Visning av honnrposter for deeX
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Loggbok Online / dX's forberedelser! 04. april 2005, 02:54
  Synes eg og skulle teste dette, så ønsk meg velkommen Smiley

  Eg er på deff no pga eg har litt fett rundt navel, og eg har lyst og få det vekk før sommeren kommer:)

  Alder: 16
  Trent i: 3 mnd snart
  veier: 75kg skal ned til 70
  høyde: 174 cm

  Fredag:

  Biceps:
  Biceps Curl (ez-stang) 2set 30kg 1set 40kg
  Scott curl 2 set med 15 kg
  curl på benk 14 kg vær hond
  curl med tau 40 kg

  Triceps:
  Triceps Push Dowsn 3 set 12 reps 40 kg
  Fransk press 2 set 10 reps 35 kg
  Sittende Fransk press 2 set 10 reps 35 kg
  dips 2 set 10-12 reps med 10 kg

  Kommentar: Har aldri prøvd dips før, så eg synes det var litt vanskelig med 10 kg på, men eg kjente det på tri Smiley

  2 uker gammelt bilde Undecided men skal ta nye imorgen.

  Honnr gitt av : Snurre, 10. april 2005, 13:38
  2  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Trening av håndledd. 09. april 2005, 01:45

  Nå får ikke jeg opp den siden, men ja, det er wristcurl.
  Har fikset det  Smiley
  Honnr gitt av : Hege, 09. april 2005, 01:47
  3  Generelt / Åpent forum / SV: Bryte ned gammle magemuskler for og lage helt nye 30. mars 2005, 02:20
  Mange lurer på hva deffing er, og hvordan dette utføres. Her skal vi se litt nærmere på temaet (deffe= å miste kroppsfett samtidig som man prøver å beholde mest mulig muskelmasse)

  Alle som bruker fritiden sin til trening ønsker en bra kropp som et synlig bevis for alt strevet man har lagt ned. Dessverre er det sånn at trening alene som oftest ikke nok til å produsere frem en "rippet" eller tonet kropp. Du trenger å hjelpe litt til i matveien også.

  Mange tyr derfor til en tradisjonell slankekur, med det resultatet at man mister mye av den muskelmassen man har jobbet så hardt for.

  Så hvordan skal man sette sammen en vellykket deff?
  Jeg skal her prøve å gi en noen enkle råd slik at prosessen ikke blir mer komplisert enn nødvendig. Det forutsettes at du opprettholder styrketreningen som normalt og legger til minimum 30-60 min rask gange 3-4 ganger i uka i tillegg.

  Prøv å sette opp et kosthold med fordelingsnøkkelen: protein 35% / karbohydrat 50% / fett 15% av ditt totale kaloriinntak. Dette sikrer deg riktig plassering av næringsemner slik at du ikke mister viktig muskelmasse underveis.

  Tell kalorier! Akk så kjedelig.. Men dette er faktisk det smarteste du kan gjøre om du er uerfaren. For å gjøre dette enkelt bør du så langt som mulig spise likt hver dag. Da holder det med å telle en dag, og så vil du vite hvor mye du spiser resten av uken.
  Du kan se på innholdsfortegnelser og veie maten for å regne ut. Du kan finne flere programmer som hjelper deg med utregninger osv på http://php.iform.no/pub/kat.php?id=9

  Hva skal man spise? Jeg har ikke tenkt å gi deg en uttømmende liste over hva du skal spise men du kan få et par eksempler. Som du ser bør du hente maten din fra rene kilder som brød, gryn, pasta, ris, rent kjøtt og grønt. Unngå mettet fett som i meierismør, sauser og lignende.

  Frokost:
  Proteinshake
  Havregrynsgrøt
  Tran

  Middag:
  Kyllingfileter
  Ris
  Broccoli
  Linfrøolje

  Sett måltidene sammen etter fordelingen 35/50/15. Det er viktig med noe fett i kosten din, men det er fordelaktig at dette kommer fra sunt fett. Det sunne fettet kan faktiske hjelpe deg å forbrenne mer. Ta dette fettet fra kilder som fiskeolje, kaldpresset ekstravirgin olivenolje, linfrøolje, undos choice olje, tran og omega3 kapsler.

  Du bør satse på å spise hver 3 time for forbrenningens skyld, så mengden av mat bør fordeles jevnt på ca. 5-6 måltider.

  Nå har du kommet så langt at du har dannet grunnlinjen i kostholdet ditt. Det er nå du skal begynne å kutte i kalorier. I og med at du nå vet hvor mye kalorier du spiser totalt sett i løpet av en dag blir det lettere å kutte, samt holde kontroll på hva du gjør. Start med å kutte 10 – 20 % av kaloriinntaket. Om du vil kan du godt kutte mer på karbohydrater enn fett og proteiner, men da vil du får en litt annen prosentfordeling.

  Etter noen uker vil du nå et platå hvor vekttapet stagnerer. Da kan du enten kutte enda 10-15% eller øke kardioøktene dine (i minutter eller antall dager).

  Etter hvert som dagene og ukene snegler seg av gårde vil du sikkert slite litt med motivasjonen. For noen hjelper det å legge til en spisedag i uka underveis. På en slik spisedag er det lov til å spise hva man vil. Denne ene dagen i uka vil ikke skade fremgangen din så veldig mye, så ikke vær redd for å spise litt ekstra denne dagen. Dog ikke gå helt av hengslene. Du kan regne med at mye av ”søppelmaten” gir deg litt ekstra vann i kroppen, så det kan være en god idè å la være å veie seg dagen etter for motivasjonens skyld.

  Det finnes mer avanserte tilnærminger til en god deff, men dette var ment som en enkel innføring til dere som vil se litt bedre ut til sommeren og ikke har så mye erfaringer med dette enda. Hvor lenge du skal gå på denne deffen er avhengig av hvor mye fett du har når du starter. De fleste trenger opp til 3 måneder med dette programmet for å oppnå bra resultater. Du bør regne med at noe av styrken vil gå ned.
  Honnr gitt av : Vidis, 30. mars 2005, 21:40
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!