Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 19
  • 20
  • 21
  • 286  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Green tea og CLA for fettforbrenning på: 26. juli 2011, 12:38
    grønn te har du bra av uansett Smiley Masse antioksidanter og skal bli bevist å øke fett forbrenninga med rundt 2%, ikke at det er så mye.


    Men er uansett veldig sunt. Istedenfor piller, ville jeg begynnt å drikke grønn te daglig Smiley det har jeg gjort i flere år nå.

    Cla har jeg ingen formening om, kjøpte det nylig bare fordi det var ett super tilbud Tongue ikke for å slanke meg, men CLA i kosten har synket mye i de siste åra pga behandling av mat osv.. Så sikkert kjekt å få i seg noe ekstra cla, sånn helsemessig.

    Jeg har alltid snust litt på grønn te, men har aldri vært særlig glad i varm drikke. Hva anbefaler du i forhold til smak, Danny? 
    287  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 26. juli 2011, 12:27
    Du tror altså dødsstraff er billig?

    http://www.foxnews.com/us/2010/03/27/just-cost-death-penalty-killer-state-budgets/
    http://articles.latimes.com/2011/jun/20/local/la-me-adv-death-penalty-costs-20110620

    Men joda, vi kan jo bare kaste alle rettsprinsipper ut av vinduet å leie en bøddel. Forslaget ditt er uansett håpløst meningsløst ettersom det aldri kommer til å skje.

    Ikke at jeg nødvendigvis er pro dødsstraff, men dette må jo være på grunn av et håpløst system? I teorien, satt på spissen selvfølgelig, trenger ikke en dødsstraff koste mer en et par pistolkuler og lønn til bøddelen.
    288  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Green tea og CLA for fettforbrenning på: 26. juli 2011, 12:21
    Forbrukerrådet i Norge anmelder følgende slanketilskudd med CLA som aktiv ingrediens.
    Den danske undersøkelsen slår ast at CLA ikke har en dokumentert slankende effekt på mennesker. En slik effekt er kun påvist hos dyr. På denne bakgrunn anmelder Forbrukerrådet med dette følgende produkter med CLA for villedende markedsføring:

    Bio-C.L.A, og Bio-C.L.A med tutti frutti smak fra pharma Nord og forhandler Sunkost-kjeden AS.

    CLAREN med produsent Natural ASA og markedsfører Midelfart & CO AS

    Fitness Pharma CLA og CLA 80+  med produsent Biotech Pharma og forhandler Sunkost-kjeden AS

    TonalinCLA fra Natural ASA, markedsfører midelfart & CO AA og forhandler Life Scandinavian AS
    289  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: drareimer på: 22. juli 2011, 10:11
    Bra poeng Wink Og man er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd Smiley



    Tull. Hvorfor tror folk at grepstyrke er proposjonelt med annen styrke? Skal grepet liksom kunne ta lik belastning som quads og rygg? Etter den logikken bør en som benker 200 kg også ta for eksempel 30 + antall chins eller stående roll outs. Likevel forstår de fleste at det ikke nødvendigvis er tilfelle. Jeg har tynne håndledd og tynne fingre. Uten reimer ville jeg aldri hatt pers å 210 i mark. Ikke fordi musklene ikke klarer det, men fordi grepet mitt er for dårlig.
    290  Generelt / Åpent forum / Sv: Burde jeg kreve leie etter det er slutt? på: 19. juli 2011, 17:36
    Våkn opp! Du bor i norge, så lenge du er inne i samfunnet vil du aldri sulte eller lide noen nød. Bare fordi en ikke kan være på fylla hver helg så betyr ikke det at en sliter. kjøp noe annet enn pizza til 40-60kr og velg billige kjøttvarer osv istedenfor. Den som påstår at en som student på hybel er fattig er dum, bortskjemt og sløsete.

    Jeg er både våken og student. i tillegg har jeg erfaring rundt dette, noe du definitivt ikke har. Selv har jeg klart meg bra. Jeg var heldig og fikk studentbolig de to årene jeg bodde i oslo, men jeg har venner som har vært tvunget til å ta leiligheter med skyhøy leie grunnet et trangt marked (type oslo). Når du må ut med 6000 i leie og kanskje går et krevende studie, så er det ikke alltid lett å ta en jobb ved siden av.

    Ikke at dette er relevant or trådstarter..
    291  Generelt / Åpent forum / Sv: Burde jeg kreve leie etter det er slutt? på: 19. juli 2011, 00:50
    Hva er så rart med å tenke over økonomien når en er student? Jeg ville personlig ikke prøvd å få tilbake pengene han egentlig har rett på, så dårlig står det ikke til, selv om en er student med dårlig råd (Nei, norske studenter er ikke fattige, de som påstår det har det altfor godt).

    Hvordan kan du påstå det som 17 åring?

    Forøvrig enig med en del andre her. La det ligge og se fremover.
    292  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: trenger hjelp med å velge kosttilskudd på: 11. juni 2011, 12:36
    Enig med de andre her. Hvis du er så grønn som du gir uttrykk for så bør du få på plass et godt kosthold først. Tilskudd gir ingen magisk effekt.

    Det eneste jeg ville anbefalt deg er Tran eller udo's choice for å sikre adekvat inntak essensielle fettsyrer.
    293  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: CL Finale. Hvem vinner? på: 28. mai 2011, 17:51
    Det er dette som er piss. SAF er en veldig bra manager, og bør derfor holde seg for god til dommertriksene sine - bl.a. når han skjeller ut dommere i dommergarderoben hvis United ikke har hatt dommeren med seg hele omgangen.

