Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 149
  • 16  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Trygge kosttilskudd i forbindelse med doping på: 29. mai 2011, 19:34
    Nå er jeg ansatt i Proteinfabrikken. Noe som selvsagt gjør meg noe innhabli, men har også vært landslagsløfter i styrkeløft og kjenner følelsen av å være paranoid når det kommer til forurensning av tilskudd.  

    Sjansen for forurensning er nok mindre nå en det var på 5-10 år siden, men den er uten tvil til stede den dag i dag, en bør derfor være på vakt.. Som det blir sagt av noen her, så er Norske webshoper absolutt ikke trygge.

    Ett eksempel er at svært mange webshoper fører div fettforbrennere som inneholder Geranium, Dette stoffet er lovelig å omsette over disk i Norge, men står på dopingslisten og kan dermed forårsake en positiv dopingprøve.

    Det jeg med sikkerhet kan gå god for, er at alle Proteinfabrikken produkter er så trygge som det er mulig å få.  Siden vi har full kontroll på hele produktkjende fra råvare til ferdig produkt, og det ikke går noe ulovelige substanser gjennom vårt produksjonsutstyr. På den måten er forurensning ett ikke problem.

    Sats på PF da er du trygg Smiley
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis skal bli sterk på: 15. mai 2011, 23:15
    På kommersielle gym er det liten forskjell på curl og styrkevending Wink

    Forskjellen ligger vel egentlig i pronert eller supinert grep
    18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Leifbjørn: no med MR-bilder! på: 19. april 2011, 00:55
    Fekk med meg eit tårn ja! Tok ein hour on the tower of power nett i sta. Funkar fint det Grin
    Fulgte du opp med ein Golde Shower?
    19  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 30. mars 2011, 20:36
    Hva tror du idealvekta di, eventuelt den ideelle vektoppgangen din (per år / måned) er? Altså hvor høyt skal du, og i hvilket tempo?

    TOHONNERKILO!!!!
    20  Trening / Styrkeløft / Sv: Andreas Hjelmtveit med 300kg utstyrsfritt i knebøy på: 15. mars 2011, 23:44
    What, samme i bøy og mark?? Veldig sterk knebøy var mannen som alltid har vært en markløfter..

    Han var vel aldri en markløfter, han var bare en dårlig utstyrsløfter Grin
    21  Trening / Styrkeløft / Sv: Andreas Hjelmtveit med 300kg utstyrsfritt i knebøy på: 15. mars 2011, 20:15
    Dette må da være vanvittig bra?! Er det noen andre i Norge som gjør dette på denne kroppsvekta?

    Are Knutsen
    22  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Søker "personlig trener" - privat på: 04. mars 2011, 15:34
    Hei. Vet ikke om dette er riktige stedet å henvende meg, men velger å prøve allikevel. Har ikke vært aktiv på dette forumet før, så beklager om jeg poster feil sted. Jeg er en nybegynner fra Bergensområdet (91-modell) som i utgangspunktet føler at jeg har lite peiling på trening. Vel, jeg kan en del teori, men er dårlig på praksisen. Har trent en liten periode, men føler at jeg ikke vet riktig hva jeg holder på med, verken når det kommer til kostholdet eller treningen.

    Jeg søker derfor etter en person med litt erfaring innen kroppsbygging som også har god peiling på kosthold osv. til å trene med meg et par ganger for uken - for litt veiledning, i en slags startsfase. Trenger ikke å være noe utdannet PT med sertifikat osv, ser bare etter en enkel person (fra 18 år og oppover) som kan det han driver med, og har vært i "gamet" en stund.

    - kunne alltids henvendt meg til et treningssenter, men der koster det en del, og der jeg har vært medlem før har folk hatt dårlige erfaringer, derfor henvender jeg meg til dere.

    er selvsagt villig til å betale godt dersom noen skulle melde seg. Eneste "krav" er at vedkommende bor i bergensområdet og er litt fleksibel. Ta gjerne kontakt for mer info.




    Jeg vil anbefale deg å kontakte Vektertorget, er her både trening og PT billig. Uten tvil den beste kompetansen i Bergensområde. Spør gjerne etter Alex på Vektertoget (dette er ikke meg)
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis skal bli sterk på: 19. februar 2011, 20:17
    19.02.11

    Løftet på RM-Vest i dag.

