Visning av honnrposter for Mystique
Sider:
 • 1
 • ...
 • 5
 • 6
 • 76  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Min lille logg... 17. januar 2005, 18:25
  Electra : har du vurdert å få fjernet ned mellomvirvelskiven som er skyld i prolapsen? Det er nemlig mulig...du vil nok bli stivere i ryggen akkurat der, men hvis mellomvirvelskivens kjerne hele tiden sklir ut og lager press på nervene har den mistet sin fuksjon likeel og kan bare risikere å gjøre vondt verre Sad Hvis det er den som er skyld i at armen din dovner vekk er det teng på at den klemmer på en nerve og står en nerve i klem over lengre tid kan den skades permanent! IKKE bra!

  Låsningene kan være skyld i den stadie betennelesen i muskulaturen fordi musklene gjerne jobber feil/ stivner til pga dårlig bevegelse i leddene - hvis du er flink til å holde låsningene " åpne" hvis du skjønner hva jeg mener - så kanskje du blir kvitt muskelbetennelsen etterhvert. Husk også å ikke gå med skuldrene langt oppunder øra Wink Må slappe av ( du sitter vel å jobber endel med skole og slikt - lett at skuldrene trekker seg oppover da No no) og hvis du har veldig fremovertrekte skuldre - øve på å trekke de BAKOVER! en bra holdning vet du er viktig for å unngå plager Wink
  Honnr gitt av : Electra, 17. januar 2005, 20:37
  77  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Trenger litt hjelp her... :) 15. januar 2005, 14:40
  ang kneskaden din - hvis den er alvorlig bør du få et tilpasset opplegg for trening av kneet av f.eks en fysioterapeut.

  treningsprogra: Er du nybegynner  begynn med 10-15 reps per swett  og 3-4 sett per øvelse. Kjør basisøvelser som knebøy markløft og benk - på den måten får du varmet opp og trent store muskelgrupper samtidig som de små henger med på kjøpet. Nå det er unnagjort - kan du kjøe støtteøvelser ( trene mindre muskelgrupper).

  utenom det så hadde det vært greit om du spesifiserte litt nærmere hva du ønsker å oppnå med treningen.
  Honnr gitt av : Spoff, 15. januar 2005, 17:23
  78  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: umulig 13. januar 2005, 13:19
  jan87: hva som går an og ikke med å uten dop er vel egentlig lite vesentlig - poenget er at du må være deg selv - trene og gjøre så godt du kan ut i fra ditt grunnlag og potensiale. Så får du se hvor langt du kommer Cheesy uansett - gjør du ditt beste ( og uten å jukse) skal du være fornøyd!
  Honnr gitt av : Bav, 14. januar 2005, 16:14
  79  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Uerfaren jente 12. januar 2005, 14:38
  Hei Vera / Melissa: Så floytt at du tar tak i dette med holdning - veldig viktig! En dårlig holdning kan være roten til mange plager. Men husk en god holdning har ikke bare med det å være godt trent å gjøre- mange som er bra trent som har dårlig holdning. Det har først og fremst med å være bevisst på hvordan du "plasserer" kroppen din. Feks når du står - pass på at du står godt på begge beina og ikke henger bak på knærne ( veldig vanlig at jenter gjør det). Ikke stå å knip rompa sammen - fører til spenninger i ryggen som er unødvendige og rett der opp i ryggen! Å stå rett hele tiden er selvsagt tungt og det er ikke bra å stå stiv som en stokk rett opp og ned hele tiden, men når du merker at du " siger" sammen så rett deg opp. "frem med puppa" og opp med haken så får du straks en bedre holdning Wink
  Når du sitter - pass på at du sitter med sitteknutene godt nedi underlaget og at "rumpa" får hvile. Om dette fører til at du ikke får sitte med helt rett rygg hele tiden gjør det inen ting. Det er ikke ryggmuskulaturen som skal bære deg når du sitter. Men du kan godt jobbe med å sitte så rett som mulig så lenge sitteknutete er nedi så klart.

