Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  • 16  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 01. januar 2006, 22:18
    så vektløftere er ikke ute etter rå styrke? Tongue
    jo
    ...
    ?
    17  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 01. januar 2006, 22:14
    Vektløftere er absolutt best på spenst/eksplosivitet, så det å være sterk og det å være rask er på ingen måte motsetninger.
    ingen som har sagt det. men det er en grunn til at man trener annerledes hvis man er ute etter eksplosivitet enn hvis man er ute etter rå styrke
    18  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Slossing generelt på: 01. januar 2006, 22:12
    xfer... lol! det å spandere 3 linjer på et tall fra en film, som du så søtt har klart å huske, er bare tåpelig. spesielt når du avslutter sekvensen med "i film da,om det stemmer i realiteten vet jeg ikke. hehehehe"... respekten din synker bratt...
    det er ingen som har "formye panser", slik at en "kampdyktig" motstander ikke klarer å gjøre skade. Herregud...

    "blir motstanderen truffet av beistet blir det jupiter tur på hjernecellene"
    uten å gå nærmere inn på skrivefeil og gramatikk, så kan vi si om denne setningen at du snakker utrolig useriøst og ganske ut av det blå. de fleste blir groggy av å få en på trynet. uavhengig om vedkommende heter ivan drago og er 3 meter høy.

    den ultimate sammensetningen er jo å være laget av jern, gjerne 5 cm tykt. ingen nerver. gjerne 8 meter høy, og med maskingæver montert der kjønnsorganene vanligvis sitter. rakettforsvar, hjul under føttene, slik at man slipper å løpe. rakettmotorer for å dodge slag, pigger over hele kroppen selvfølgelig, og raskere enn lyset.
    19  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 30. desember 2005, 15:55
    Lenge siden sist, MartialArtist! Dessverre ser det ikke ut til at du har blitt noe flinkere til å lese. Bjørn Magne skrev vitterlig "jo _sterkere_ en muskel er (...)" -- ikke "jo større".
    Hehe kos og se deg og! Jeg siterte vel litt feil da antakelig. Shocked Hadde jeg tatt med det han sa om at en vektløfter på 150 kg kunne akselerert bedre enn en 100m-sprinter, hadde det vært samme. :Smiley Dessuten trenger ikke rå styrke og eksplosivitet henge sammen heller, så innlegget ditt fikk egentlig ingen annen funksjon enn å rakke ned egentlig, ved siden av denne lille forklaringen (i tilfelle flere andre ikke forsto det som sto skrevet). Menmen Cool
    20  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Slossing generelt på: 29. desember 2005, 17:11
    Det kommer helt an på den store og den lille... Det er jo det som er poenget. Mange store tar de fleste små, og noen små tar faktisk de fleste store. Man kan ikke lage en generell regel for det. For det er ikke bare størrelse og teknikk som har noe å si.
    21  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 29. desember 2005, 17:06
    Hovedproblemet her er vel at styrke på ingen måte utelukker fart, og at en sterk OG eksplosiv utøver nesten alltid vil slå en halvkjapp svekling.. Wink
    Amen... Derfor er type II muskelfibre å foretrekke buttrock
    Hmmmm, har du noen gang sett en boksekamp,MMA,thai/kickboksing? Kan vell si at selv om en person slår først så vinner han ikke, selv om han slår først betyr ikke det at han gjør noe skade da:P
    Hmmmm... Hvis du har sett ekstra godt etter når du satt på Eurosport forrige lørdag, kanskje du så at de som sloss der bruker hansker?
    Jo sterker en muskel er jo raskere er den.
    Bullshit... Eksplosivitet og volum behøver ikke å ha noe med hverandre å gjøre. Faktisk vil det være vanskeligere å akselerere en tyngre muskel like fort.
    22  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Kickboxing på: 27. desember 2005, 17:22
    Jeg vil si at (uavhengig av viktigheten til fordelen) det er en fordel å kunne hoppe høyere, kontrollere fall bedre, og komme seg unna på andre måter. Dessuten er det en fordel med bedre spenst, bedre eksplosivitet, og bedre kunnskaper om falling og akrobatikk ellers. Jeg tviler på at du kommer til å svare på dette innlegget og si det at det jeg sier er feil, for det er åpenbart nyttige ting å kunne.
