Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 127
  • 16  Generelt / Kjøp og salg / Sv: 3 kg protein til salgs! på: 05. februar 2008, 23:58
    Med mindre du har en helt sykt dårlig økonomi (ja, jeg ser du er 14 år, hehe), kan du evt.:

    1) spise opp proteinpulveret fra PF, for så å bestille deg protein fra myo

    2) bestille deg protein fra myo, spise det opp, for så å spise opp proteinet ditt fra PF.

    Ser ingen andre fornuftige løsninger.

    Er nok ikke veldig mange som orker å kjøpe proteinpulver fra andre steder enn en ordentlig forhandler, med mindre du er villig til å senke prisen betraktelig! Smiley (Vær så snill å ikke la neste post være en som er villig til å kjøpe proteinpulveret for originalpris!)

    Mitt tips Wink
    17  Generelt / Antidoping / Sv: ADN slår til med skremselspropaganda igjen! på: 05. februar 2008, 16:11
    haha, det verste med ADN i denne saken her, er jo ikke at de fører skremselspropaganda (som generelt sett sikkert skremmer NOEN i fra steroidbruk), men at alle med huet på rett plass, skjønner hvor jævlig dårlig den fungerer.
    18  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Telle grønnsaker og frukt? på: 05. februar 2008, 16:04
    Skjønner, men skal man dermed være forsiktig med f.eks. å spise bananer o.l. etter trening eller er dette et "must"?

    Du misforstår poenget. Saken er at det er dumt å anta at man ikke trenger å telle kalorier som kommer fra frukt og grønnsaker, da man ved et godt inntak får i seg kalorier av betydning, dersom man ønsker å ha en kontrollert vektendring.

    Angående bananer etter trening, er ikke poenget at banan er en frukt, men at banan inneholder karbohydrater, som er viktig å få i seg etter en treningsøkt!
    19  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Jeg har noen spørsmål angående Gerilja Kardio! på: 05. februar 2008, 15:57
    Tusen takk, jeg skal begynne å "bygge" litt muskler etter jeg har slanka meg litt. Det er liksom det eneste som mangler og jeg er missfornøyd med, kroppen. Smiley

    Så det virker garantert hvis jeg bare gjør det som står der, og spiser sunt, pluss lite kalorier? Smiley

    Mitt kosthold sånn circa:

    07.00
    Frokost: To grovbrød skiver (fullkorn, men fiber osv) med Mager Baconost Smiley Et glass vatn og et eple. (Istedet for et eple, hva er sunnere og bedre for å bli litt mett?) Eller variere mellom det og makrell i tomat, eller mager norvegia ost? Med paprika eller agurk på?

    11.00
    Lunsj/Skole: Samme som frokost, kanskje kneipp rundstykker med mager leverpostei? Porsjonspakkning på mega. Tongue Og 0.33l appelsinjuice.

    14.00
    Lunsj 2/Etter skolen: Blir vel litt av det samme, har ikke så mye ideer. Kanskje litt hjelp? Smiley Pluss et stort glass med vatn.

    16.30
    Middag: Er ikke alltid jeg spiser middag, mamma jobber avogtil sent, og noen ganger reiser jeg på trening på den tiden. I det siste har jeg laga min egen middag. Cheesy Kylling og ris, med salsa saus på Grin

    20.00
    Kveldsmat: Samme som frokost og lunsjene?

    Hva syns dere jeg bør endre på, og hva bør jeg ha som er der?

    Litt mer variert kanskje?



    Det første jeg tenker er at du har lite proteiner i kosten din! Ikke at man trenger så himla mye, men ser ingen direkte kilder til proteiner i kosten din. Prøv å få i deg en god porsjon grønnsaker til middagen din også!

    Angående smøreosten, syns jeg det bare blir flisespikkeri, da dette ikke utgjør store deler av dagsinntaket hans, og resten av kostholdet er forholdsvis bra!

