Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 19
 • 1  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Armprogram på: 03. februar 2006, 22:15
  Kan være fordi du ikke leste at armprogrammet skal trenes kun en gang i uken slik som det er. (Var på ingen måte ment som en frekkhet, bare en observasjon at mange nybegynnere hopper over teorien og bare ser tallene) Wink
  Hmmm...
  Kan man forresten kjøre samme program med to treninger hver uke? Og skal man da korte ned på treningsperioden, eller kan man bare "doble" programmet? Trenger en del tips her. Thanx
  Virker det virkelig på deg som om jeg ikke leste at armprogrammet kun skal trenes en gang i uken? Hadde en fyr som ikke leste hvor mange ganger i uken det skal trenes spurt om det jeg spør om? Det du sier om "diskuter artikkel" var smart hvertfall, takk for den.
  2  Kosthold / Kosttilskudd / SV: hvor mye kosttilskudd? på: 03. februar 2006, 19:41
  Det kommer jo helt an på om du spiser riktig. Det hjelper ikke å bruke kosttilskudd til å gjøre akkurat det du vil. Det er ikke noe mirakelgreier. Mat fungerer akkurat likt.
  3  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Armprogram på: 01. februar 2006, 19:09
  Hvorfor ble denne flyttet? Er jeg nybegynner nå liksom? :S Bare lurte på en del øvelser jeg ikke har vært så mye borti, og evt. erstatninger, men men.
  4  Trening / Forum for nybegynnere / Armprogram på: 31. januar 2006, 19:14
  Har begynt å variere programmer mye mer nå. Før hadde jeg mer eller mindre samme kjør, men nå er jeg hypp på å ta et par uker med en ting, og så begynne med noe annet, osv. I den anledning ble jeg interressert i armprogrammet som ligger her på treningsforum... ( http://www.treningsforum.no/article/article.php?dir=programmer&fname=040520_armprogram ) Det jeg lurer på er om det er mulig å endre på øvelsene slik at man ikke er avhengig av nedtrekk osv. Jeg har hantlere hjemme, og hvis jeg kunne ta armtreningen en gang i uken hjemme så hadde det vært ganske greit. Noen som har noen råd? Kan vel trene triceps litt med hantlere også? Og bytte litt ut her og der? Kan man forresten kjøre samme program med to treninger hver uke? Og skal man da korte ned på treningsperioden, eller kan man bare "doble" programmet? Trenger en del tips her. Thanx
  5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: kokosnøttknusing på: 31. januar 2006, 18:22
  Ja, de fleste nøtter er vel egentlig frø? Hva mener du med frukta? Det er vel ikke noe annet enn kokosnøtter. Og hva prater du om? En eller annen frukt? Du sier jo selv kokosnøtter da. Og det der med hodet tviler jeg på, da folk dør hele tiden av å få kokosnøtter i hodet. Tror liksom ikke helt på teorien med at folk liksom "strammer" skallen sin eller hva faen du tenkte deg de skulle gjøre... Tongue
  6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Hvordan herde knokene/hendene? på: 31. januar 2006, 18:15
  Mange her som kommer med svar og mener de har det perfekte svaret. Selv tror jeg ikke det lønner seg å ta pushups på knokene mens man hopper mellom hver pushup... Det å ta pushups på knokene er veldig bra, og man trener opp håndleddet. Ta disse på de to største knokene, ikke hele hånda. Når det gjelder knusing og sånn, tror jeg det er mange som ødelegger hendene sine. Det å ta pushups på knokene med hopp mellom høres for meg helt idiotisk ut. Det er vanskelig å kontrollere hvordan hånden skal lande, og man kan lett skade seg. Slå heller på noe hardt som gir litt etter. Vanskelig å forklare, men det bør ikke være mykt materiale, samtidig som det ikke må være så tykt. Det er jeg foretrekker. Vanskelig å finne noe å slå på som man ikke kan være redd for å ødelegge, men det er tross alt bedre å lete og finne enn å ta disse pushupene folk har begynt å prate om. Forresten, Figuz, ditt forslag er ikke så på jordet som jeg trodde, leste nettopp "på grus"... Men zip, det du tror du har peiling på her høres ikke mye bra ut.
  7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 08. januar 2006, 03:06
  men for å gå tilbake til det med fart mot styrke, ein får som sagt langt større rå styrke dersom bevegelsen er treig, det hjelper naturlegvis lite når det hjelder slag, så formelen for å rekne ut slagkrafta blir vel noko slikt: E=Mv2 E=energi(kraft i slaget), M=masse(kor mykje tyngd du legg bak slaget), V2= fart på slagneven ganger 2. og då har jo fart like mykje å seie som styrke og størrelse, når det gjeld slaget, men eg vil fortsatt påstå at rå styrke ikkje nødvendigvis ikkje har noko med fart å gjere. ta ein titt på denne filmen:

  http://www.dumpalink.com/media/1135944141/6_Punches_Per_Second

  og kung fu utøverar, trener ikkje med vekter som eg veit om, men med pushups og på boksesekk/med partner/på wooden dummy.

