Skrevet av Emne: Å bake med Splenda, Sukrin og Stevia  (Lest 4852 ganger)

Utlogget SøtSug

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Å bake med Splenda, Sukrin og Stevia
« : 20. februar 2014, 15:59 »
Hei.

Jeg elsker å bake, å nå når jeg skal holde meg unna sukker må jeg ty til andre søtningmidler når jeg baker (blir jo mindre baking nå fremmover).
Er det noen her inne som har erfaring med å bake med disse? Jeg har lest at når enn bruker sukrin så får det en "kald" smak. Jeg har jo aldri prøvd noen av delene, så jeg bare lurer på hva dere anbefaler.


Gå til:  

Bananpannekake

Kosthold23.11.20202213

Perfekt å starte dagen på!
Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.

Proteinrike tacolefser

Trening21.11.202030

Bytt ut tradisjonelle tortillalefser eller speltlomper med hjemmelaget proteinrike tacolefser.
Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

Effektiv beintrening

Trening30.07.202069

Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.