Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 156
  • 31  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: !! LØFTESKO !! på: 01. mai 2012, 18:02
    Igjen er poenget at når man går på et frum ønsker man best mulig info, da må den være komplett. Jeg kan ikke  se dette. Så vidt meg bkjente så har editor ansvar for alt som blir skrevet på sitt nettsted uavhengig hvem journalisten er og om den får penger eller ei.

    Dette er på ingen måte en artikkel i regi av TF... det er fullstendig eget initiativ fra min side. MINE meninger og erfaringer.
    Jeg har ikke skrevet review fordi jeg skal selge noe, eller fremme en produsent fremfor en annen. Jeg vil helt enkelt være en hjelpende hånd hvis noen vurderer å kjøpe løftesko.

    Ang ufullstendighet, er jeg Uenig. Hadde dette vært laget for å trykke i en katalog der info angående forhandlere ville vært avgjørende er den ufullstendig ja. Men siden dette helt enkelt er en måte å utrykke mine egne meninger og erfaringer, overlater jeg det andre til brukeren selv. IKKE MITT ANSVAR!
    Wink

    _________________

    Edit:

    Så Einar sitt innlegg. Takk Smiley

    32  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: !! LØFTESKO !! på: 01. mai 2012, 18:00
    Det er mulig du antar at jeg ikke skjønner hva BMW skriver men det kan du holde for deg selv. Jeg ser hva han skriver og jeg har min mening.
    Vedr. reklamtråd for kappi så er vel du like mye reklametråd for det du selger å skriver så den kan du holde deg for god til.
    Hvis man først skal skrive om alle sko også antikke sko, som ikke finnes på markedet synes jeg det er rart å ikke i så fall kategorisere de i to. Sko som ikke lenger blir produsert å få tak i som de gamle karu skoene.

    Dette er min mening og ja jeg eier kappi og kan uttale meg med en viss innsikt.

    Slik jeg forstår det så er ikke denne artikkelen skrevet på oppdrag av Treningsforum, men på personlig initiativ av BMW123. Han skriver i innledningen at det er greit om skoene kom på markedet i 1972. Om modellen er på det norske markedet eller om den er utgående spiller jo ingen rolle. Dette er en ingen reklametråd for Kappi, men rett og slett bare omtaler av sko på samme måte som man kan omtale sjelden bootlegs av Elvis. Sistnevnte er ikke å få kjøpt, i alle fall ikke i Norge, men samlere har dem og man kan få tak i dem hvis man går på de riktige stedene og er klare til å bla opp. Jeg synes arbeidet til BMW123 er veldig bra. Og når det kommer til Powerlift og klausuler om å ikke sende utenlands så stemmer det som BMW123 sier at ikke alle som leser her bor i Norge. Det er én ting. En annen faktor er at man kan kjenne noen som bor i USA som kan kjøpe skoene og sende til seg. Og en tredje faktor er at man kan bruke JetCarrier.com, kjøpe og sende til sin egen adresse der og få varen tilsendt til Norge - uten å kjenne noen.
    33  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy- 2x170 rawmark s. 222 på: 01. mai 2012, 17:59
    Missy, flott løfting.

    vedr graviditet; gammelt triks fra øst blokken var å få jentene gravide for å ta abbort. testo produksjonen var i gang.
    34  Trening / Styrkeløft / Sv: Høyde på utøvere i de forskjellige vektklassene? på: 01. mai 2012, 14:40
    På sikt havner du i +120.
    35  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: !! LØFTESKO !! på: 01. mai 2012, 14:37
    Poenget mitt er at hvis man skal skrive gode artikler må de være FULLSTENDIGE og OBJEKTIVE. Da MÅ man ta med at varen ikke er tilgjenglig på det norske marked OG at modeller er utgåeende. En av grunnene til at jeg ikke bruker mye tid inne her er bla. pga ufullstendige atikler som dette. Håper point is taken også av Number1.
    36  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 på: 28. april 2012, 13:42
    Hvis du ser på kartet er storefjell midt i sørnorge altså  sånn ca midt mellom Oslo og Bergen/Stavanger og midt mellom Trondheim og Kristiansand. Den dagen det er 30 stk som stiller til kvalik i de store byene skal du ikke se bort fra at det arrangeres der. Husk en ting det er ikke gratis å arrangere med det opplegget. Og jeg er faktisk enig med Kikki at man kan jaggu stille opp på start og lage litt leven slik at utøverne og arrangementet får en boost. Når det er sagt er det veldig enkelt og behagelig å få servert alt forran Pcen, men jeg mener det må være en forsinkelse. De som er der skal ha fordelen.

    Da kan jeg kontre å si, vil dere gjøre strongman mer populært så kan de personen som er på stedet og dekker en konkuranse gi mere lyd fra seg. og i tillegg legge konkuransen på en plass sånn at folk kan ta seg tid til og møte opp og se på.
    37  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: !! LØFTESKO !! på: 11. april 2012, 12:22
    1. Øverste modell er Ironwork 3 og er faset ut og erstattet med Power perfect 2. Altså ikke nødvendig å nevne.

