Visning av honnrposter for Lars H
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 18
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingbruk blir ulovlig 05. juni 2013, 23:52
  Og hvordan skal dette handheves?? Det har vært diskutert opp og ned og i mente på forumene..

  Skal de kan kreve inngang i hvem som helst sitt privatliv dersom de ser trente ut? Skal de Bruke pengene de ikke har til å rykke ut fordi en kar ble observert med 40+ cm armer??

  Og hva om en blir tatt, tester positivt, og får en bot på 3.000.-

  Disse medisinene (noen av dem) kan spores i et år etterpå, skal de teste blodnivåene av stoffene underveis da? Eller er det slik at noen kan ta en bot, og være "klar av misstanke" i 18 måneder etterpå?? En kan ikke dømmes flere ganger for samme lovbrudd, det går ikke, og kostnaden av å teste noen flere ganger for konkrete nivåer av hormoner, kontra inntjeningen i form av bøter tillater ikke dette.

  Tyver, voldsmenn, og narkotikakriminelle går allerede i mange tilfeller fri fordi politiet ikke har penger, så de henlegger bare saker underveis når dem får dem... Hvor skal de finne plass til å jakte på gymrotter med dårlig selvtillit??

  Og; Forbud.. Alle sier at det kan "hindre rekruttering"... AKKURAT som med narkotika... Men guess what, om ikke kriminalisering og HARDE straffer fungerer for narkotika, funker det neppe for AAS heller... Brukerene er der, markedet er der, og uansett hva myndighetene mener, de kan ha tatt så mange de vil i OP gilde, men så lenge markedet er der, så vil noen levere..

  De stopper ingenting, lager bare mer hodebry for et allerede skrantete politivesen.
  Honnr gitt av : kjomork, 22. juni 2013, 02:54
  2  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 31. mai 2013, 11:32
  Razzia på Kaliber igjen, 3 menn pågrepet: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article7645119.ece

  At de bruker "bevisforspillelse" som argument er NOE tynnt når de har hatt de involverte inne så lenge, og sluppet dem igjen..

  Latterlig! Kun for å utøve press på de involverte, hadde noen blitt pågrepet, og sluppet ut igjen, hadde de fjernet beviser om de fantes når de da slapp ut.. Ikke mange måneder etterpå.

  Vet at dette ikke er populært, men latterlig angrep på politiet. De hadde dem i varetekt, og prøver nå å "presse dem" med å gjenta det.
  Honnr gitt av : Pitbull1, 06. juni 2013, 12:04
  3  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Værste one night stand opplevelse 21. november 2011, 09:35
  Vel, ikke den delen av TF jeg er mest aktiv, men får dele noe da.

  Hadde en hysterisk morsom kveld ute i Skien By med gutta boys, og ble skjarmert i senk av en søt liten sak som var så smilende, tilbaketrukket og koselig.. Det ene førte til det andre, og jeg var ikke svært vanskelig å be om å bli med hjem på "et glass vin" eller noe..

  Sikker som juling på at kvelden skulle bli bra ble en lenket fast med handjern, for den lille uskyldige jenta likte visst sånt.. Jeg tenkte "why not", hva er det værste som kan skje liksom??

  Vel, hun gikk ut av rommet et minutt eller to, og kommer inn iført noen ganske "heftige" klær, for all del, så veldig bra ut.. Intil hun hev seg over meg, klorte meg på brystkassen så jeg blødde som en gris, og fortalte hvordan hun videre skulle dryppe stearin fra et brennende lys på mine edlere deler.. Etter et intenst blikk og et aldri så lite rop om hjelp, forstod hun at dette ikke var helt "meg", og slapp meg fri igjen..

  Kan nøye oss med å si at jeg er GLAD den dag i dag at jenta tok alvoret da jeg ropte ut i smerte pga riftene jeg hadde i brystkassa, og at noe stearin ikke skulle noen steder..

  Jeg forlot huset med en underlig følelse av at dette kunne gått SKIKKELIG ille...

  Noen liker slikt, men når vi faktisk snakker reelle skader/sår og ekstrem smerte, så har de mistet meg for lenge siden.

  Scary, men en opplevelse jeg har ledd mye av i ettertid. (ser for meg mitt eget ansiktsutrykk)
  Honnr gitt av : FitMom, 25. september 2012, 16:40
  4  Generelt / Åpent forum / Barn av regnbuen;;; 26. april 2012, 12:07
  Alle har retten til sin politiske mening.. MEN, vi er en nasjon bygget på demokrati, ytringsfrihet, og humanistiske verdier.  Måtte korsangen nå inn i retten til monsteret, slik at han hører stemmene.. Ikke av et kor, ikke av sangere, men en nasjon som står sammen , og viser han det enkleste faktum; sånne som han kan ikke lykkes, han vil ikke bli hørt, og nasjonen står fortsatt.. Og vil gjøre det lenge etter hans dager er over også. Dyret har rett til å mene det han gjør om politikken, men hans handlinger har bare gjort en ting for saken hans.. Å samle nasjonen mer, skape samhold og broer mellom folket, uansett farge og språk. Verden gråter på grunn av han,  men vi står fortsatt!

  Av Lars H

  Honnr gitt av : Torhac, 26. april 2012, 19:57
  5  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 25. mars 2012, 20:33
  Lars Helge;

  Jeg har lest artikkelen din før og beklager dypt at din venn gikk bort.

  Jeg ønsker ikke at min nevø og vennene hans når de om noen år kommer i risikoalderen skal stille seg spørsmålet som "Seppron" har stilt seg i flere år allerede.

  Det spørsmålet er "skal jeg prøve AAS?"

  Dagens næringsliv skrev vel at det var ca 150000 nordmenn som bruker eller har brukt AAS i dag. Det er litt vel mange til at det kan kalles en subkultur.
  Det finnes ikke noen offisiell statestikk på dette, men jeg vil tro at majoriten av brukere er mellom 15 og 40 år gamle.
  Det vil også si at det vil ta tid før man vil se det fulle skadeomfanget av misbruk.