    Knebøy

    200
    215
    220

    Benkpress medium bredt grep

    140 - underkjent for jeg var litt for kjapp i starten..  :Smiley men gikk lett
    150
    155

    Markløft

    240
    260
    270

    Totalt

    220 + 155 + 270 = 645 kg

    Alt utstyrsfritt. Veide inn på 115,5kg.

    Ble noen perser så fornøyd med det. Smiley

    Gratulerer med utrolig bra løfting i dag. Siste marken er den desidert tyngste marken eg noen sinne har sett blitt dratt opp til godkjent. Den vitnet virkelig om vilje av stål...
    24  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilken proteindrikk er å anbefalle? på: 06. februar 2011, 14:07
    Hei.

    Har tenkt å kjøpe Mutant pro fra Gymgrosisten eller Whey Tech fra Proteinfabrikken. Ser ut til at GymG er billigst. Noen som har erfaring med sjokoladesmak utgaven av de med tanke på hva som smaker best?
    Er det forresten noen som vet om steder i Bergen som selger proteinpulver som er bra?

    Takk for svar.

    I Bergen finner du PF produkter billig på følgende steder:
    Coop Obs Lagunen
    Coop Obs Sartor
    Coop Extra Nyborg
    Coop Extra Vestkanten
    Coop Extra Fana
    Coop Extra Danmarksplass (ferdige shaker og Proteinbarer)
    Bunnpris Nygårdsgaten
    Rema 1000 Laksevåg senter
    Rema 1000 Eidsvåg
    Rema 1000 Fjøsanger
    Rema 1000 Fanatorget
    Rema 1000 Kleppestø
    Rema 1000 Kuven
    Rema 1000 Os
    25  Trening / Friidrett / Sv: Ny FFK-spiss ville ha parkert Usain Bolt på: 29. november 2010, 03:03
    Drillo sitter på mye dokumentasjon, det sto skrevet mye om det i media for noen år siden. Om jeg ikke husker feil var gjennomsnittlig O2 opptak på Brasil rundt 55, RBK hadde vel et snitt på rundt 65-70 en plass husker ikke helt. Spillestilen til Drillos krever enormt mye løping, noe som har kompensert for spilleferdighet og talent, men den tar oss bare mellomsluttspillet...... RBK slo Real Madrid i den perioden de var svært godt trent, men Real vant CL. De største klubbene i Europa bruker mye mer tid på basic-fotball ferdighet én det gjøres i Norge, bare ballmottak, korte pasninger en-touch osv, ballen kan bevege seg mye fortere én Usaine Bolt! Ikke noe galt i vekt-trening, men det handler ikke om å bare løfte mer, løpe rett osv, det er en liten den av den totale pakken, og DEN BLIR TERPET PÅ!

    Det er vel liten tvil om at man finner bedre tekniske ferdigheter i Brasil osv enn i Norge. 
    Dette er da virkelig ikke noe argument for å ikke trene på sine svakheter. Du utviser relativt liten forståelse i denne diskusjonen, da du f.eks hevder at for mye knebøy, vil gå ut over kodisjon. For mye vektøkning i overkropp vil kunne gå ut over kondisjon, for mye knebøy tror jeg aldri en fotballspiller noen sinne har trent.

    Siden du er svært opphengt i alle her inne som løfter vekter og ble valgt sist i gymmen. Jeg vil tippe at du er en som har levd og åndet for fotball, men aldri blitt god nok i voksen alder, og nå liker å tro at nivået er fantastisk og du ikke kunne gjort noe bedre for å nå drømmen om å bli proff fotballspiller. Fakta er vel bare at du var for dårlig, og om dine utspill her representerer din treningsiver, så skjønner vi alle hvorfor  du aldri ble god nok.
    26  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK på: 28. november 2010, 14:31
    Ikke at jeg vil si noe feil her Tongue mene

    God effekt på mus

    Forskerne foret mus med «livseliksiren», og resultatet ble at forventet levealder for gnagerne økte med 12 prosent, ifølge Daily Mail.