  En god Bh som passer til deg og gir støtte og klær som ikke strammer/ er trange vil også hjelpe på holdningen. Og for all del ikke gå å hold pusten for å holde magan inne - blir bare spenninger og anstrengt holdning av slikt. Jobb med å få en naturlig flyt i pusten ( lettere sagt enn gjort alt dette her i know!) - det vil også hjelpe.

  Ellers masse lykke til med treningen! Du får nok fart på det skal du se!
  Honnr gitt av : Melissa, 12. januar 2005, 17:44
  80  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: AnatomiKart 08. januar 2005, 23:08
  Daniel P: har en kjempefin muskelbok som må passe perfekt for deg - " the concise book  of muscles" av chris jarmey - her får du tydelig ilustrasjon av hver muskel ( sikkert ikke alle i hele kroppen for de er de over 600 av til sammen, men de viktigste). I tillegg står det hvor de har utspring og feste, hvilke bevegelser deg gjør, hvilke nerver de innerveres av, " basic functional movement", hvilke trening hvor det legges stor vekt på bruk av de ulike musklene og vanlige problemer knyttet til muskelen. I tilleg gies det eksempler på hvilke øvelser man kan bruke for å trene hver muskel og hvordan å tøye dem.
  Men vær obs på bevegelser og innerversjon av nerver - kan variere fra litteratur til litteratur.

  Lykke til med instruktørjobben iaf.
  Viktig å kunne en del om skjelettet også da.
  Boken koster ca. 250 hos studia. Der har de også slike plansjer som du ser etter. Jeg kjøpte en bok med slike plansjer som man kan rive ut åog henge på veggen. Det ble billigere enn å kjøpe en enkelt plansje...tror boken kostet rundt 200.( studia)
  Honnr gitt av : DanielP, 09. januar 2005, 20:35
  81  Trening / Skader og Smerter / SV: Sarotex og Atacand mot migrene, rygg- og nakkeproblemer og søvnproblemer. 07. januar 2005, 21:20
  har aldri hørt om disse medikamentene, men man skal alltid være forsiktig med å pøse på for mye med slikt. Å ta piller mot nakke, muskel og skjelettplager er sjelden en god løsning - det er bare å skyve problemene under teppet.  Hun bør heller finne ut hva disse plagene skyldes og prøve å finne en løsning på det - oppsøk fysioterapeut eller kiropraktor - de kan hjelpe henne med å løse opp eventuelle spenninger og gi henne råd om hvordan å unngå at spenningene kommer tilbake. Migrene kan komme av disse spenningene og mye stress f.eks.
  Jeg har selv vært plaget med migrene, men det går heldigvis lengre og lengre mellom hver gang, men kommer gjerne hvis jeg stresser/grubler mye, spiser dårlig og drikker for lite.
  Honnr gitt av : Baahh, 08. januar 2005, 13:06
  82  Trening / Skader og Smerter / SV: Sarotex og Atacand mot migrene, rygg- og nakkeproblemer og søvnproblemer. 07. januar 2005, 21:20
  har aldri hørt om disse medikamentene, men man skal alltid være forsiktig med å pøse på for mye med slikt. Å ta piller mot nakke, muskel og skjelettplager er sjelden en god løsning - det er bare å skyve problemene under teppet.  Hun bør heller finne ut hva disse plagene skyldes og prøve å finne en løsning på det - oppsøk fysioterapeut eller kiropraktor - de kan hjelpe henne med å løse opp eventuelle spenninger og gi henne råd om hvordan å unngå at spenningene kommer tilbake. Migrene kan komme av disse spenningene og mye stress f.eks.
  Jeg har selv vært plaget med migrene, men det går heldigvis lengre og lengre mellom hver gang, men kommer gjerne hvis jeg stresser/grubler mye, spiser dårlig og drikker for lite.
  Honnr gitt av : HITman, 07. januar 2005, 21:21
  83  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Motsigelser i bibelen. 21. november 2004, 22:36
  Big T - Nei, ikke jeg, men mange kristne dessverre som bruker bibelen som unnskyldning for å "holde kvinner" ( og andre uønskede folk  i kirken) "på plass". Du kan heller ikke benekte at Bibelen og kristendommen - dessverre som mange andre religioner- har blitt og blir brukt til å undertrykke  forskjellige folk og med en mer konservativ kristendom/ kirke vil vi se enda mer av dette igjen. Ta bare de som eks. som ikke ville la Biskop A.m Køhn tale i kirken sin fordi hun støtter homofile ( og garantert fordi hun er kvinne) for ikke å snakke om en haug med galninger borti USA som pinadø melder seg ut av den katolske kirke fordi de nekter å  godta en homofil prest som deres biskop...hvis det ikke er konservativt så vet ikke jeg. Eller rett og slett barnslig vil jeg si...

