Visning av honnrposter for Line Marion
Sider:
 • 1
 • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: En profilert bygger tatt, men ingen artikkel? 11. november 2010, 17:34
  Tanken er bra, men vanskelig å få til. Hva skjer når man konkurrerer i nordisk?? Da må det også her testes.  Sverige har vel rene konkurranser ja og det er bra.
  Hvordan skal en kroppsbygger som senere i karrieren ønsker å konkurrere i utlandet forholde seg?? Skal han droppe å konkurrere i Norge, siden han vil umulig klare å promotere seg og vinne konkurranser i USA uten medikamenter.  Vil man kunne trekke publikum til en konkurranse i Norge når man egentlig vet at Norges beste kroppsbyggere ikke deltar. Vil ikke publikum se de som er størst og de mest ekstreme :/

  Er det "freakshow" man vil ha, så er det det man får... Men for jentenes del så burde det ikke være noen grunn for å måtte ty til slike midler, selv om dessverre veldig mange gjør det og det fører til at flere enten dropper å konkurrere eller også tyr til dopingbruk fordi det er "normen". Mange av BF jentene får jo også oppfølgning av konkurrerende kroppsbyggere som gladelig tipser om ulike dopingmidler.

  Kristine Weber er et flott forbilde her og bevis på at det går an å ikke være hardest og størst og likevel komme langt. Heldigvis har det skjedd mye siden jeg konkurrerte første gang i 2006 da det var en ting som gjaldt også blant jentene: jo større jo bedre!

  Jeg håper likevel at NKF vil benytte seg av testing i fremtiden, slik at sporten blir mer akseptert blant folk og at flere tør å konkurrere selv om de stiller rene. Smiley
  Honnr gitt av : Luke Skywalker, 11. november 2010, 18:00
  2  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Frokost eller ikke? 17. september 2010, 09:33
  Studiene som foreligger må være omfattende og kildekritikken av disse må være langt strengere enn hva fitnessutøvere som nylig har oppdaget pubmed er i stand til.

  Slik personhets som dette kan man vel kanskje styre seg for? Til din info så har skribenten en mastergrad innen psykologi og har hatt 3 ulike metodiske fag - alle med A. Jeg forstår meget godt hva korrelasjon, evidens osv er...

  Tror kanskje ikke du har forstått helt poenget her...poenget er at det ikke alltid nytter å høre på media eller generelle retningslinjer - fordi vi alle er ulike. Målet er å oppfordre folk som føler de gjør alt riktig (i henhold til retningslinjer eller media) til å stille spørsmålstegn ved det og evt få hjelp av en fagperson til å se over og evt gjøre endringer i kosten som kan gagne vedkommende.

  Og svensk-norsk? Ser ikke poenget med kommentaren din her - den er faktisk usaklig, men det virker jo som om du kun var ute etter "å ta noen" kontra å forstå at artikkelen kun er en oppfordring til folk om å være observante på våre individuelle forskjeller som et svar på den evige "frokost eller ikke-debatten"!
  Honnr gitt av : H.M, 18. september 2010, 00:57
  Sider:
 • 1
 • Derfor bør du spise torsk

  Kosthold08.04.2020121

  Vi vet at det er viktig å spise fet fisk, men hvit fisk er også bra.
  Nøtter er en av de mest konsentrerte næringskilder vi har i kostholdet.
  Hun gikk ned i vekt og så opp i vekt igjen - og ble strammere!
  Abby Pollock (22) har gjort litt av en forvandling.
  Vil en kaffekopp eller to føre til at du presterer bedre på trening?