i vekt for heller være, det er jo som det blir nevnt her mindre hjelp å få av gluteus og hamstrings med front knebøy, så det er jo bare naturlig. Jeg kjører i tillegg litt høyere reps her enn vanlig bøy, 10-12.

    Kan forøvrig nevne at gode gamle jon rønningen trener på mitt studio, og det går ennå mye i benk for den karen. han løfter single og doble på 115-120, så det er jo ikke galt da med kroppsvekt på 63 eller deromkring..
    Han har forøvrig begynt litt med støt også nå, med moderate vekter 60 kg. Kan forøvrig melde at kjæresten hans tar 55 kg i benken... Jeg har nå piska kona mi inn på studio for å trene henne opp, kjører henne knallhardt på styrkeprogram, så skal vi nok klare 60 kg om et års tid tenker jeg  :Smiley
    3493  Trening / Styrkeløft / Re:En patetisk mann... på: 02. mai 2003, 22:26
    Dersom noen lurer på hvilke stoffer man skal ta for å klare seg unna en dopingtest kan jeg fortelle hva som ble tatt i de miljøene jeg vanket i ( 10 år siden):

    HGH eller veksthormon er SVÆRT utbredt i toppen selv i dag, særlig i kombinasjon med insulin. Dette spores ikke på noen test!!! Dette er brukt i toppidrett minst de siste 10 år, og sannsynligvis lenger. De mest rutinerte bruker ALDRI as som sitter i kroppen opp  til et år etter, det er det bare amatører og de desparate som gjør.

    Dette er 25 år gammel informasjon, vær så snill og ikke hevd at toppidretten er ren, det vet alle som har vært i miljøene ikke er sant. Det finnes rene unntak helt klart, men at det eksisterer og er utbredt må vi nok innse...

    Jeg er ikke ute etter å henge ut noen, men jeg blir litt småkvalm (unnskyld) av alle som er så hellige og hevder at styrkeidrettene i norge er rene. Det er i mangel av et bedre ord "bullshit"

    Dersom dere som skriver inn her på forumet ønsker å oppretteholde denne myten, gjør det gjerne , men spar oss som har sett hva som foregår for åpenbare usannheter.

    mvh Iceberg
    3494  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hvor er det blitt av Yates? på: 29. april 2003, 18:51
    Etter å ha vært borte fra pumping siden 95 er jeg nå tilbake for fullt. Har trent i 4 mnd og tar allerde 170 i mark, repper 5 ere på 130 i benk. Nå er jeg blitt gammel mann (31)så jeg merker at restitusjonen tar lengre tid nå. Sliter også mer med å få av fettet. Veier 114 kg og er i rimelig bra form, men bør vel 10 kg ned for å være ærlig  Wink

    Det jeg lurer på er hvor det har blitt av Dorian Yates, hva skjedde i Mr.O 95-96-97-98-99-2000-01-02-03? Kan noen hjelpe meg å fylle inn hullene? Sitter å blar i gamle Flex blader fra 94 og 95 og lurer på hvem som er konger i dag?

    mvh Iceberg
    3495  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Best bodyparts på: 16. mars 2003, 09:59
    Hvor ofte ser man ikke artikler i forskjellige blader med feks, dorians ryggtips, platz on legs osv. Det som slår meg er at folk tror at byggere med en eller flere outstanding bodyparts (litt norsk-engelsk her, lol) er de beste til å gi tips om øvelser for akkurat denne kroppsdelen.  Jeg mener at det egentlig er helt motsatt. Det er egentlig folk med "svake" kroppsdeler som burde gi tips, fordi de jobber så jævlig for å hente opp det de ligger etter, og derfor vet hva som funker.

    I mine øyne er det slik at det vi er gode til gjør vi mer av, dvs dersom man har en bra rygg så liker man å trene denne, derfor vokser den mer osv.

    Det jeg prøver å si er at man kanskje burde spørre folk som f.eks Demayo om hvordan han trener biceps, og ikke spørre om lårtreningen da dette til en stor del er genetisk og ikke ett resultat av spesielle treningen eller hemmeligheter i lårtreningen.

    hmmm. var det noen som skjønte dette lol... Shocked
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 232
  • 233
  • 234
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!