  Jeg er ikke ateist og tror på og har formeninger om mange ting ( mer mellom himmel og jord), men ville aldri kalle meg selv for kristen nettopp pga ting som nevnt over. Jeg  kunne heller aldri for mitt bare liv finne på å tro på en slik gud som er den tradisjonelle oppfatningen av gud i kristendommen.

  Så jeg vil heller si at de som f.eks fordømmer homofile, skyter abortleger og angriper/ dreper uskyldige for å fakke påståtte terrorister i guds og bibelens navn, er blant de som har missforstått kristendommen noe så inn i hampen!

  Men for all del - ikke sikkert du er av samme oppfattning som disse nevnte eksemplene, men jeg bare ønsket å finne ut hva du mente med en mer konservativ kristendom og prøvde å påpeke hva dette vil medføre.
  Honnr gitt av : Eskimo, 21. november 2004, 23:05
  84  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: Moderat slankediett for søster. 23. oktober 2004, 18:51
  å gå på nutrilett kur er iallefall bare tull! da får hun det bare ti ganger tilbake etterpå hvis det er i kostholdet hennes som problemet ligger! :p

  at hun trener  er jo kjempeflott da....kanskje det er muskler hun har lagt på seg?

  det er forresten vanskelig å gi tips når man ikke har noe opplysninger om henne - alder vekt høyde interesser "normalt kosthold" osv....

  kan jo kanskje tenkes at det er muskler som har kommet på f.eks?

  ellers er det jo enkle tips man kan begynne med:

  1: kutt ut snop, digg, junkfood, chips etc - hvis man må ha bare må ha - begrens det til en da i uka!
  2: spis ofte men mindre posjoner ( 5 måltider iaf per dag) og ta gjerne bare en porsjon med middag ( på liten middagstallerken)
  3: bevege seg mer - gå turer, tren vekter, svøm etc.
  4: bytt til lettprodukter når det gjelder melkeprodukter, velg lightbrus hvis man må ha, spis magert/ mindre fettholdig  kjøttvarianter.
  5: kjør på med sunne oljer i matlaging
  6: spis nok frukt og grønnt
  7; drikk nok vann
  8: ikke spis rett før leggetid.

  etc etc....
  Honnr gitt av : TornBlackRaven, 26. oktober 2004, 17:38
  85  Generelt / Loggbok Online / SV: Mystiques "back" in buisness - logg 21. oktober 2004, 14:40
  oi glemte visst å skrive loggen for igår jeg Undecided

  dvs hadde gjort det men alt forsvant da jeg trykket på legg til innlegg også gadd jeg ikke skrive det om igjen i går kveld :p

  rygghev: 3*15
  situps* 3*25

  beinpress: o.v 2*12*40
  2*12*60
  1*12*50

  lårspark: o,v 1*12*10
  3*10*15

  dips: med 40kg hjelp
  3* 10 (12?)