  Du kjenner godt til medaljens bakside og den ultimate prisen enkelte betaler for misbruk.
  Du ønsker ikke at unge skal dope seg, men hvordan skal man effektivt unngå at de får tilgang på AAS?

  Fjerner man fysisk de som doper seg fra landets gymmer er mye gjort. Da vil man minnimere riskioen for at ungdom kommer i kontakt med bolere ganske betraktelig. Men hvordan skal vi få disse vekk fra landets treningssentre?

  Når bolere kun oppererer i private kjellergymmer, da snakker vi om en subkultur. I dag er det oppe i dagen i det offentelige rom. Nettopp derfor rekrutteres det så mange nye brukere.

  Derfor blir det feil at brukere og eksbrukere som deg kun ser på eget bruk og ikke tar inn over dere at egen bruk er med på indirekte å rekruttere nye unge brukere.
  Du og mange brukere og eksbrukere er sikkert kjempehyggelige personer, men det fritar dere ikke fra det faktum at dere er forbilder for ungdom. Enten dere liker det eller ikke. Bare ved  å være tilstede på senteret skaper dere forventninger og drømmer.
  Dermed er dere med på å skape nye tragedier.

  Verden er grå sier du. Verden er det vi gjør den til sier jeg.

  Jeg vil ikke at tenåringer skal få tilgang til eller se opp til dopbrukere. Det vil si at det ikke må være kult å være Hulk Haugen, det må bli ukult.
  Akkurat som røyking i dag er i ferd med å bli ukult.

  Skal man få til det må det desverre gå på beskostning av enkelte friheter.
  Ved kriminalisering vil vi "miste" friheten til å bruke AAS.

  Det må bli så mye "hasle" å bruke AAS at folk ikke gidder. For å få til det er kriminalisering og tiltak knyttet til kriminaliseringen veien å gå.

  Dersom kriminalisering og bøtenivå, samt utestengelse fra offentlig trening vil gjøre at færre ungdommer begynner med AAS, er det verd den frihetsinskrenkelsen det måtte være for AAS brukere og ikke kunne trøkke lovlig lenger.

  Da må de velge om de vil være kriminelle, eller om de vil begynne å trene rent igjen.
  Det er en liten pris å betale for å unngå skjebner ala den du beskriver. Du har selv sett hvor galt det kan gå.

  Nettopp med tanke på det du skriver til "seppron" og i din artikkel,  er det rart for meg å se hvordan du forsvarer bruk og gjemmer deg bak individets individuelle frihet til å gjøre som en selv vil.

  Du og andre brukere og eksbrukere virker helt uten evne til å se at egne handlinger og valg også påvirker andre. Disse andre er primært de unge gutta som trener på samme gym som dere.

  Forstår tankene dine, er bare uenig med dem Smiley

  Min venn forlot så alt for tidlig, men det var ikke på grunn av AAS, det var på grunn av et mentalt problem, en sykdom om du vil.. Depresjon, selvtillitsmangel, rusmiddler og AAS er en kraftig kombo.. Stoffene tok ikke hans liv, han valgte å gjøre dette selv desverre.

  Jeg mener arbeidet må stå i holdningsskapende arbeid, for å komme til roten av sykdommen han hadde, ikke bare å fjerne noen av verktøyene han brukte. Kokain er illegalt, men jaggu brukte han mye av det en periode Sad

  Disse tallene på brukere; de må jo nesten være stipulert ut fra beslagsstatistikk, det finnes vel ingen som faktisk vet..?

  Baksiden av medaljen var der, men baksiden for min venn var ikke AAS og bi effekter... Det var et psykisk problem som gikk ubehandlet over mange år før han startet med AAS... En sykelig fokus på sitt eget utseende.

  Og oss som forbilder; Ja, kanskje for noen, men det vil mange rene utøvere som er veldig store også være.. Som igjen vil lemne tvilen hos de unge.. "kan man bli sånn?"... Har selv møtt styrkeløftere som er så store at jeg akutt tenkte at de måtte ha gjort "noe lurt" et eller annet sted.. Til tross for at en "vet" at de er rene, så faller misstanken allikevel.. Hvorfor? Fordi øynene våre dras mot det spektakulære.. Og vi unnskylder alltid våre egne resultater (som jeg gjorde) med at de andre "måtte være dopa".. De trengte ikke være det, men jeg trodde det, og det var nok..

  Da er spørsmålet; Skal det kriminaliseres å være stor? Skal det kriminaliseres å være definert? Skal vi fjerne hantlene over 40kg?

  At unge vil være som hulk var når han tårnet over alle med en fysikk som ingen andre, kommer vi aldri til å klare å endre på med kriminalisering av noe som helst.. Det er der holdningskapende/informativt arbeid kommer inn i bildet.

  Jeg kan godt forsvare brukere, de juker ikke for noen, de gjør sine egne valg, og de fleste av dem er velfungerende individer som betaler sin skatt og bidrar til samfunnet.. Da blir det for meg at vi skal fjerne alt som kan skade folk, og det er så veldig veldig mye mer en AAS,

  Mine anbefalinger tidligere om å la være er såre enkel; En så ung person BØR ikke bruke slikt. AAS er et virkemiddel som kanskje er noe å vurdere for dem som har trent i mange år, og som har det som 100% livsstil for å bryte barriærer. Jeg kan ikke se problemet med at folk gjør kosmetiske endringer på seg selv, for mye av kosmetikkindustrien i dag er minst like farlig som AAS.. I et samfunn der folk heller opererer seg for å gå ned i vekt en å spise mindre å trene, er AAS i mine øyne som en bagatell å regne.

