Skrevet av Emne: veie kylling/kyllingfillet før/etter steking?  (Lest 2433 ganger)

Utlogget outsidern

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 67
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 67

veie kylling/kyllingfillet før/etter steking?
« : 07. januar 2013, 15:03 »
kjøper inn frossen kyllingfillet, og hiver de inn i micron i 2-3 min før de går i panna i 2 min på vær side og derretter 15 min i ovnen..   men når skal jeg veie de? (skal regne ut proteiner... og kcal )


Utlogget Kurdî

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 442
  • Honnør: 38
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 442

Sv: veie kylling/kyllingfillet før/etter steking?
« #1 : 07. januar 2013, 15:18 »
Lettest å veie de før steking, siden næringsinnholdet er basert på kyllingfilet i rå tilstand. Bruker selv å veie maten før tilbereding....
Alder: 23(1992)
Vekt: 85 kg
Høyde: 174 cm

Mine RM
Benkpress:     140 kg
Markløft:        2*220 kg
Knebøy:         180 kg

“The greatest barrier to success is the fear of failure.”

Trenings- og bildelogg: Kurdî's vei til suksess!

Utlogget outsidern

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 67
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 67

Sv: veie kylling/kyllingfillet før/etter steking?
« #2 : 07. januar 2013, 20:01 »
okai:) takk for svar.

-har stusset litt på det. siden de veier jo litt mindre når man har stekt de:P

Utlogget Fex

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 88
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 88

Sv: veie kylling/kyllingfillet før/etter steking?
« #3 : 17. januar 2013, 15:21 »
Vei de rå ja Smiley

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!