    Kjør en tunfisksalat (eller annen proteinkilde du liker) til kveldsmat med litt sunn olje, så får du både variert matinntaket ditt, samt sørger for et bedre inntak av sunne fettsyrer!
    20  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Jeg har noen spørsmål angående Gerilja Kardio! på: 05. februar 2008, 15:06
    utifra hvor mye vekt det er gunstig å miste pr. uke på en deff, ville jeg ikke anbefalt så altfor mye geriljakardio i tillegg til et kaloriunderskudd på 700kcal/dag. Da havner du fort på 1kg vektreduksjon i uka, som, i mine øyne, ikke er gunstig. Evt. kjør et litt lavere kaloriunderskudd, og baser vektnedgangen på kardioen. Så får du heller kutte mer i kalorimengden når du ser at vekta stopper opp.

    På et generellt grunnlag kan SELVFØLGELIG geriljakardio kombineres med en 'ordentlig deff' (les:kaloriunderskudd). Men poenget er at dersom du ligger i null eller i et svakt kaloriunderskudd, kan geriljakardioen alene vær tilstrekkelig for å oppnå den vektreduksjonen du ønsker.
    21  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Telle grønnsaker og frukt? på: 05. februar 2008, 15:00
    Selvfølgelig har dette en betydning. Spiser en mye frukt og grønt, blir det en betydningsfull mengde kalorier tilslutt!

    En kalori er ikke en kalori i form av "gode" og "dårlige" kalorier.

    Du skal ikke (mener jeg) telle kalorier du får utfra grønnsaker.

    Grunnen til dette er at grønnsaker i hovedsak bare består av vitaminer osv.

    100g salat tilsvarer ca 10kcal, med andre ord nesten ingenting. Ergo kan du bare lesse på med det du klarer av grøntfor.

    Salat var et veldig ledende argument i dette tilfellet her. Men dersom det er salat som er tilfelle, er det ikke noe poeng i å telle kaloriene fra salatblader, da de er ekstremt kalorifattige i tilegg til å være en lite opptagelig næringskilde.
    22  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Halvor`s profil [1.2.4.5.6.8.9.10,12,13,14 Bilde+video s. 16] på: 05. februar 2008, 11:41
    Øke i volum, altså flere reps? Har lenge gått å tenkt på akkurat det. Har lenge kjørt med rundt 8 reps i de forskjellige øvelsene. Hadde lyst å øke til 12-14, men da må jeg ned på vektene, og det er en psykisk påkjenning Grin Nei, alvorlig talt så tror jeg det skal prøves ut. Hadde en loggbok som jeg skjelden skrev i. Den er nå slettet, men får se om jeg ikke klarer å ordne en bildeprofil. Har ingen nye bilder per.d.d. men har et sammenligningsbilde fra jan. 2007 til Okt.
    Er dog rundt 70 kg på det siste bildet, så det er jo noen kg lettere enn deg. Vet ikke hva vekta ligger på nå, men den er høyere.

    Er 18 år ung.

    Med økt volum tenkte jeg hovedsaklig på å ha flere sett pr muskelgruppe pr. uke! I alle fall på noen av muskelgruppene. Vet at f.eks skuldrene mine holder med 1 sett pr. uke så lenge jeg trener tungt i pressøvelsene for bryst, og med fokus på litt skråbenk i tillegg. Så det er ikke alt jeg kommer til å øke volumet i, men totalt vil det for hele kroppen bli mere effort.

    Noen muskelgrupper, som biceps, MÅ jeg øke volumet, men FØRST og fremst frekvensen. Må trene armer (da spesielt bicep) 2 ganger i uken, slik at jeg får trent øvelser oftere, og øker fortere i styrke. Ryggtykkelse er det igjen slik at jeg trenger veldig få sett (2-3 set à 8-12reps pr. uke, TUNGT!) Bredden må jeg kjøre oftere og med økt volum. Har merket ØKT framgang nå i de siste månedene, først og fremst styrken, men dette er da en god indikator på muskeløkning. Så kommer til å fortsette med det.