  bicepscurl med ez- stang: o.v 2*12*7,5
  3*12*12,5

  hammercurl sittende:
  3*12*4kgs hantler Tongue

  tricepsnedtrekk med tau:
  2*12*15
  1*12*12,5

  frontpress:
  1*8*12,5
  1*6*15
  3*4*17,5

  skråbenk:
  2*12*20
  1*10*20

  kommentar: grei økt,kanskje ikke de mest imponerende vektnene akkurat men er nå fornøyd med innsatsen likevel. tar det litt forsiktig med nye øvelser og noen øvelser er jeg rett og slett pinglete på ( som hammercurl og bicepscurl med stang Sad) men fy så tungt det var å trene biceps med stang...kanskje teng på at jeg "jukser" mye ellers *rødme) for hadde aldri klart 18kg på stanga f.eks, men klarer å løfte noen reps med 9kgs hantler Huh

  snålt!
  hammercurlen begynte jeg på de letteste vektene for lenge siden jeg har kjørt den. men kjente det da godt likevel.
  svei bra på push downsene også - mye tyngre med tau, men lettere å gjøre riktig også selv om jeg ikke fikk helt til det der med å strekke håndleddene helt ut nede.

  dipsen syns jeg jeg fikk rimelig bra til..kjente en god del i triceps iallefall.

  lårsparkene var ikke så bra... ikke spesiellt tungt, men fikk så vondt på innsiden av kneet at jeg ikke turde ta tyngre.

  alt i alt iallefall en bra økt!!

  skal trenes i morgen også men da blir det nok litt mer " styrkeløftrelatert " tror jeg - benk - kanskje både benk med omvendt grep og vanlig hvis jeg orker, noen lette mark kanskje og litt små øvelser Smiley ser hva jeg gidder....
  Honnr gitt av : Murmeldyret, 21. oktober 2004, 14:56
  86  Generelt / Loggbok Online / SV: BadBoy's Treningsdagbok 26. september 2004, 14:57
  hmm skal vi se..aromastedet heter shamiro ..ligger i lodin leppes gate ( på bryggen) rett ved siden av Big Horn steak house Smiley ( jum jum veldig god biff der) Hun som driver stedet heter vigdis...veldig flink dame...men skal du gå til henne må du ut med 400kr for samme behandling, men går du til en av studentene hennes betaler du bare 250...men det er jo klart hun kan gjerne mer enn studentene da Wink Uansett er dette billig! valigvis så betaler man så mye bare for litt nakkemassasje i en halvtime Sad

  skal finne tlf nr til deg etterpå....sender det på pm Smiley
  Honnr gitt av : BadBoy, 26. september 2004, 15:03
  87  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Ditto - NYE BILDER SIDE 3 26. september 2004, 13:41
  hehe vel da får du bare stramme ryggen da vetts og slenge med noen beinbilder Wink
  Honnr gitt av : Baahh, 26. september 2004, 13:45
  88  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Mystiques Billedgalleri 19. september 2004, 01:19
  Hehe ja et ryggbilde skal vel alltids la seg ordne....det er ikke mitt store bekymringsområde for å si det slik Wink Og kanskje mine  muskuløse armer også hehe Wink ( 32cm rundt overarmen sist jeg målte  - målet er oppunder 40cm tenker jeg - med bare muskler selvsagt så sikkert litt ambisiøst, men lov å drømme Roll Eyes)

  Men får uansett ikke ut noen bilder før vi får lånt oss et digitalkamera Sad og det kan jo bli en stund til hehehe *phu* Grin No no

