Skrevet av Emne: info om proteintypene whey og kasein  (Lest 4492 ganger)

Utlogget spec

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 115
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 115

Re:info om proteintypene whey og kasein
« #15 : 21. april 2003, 19:51 »
Her er den store vinneren av alle whey proteiner som går ann å få tak i, nemelig Cross-Flow-Microfiltration Whey Isolate. Cross-flow microfiltration gir mer calcium og mindre sodium enn ion-exchange. Dette protein er ikke rørt av kjemikalier så det er i samme stand som opprinelig form, det inneholder også noen protein fraksjoner som ikke noe annet protein inneholder, for en kroppsbygger er disse fraksjonene absolut nødvendig for å legge på deg solid muskelmasse raskt og øke restitusjonen.

Cross flow microfiltrering (krysningsflyt filtrering) er et markedsføringstriks brukt av et bestemt selskap som tilbyr Whey protein, det er ikke en nyutviklet teknisk fremstillingsmetode som det antydes i annonseringen. I realiteten er det en filtreringsmetode på lik linje med andre filtreringsmetoder bare med et flottere navn i reklamen.

Hentet fra http://www.proteinfabrikken.no/artikler-wheyproteinerogsannhetenomdem.php

Utlogget Benpressmannen

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 5 317
  • Honnør: 584
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5 317

  • Anabol, endogen trainee
Re:info om proteintypene whey og kasein
« #16 : 22. april 2003, 11:33 »
 
Her er den store vinneren av alle whey proteiner som går ann å få tak i, nemelig Cross-Flow-Microfiltration Whey Isolate. Cross-flow microfiltration gir mer calcium og mindre sodium enn ion-exchange. Dette protein er ikke rørt av kjemikalier så det er i samme stand som opprinelig form, det inneholder også noen protein fraksjoner som ikke noe annet protein inneholder, for en kroppsbygger er disse fraksjonene absolut nødvendig for å legge på deg solid muskelmasse raskt og øke restitusjonen.

Cross flow microfiltrering (krysningsflyt filtrering) er et markedsføringstriks brukt av et bestemt selskap som tilbyr Whey protein, det er ikke en nyutviklet teknisk fremstillingsmetode som det antydes i annonseringen. I realiteten er det en filtreringsmetode på lik linje med andre filtreringsmetoder bare med et flottere navn i reklamen.

Hentet fra http://www.proteinfabrikken.no/artikler-wheyproteinerogsannhetenomdem.php

Jeg er nok ikke helt enig i den påstanden fra den "anonyme" kilden til proteinfabrikken...

Det finnes for mange andre artikler som ikke er skrevet av anonyme som mener at CFM ikke er hype...
Se bla mine referanser i artikelen.....

Det er jo lett å være "anonym" og påstå hva som helst, synes hele artikelen lukter "svidd".
Vist "kilden" deres har så peiling hvorfor er han anonym da?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh??

Lurer bare?HuhHuh?

 Huh Huh Huh


Mine rekorder:
Bøy: 240kg - Benk: 185kg - Mark: 250kg @ 100kg
Bøy: 250kg - Benk: 185kg - Mark: 260kg @ 90kg
Bøy: 260kg - Benk: 165kg - Mark: 265kg @ 87.5kg
Bøy: 274kg - Benk: 170Kg - Mark: 280kg @ 90kg

ADIDAS Mila 21/6-07: 1t 3m @ 100kg
Polar natt Mila 5/1-08: 1t 1m @ 90kg & syk
ADIDAS Mila 21/6-08: 1t 4m @ 90kg & en sko som ikkje va helt "med"

Ibestad Strongshow 26/7-08 - 5. plass


Mange snakker om å gjøre noe, få gjør det de sier!

Utlogget Soje

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 894
  • Honnør: 262
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 894

  • Dersom noe ikke gir resultater - gjør noe annet!!
Re:info om proteintypene whey og kasein
« #17 : 23. mai 2003, 09:09 »
Hva mener dere, Benpressmannen og infomannen, med at det ofte er lite glutamin i whey-protein. I alle de produktene jeg har sett er det 3-4ganger mer glutamin enn noen av de andre aminosyrene. I hvertfall det som står på etiketten hos Danlab, Proteinfabrikken og Eiselt. Vil det si at det skulle vært enda høyere glutaminandel i whey?

Det er ikke noe høyere Glutaminandel i kasein eller egg i forhold til i whey.

Soje

Utlogget infomann

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 61
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 61

Re:info om proteintypene whey og kasein
« #18 : 23. mai 2003, 09:28 »
Soje: Du har rett i at det er større andel glutamin enn andre aminosyrer i proteintilskudd. Men kroppen "sluker" glutamin. Generelt er jeg imot overforbruk av en aminosyre, da det lett kan gå ut over balansen, men sett i lys av forbruket vil moderat (3-5 g) tilførsel av glutaminpeptid ikke være noe problem.
mvh infomann

Utlogget Soje

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 894
  • Honnør: 262
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 894

  • Dersom noe ikke gir resultater - gjør noe annet!!
Re:info om proteintypene whey og kasein
« #19 : 23. mai 2003, 09:31 »
OK, bare hørtes ut som at det var bortimot mangel på glutamin i whey i forhold til noe annet protein.

Soje

Utlogget Megaman

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 182
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 182

Re:info om proteintypene whey og kasein
« #20 : 23. mai 2003, 09:37 »
Bare pass på at dere ikke forveksler glutaminsyre (glutamic acid) med glutamin (glutamine, L-glutamine) når dere sammenlikner proteinpulvere. Glutaminsyre er IKKE det samme som glutamin!

mvh  Megaman

Utlogget Soje

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 894
  • Honnør: 262
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 894

  • Dersom noe ikke gir resultater - gjør noe annet!!
Re:info om proteintypene whey og kasein
« #21 : 23. mai 2003, 09:57 »
Du har rett i det. Glutamin syntiseres ut fra Glutaminsyre.



Glutamin og glutaminsyre tilsettes jo også dyrefôr for matdyr som gris og storfe så det må jo ha sin funksjon.

Soje

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!