    Måten han har påvirkningskraft over FA og utnytter dette til fulle bl.a. er direkte kvalmende.

    At du trekker inn en spiller som Gerrard i en filme debatt hvor Nani, Ronaldo og Torres er nevnt, sier vel sitt om deg.

    Ikke krangle mot noen som aldri har støttet laget sitt i motgang.
    294  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp til innstraming etter 57kg vekttap! Med bilder! på: 25. mai 2011, 17:49
    Jeg tar av meg hatten for det du har oppnådd. Du er et kjempegodt eksempel for alle overvektige som skylder på alt og alle andre enn seg selv. Fantastisk bra.
    295  Generelt / Åpent forum / Sv: Dokumentarer. på: 21. mai 2011, 01:57
    Jeg anbefaler dokumentaren om Brian Jonestown Massacre. (i mine ører) verdens beste bad. Filmen heter  DiG! Mer Rock and Roll blir det faktisk ikke.

    Noen obskuriteter

    Titicut Follies

    "The only American film banned from release for reasons other than obscenity or national security, 'Titicut Follies' was filmed inside the Massachusetts Correctional Institution at Bridgewater, a prison hospital for the criminally insane. After the Commonwealth of Massachusetts sued the filmmakers, the Massachusetts Supreme Judicial Court ruled that the film constituted was an invasion of inmate privacy and ordered the withdrawal of the film from circulation"



    Strengt tatt alt av Herzog
    296  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alkohol etter trening skader ikke restitusjonen allikevel - ifølge ny forskning på: 16. mai 2011, 18:57
    Først skriver du at han må trene cardio på Fredag fordi alkohol er kaloririkt, men så sier du at han kommer til å trenge mye kalorier neste dag. Er det ikke da bedre å bare trene som vanlig, drikke alkohol på kvelden, og være fyllesjuk på Lørdag, og da evt. spise ekstra mye på Søndag?

    EDIT: Evt. trene litt lettere enn vanlig.

    Nei, mulig jeg formulerte meg dårlig. Han vil trenge mye kalorier dagen etter en tung styrkeøkt. Dette er ikke nødvendigvis tilfellet etter en rolig/moderat kardioøkt
    297  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alkohol etter trening skader ikke restitusjonen allikevel - ifølge ny forskning på: 12. mai 2011, 15:12
    Er egentlig meir intressert i å finne ut om fylla på en fredag etter trening er skikkelig ille....? Burde man la være å trene om man veit man skal ut? ødlegger det eller minsker det kun utbytte av siste trening?

    Jeg ville droppet treningen om du skal ut, evt kjørt noe rolig kardio for å forbrenne noen kalorier der og da, ettersom alkoholholdig drikke ofte er rike på kalorier. Grunnen er at omsetningshastigheten av alkohol alltid er lik for samme person. Den påvirkes ikke av muskelarbeid eller konsentrasjonen i blodet. Derfor går det heller ikke an å "trene seg edru" ved løping etc. Kanskje man føler seg bedre, men det speeder ikke opp forbrenningen av alkoholen.

    Så om man trener hardt fredag, vil kroppen ha bruk for mye næring ikke bare fredag, men også lørdag. Da er det kjipt at kroppen konsentrerer seg om å bryte ned alkoholen. I tillegg krever disse prosessen vann, vitaminer og mineraler som går tapt.
    298  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 03. mai 2011, 23:23
    Selvfølgelig er den det. Det står jo beskrevet mengde protein, typer protein osv. som skal være av beste kvalitet. Om beskrivelsene ikke hadde stemt, ville det blitt raskt funnet ut av og folk ville krevd pengene tilbake.

    At det står beskrevet er jo totalt urelevant. Det gjør det på de produktene man ser på tvshop også, kan folk kreve penger tilbake av den grunn? Nei, for det finnes mange smutthull i lovene her.

    Altså jeg bruker proteintilskudd og jeg føler jeg har god effekt av det. Men forstå dette:

    Det MÅ gjøres studier på kostilskudd, samme som legemidler for og kunne dokumentere effekt. Det er lovpålagt. Proteintilskudd har ikke kommet særlig godt ut på majoriteten av disse studiene. Det er alt jeg prøver å si og det er derfir drevon fraråder bruk av det.
    299  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 03. mai 2011, 17:57
    Proteiner er et must, verken du trener eller ikke. Trener man, er behovet større. Proteinpulver er en enklere, billigere og mer helselig måte å få i seg nok proteiner på, enn å spise bananer til man sitter på den første. Man trenger vel ikke akkurat en studie for å bevise det? Som om man skulle trenge å ha en studie som beviser at det er enklere å ha en lysbryter enn å skrue pæra ut og inn hver gang man skal slå av og på lyset?

    Helt enig i at proteiner er et must i forbindelse med styrketrening, men man kan ikke bare tro at et produkt fungerer bare fordi det burde gjøre det i teorien.

    Studien skal jo ikke bevise at man trenger protein, men at proteinpulver faktisk er en fullverdig proteinkilde.

    Ryu: Nei, det du ba meg om er ekstremt enkelt, det jeg ba deg om er ikke like enkelt.
    300  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 03. mai 2011, 17:37
    Jeg utfordrer deg å finne en studie som dokumenterer effektene av å spise mat etter trening.

    Jeg kan gjerne gjøre det etter du har funnet det jeg ba om først Cheesy
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 19
  • 20
  • 21
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!