    2. A. Powerlift selges kun i USA og de har klausul mot å sende utenlands fra Adidas.

    3. Nye modellen er AdiPower og ikke AdiPower2.

    4. Nike Romaelo er utgått og kom kun til OL 2008. Laget for neste 4 år er på vei som Nike Romaledos 2.

    5. Do win er å blir et økonomimerke (på kort sikt) og kan ikke sammenlignes kvalitetsmessig med Adidas og Nike.

    6. Adidas AsiStar weightlifter kom til OL i 2008 og er faset ut, det som selges ut er kon rester av lagerbeholdning hos butikkene, de får ikke etterfylt. Arvtager er AdiPower.

    7. BAF  er også et økonomimerke på samme måte som Do-Win.
    38  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Ectomorph tynn gutt søker hjelp på: 15. mars 2012, 14:55
    Jeg hadde en kamerat som var omtrent som deg litt høyere og 10 kg tyngre. Han måtte lære seg litt force feeding 6 måltider per dag og jeg tror han var oppi 4500-5000 kcal. Han var heller ikke opptatt av å være sterk men jeg fikk tilslutt det inn at alle som er store er i stor grad sterke. Dermed ble han med meg så et powerbilding program og etter 9 mnd hadde han økt 20 kg i kroppsvekt fra 70kg i maksbenk til seksere på hundre, fra 100 kg knebøy til serier på 140 kg og fra 16 kg curl manualer til nærmere 25 kg. Det var lite eller ingen alkohol og 8-9 timer søvn hver kveld.

    Formelen er alltid det samme
    1. Ha et konkret mål og del de opp i delmål gjerne sammen med noen som har greie på det en god PT kan være greit eller så er det veldig moro å løfte tungt og bli stor selv uten sixpack
    2. Være en positiv realist med hensyn på eget talent
    3. Ha en god livsstil og regelmessig liv, det samme gjelder kosthold, trening og mentale utfordringer. Ha systematiske variasjoner og ferie og fri.
    4. Skaff deg en hjelpa du trenger, mange av de beste skryter veldig av en trenings kompis. Om du skal trene alene er det kun deg selv å stole på.
    5. Vær disiplinert men ikke disipliner deg i hjel. Dvs når du
    39  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 mot Fr. Open, Sf. Open og GP.Bilder s.14/17/23/28/44/46/84/94 på: 02. mars 2012, 22:12
    Sorry jeg skrolla bare tilbake til noen bilder og så ble det mixup.. Good luck

    e) Jeg er ikke Soje.

    Men stiller forsåvidt på begge de stevnene Wink
    40  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvor ofte trener dere med utstyr i styrkeløft? på: 02. mars 2012, 22:07
    Trening med utstyr er også teknikktrening og trenes så ofte og mye (uten at du får skader) til du mestrer det.

    selv har jeg gjort alle øktene siste seks uker med det og alt 2 Dietmar prog. Jeg ble "tom i vilja" av for mye tung trening.
    41  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 mot Fr. Open, Sf. Open og GP.Bilder s.14/17/23/28/44/46/84/94 på: 02. mars 2012, 13:10
    Jeg menete å se deg håndtere større vekter, hva har skjedd?
    a) jeg husker feil
    b) du er skada
    c) du er på deff og da svakere
    d) kjører mer strict

    Imponerende at du orker det styret der Soje. Stiller du i Sandefjord eller GP?
    42  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor er Norge gode i styrkeløft, men ikke vektløfting? på: 02. mars 2012, 12:58
    Hei dette er en subjektiv oppfatning i form av hvordan de har klart å skape resulteter i form av rekruttering, antall klubber på NM mv

    På hvilken måte?
    43  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor er Norge gode i styrkeløft, men ikke vektløfting? på: 28. februar 2012, 17:51
    Dette er årsakene:
    - De "fattige" lande prioriterer OL grenene dermed får ikke styrkeløftere konkurranse fra sterke afrikanere, lathin amerikanere, arabere osv. F.eks. er det ingen grunn til at Kina, Tyrkia og Iran ikke skulle dominere styrkeløft også. Husk at det er kun 10-15 år siden at Russere stilte i styrkeløft

    - Vektløfting er en teknisk idrett i større grad en styrkeløft
        a) Da må man starte i den motoriske gullalder eller før å trene (les tidlige innlegg om barnemisshandling)
        b) Da MÅ man ha dyktige trenere på trening hver dag for å ikke lære i feil teknikk (tror jeg)

    - NSF og deres klubber har blitt drevet bedre enn NVF og deres klubber. Og her er vel egentlig mye av kjernen i tillegg til neste punkt

    - Styrkeløft har fått mer "underground" publisitet på nett som gjør at flere har "kjøpt" styrkeløft.

    - Norske styrkeløfte har vært pionerer og fått medvind ved gode internasjonale plasseringer tidlig og videreutviklet ved enda høyere kompetanse i trener ledda.

    Dette var en rask analyse sånn på vei ut døra
    44  Trening / Olympisk vektløfting / NM Senior og Veteran 2012 på: 28. februar 2012, 12:31
    Noen som har på meldingslista for hhv Lørdag og Søndag?
    45  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Frivending, den glemte øvelsen! på: 28. februar 2012, 12:30
    Frivending = Power clean = styrkevending/pressvending

    Om du  bare skal trene for generell eksplosivitet og strekk styrke behøves ikke å sitte dypt ofte holder 90 grader mer en nok.

    En av verdens dårligste oversettelser er Bill Star sitt 5 x 5 opplegge som besto av Frivendinger, knebøy og benkpress.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 156
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!