  Artig med ein diskusjon iblant Cheesy

  Skjønner ikke helt hva du prøver på med all den liksom-fysikken din, men jeg kan fortelle deg at formelen for bevegelsesenergi er 1/2mv^2, altså halvparten av masse ganger fart ganger fart... Uansett er det ikke kraft du regner ut her, men energi. Kraft og energi er to forskjellige ting. Kraften er masse ganger akselerasjon. Det er vel egentlig trykket igjen som føles ved et "impact". For å regne ut trykket tar man kraft delt på areal av treffpunkt. Altså vil treff med høy kraft (at det har mye masse bak slaget, eller at den akselererer fort bakover ved treffet) og lite treffpunkt gå hardest ut over kroppen.
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hvem er det bilde av ved inngangen til artikkelen "Kroppsbygning vs Fitness" på: 04. januar 2006, 21:20
  blir vel bare å tippe, men... Thor Heyerdal?
  Cheesy Cheesy Cheesy Nissene på låven eier!
  9  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Tap av muskelmasse? på: 04. januar 2006, 21:16
  Det var vel ikke akkurat det han sa, men at hvis du har både god kondisjon og er veldig sterk i kroppen, så har du noe å gå på begge veier. Og hvis du vil peake formen i langdistanseløping, så må man nødvendigvis bli noe svakere i kroppen.
  Mener du at jeg feilsiterer? Du er velkommen til å peke på hva jeg har påstått han har sagt som han ikke har sagt i så tilfelle. Det du sier om langdistanseløping er jo for så vidt sant, men han var jo ikke i nærheten engang i å si det på den måten, og jeg tror ærlig talt ikke det var det han prøvde å si da han presterte å faktisk skrive dette:"du må velge imellom å ha eksplosiv styrke(da har du og veldig dårlig kondisjon, og klarer ikke springe så langt og alt d der)"

  Edit: Jeg tror jeg misforsto posten din. Da du skrev "Det var vel ikke akkurat det han sa", så trodde jeg at du mente noe fra mitt sitat, evt. som jeg påpekte, men rett etter jeg postet dette innlegget slo det meg at du kan ha ment nettopp det du la til av informasjon om langdistanseløping. I så fall virker innlegget ditt meget fornuftig! 100% enig, beklager.
  10  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Tap av muskelmasse? på: 04. januar 2006, 20:55
  Tap av muskelmasse ved kondisjons trening er jo en selvfølge..
  du må velge imellom å ha eksplosiv styrke(da har du og veldig dårlig kondisjon, og klarer ikke springe så langt og alt d der) skal du ha bra kondisjon og muskler blir de lengre og ikke så eksplosiv..
  konklusjon : du kan ikke ha store muskler og bra kondisjon..
  du kan jo være på hallveien da, litt stor kropp og litt kondisjon, d er slik jeg legger opp treninga mi.. (styrke 3-4 ganger i uka og to kondisjons treninger..)
  jeg har trena en periode på to måneder og tar nå 80 i benk(veier 65)

  bodybuildere løper før treningene for å ta av d siste de har av fett, de går jo og på klister for å tømme tarmene så six packen synes bedre..
  Ser at dette er ditt første innlegg, og du har jammen klart å pumpe inn masse bullshit i denne første posten.

  Tap av muskelmasse under kondisjonstrening er IKKE en selvfølge. Man kan innta en proteinshake før og etter, og man kan tilrettelegge treningen. Man trenger ikke å tape muskelmasse ved å trene kondisjon.

  Du må heller ikke velge mellom eksplosiv styrke og kondisjon. Man kan ha begge deler. Og det du sier om at hvis man er eksplosiv så har man veldig dårlig kondisjon, det er noe av det dummeste jeg har hørt på lenge.

  Kondisjon har INGENTING med lengden på musklene å gjøre. Musklene dine blir IKKE lenger av å trene kondisjon... De blir derimot det hvis du tøyer ut.

  Konklusjonen din satt siste spiker i din egen kiste. Men jeg kan jo rette den opp for deg: "Du KAN ha store muskler og bra kondisjon". Det er det mange som allerede har! Smiley Lykke til!
  11  Trening / Forum for nybegynnere / SV: treningsprogram.... SATS på: 04. januar 2006, 20:50
  Hvorfor spør du ikke kisen som lagde programmet? Det er jo vanskelig å si uten å se på programmet. Men annenhver dag fungerer perfekt i de aller fleste tilfeller...
  12  Kosthold / Kosttilskudd / SV: pappa "mobber" på: 04. januar 2006, 20:43
  Å trenge er en ting. Det er uinteressant når spørsmålet er om det hjelper. Faren til han duden her sier at det muligens ikke engang hjelper. Det er jo helt på jordet. Vitenskapelig bevist? Jo, det er vitenskapelig bevist at muskler er bygget opp av proteiner, og det kan bevises at proteinshake inneholder proteiner. Når disse to forutsetningene er i boks, har du rett og slett bevist at det er vitenskapelig bevst at det hjelper. Du kan også eventuelt først stille faren din spørsmålet om den første forutsetningen ikke er innfridd, deretter den andre, og spørre hvordan det ikke kan hjelpe etter at begge er innfridd. Sier han at de ikke er det, skal det ikke lange tiden på google for å finne ordentlig bevis for begge to.