  Å kriminalisere det som fremmstår i all hovedsak som en gruppe mennesker som i all hovedsak fokuserer på trening og kosmetikk er for meg å sparke ned en gruppe som virkelig ikke er et problem.. Selgerene er kriminelle, distributørene blir tatt, og de straffes.

  Å gi en mann en bot på 3.000 for å røyke hasj forandrer ingenting.. Men tar du lastebilen som er på tur med alt som skal selges utgjør det en forskjell.
  Honnr gitt av : Kris_92, 25. mars 2012, 23:11
  6  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 25. mars 2012, 20:33
  Lars Helge;

  Jeg har lest artikkelen din før og beklager dypt at din venn gikk bort.

  Jeg ønsker ikke at min nevø og vennene hans når de om noen år kommer i risikoalderen skal stille seg spørsmålet som "Seppron" har stilt seg i flere år allerede.

  Det spørsmålet er "skal jeg prøve AAS?"

  Dagens næringsliv skrev vel at det var ca 150000 nordmenn som bruker eller har brukt AAS i dag. Det er litt vel mange til at det kan kalles en subkultur.
  Det finnes ikke noen offisiell statestikk på dette, men jeg vil tro at majoriten av brukere er mellom 15 og 40 år gamle.
  Det vil også si at det vil ta tid før man vil se det fulle skadeomfanget av misbruk.

  Du kjenner godt til medaljens bakside og den ultimate prisen enkelte betaler for misbruk.
  Du ønsker ikke at unge skal dope seg, men hvordan skal man effektivt unngå at de får tilgang på AAS?

  Fjerner man fysisk de som doper seg fra landets gymmer er mye gjort. Da vil man minnimere riskioen for at ungdom kommer i kontakt med bolere ganske betraktelig. Men hvordan skal vi få disse vekk fra landets treningssentre?

  Når bolere kun oppererer i private kjellergymmer, da snakker vi om en subkultur. I dag er det oppe i dagen i det offentelige rom. Nettopp derfor rekrutteres det så mange nye brukere.

  Derfor blir det feil at brukere og eksbrukere som deg kun ser på eget bruk og ikke tar inn over dere at egen bruk er med på indirekte å rekruttere nye unge brukere.
  Du og mange brukere og eksbrukere er sikkert kjempehyggelige personer, men det fritar dere ikke fra det faktum at dere er forbilder for ungdom. Enten dere liker det eller ikke. Bare ved  å være tilstede på senteret skaper dere forventninger og drømmer.
  Dermed er dere med på å skape nye tragedier.

  Verden er grå sier du. Verden er det vi gjør den til sier jeg.

  Jeg vil ikke at tenåringer skal få tilgang til eller se opp til dopbrukere. Det vil si at det ikke må være kult å være Hulk Haugen, det må bli ukult.
  Akkurat som røyking i dag er i ferd med å bli ukult.

  Skal man få til det må det desverre gå på beskostning av enkelte friheter.
  Ved kriminalisering vil vi "miste" friheten til å bruke AAS.

  Det må bli så mye "hasle" å bruke AAS at folk ikke gidder. For å få til det er kriminalisering og tiltak knyttet til kriminaliseringen veien å gå.

  Dersom kriminalisering og bøtenivå, samt utestengelse fra offentlig trening vil gjøre at færre ungdommer begynner med AAS, er det verd den frihetsinskrenkelsen det måtte være for AAS brukere og ikke kunne trøkke lovlig lenger.

  Da må de velge om de vil være kriminelle, eller om de vil begynne å trene rent igjen.
  Det er en liten pris å betale for å unngå skjebner ala den du beskriver. Du har selv sett hvor galt det kan gå.

  Nettopp med tanke på det du skriver til "seppron" og i din artikkel,  er det rart for meg å se hvordan du forsvarer bruk og gjemmer deg bak individets individuelle frihet til å gjøre som en selv vil.

  Du og andre brukere og eksbrukere virker helt uten evne til å se at egne handlinger og valg også påvirker andre. Disse andre er primært de unge gutta som trener på samme gym som dere.

  Forstår tankene dine, er bare uenig med dem Smiley

  Min venn forlot så alt for tidlig, men det var ikke på grunn av AAS, det var på grunn av et mentalt problem, en sykdom om du vil.. Depresjon, selvtillitsmangel, rusmiddler og AAS er en kraftig kombo.. Stoffene tok ikke hans liv, han valgte å gjøre dette selv desverre.

  Jeg mener arbeidet må stå i holdningsskapende arbeid, for å komme til roten av sykdommen han hadde, ikke bare å fjerne noen av verktøyene han brukte. Kokain er illegalt, men jaggu brukte han mye av det en periode Sad

  Disse tallene på brukere; de må jo nesten være stipulert ut fra beslagsstatistikk, det finnes vel ingen som faktisk vet..?

  Baksiden av medaljen var der, men baksiden for min venn var ikke AAS og bi effekter... Det var et psykisk problem som gikk ubehandlet over mange år før han startet med AAS... En sykelig fokus på sitt eget utseende.

  Og oss som forbilder; Ja, kanskje for noen, men det vil mange rene utøvere som er veldig store også være.. Som igjen vil lemne tvilen hos de unge.. "kan man bli sånn?"... Har selv møtt styrkeløftere som er så store at jeg akutt tenkte at de måtte ha gjort "noe lurt" et eller annet sted.. Til tross for at en "vet" at de er rene, så faller misstanken allikevel.. Hvorfor? Fordi øynene våre dras mot det spektakulære.. Og vi unnskylder alltid våre egne resultater (som jeg gjorde) med at de andre "måtte være dopa".. De trengte ikke være det, men jeg trodde det, og det var nok..

  Da er spørsmålet; Skal det kriminaliseres å være stor? Skal det kriminaliseres å være definert? Skal vi fjerne hantlene over 40kg?

  At unge vil være som hulk var når han tårnet over alle med en fysikk som ingen andre, kommer vi aldri til å klare å endre på med kriminalisering av noe som helst.. Det er der holdningskapende/informativt arbeid kommer inn i bildet.

