Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 11
  • 16  Generelt / Åpent forum / SV: Oooooooppppss .... på: 27. februar 2006, 16:39
    Hehe. De har vært litt slurverete med hettene, idet klanshettene jo er spisse på toppen den dag i dag. De ligner mer på militante bakere...
    17  Generelt / Åpent forum / SV: Utdanning, noen tips? på: 14. februar 2006, 21:19
    Tolletaten må jo være veldig spennende. Vet det var ganske vrient å komme inn på denne utdanningen tidligere, men dette kan jo ha endret seg. Har en kompis som jobber som fengselsbetjent, og trives veldig godt med det. Begge yrker krever nok at man er relativt robust mentalt sett, men dersom du har ønsket å jobbe i politiet tidligere burde jo ikke det være et problem, og sikkert en problemstilling du har avklart med deg selv.

    Står endel om tollerutdannelse her:
    http://www.toll.no/templates_TAD/OfficeDocument.aspx?id=98516&epslanguage=NO
    18  Generelt / Åpent forum / SV: Utdanning, noen tips? på: 14. februar 2006, 20:11
    Med såpass gode karakterer, og din "høye" alder har du jo i praksis alle muligheter. Du vil kunne vurderes enten ut fra solide karakterer eller realkompetanse for eventuelle opptak til videre utdanning.
    Selv begynte jeg å studere som 30-åring (for ett år siden), og trives med det selv om jeg tar en lang utdannelse.
    Med ditt utgangspunkt er det vel egentlig bare din egen fantasi som kan begrense alternativene. Mange treningsinteresserte liker jo faget fysioterapi, men dette er jo en ganske lang utdannelse. Hva med grunnfag idrett, og videre på idrettspsykologi? (selvsagt mitt stalltips siden jeg studerer "vanlig" psykologi selv). Idrettspsykologi er et matnyttig og praktisk relatert fag. Det er jo gjort unna på 4-5 semestre tror jeg. Ulempen er at man må til Sverige for å studere idrettspsykologi for tiden så vidt jeg vet, men grunnfag idrett kan man ta her hjemme.
    Dersom du er mer praktisk enn teoretisk anlagt på absolutt alle måter kan du jo ta fagbrev innenfor det aller meste i dag. Eller hva med forsvaret? Her er det også mange interessante jobbmuligheter for de som er motivert og tålelig praktisk anlagt.
    19  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Baliba's profil.. på: 11. februar 2006, 23:35
    Ser bra ut som alltid dette her Baliba, var hyggelig å hilse på deg i går også  Smiley
    20  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's profil (Nye bilder side 5) på: 11. februar 2006, 23:34
    Kjempebra armer og skuldre på deg  Smiley
    21  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: her er profilen min+noen bilder på: 11. februar 2006, 23:31
    En knallstart dette her  Smiley
    22  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Propell - nye bilder side 2 på: 11. februar 2006, 23:29
    Ja da har jeg tatt noen nye bilder. De er å betrakte som "før" bilder, idet jeg nettopp har begynt med DC-trening.

    Kvaliteten er i kjent stil påklagelig, jeg har et trangt bad (med mange tannbørster som det fremgår av bildene), og ingen fotograf  Ohmy
    23  Trening / Doggcrap / SV: Jeg begynner med DC-trening på: 02. februar 2006, 00:00
    Takk for svar. Det var veldig avklarende, og jeg får kikke litt i loggbøkene som ligger her.
    24  Trening / Doggcrap / SV: Jeg begynner med DC-trening på: 01. februar 2006, 21:26
    Jeg klarte ikke å vente med å begynne jeg da. Har gått treningsfri i 3 dager og bare gledet meg, og startet opp 4 dager før planen.

    For å si det forsiktig - det var hardt nok. Jeg holdt faktisk på å kaste opp midt i økta, og det har jeg aldri opplevd før selv om jeg har pleid å trene med svært høy intensitet fra før.
    Det var noe med at smerten ble så konsentrert av de negativene. Settet tok liksom aldri slutt...

    Jeg tror jeg har et godt nok grunnlag. Har trent i ca 6 mnd etter et lengre opphold, men har samlet sett mange, mange års sammenhengende treningserfaring.

    En ting er derimot litt uklart nå i etterkant; regner man repsene fra arbeidssettet sammen med repsene i eventuelle r-p sett som følger like etterpå?
    Altså, når 'DC trainee NN' fører i sin loggbok at han har kjørt 15 reps i skråbenk smith, mener han da selve arbeidssettet, eller har han lagt repsene herfra sammen med de fra evenyuelle r-p sett?
    (Nå venter jeg jo uansett med r-p, så det er jo ikke så prekært enda).

