Skrevet av Emne: Forhåndslaging av mat  (Lest 2094 ganger)

Utlogget _oj_

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 59
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 59

Forhåndslaging av mat
« : 22. mars 2011, 22:10 »
Lager dere opp mat flere ganger i uken eller hver dag? Tenker da på steking/koking av kjøtt/fisk etc.

Utlogget froggy

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 538
  • Honnør: 99
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 538

Sv: Forhåndslaging av mat
« #1 : 22. mars 2011, 22:16 »
Det varierer litt. Fisk steker/koker jeg alltid når jeg skal spise det. Lager rundstykker for hele uka, koker opp egg for tre dager og steker opp en del kylling som fryses og brukes i bl. a. wok.
Logg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=99008.0

"Whether you think you can or whether you think you can't, you're right."

Utlogget _oj_

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 59
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 59

Sv: Forhåndslaging av mat
« #2 : 23. mars 2011, 07:04 »
Når skal man veie maten? som råvare eller ferdig stekt/kokt?
En pakke kyllingkjøttdeig på 400 gram veier ca 280 gram ferdig stekt.
En laksefilet på 125 gram veier fra 95 - 110 gram ferdig stekt i ovnen.
Steker all fisk i ovnen, slipper da å steke i fett.

Utlogget Kikki

  • V.I.P
  • *******
  • Innlegg: 6 551
  • Honnør: 1046
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 6 551

  • Cleverly disguised as an adult!
Sv: Forhåndslaging av mat
« #3 : 23. mars 2011, 07:11 »
All mat skal veies i rå tilstand. Smiley
Medlem av foreningen for Kvinner som vil at Menn skal se ut som Menn

Jeg er ikke den fineste jenta i verden. Og muligens ikke den smarteste. Jeg er sannsynligvis ikke den søteste heller. Den morsomste kan jeg ikke være. Er sikkert ikke den beste vennen/kjæresten en kan ha. Jeg er langt fra perfekt, MEN JEG ER JAGGU MEG SJELDEN!

Utlogget ada

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 41
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 41

Sv: Forhåndslaging av mat
« #4 : 26. mars 2011, 00:31 »
Jeg lager "liksomloff" med 12 egg av gangen og har da flere skiver i kjøleskapet og fryseren noen dager.
Kyllingfilet kjøper jeg i stor pakke og steker alle fileter på en gang og legger i kjøleskap. Salat lager jeg rett før hvert måltid. Og ost er allerede ferdiglagd:)
Men de unge synes ikke det er god tone å jamre seg, og ser seg derfor nødt til å søke luft for sin ulykke i ufornuftige handlinger.

Utlogget ole m

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 28
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 28

Sv: Forhåndslaging av mat
« #5 : 07. april 2011, 12:52 »
Jeg er et matmonster som ofte ikke har gidd til å lage mat. så jeg pleier å bruke 3-4timer i helgene bare på å lage mat som jeg legger i fryseren. nå skal det også sies at jeg må skjerpe matveiene mine da, har hatt et heller usunt kosthold i det siste så nå er det tilbake til streng mat Smiley

det meste av mat kan egentlig lages på forhånd men fisk er vel en av de tingene du ikke burde lagre for lenge Smiley
+ fisk smaker MYE bedre fersk en hvis den har ligget i kjøleskapet over natten Smiley

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!