  Jeg kan godt forsvare brukere, de juker ikke for noen, de gjør sine egne valg, og de fleste av dem er velfungerende individer som betaler sin skatt og bidrar til samfunnet.. Da blir det for meg at vi skal fjerne alt som kan skade folk, og det er så veldig veldig mye mer en AAS,

  Mine anbefalinger tidligere om å la være er såre enkel; En så ung person BØR ikke bruke slikt. AAS er et virkemiddel som kanskje er noe å vurdere for dem som har trent i mange år, og som har det som 100% livsstil for å bryte barriærer. Jeg kan ikke se problemet med at folk gjør kosmetiske endringer på seg selv, for mye av kosmetikkindustrien i dag er minst like farlig som AAS.. I et samfunn der folk heller opererer seg for å gå ned i vekt en å spise mindre å trene, er AAS i mine øyne som en bagatell å regne.

  Å kriminalisere det som fremmstår i all hovedsak som en gruppe mennesker som i all hovedsak fokuserer på trening og kosmetikk er for meg å sparke ned en gruppe som virkelig ikke er et problem.. Selgerene er kriminelle, distributørene blir tatt, og de straffes.

  Å gi en mann en bot på 3.000 for å røyke hasj forandrer ingenting.. Men tar du lastebilen som er på tur med alt som skal selges utgjør det en forskjell.
  Honnr gitt av : Panus, 25. mars 2012, 22:34
  7  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 25. mars 2012, 20:33
  Lars Helge;

  Jeg har lest artikkelen din før og beklager dypt at din venn gikk bort.

  Jeg ønsker ikke at min nevø og vennene hans når de om noen år kommer i risikoalderen skal stille seg spørsmålet som "Seppron" har stilt seg i flere år allerede.

  Det spørsmålet er "skal jeg prøve AAS?"

  Dagens næringsliv skrev vel at det var ca 150000 nordmenn som bruker eller har brukt AAS i dag. Det er litt vel mange til at det kan kalles en subkultur.
  Det finnes ikke noen offisiell statestikk på dette, men jeg vil tro at majoriten av brukere er mellom 15 og 40 år gamle.
  Det vil også si at det vil ta tid før man vil se det fulle skadeomfanget av misbruk.

  Du kjenner godt til medaljens bakside og den ultimate prisen enkelte betaler for misbruk.
  Du ønsker ikke at unge skal dope seg, men hvordan skal man effektivt unngå at de får tilgang på AAS?

  Fjerner man fysisk de som doper seg fra landets gymmer er mye gjort. Da vil man minnimere riskioen for at ungdom kommer i kontakt med bolere ganske betraktelig. Men hvordan skal vi få disse vekk fra landets treningssentre?

  Når bolere kun oppererer i private kjellergymmer, da snakker vi om en subkultur. I dag er det oppe i dagen i det offentelige rom. Nettopp derfor rekrutteres det så mange nye brukere.

  Derfor blir det feil at brukere og eksbrukere som deg kun ser på eget bruk og ikke tar inn over dere at egen bruk er med på indirekte å rekruttere nye unge brukere.
  Du og mange brukere og eksbrukere er sikkert kjempehyggelige personer, men det fritar dere ikke fra det faktum at dere er forbilder for ungdom. Enten dere liker det eller ikke. Bare ved  å være tilstede på senteret skaper dere forventninger og drømmer.
  Dermed er dere med på å skape nye tragedier.

  Verden er grå sier du. Verden er det vi gjør den til sier jeg.

  Jeg vil ikke at tenåringer skal få tilgang til eller se opp til dopbrukere. Det vil si at det ikke må være kult å være Hulk Haugen, det må bli ukult.
  Akkurat som røyking i dag er i ferd med å bli ukult.

  Skal man få til det må det desverre gå på beskostning av enkelte friheter.
  Ved kriminalisering vil vi "miste" friheten til å bruke AAS.

  Det må bli så mye "hasle" å bruke AAS at folk ikke gidder. For å få til det er kriminalisering og tiltak knyttet til kriminaliseringen veien å gå.

  Dersom kriminalisering og bøtenivå, samt utestengelse fra offentlig trening vil gjøre at færre ungdommer begynner med AAS, er det verd den frihetsinskrenkelsen det måtte være for AAS brukere og ikke kunne trøkke lovlig lenger.

  Da må de velge om de vil være kriminelle, eller om de vil begynne å trene rent igjen.
  Det er en liten pris å betale for å unngå skjebner ala den du beskriver. Du har selv sett hvor galt det kan gå.

  Nettopp med tanke på det du skriver til "seppron" og i din artikkel,  er det rart for meg å se hvordan du forsvarer bruk og gjemmer deg bak individets individuelle frihet til å gjøre som en selv vil.

  Du og andre brukere og eksbrukere virker helt uten evne til å se at egne handlinger og valg også påvirker andre. Disse andre er primært de unge gutta som trener på samme gym som dere.

  Forstår tankene dine, er bare uenig med dem Smiley

  Min venn forlot så alt for tidlig, men det var ikke på grunn av AAS, det var på grunn av et mentalt problem, en sykdom om du vil.. Depresjon, selvtillitsmangel, rusmiddler og AAS er en kraftig kombo.. Stoffene tok ikke hans liv, han valgte å gjøre dette selv desverre.

  Jeg mener arbeidet må stå i holdningsskapende arbeid, for å komme til roten av sykdommen han hadde, ikke bare å fjerne noen av verktøyene han brukte. Kokain er illegalt, men jaggu brukte han mye av det en periode Sad

  Disse tallene på brukere; de må jo nesten være stipulert ut fra beslagsstatistikk, det finnes vel ingen som faktisk vet..?

  Baksiden av medaljen var der, men baksiden for min venn var ikke AAS og bi effekter... Det var et psykisk problem som gikk ubehandlet over mange år før han startet med AAS... En sykelig fokus på sitt eget utseende.