    SterkePer: Ja det er litt kjipt å gå ned på vektene, men jeg hadde likevel nådd så mange platåer styrkemessig at det hadde vært lite produktivt å holdt frem slik jeg gjorde uansett. Egotrøsten får være at folk stirret ganske bra likevel; når en kjører negativer merker de seg trolig at en holder på med noe ganske annet enn dem selv.

    UAC: Takk for tipset om 3 rotasjon. Jeg leste om Doggcrap i bladet Body nylig, og der var ikke dette spesifisert.

    P.S Gleder meg ikke helt til stølheten i morgen... Har aldri kjørt knebøy før i dag, og det begynte å verke allerede når jeg spratt proteindrinken på vei ut av gymmet  Shocked
    25  Trening / Doggcrap / SV: Jeg begynner med DC-trening på: 01. februar 2006, 17:03
    Takk for svar. Jeg har bestemt meg for å starte veldig forsiktig, ikke minst fordi negativer er helt nytt for meg (har knapt nok forsøkt negative repetisjoner overhodet).
    Kommer derfor ikke til å legge på static holds og r-p med det første, men bygger på med dette etterhvert....
    26  Trening / Doggcrap / SV: Jeg begynner med DC-trening på: 01. februar 2006, 16:25
    Takk for svar. Dette med negativer blir jo helt nytt for meg, og det er jo trolig at intensiteten med dette vil bli veldig stor.

    27  Trening / Doggcrap / Jeg begynner med DC-trening på: 01. februar 2006, 15:22
    Jeg har jo vært en forkjemper for volumtrening i mange år, men har alltid hatt et åpent sinn i forhold til nye treningsmetoder.
    Mitt prinsipp har vært at når den tid kommer at jeg påtreffer stagnasjon i mitt eksisterende treningsopplegg, vil jeg ikke klamre meg til det av rent prisnipp - men istedet forsøke noe nytt.

    Jeg har lest det jeg har kunnet komme over av DC-prinsippene i endel uker nå, og har bestemt meg for å forsøke filosofien. Prosessen er kommet så langt at jeg har satt opp et program i tråd med retningslinjene, og vil ta en ukes treningsfri fra i dag av før jeg starter opp.

    De fleste spørsmål jeg har hatt rundt DC-trening har jeg fått svar på gjennom å lese på nett eller gjennom andre kanaler, men ett spørsmål henger igjen og plager meg litt okke som.
    Jeg har den siste tiden trent hver muskelgruppe i snitt hver 4-5 dag med rundt 8 arbeidssett til failure.
    Med DC vil frekvensen øke noe, samtidig som volumet reduseres drastisk.

    Jeg har rett og slett vanskelig for å forstå at 1 arbeidssett pr muskelgruppe pr 2-3 dager vil gi kunne gi tilstrekkelig intensistet, selv med eventuelle rest-pause set og static holds (dette er prinsipper jeg allerede har brukt lenge ved volumtrening).

    Nå går jeg ut fra at det beste vil være å sette igang med treningen for å få svar på spørsmålet mitt, men lurer på om det er andre som har innspill i forhold til intensistet.
    Jeg er klar over at den høye intensiteten er et slags image for DC-systemet, men er redd for at det for min egen del ikke vil kunne representere noe nytt, idet jeg allerede trener med høyintensitetsprinsipper.
    28  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: bilder ønskes! på: 24. januar 2006, 20:06
    Nå går jo utviklingen relativt langsomt tross alt. Ukentlige bilder av meg selv på disse sidene kunne det nok være mulig å diske opp med, men underholdsningsverdien ville jo være ganske minimal. Det eneste som forandrer seg er grimasene  Wink
    29  Generelt / Loggbok Online / SV: HITman´s DC-dagbok på: 24. januar 2006, 20:02


    Takker. Benkpress tenker jeg..? :Smiley



    Ja, det er benkpress. Rent bortsett fra den whooper du min ass med samtlige øvelser Smiley
    30  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Mr Olympia 1972. Da Arnold slo Sergio Olivia på: 22. januar 2006, 23:56
    "Hvist det er sant det med Weider så vinner ikke Ronnie i år, han har nemeligt bytta kontrakt. Han har hat Weider kontrakten i nesten 8år å han har vunnet i 8 år hmmmmm dette var da litt mystiskt!!!!!"
    -----------------------------------

    Dette er ikke riktig da. Coleman hoppet av Weider-kontrakten 7 måneder før han vant 2005 Olympia. Han var altså ikke i Weider-teamet da han vant sist.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 11
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!