    Tricep vet jeg ikke hva som får meg til å vokse, men kommer til å prøve med litt økt volum, men vet som sagt ikke åssen jeg kommer til å reagere på det. Beina går det tregt med uansett, muskelmassemessig, men jeg kommer til å kjøre vedlikehold på bein, uten å få så mye større bein akkurat nå. Legger trener jeg ikke, grunnet de er idiotisk mye større i forhold til resten av kroppen.


    Jeg vil at du skal kjøre et oppkjøringsprog og teste makser.

    Haha, vi får virkelig se på det! Tongue
    23  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Halvor`s profil [1.2.4.5.6.8.9.10,12,13,14 Bilde+video s. 16] på: 04. februar 2008, 22:14
    Jeg sliter også med å få brystet til å vokse! Men det er vel heller det, at brystet mitt generelt er mindre enn resten av kroppen, og at jeg har, fra naturens side, et lite øvre bryst. Dette gjør utslag!
    Armer tar i tillegg veldig lang tid å bygge opp, men jeg er uten tvil klar for å øke volumet litt, og se om det hjelper! I tillegg trenger jeg virkelig å få satt meg opp et virkelig program snart. Er alt for lenge siden jeg har logget skikkelig, samt holdt styr på progresjonen ved hjelp av loggboka. Må sette meg noen mål snart, og prøve å målrettet nå dem! Det tror jeg er viktig.

    Hvor gammel er du, forresten? Og har du bildeprofil?
    24  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Halvor`s profil [1.2.4.5.6.8.9.10,12,13,14 Bilde+video s. 16] på: 04. februar 2008, 21:20
    Takk for svar! Ja det var i grunnen digg å få oppdatert også! Håper på å fortsette å øke i volum, spesielt i armer og bryst. Skuldrene var gode og oppblåste i dag, men så hadde jeg hatt et par tunge sett på de også! Smiley Skuldrene har dessuten alltid vært det som har vokst no matter what hos meg.

    Ser ut som jeg prøver å øke volumet litt framover, da det kan virke som om at dette fungerer godt på meg. Har veldig sjeldent trent med høyt volum, men merker at det er begrenset hvor mye jeg klarer å øke i styrke når jeg kjører medium-høy rep sånn som nå, og da satser jeg heller på å øke antall sett jeg tar med den vekta jeg klarer nå.

    Benkpressen min er, som Andreas (heelo) påpekte, veldig rar. Jeg kan kjøre på med 10'ere på 75 i skråbenk, men dersom jeg prøver på benkpress, blir det veldig fort 4-5x80! Det er veldig kjedelig, og er en barriere jeg GLEDER meg til jeg en gang kommer over. Og da skal jeg aldri trene med mindre enn 80! men tror problemet ligger mye i Triceps, og skal prøve å bli sterkere i triceps, og se om jeg plutselig vipper over 80'en Cheesy Det hadde vært knall =)

    Tusen takk for kommentarer, og skal prøve å oppdatere her en gang i blant! =)
    25  Bilder / Bilder av Medlemmene / Halvor`s profil [1.2.4.5.6.8.9.10,12,13, bildeupdate+drittvideo s. 16] på: 04. februar 2008, 20:15
    Jepp! Da har jeg ikke lagt ut så mange nye ting her på lenge, så da trår jeg til og legger ut et bilde og en video. Hehe... jeg prioriterer bryst og armer for tiden, da disse er det som henger mest etter. Kunne hatt godt av mere volum på øvre bryst, men får vel bare erkjenne at jeg er fornøyd om brystet vokser generelt.

    Har siden sist update gått ned noen kg i vekt, og jobber med å senke fettprosenten, mens jeg holder på styrken. Dette går etappevis, så det blir noen uker med fettreduksjon, etterfulgt av overskuddsuker hvor jeg prøver å bygge opp styrken igjen, bare på en lavere kroppsvekt.