    23  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Slossing generelt på: 27. desember 2005, 17:19
    Kort og godt kan man si det sånn at uansett hvor lenge du har trent en kampsport, og hvor bra denne kampsporten er, så vet du ingenting om hvor god du er i en streetfight før du har vært i en selv. Om du aldri har vært i små slagsmål på gata, hjelper det ikke med svart belte (satt litt på spissen).
    24  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Kickboxing på: 23. desember 2005, 19:51
    Tja, kroppsbeherskelse er ikke nødvendigvis et generelt begrep, selv om man viser en ekstrem kroppsbeherskelse i en kontekst kan man være elendig i en annen, og det a6t man er strålende flink til å sprette rundt som en turner har lite overføringsverdi til en fullkontakt kampsituasjon eller en selvforsvarssituasjon.. Det er hvertfall min mening, man ser videre svært sjelden at crocop eller fedor hopper baklenges utifra en vegg...
    Poenget mitt er at om de hadde gjort det hadde de hatt bedre forutsetninger for slosskamp.
    25  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Slossing generelt på: 23. desember 2005, 14:32
    Man må ha mot. Så enkelt er det. Det er viktigere enn skills. Men har man begge, så er det null stress buttrock Erter Kickass
    26  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Kickboxing på: 23. desember 2005, 14:31
    Planen min har aldri vært å danse rundt på en matte til musikk i en konkuransse
    musical forms er sikkert både gøy og krevende det, men det har ikke noe med hverken kampsport og selvforsvar å gjøre (som dette underforumet er ment for), musical forms blir som en type dans, men for all del dans hvis du vil.
    Hmm? Les hva jeg skriver?
    men jeg vil gjerne trene med de og beherske baklengs salto fra en vegg for eksempel.
    Jeg synes det er utrolig fordelaktig å kunne beherske kroppen sin best mulig, og det var det jeg prøvde å si her. Du driver vel med boksing, og kan sikkert slå bra, men det skader ikke å være allsidig. Jeg tror ikke det er en ulempe å kunne hoppe utrolig høyt, gjøre høye hoppspark osv. Dessuten ser det utrolig bra ut, og det går ann å gjøre det andre steder enn til musikk på en matte som en dans. Ikke kom med noe "dans hvis du vil" en gang til, det ville bare vært driti ut.
    27  Kosthold / Oppskrifter / SV: melk ( klem baklengs ) på: 22. desember 2005, 20:16
    Misliker Q-melk for all den sytingen de presterer.
    28  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? på: 22. desember 2005, 20:11
    La oss si det sånn at med hurtighet kan du gjøre det meste, hvis du har styrken det kreves... Men med styrke kan du heller ikke gjøre en shit hvis du ikke har hurtigheten til å treffe.
    29  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Kickboxing på: 22. desember 2005, 20:03
    du trenger 10 unser hansker,tannbeskyttere,håndleddsbandajser,leggbeskyttere,hjelm,suspensorium,safty på føttene og eventuelt sekkhansker.
    10 unser hansker? safty?
    du blir disket hvis du knocker i lettkontakt (med unntak av feks tyskland hvor det er lov å knocke til kroppen).
    Men motstander kan gi seg hvis det nærmer seg? Ellers ville det jo blitt en smule kjedelig...
    når du er fylt 18 pluss at trener og lege godkjenner det.
    Høres bra ut
    tja er ikke godt å si, musical forms er tåpelig allikevell.
    Det var vel heller deg som gjerne fremsto som tåpelig av akkurat den kommentaren, bouch... Kanskje det ikke er noe for deg, hvem vet, kanskje du ikke eier kroppsbeherskelse eller styrke nok. Men hvertfall for min del er det et artig supplement for ren fighting å lære et par imponerende moves. Det er en ekstrem fordel å ha spenst/kroppsbeherskelse/bevegelighet i kamp... Planen min har aldri vært å danse rundt på en matte til musikk i en konkuransse, men jeg vil gjerne trene med de og beherske baklengs salto fra en vegg for eksempel.
    30  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Vektbelter på ankler og hender på: 22. desember 2005, 19:58
    Er dette bra trening? Det må det jo være. Men har hørt litt om at det kan oppstå skader av å bruke det. Man må kanskje ikke trene eksplosivt med vristbelter? Noen som har testet dette? Hvertfall på spark må det jo være utrolig sunt.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 19
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!