  Og oss som forbilder; Ja, kanskje for noen, men det vil mange rene utøvere som er veldig store også være.. Som igjen vil lemne tvilen hos de unge.. "kan man bli sånn?"... Har selv møtt styrkeløftere som er så store at jeg akutt tenkte at de måtte ha gjort "noe lurt" et eller annet sted.. Til tross for at en "vet" at de er rene, så faller misstanken allikevel.. Hvorfor? Fordi øynene våre dras mot det spektakulære.. Og vi unnskylder alltid våre egne resultater (som jeg gjorde) med at de andre "måtte være dopa".. De trengte ikke være det, men jeg trodde det, og det var nok..

  Da er spørsmålet; Skal det kriminaliseres å være stor? Skal det kriminaliseres å være definert? Skal vi fjerne hantlene over 40kg?

  At unge vil være som hulk var når han tårnet over alle med en fysikk som ingen andre, kommer vi aldri til å klare å endre på med kriminalisering av noe som helst.. Det er der holdningskapende/informativt arbeid kommer inn i bildet.

  Jeg kan godt forsvare brukere, de juker ikke for noen, de gjør sine egne valg, og de fleste av dem er velfungerende individer som betaler sin skatt og bidrar til samfunnet.. Da blir det for meg at vi skal fjerne alt som kan skade folk, og det er så veldig veldig mye mer en AAS,

  Mine anbefalinger tidligere om å la være er såre enkel; En så ung person BØR ikke bruke slikt. AAS er et virkemiddel som kanskje er noe å vurdere for dem som har trent i mange år, og som har det som 100% livsstil for å bryte barriærer. Jeg kan ikke se problemet med at folk gjør kosmetiske endringer på seg selv, for mye av kosmetikkindustrien i dag er minst like farlig som AAS.. I et samfunn der folk heller opererer seg for å gå ned i vekt en å spise mindre å trene, er AAS i mine øyne som en bagatell å regne.

  Å kriminalisere det som fremmstår i all hovedsak som en gruppe mennesker som i all hovedsak fokuserer på trening og kosmetikk er for meg å sparke ned en gruppe som virkelig ikke er et problem.. Selgerene er kriminelle, distributørene blir tatt, og de straffes.

  Å gi en mann en bot på 3.000 for å røyke hasj forandrer ingenting.. Men tar du lastebilen som er på tur med alt som skal selges utgjør det en forskjell.
  Honnr gitt av : Odd A Mekvik, 25. mars 2012, 20:37
  8  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 25. mars 2012, 14:14
  Hei

  Eg hadde fortsatt brukt AAS selv om det var kriminelt å bruke, må jo allerede krysse den grensen for å få tak i det.

  Vist eg hadde blitt tatt så hadde det nok svidd litt å betale bot, men vet egentlig ikke om det hadde påvirket meg.

  Har trent hjemme no i ca 1,5 år og har fungert bra, så hadde nok ikke påvirka valget mitt.


  Den infoen eg har funnet har vert ifra steroider.net og fetteren min(har ikke lyst til å bruke sjøl men kjenner folk) Dette syns eg er en veldig bra side der det står det meste av info du trenger og lister opp bivirkningene og det står spesefikke steroideprofiler for de forskjellige stoffene. Eg har sett litt på utenlandske sider men der er det mye bullshit, og folk som anbefaler de rareste ting.

  Eg vet selfølgelig at du tuller med hormoner i kroppen når du går på kur og stopper opp din egen testo produksjon. Og denne kan vende tilbake av seg sjøl eller du må bruke stoffer for å få den tilbake eller den kan alldri komme tilbake/redusert tilbake.

  Eg har sett folk som må ha hjelp av lege til å gå på dass 6-8 ganger om dagen og diverse andre ting, men de har jo sakt at de hadde lite og ingen info da de begynte og tok alt for mye over alt for lang tid.

  Eg vet om hva eg kan ta og PCT kur etter kuren og hva eg kan ta evt under kuren.

  Men vill ikke liste opp noe kur og PCT pga regelbrud på forumet.


  Du har trent 1.5 år, det er alt for lite. Du er ikke i nærheten av å ha "brukt opp" det kroppen din kan gi deg naturlig. Tren noen år til rent, og vurder heller senere.

  Hvor gammel er du? Du har trent alt for kort tid til å burde vurdere det engang. Tren, spis masse mer, og sov om natta, så vil du vokse i massevis uten. Smiley

  Og; det finnes ingen "fasit" på hvilke skader du kan få. Dette avhenger av alder, kosthold, treningsbakbrunn, genetiske forutsetninger etc.

  Ville ikke vurdert det en gang på det grunnlaget.
  Honnr gitt av : 1simen1, 25. mars 2012, 16:43
  9  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 24. mars 2012, 18:48
  Dersom man hadde kriminalisert doping ville følgende antagelig skjedd:
  Treningssenterene vil i samarbeid med antidoping norge og politi eller andre kunne doping teste sine medlemmer.
  Blir de tatt blir de politianmedt og får bot av politiet, gjerne i samme størrelse som for fyllekjøring. (1 brutto mnds lønn).
  Blir de tatt vil de kastes ut av treningsenteret og kan ikke trene på ett treningsenter igjen på så og så mange år. Akkurat som at du mister retten til å kjøre bil en periode om du blir tatt for fyllekjøring.

  Blir dette satt i system vil dopere forsvinne fra treningssentre og trene på hjemmegymmer. Det er bare fint og flott. Ungdom vil slutte å se folk som er blitt muskelberg som 22 åringer der de trener. De vil få ett mer realistisk forhold til kropp og trening.

  Bolere vil trekke til skjulte garage gymmer og blir ytterligere stigmatisert i befolkningen. Det er igjen fint og flott da færre unge vil ha lyst til å bli som dem.