  Har vurdert å sette meg selv på en ordentlig kostplan igjen - ikke alt for strengt i forhold til kcal  ( 1800-2000 kanskje) men jevne og sunne måltider, men vet ikke om jeg er motivert for det (igjen) what - har ikke samme selvdidiplin som nann f.eks. er og blir et bedagelighetsvesen akkurat som kattene og orker ikke ut på tur i alskens vær på alle mulige ugudelige tider Embarrassed Men vet det er det som må til dessverre Tongue...så vi får se vi får se...
  Blir iaf en ukes rolig trening nå fremover før jeg begynner på nytt program...og godt er det for ryggen min ypper seg litt idag etter  de 70kg's markløftene Sad
  Blir iallefall spennende og se hva for et program BB finner på til meg denne gang....et nytt grunntreningsprogram hadde vært greit, men med litt nye utfordringer...hehe kanskje med trisett i chins pushups og dips feks ? rofl
  Honnr gitt av : metteflette, 23. september 2004, 16:19
  89  Generelt / Åpent forum / SV: Denne kan vel skape litt diskusjon i samfunnet ?? 11. september 2004, 00:57
  Jeg må si at jeg faktisk blir litt kvalm når jeg leser slike artikkler - nok en gang blir "tjukkasene" hengt ut!
  Ja, alle har ansvar for sin egen helse - men ikke alle kan noe for at de er overvektige- og hvem skal da sitte og bestemme hvem som er "for fet"....
  Nei, slike utsagn syns jeg faktisk er forkastelig!
  Ikke bare fordi som jeg sa dette også vil henge ut folk som faktisk ikke kan noe for overvekten sin, men også fordi man vil få enda mer fokus på det usunne tynhetsidealet som dominerer idag.
   Selv om man er tynn som en strek er man nødvendigvis ikke sunn av den grunn ( jeg vet om mange der dette er tilfelle) - men så lenge man ser tynn og slank ut da skal liksom alt være ok?

  Nei - nå blir jeg faktisk rimelig forbanna! Nå må folk f*** meg gi seg  med denne tjukkashetsen!

   furious furious furious

  Er dere "tynninger" klar over hvor sårende det faktisk er å høre slike ting? Og å få høre det så ofte at man faktisk føler seg mindreverdig som mennekse fordi man ikke ser ut som en modell?!
  Nei, jeg tenkte meg vel det....men det vet jeg...har alltid blitt mobbet fordi jeg hadde noen kg for mye - t.o.m fra min egen far! Og ja- jeg har sikkert hat skyld i noen av kg selv pga dårlig kosthold ( men den slags vaner lærer man som oftest hjemmefra) - men skal da f*** meg vel ikke straffes fordi begge mine foreldre ( og dermed jeg) har anlegg for å legge på seg?!
  Og ikke kom med den der at " jammen det er jo bare...." for det er ikke bare til å gjøre ditt og til å gjøre datt - alle kan ikke se ut som barbiedukker - sånn er det bare enkelt og greit. Og believe me - jeg har prøvd - men selv nede i en vekt på 47,5kg så jeg ikke ut som barbie ( og nei jeg hadde ikke anorexi heller, men var faen meg ikke langt unna/ spesiellt god i hode).
  Så ja - unnskyld meg hvis jeg overreagerer nå- men slikt gjør meg altså eitrande sint!
  Det er pga slike holdninger at jeg store deler av livet mitt har slitt med forholdet til meg selv og min egen vekt- endel sitter også igjen idag, men med hardt innsats og jobbing vil dette bedre seg. Men det hadde ikke skadet om folk faktisk tenkte seg om før de åpnet kjeften!
  Det er heller ikke så j*** lett å komme seg ut av en ond sirkel med overvekt.

  Greit nok at dette er et forum for de "sunne og spreke", men man trenger da ikke å hetse folk på den måten likevel vel?

  man trenger ikke å være et dårlig eller lat menneske fordi man velger en annen livstill en "gulerøtter og jernpumping".

  Det viktigste er at folk får lov til å trives med den de er! Vekten er faktisk ikke alt her i verden! det har jeg endelig insett etter nesten 25år med den holdning at veier jeg mye er jeg ikke mye verdt.