    De aller fleste forsøkene som er testet på mus, er enten veldig små eller ingen effekt.
    Men jeg vil tro at du lever lenger om du spiser sunt, og trener normalt, så er nok mye sant i dette også Smiley

    Litt kjedlig at det er bare middelaldrene mus har effekt av å bli foret med livseliksir, det er tross alt en mye mer takknemlig jobb å fore ungmus med livseliksir.
    27  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK på: 27. november 2010, 23:33
    Sitat
    Bjørn Barland forsvarte 5. desember, 1997 sin avhandling "Gymmet; en studie av trening, mat og dop" for graden Doctor Scientiarum ved Norges idrettshøgskole. Bjørn Barland er født i Skien 15.05.1961. Han har studert samfunnsfag, historie mellomfag ved universitetet i Trondheim. Han har også sosiologi mellomfag fra universitetet i Oslo. Etter grunnfag idrett ved lærerhøgskolen i Kristiansand begynte han på mellomfag idrett ved NIH høsten 1985. Hovedfagseksamen ble avlagt i desember 1988. Tittel på hovedfagsoppgaven var: Helsestudio; et tegn i tiden. Doktorgradsstudiet ble påbegynt 1.09.1991 og avhandlingen levert NIH for bedømmelse 30.06.1997. Den foreliggende avhandlingen har tittel: Gymmet, en studie av trening, mat og dop. Det sentrale spørsmålet som reises er hvorfor noen doper seg i en idrettssammenheng. Idrettssammenhengen her er trening på helsestudio og kroppsbyggerkonkurranser. Avhandlingen er levert som en monografi og er en kvalitativ studie av doping i en sosiokulturell sammenheng og ikke som et isolert fenomen. Den metodiske tilnærmingen tar utgangspunkt i feltarbeid med deltagende observasjon, intervjuer og samtaler av aktører i felten. Feltarbeidet ble lokalisert til ulike helsestudioer på Østlandet i perioden januar 1992 til september/oktober 1994. Som forklaring trekkes det veksler på sosiologiske, kulturanalytiske og sosialantropologiske tilnærminger og perspektiver.

    Barland har altså en doktorgrad i Idrettssosiologi, og  utaler seg om hvilke kosthold som er nødvendig for å prestere i idrett. Ett fagfelt han har like mye kunnskap om som Harald Eia. Dette vitner virkelig om en seriøs fagperson...
    28  Generelt / Loggbok Online / Sv: Axis treningslogg på: 26. november 2010, 00:39
    Dagens:

    Einfotsbøy:
    50kg x 6 reps
    60kg x 6 reps
    70kg x 6 reps
    80kg x 6 reps
    90kg x 4 reps
    100kg x 2 reps

    Frontbøy:
    50kg x 8 reps
    60kg x 8 reps
    70kg x 8 reps

    Einfotsbeinpress:
    3 sett x 6 reps

    Strake mark:
    60kg x 10 reps x 3 sett

    Sykkel:
    20 min. middels intensitet.

    Bra trykk i pipestilkane  Grin


    Det skurrer litt for meg, når ein trener med tyngre vekter i "en-fotsbøy" enn i frontbøy.
    29  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Genmodifisert soya fra Proteinfabrikken på: 24. november 2010, 12:30
    http://www.mattilsynet.no/genmodifisering/genmodifisert_soya_funnet_i_proteinprodukt_82298

    Kan Proteinfabrikken garantere at deres produkter i dag og for framtiden er fri for ulovlige, genmodifiserte ingredienser?
    Dette handler om tillitt til produsenten, og jeg håper virkelig dette var en svikt i rutinene, fremfor en overlagt handling.


    Opplysninger om produktet og analyseresultatet

    Navn på produkt:  Mutant Mass, batch nr 0210119 
    Navn på uttakssted:  Proteinfabrikken AS, 3161 Stokke 
    Navn på importør:  Nordic Nutrition, 6039 Langevåg 
    Navn på eksportør:  Fit Foods Manufacturing i Canada 


    Som du ser så dreier dette seg om Mutan Mass fra PVL. Dette dreier seg ikke om Proteinfabrikken sine prdukter. PF tok raskt konsekvensene av dette og sluttet å selge Mutant Mass på dagen, i motsettning til andre forhandlere her i Norge,.
    30  Trening / Strongman / Sv: Proteinfabrikken tar avstand fra Strongman pga doping? på: 12. november 2010, 22:52
    neei,dere har sviktet byggergutta på grasrota,ja la oss fokusere på langrenn og aksepterte ting som det for vi skal heve oss over dette nivået med "sterke menn"på ordre fra høyere hold

    Er du personlig tjent med at PF sponser NM i bygging, eller sponser enkelte byggere eller strongman utøvere?

    Sponsing av en utøvere er utelukkende til den sponsede utøverens gode, sammen med den profilering utøveren vil gi firmaet som sponser han.

     
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 149
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!