    Tok bilde etter en treningsøkt i dag hvor jeg trente bryst/skuldre og ryggbredde:

    Benkpress:

    15x70

    Skråbenk:

    10x75
    7x70

    Nedtrekk:

    8x77,5
    8x77,5

    Smalere grep

    6 x 77,5

    Skulderpress hantler:

    12x25
    6x30 (lettere enn jeg hadde trodd mtp at jeg var gåen i bryst og førstesettet med skuldre var tungt nok!) Neste gang går jeg rett til 30'erne på arbeidssettet, og satser på 10+

    Medium bredde Dips:

    bwx12+6rp



    en litt eldre video av mitt forsøk på å reppe på 42kgs hantlene i skråbenk. Hadde klart 5 om ikke de der jævla destinys child hadde forstyrra meg.

    Vekta mi ligger forøvrig på 80-80.5 kg nå.


    FRED

    26  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Trene magen hver dag? på: 04. februar 2008, 13:13
    Her tror jeg er den saken Nann refererer til. At noen påstår at fettforbrenningen vil foregå alle andre steder i kroppen, bortsett fra mageregionen, dersom du ikke trener magemusklene, er jeg ikke villig til å akseptere før jeg får se en studie. Faktisk er jeg ikke villig til å akseptere det uansett. At en kan se økt fettomsetning i vev omkring områder en har økt muskelaktivitet kan jeg til en viss grad være med på, dersom jeg får se en troverdig studie på dette.

    Faktisk ganske morsomt at samme siden, i en annen artikkel, hevder at punktforbrenning bare er tull. 

    Huh
    27  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Trene magen hver dag? på: 04. februar 2008, 13:08
    Den studien der, tror jeg du fint kan ta med en klype salt. Er i alle fall VELDIG interessert i å se den aktuelle studien. For det første påstår de at du MÅ trene ved siden av slankingen for å SE resultater. Når de da i siste setning skriver at alle gikk ned i vekt og fettprosent, blir det for dumt å påsta at man MÅ trene for å se resultater av en diett.
    28  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Spørsmål angående gainere og fettøking på: 02. februar 2008, 19:49
    Med så digre serveringer, må man enten ta færre shaker eller mindre porsjoner!
    29  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Spørsmål angående gainere og fettøking på: 02. februar 2008, 19:27
    Dere bør virkelig vurdere mengdene dere prater om her. En gainer har stort sett aldri veldig mye fett i seg, og består hovedsaklig av proteiner og fett. Har du 100g gainer, er det veldig usannsynlig at det blir mer enn 400 kalorier. I og med at gainerporsjonene vanligvis er noe høyere enn 100 g (alt fra 130-160 blir vel oppført som 1 servering), er det mer sannsynlig å anta at han får i seg omkring 600kcal pr. shake. Det høyeste fettinnholdet jeg har sett i en servering, har vært omlag 13 gram, og det er mye, tatt i betrakning at de fleste gainere har et lavt fettinnhold. Den gaineren hadde 640 kcal ca.

    Dersom folk har problemer med å gå opp i vekt av ulike årsaker, er det INGEN fasitsvar på hvor mange gainere om dagen en bør bruke. Har en dårlig matlyst, er det ofte ikke stort annet å gjøre, med mindre enn finner klinisk årsaker til problemet, en å øke matinntaket sitt i form av en måltidserstatter, eller i dette tilfeller, en gainer.
    30  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: FOLKENS!!! STIKK TIL ICA og rimi!!! på: 01. februar 2008, 19:59
    Jeg har 5kg i min nå for å si det sånn! Hadde det vært vanlig kjøttdeig hadde jeg fortsatt kjøpt, men kyllingkjøttdeig 800g for 37-38 spenn er jo et varp! Wink
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 127
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!