  Det skuffer meg faktisk å lese at enkelte støtter slike holdninger. Det vil iallefall ikke hjelpe overvektige i å gå ned at de nok en gang blir hengt ut , rakket ned på og sett på som mindreverdige!

  UAC - tipper du har jobbet hardt for å komme dit du er i dag ifht til trening og form - og all ære til deg for det, men når du vet hvilken slit som gjerne ligger bak syns jeg kanskje du burde klare å tenke deg til hvor hardt det vil være for en som har kommet inn i en ond sirkel med forakt for kroppen sin og tiltaksløshet fordi man tror at ingenting nytter likevel å komme seg ut av den.

  Istedet for å rakke ned på slike folk burde man kanskje jobbe mer aktivt for at folk skulle se gleden i å være i aktivitet og bevege seg med den kroppen man har!

  Jeg har flere ganger sett hvor galt denne overfokuseringen på fedme kan bære avsted. En i gamleklassen min er omtrent halvert siden hun begynte ifjor ( og hun var TYNN fra før)- noe jeg neppe vil kunne si er sunt. Som om ikke det er nok har iaf en av de andre som pleier å være med henne begynt å følge i hennes fotspor - hvor sunnt e det da tror dere?! Men det gjør vel ingenting så lenge det blir et par folk til her i verden som tar litt mindre plass enn de "fæle stygge overvektige"?

  Tenk om det kom forslag om at alle tynne rekler burde sendes på oppfetningsleir fordi det var så fælt å se på de skjelettlignende kroppene deres? Hadde det vært noe stas?  Neppe....

  Syns det er på tide at folk heller slår et slag for mangfoldet av kropper som finnes rundt omkring og heller jobber for å få mest mulig bevegelsesglede ute blant folk!

  Så kan heller pengegriske stastmenn ta pengene fra andre steder som forhøyet skatt på usunn mat og billigere sunn mat!

  Og kanskje alle her inne kunne gjøre en innsats også? Kjenner dere noen som kanskje hadde hatt godt av litt aktivitet - ikke nødvendigvis for å bli tynn, men for at aktivitet gjør så utrolig godt for kropp og helse - så prøv å få de med ut! ikke alle vil på treningsstudio gjerne fordi de føler at de er for "fete"...men en liten tur i ny og ne eller noe annet morsomt kan da være en mulighet! 2thumbsup

  Honnr gitt av : Iceberg, 11. september 2004, 09:55
  90  Trening / Skader og Smerter / SV: Senebetennelse.. HJELP!!!!! 29. juli 2004, 14:42
  er du sikker på at det er senebetennelse? Nå har leger en lei tendens til å kalle alt for senebetennelser også skriver de bare ut noen tabeletter eller kortisol og visp så skal liksom dette være vekke:P

  få deg en henvisning til fysioterapeut igjen, finn en som er flink på skulderproblematikk og be ham/ henne gjøre en ordentlig og grundig undersøkelse av skulderen din!

  og som jeg har sagt mange ganger før her inne: ikke pøs på med betennelsesdempende midler!

  kortisol skal ikke brukes i tide og utide. det dreper betennelsen ja ( som forøvrig er en naturlig reaksjon på irritasjon/skade som egentlig bør får gå sin gang så sant den ikke er blitt kronisk) men det (og lignendepreparater) svekker også vevet på sikt...og det er jo ikke ønskelig iallefall.

  det er også viktig å gå inn å se på om det kan være noe i treningen din som gjør at du får feilbelastning el.l

  når det gjelder trening er mitt tips å ikke droppe treningen helt...men tren det du kan uten at det gjør vondt( pittelitt smerte kan godtas, men det skal ikke gjøre kjempevondt)

  men du får ha riktig god bedring - håper det ordner seg.
  Honnr gitt av : 25årstrening, 30. juli 2004, 09:41
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 5
 • 6
 • Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
  Da kan denne metoden være noe for deg.