  Konsevensen av ett forbud blir således at færre unge under myndighetsalder vil komme i kontakt med dopere. Sansynligheten for at de vil begynne med doping vil da minske betraktelig.

  Kriminalisering av dopingbruk vil gi færre førstegangsbrukere. Med ett riktig satt bøte nivå vil det også medføre at eksisterende brukere vil veie for og i mot. Flere vil da komme frem til at det ikke er verd risikoen.

  I en ideel verden ville våre individuelle valg kun angått oss selv. Slik er det desverre ikke. Når noen doper seg påvirker det unge mennesker og gir dem ett kunstig høyt forventningsnivå til hva slags fysikk man kan oppnå og hvor fort man kan oppnå denne.

  Når dere som bruker doping i dette forumet "trøkker" er dere med på å rekruttere nye brukere. Derfor bør deres bruk kriminaliseres. Slik at vi får færrest mulig nye brukere.

  Det er langt viktigere enn deres "rett" til å misbruke tunge medisiner ment for mennesker med alvorlige sykdommer.

  Lovgivning handler mye om å veie hensyn mot hverandre. I denne saken veies individets rett til selvbestemmelse mot det faktum at veldig mange unge mennesker i dag eksponeres for dopingmidler helt nede i 14 års alder.

  Etter mitt syn bør hensynet til unge voksne og mindreåriges helse veie langt tyngre enn retten til å risikere egen helse i voksen alder.

  Ergo, bruk bør kriminaliseres.

  Helt uenig.

  Hvorfor?

  1) Treningssenterene kan teste folk... OK, dette foregår i dag, men allikevel er det mange hundre i disse senterene som doper seg. Hvordan går det an? Fordi det koster for mye å teste alle, og da går man på de som vises.. Noe som er et mindretall av brukerene.

  2) Brukeren får en bot, så hva? Noen av stoffene har laaaang sporingstid, du kan ikke straffe noen for samme lovbrudd to ganger, så om de ikke måler konsentrasjoner fra måned til måned, har da brukeren et "vindu" på opptil 18 måneder å bruke på, før resultatet av "boten" er borte.

  3) Brukerene er der ute på gymmene der det testes også.. Flesteparten av dem vil jeg tro. Iallefall i min by.

  4) De forsvinner ikke uansett. Sosialiseringsnettverk er så langt mer en gymmet, og de vil vises på stranden, i byen, overalt.. Gymmet er bare en liten del av de unges tidsforbruk i livet.

  5) Du fremstiller det som om bolere er vandrende tanks... De vises ikke! De ser ut som mannen i gata flesteparten av dem, og å da snakke om "smitteeffekten" blir feil i mine øyne, da inflytelsene unge utsettes for i dag er så mangt og mye mer en muskler.. hva med impulsene der dette kommer fra? Modeller? Klær? TV-serier? skal de kriminaliseres??

  6) Individets rett.... Så og si ALLE nordmenn gjør et eller annet som er skadelig for dem selv. Skal de holdes ansvarlige for at andre gjør det samme?? Og hvor er alle likene?? Om bruken er så utstrakt som media og andre nå indikerer, så burde det dukket opp hopetalls beviser for disse skadene for leeeenge siden. Medisinene har eksistert uforandret i 50-60 år..

  Noen tar en kamp mot AAS som om det var Heroin det var snakk om.. Og som jeg nevnte tidligere; Se hvor langt nark forbudet har ført frem. En ustanselig kamp mellom politiet og miljøet som vokser og vokser uansett hva som gjøres fra politiet.

  Politiet måtte så bruke syke resurrsjer på en gruppe som ikke gjør noen markante utslag i samfunnet.. På bekostning av hva? Færre domte voldtektsmenn? Færre oppklarte drapssaker? Mindre innsats mot nark??

  Jeg ser virkelig på ingen måte at det vil forandre noe med kriminalisering.. Tvert imot, unge som blir dratt mot de "skyggelagte" sidene av samfunnet får enda en ting som er "litt ulovlig" og litt "badass" å prøve ut..

  Da mener jeg at tobakk, alkohol, snus, sukker, fett, paracet, formfett og alt annet kriminaliseres også... Og da; Gratulerer:) Endelig er Norge UDISKUTABELT den siste sovjetstaten...

  Jeg koker egentlig ned denne "super anti aas" kampanjen til folk som er sjalu på de som lykkes... Bol eller ikke. Bol blir forklaringen på hvorfor de selv evt ikke klarer det, mens andre gjør det.
  Honnr gitt av : Ryū, 24. mars 2012, 19:23
  10  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 14. mars 2012, 11:28
  TIl det fundamentale spørsmålet; Tror dere en kriminalisering vil stoppe markedet? De kriminelle handlingene? Kundene?

  Kriminalisering er en formalia. Import, salg etc er allerede illegalt, og vi ser jo i disse dager at det skjer til tross. Så lenge det er etterspørsel, vil noen der ute ta sjansen for å dekke den etterspørselen. Det er enkel markedsøkonomi.
  Har hasjen, speeden, kokainet, pillene og alt forsvunnet pga at det er illegalt?? Og nei, alle som bruker slikt er IKKE narkomane som MÅ ha det, men mange tusen mennesker VELGER å bruke disse stoffene til tross.. På fest, hjemme, ja overalt.

  Årsaken til meningen min på dette stedet er såre enkel, jeg ser ikke på AAS som et samfunnsproblem. Ja, det er noe svineri i organisert idrett, men for alle de som ikke er der, forstår jeg ikke problemet egentlig. La folket skade seg selv om de vil det, det er deres rett.

  I dagens samfunn med slankepiller, mirakelkurer, silikon, botox, sminke, slankeoperasjoner etc, faller AAS bare inn under "alternative kosmetiske metoder" i mine øyne.. En helt forventet utvikling i tråd med det øvrige samfunnets holdning til kropp og kosmetikk.