  Det eneste som er å tenke på er jo at faren din kanskje mener at du kunne spist annen mat med likt næringsinnhold. Da har han 100% rett. Jeg tar proteinshake inne i mellom, men jeg baserer meg ikke på tilskudd, heller tradisjonell mat. Det er ABSOLUTT mulig å gjøre det bra uten shake, men selve situasjonen når du drikker glasset med proteinshake, blir det feil å påstå at like gjerne kunne vært melk, da melk har et helt annet næringsinnhold enn proteinshake blandet med melk, evt. vann.
  13  Bilder / Bilder av Diverse / SV: Claudia Shiffer ;) på: 04. januar 2006, 20:14
  unnskyld, jeg mener "pen"
  Åh! Det var bra du sa fra! Med en gang jeg leste det første innlegget ditt, så trodde jeg du mente fin... Så jeg begynte å lure med andre ord...... Men så klarnet alt opp med ett jeg scrollet litt nedover.

  Men nå over til det tråden handler om... Alle jentene her inne er bare misunnelige. Det kan vi slå fast med det samme. Er det noe jenter kan så er det å være misunnelige. Det å kritisere andre jenter er de også ganske flinke til. Når det gjelder macho-damer med sinnsyke muskler, og ingen antydning til titties, så er det bare tragisk. Da kan de like gjerne operere seg til menn, så slipper man å si "hun"... Og det å si at grunnen til at folk ikke liker androgyne damer er at de selv ikke har muskler er tatt helt ut av sammenheng. Med fare for å bli misforstått kan jeg fortelle at jeg i tilfelle er et unntak, da jeg har meget god fysikk, og har gode resultater i alle styrkeøvelser, og fortsatt digger damer med slank kropp, mens jeg ikke klarer å se på manne-jenter. Jeg har også over middels volum. Jeg tror ikke jeg er det eneste unntaket fra denne såkalte regelen. Hvis alle kroppsbyggere liker damer som jeg har sett blitt postet her på forumet en gang i blant, så synes jeg utrolig synd på de, og anbefaler en tur på byen en gang, for å få andre impulser enn treningsstudioet sitt...
  14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 04. januar 2006, 15:40
  Selv om du imponerer med tung argumentasjon og og dokumentasjon her, må jeg nesten si meg uenig.

  (...) The jumping and running abilities of Olympic lifters were documented in the Mexico City Olympic Games where they out ran and out jumped the jumpers and sprinters in the vertical jump and 25m sprint! This is an amazing feat considering these men do not train specifically for jumping or running.

  http://www.mindandmuscle.net/content/page-231.html

  (..)Studies done at the Montreal and Barcelona Olympic games showed olympic weightlifters to be second only to gymnasts as a group in flexibility and to be the best group of athletes in standing vertical jump.

  http://www.coacheseducation.com/strengthtraining/bill-pandleton-dec-00.htm
  Du er flink til å begrunne greiene dine, Ugleguffen. Det er faktisk helt seriøst ment. Dessuten må jeg innrømme at jeg ikke helt visste dette med vektløftere og korte sprinter, men til tross for at jeg ikke gidder å sjekke kildene dine, stoler jeg på deg. Du overbeviste meg.
  Men når det gjelder trening, er jeg fortsatt overbevist om, slik det står i alle lærebøker og som er ganske kjent, at hvis man er ute etter eksplosiv styrke, er det lurt å trene en smule annerledes enn hvis man kun er ute etter rå styrke. Det er jo ikke uten grunn at boXer (tror jeg), la ut et bra program for eksplosiv styrke her på kampsportforumet for en tid tilbake. Uansett er jeg som de fleste opptatt både av eksplosiv og rå styrke, og trener for begge deler. Trener for øvrig ikke for volum i det hele tatt.
  For å si det en gang til, så er du en god debattant, Ugleguffen, og det er interessant å diskutere med deg.
  Merkelig nok tror jeg faktisk den unge kampkunstatleten vår nok en gang tok feil.. Smiley
  Håper du ikke var ironisk der
  15  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 02. januar 2006, 18:34
  og vektløftere er IKKE de mest eksplosive idrettsutøverne vi har i verden..?
  det tror jeg ikke
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 19
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.