Jeg er 23år gammel og veier 101kg, trener styrke 4-5dager i uken kombinert med noe kardio.
Jeg har også en ganske fysisk krevende jobb som består av blant annet løfting og stabling av esker med råvarer som veier alt fra 10-25kilo,stabler omlag 200 slike esker hver dag,
det blir også veldig mye trekking av paller med jekketralle o.l, disse pallene veier da opptil 900kilo så det er ganske mye energi som går med.
Formålet mitt med treningen er å gå ned i fettprosent og samtidig få en sterk og markert kropp, men for å oppnå dette så har jeg forstått det slik at knallhardt arbeid alene ikke gjør susen om man ikke får i seg tilstrekkelige mengder med riktig kost.
Det er her jeg er blank.
Har lest igjennom mange ulike artikler om hva man bør få i seg og hva slags mat man helst bør spise før og etter trening, men det er mengden jeg er usikker på.
Man leser noe i en artikkel som man forholder seg til, men så leser man en ny artikkel som avblåser den forrige osv osv så jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal forholde meg til.
Jeg får i meg rundt 100gram protein om dagen fra både shake og indrefilet/kyllng som består av veldig lite fett og lite karbohydrater.
Karbohydratene kommer fra havregryn,poteter,ris,fullkorns/egg/risnudler. Omtrent 80-120gram dagen.
Fett er minimalt og kommer fra en liten teskje med rapsolje.
Jeg merker enkelte ganger at jeg blir fort tappet for energi når jeg på trening og kanskje ikke orker like mye som jeg kanskje gjorde forrige uke, jeg har nok ikke vært flink nok til å tilpasse kostholdet til energibehovet.
I bunn og grunn så ønsker jeg gode råd som jeg kan forholde meg til om kosthold for en som vil ned i fettprosent samtidig som man opprettholder energibehovet til å bygge sterkere muskler.
På forhånd takk for alle svar!