  Det er ille at ungdommer/barn leker med dette.. Veldig ille, men det skjer med narkotika, det skjer med alkohol, det skjer med tobakk.. Trenden er nok ikke at "barn" bruker dette, selv om det forekommer.

  Skal vi endelig forby/kriminalisere formfett? Den har alvorlige helserisikoer på hjertet, hjernen etc, og kan kjøpes i ALLE butikker i landet omentrent.. Kriminalisering skyver bare et ekstra problem på politiet, som allerede har laaangt over hodet med narkotika, vold, og lignende.
  Honnr gitt av : kjomork, 15. mars 2012, 23:54
  11  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 14. mars 2012, 11:28
  TIl det fundamentale spørsmålet; Tror dere en kriminalisering vil stoppe markedet? De kriminelle handlingene? Kundene?

  Kriminalisering er en formalia. Import, salg etc er allerede illegalt, og vi ser jo i disse dager at det skjer til tross. Så lenge det er etterspørsel, vil noen der ute ta sjansen for å dekke den etterspørselen. Det er enkel markedsøkonomi.
  Har hasjen, speeden, kokainet, pillene og alt forsvunnet pga at det er illegalt?? Og nei, alle som bruker slikt er IKKE narkomane som MÅ ha det, men mange tusen mennesker VELGER å bruke disse stoffene til tross.. På fest, hjemme, ja overalt.

  Årsaken til meningen min på dette stedet er såre enkel, jeg ser ikke på AAS som et samfunnsproblem. Ja, det er noe svineri i organisert idrett, men for alle de som ikke er der, forstår jeg ikke problemet egentlig. La folket skade seg selv om de vil det, det er deres rett.

  I dagens samfunn med slankepiller, mirakelkurer, silikon, botox, sminke, slankeoperasjoner etc, faller AAS bare inn under "alternative kosmetiske metoder" i mine øyne.. En helt forventet utvikling i tråd med det øvrige samfunnets holdning til kropp og kosmetikk.

  Det er ille at ungdommer/barn leker med dette.. Veldig ille, men det skjer med narkotika, det skjer med alkohol, det skjer med tobakk.. Trenden er nok ikke at "barn" bruker dette, selv om det forekommer.

  Skal vi endelig forby/kriminalisere formfett? Den har alvorlige helserisikoer på hjertet, hjernen etc, og kan kjøpes i ALLE butikker i landet omentrent.. Kriminalisering skyver bare et ekstra problem på politiet, som allerede har laaangt over hodet med narkotika, vold, og lignende.
  Honnr gitt av : starr, 15. mars 2012, 10:05
  12  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 14. mars 2012, 11:28
  TIl det fundamentale spørsmålet; Tror dere en kriminalisering vil stoppe markedet? De kriminelle handlingene? Kundene?

  Kriminalisering er en formalia. Import, salg etc er allerede illegalt, og vi ser jo i disse dager at det skjer til tross. Så lenge det er etterspørsel, vil noen der ute ta sjansen for å dekke den etterspørselen. Det er enkel markedsøkonomi.
  Har hasjen, speeden, kokainet, pillene og alt forsvunnet pga at det er illegalt?? Og nei, alle som bruker slikt er IKKE narkomane som MÅ ha det, men mange tusen mennesker VELGER å bruke disse stoffene til tross.. På fest, hjemme, ja overalt.

  Årsaken til meningen min på dette stedet er såre enkel, jeg ser ikke på AAS som et samfunnsproblem. Ja, det er noe svineri i organisert idrett, men for alle de som ikke er der, forstår jeg ikke problemet egentlig. La folket skade seg selv om de vil det, det er deres rett.

  I dagens samfunn med slankepiller, mirakelkurer, silikon, botox, sminke, slankeoperasjoner etc, faller AAS bare inn under "alternative kosmetiske metoder" i mine øyne.. En helt forventet utvikling i tråd med det øvrige samfunnets holdning til kropp og kosmetikk.

  Det er ille at ungdommer/barn leker med dette.. Veldig ille, men det skjer med narkotika, det skjer med alkohol, det skjer med tobakk.. Trenden er nok ikke at "barn" bruker dette, selv om det forekommer.

  Skal vi endelig forby/kriminalisere formfett? Den har alvorlige helserisikoer på hjertet, hjernen etc, og kan kjøpes i ALLE butikker i landet omentrent.. Kriminalisering skyver bare et ekstra problem på politiet, som allerede har laaangt over hodet med narkotika, vold, og lignende.
  Honnr gitt av : Odd A Mekvik, 14. mars 2012, 18:18
  13  Generelt / Antidoping / Sv: Bør steroider kriminaliseres 14. mars 2012, 11:28
  TIl det fundamentale spørsmålet; Tror dere en kriminalisering vil stoppe markedet? De kriminelle handlingene? Kundene?

  Kriminalisering er en formalia. Import, salg etc er allerede illegalt, og vi ser jo i disse dager at det skjer til tross. Så lenge det er etterspørsel, vil noen der ute ta sjansen for å dekke den etterspørselen. Det er enkel markedsøkonomi.
  Har hasjen, speeden, kokainet, pillene og alt forsvunnet pga at det er illegalt?? Og nei, alle som bruker slikt er IKKE narkomane som MÅ ha det, men mange tusen mennesker VELGER å bruke disse stoffene til tross.. På fest, hjemme, ja overalt.

  Årsaken til meningen min på dette stedet er såre enkel, jeg ser ikke på AAS som et samfunnsproblem. Ja, det er noe svineri i organisert idrett, men for alle de som ikke er der, forstår jeg ikke problemet egentlig. La folket skade seg selv om de vil det, det er deres rett.

  I dagens samfunn med slankepiller, mirakelkurer, silikon, botox, sminke, slankeoperasjoner etc, faller AAS bare inn under "alternative kosmetiske metoder" i mine øyne.. En helt forventet utvikling i tråd med det øvrige samfunnets holdning til kropp og kosmetikk.

  Det er ille at ungdommer/barn leker med dette.. Veldig ille, men det skjer med narkotika, det skjer med alkohol, det skjer med tobakk.. Trenden er nok ikke at "barn" bruker dette, selv om det forekommer.

  Skal vi endelig forby/kriminalisere formfett? Den har alvorlige helserisikoer på hjertet, hjernen etc, og kan kjøpes i ALLE butikker i landet omentrent.. Kriminalisering skyver bare et ekstra problem på politiet, som allerede har laaangt over hodet med narkotika, vold, og lignende.
  Honnr gitt av : Ryū, 14. mars 2012, 13:45
  14  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 01. mars 2012, 11:59
  Vel, jeg har ikke fulgt med i tråden i det siste, for topic har rodd laaaangt vekk fra Trondheim.

  Men; Steroider var "lov" da og da. Steroider er enda per i dag lov å bruke i norge. Lovlig grense er satt til noe som de fleste ville ansett som ganske lite, men rettspraksisen er noe mer i normallaget der.

  Og; Å faktisk ønske tilstander som i sverige??? Der folk rives ut av gymmet, ut av kaffer, ut av butikker forran barna sine, og blir hanka inn for blodprøve bare for at de har markerte armer?Huh Om du ønsker dette klarer jeg VIRKELIG ikke å forstå hvor du står politisk..

  Quadriceps snakker alltid god for seg, og jeg er enig med han. Et forbud vil ikke (les ALDRI) stoppe trafikken av slike middler, og så det bli foreslått med tilnærming i yngre alder med informasjon om emnet? Med dagens internett, og barn/unge som kan bruke det, tror jeg heller vi ikke skal snakke så mye om doping, for kroppsbygging osv er faktisk (blant de helt unge i dag) virkelig IKKE interessant.. Det er nevnt, vi er en "sær liten bås" med mennesker som samles over en rar felles interesse som går på å torturere seg selv i flere år, så stille i stevne for å konkurrere først og fremst... Mot oss selv. Det var meg i strongman. Jeg lurte bare hvor mye jeg kunne løfte, hva det ble mot de andre var helt sekundert.

  Jeg er en liberal person, men jeg støtter (faktisk) ideen om at de som befinner seg i idretter under NIF skal være rene. Alt annet er uetisk, og juks. Etter mitt vitende blir nettopp det ivaretatt av styrkeløftforbundet, som tester sine utøvere fint og ofte.

  Men hva mannen i gata, gymmet, eller i den skittne garasjen med vektstengene gjør med sin kropp bør være opp til han. Det vi ser i Sverige er sovjetstatens oppreisning, og folk med barn, familier og ingen andre laster en litt større armer en andre blir dradd ut, plaget og arrestert av politiet...

  Driv informativt arbeid, utesteng de som faktisk jukser i NIF idretter, men se på at de fleste som bruker AAS der ute gjør det av kosmetiske årsaker, og vil aldri hverken stille i et stevne eller noen ting.. La de være, for de plager ingen andre en de som evt blir skjalu på dem når dem går fobi dem på gymmet den timen.

  Greit å ha gode holdninger, ekstremisme er ikke veien å gå..
  Honnr gitt av : Quadriceps, 01. mars 2012, 12:11
  15  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 01. mars 2012, 11:59
  Vel, jeg har ikke fulgt med i tråden i det siste, for topic har rodd laaaangt vekk fra Trondheim.

  Men; Steroider var "lov" da og da. Steroider er enda per i dag lov å bruke i norge. Lovlig grense er satt til noe som de fleste ville ansett som ganske lite, men rettspraksisen er noe mer i normallaget der.

  Og; Å faktisk ønske tilstander som i sverige??? Der folk rives ut av gymmet, ut av kaffer, ut av butikker forran barna sine, og blir hanka inn for blodprøve bare for at de har markerte armer?Huh Om du ønsker dette klarer jeg VIRKELIG ikke å forstå hvor du står politisk..

  Quadriceps snakker alltid god for seg, og jeg er enig med han. Et forbud vil ikke (les ALDRI) stoppe trafikken av slike middler, og så det bli foreslått med tilnærming i yngre alder med informasjon om emnet? Med dagens internett, og barn/unge som kan bruke det, tror jeg heller vi ikke skal snakke så mye om doping, for kroppsbygging osv er faktisk (blant de helt unge i dag) virkelig IKKE interessant.. Det er nevnt, vi er en "sær liten bås" med mennesker som samles over en rar felles interesse som går på å torturere seg selv i flere år, så stille i stevne for å konkurrere først og fremst... Mot oss selv. Det var meg i strongman. Jeg lurte bare hvor mye jeg kunne løfte, hva det ble mot de andre var helt sekundert.

  Jeg er en liberal person, men jeg støtter (faktisk) ideen om at de som befinner seg i idretter under NIF skal være rene. Alt annet er uetisk, og juks. Etter mitt vitende blir nettopp det ivaretatt av styrkeløftforbundet, som tester sine utøvere fint og ofte.

  Men hva mannen i gata, gymmet, eller i den skittne garasjen med vektstengene gjør med sin kropp bør være opp til han. Det vi ser i Sverige er sovjetstatens oppreisning, og folk med barn, familier og ingen andre laster en litt større armer en andre blir dradd ut, plaget og arrestert av politiet...

  Driv informativt arbeid, utesteng de som faktisk jukser i NIF idretter, men se på at de fleste som bruker AAS der ute gjør det av kosmetiske årsaker, og vil aldri hverken stille i et stevne eller noen ting.. La de være, for de plager ingen andre en de som evt blir skjalu på dem når dem går fobi dem på gymmet den timen.

  Greit å ha gode holdninger, ekstremisme er ikke veien å gå..
  Honnr gitt av : Kikki, 01. mars 2012, 12:05
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 18
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!