Skrevet av Emne: ATKINS  (Lest 19431 ganger)

Utlogget thenatural

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 84
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 84

SV: ATKINS
« #30 : 09. april 2005, 21:51 »



Høres ut som du trives med dette...
Går vel egentlig ikke Atkins til punkt og prikke selv heller, skal jo ifølge dietten øke karb inntaket etter 14 dager, men det gjør ikke jeg...følger introen hele veien.

Hvor mye har du mistet da??

Trener du itillegg, event. hva??

Ser du skriver at du spiser endel mandler og hvitløk....hvor mye da?

Spiser du fisk?

Det ble litt mange spørsmål her, men jeg er en veldig nyskjerrig person... blush

Helt greit det pus.
Jeg har gått ned 2-2 1/2 kilo, men kroppsvekten betyr lite for meg. Jeg har hatt en lang inaktiv periode og startet trening samtidig, slik at jeg forventer reduksjon av fett og økning av muskelmasse (håper i alle fall).

Jeg trener kun med vekter. Har jobbet meg gradvis opp og har nesten kommet til vedlikeholdstreningen med 6x6 og 30 sekunder pause mellom settene. Når kondisen blir enda bedre (den har blitt betraktelig bedre allerede) skal jeg redusere enda mere på pausene. Dette er skikkelig hard trening! Ser lett ut på papiret, men i praksis....

Jeg er ikke glad i fisk men tar 15-30 ml. tran daglig. Mandler har jeg nettopp begynt med siden de inneholder minst karbo av nøttene. 25-30 gram av dem sammen med et måltid er fint for meg. Jeg tar tre båter med hvitløk daglig, rå sammen med kjøtt eller egg/bacon.

Supplementerer med en multi, vit. C, kalsium, sink og nå nylig, tangmel. Skal kjøpe noen tilskudd til for å få til en god kombinasjon men, det selges jo knapt vitamin og mineraltilskudd i Norge.

Er du med på sidene til Atkins? Håper du trives og at dietten går bra.

Utlogget prinsessepus

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 78
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 78

SV: ATKINS
« #31 : 09. april 2005, 22:11 »


Helt greit det pus.
Jeg har gått ned 2-2 1/2 kilo, men kroppsvekten betyr lite for meg. Jeg har hatt en lang inaktiv periode og startet trening samtidig, slik at jeg forventer reduksjon av fett og økning av muskelmasse (håper i alle fall).

Jeg trener kun med vekter. Har jobbet meg gradvis opp og har nesten kommet til vedlikeholdstreningen med 6x6 og 30 sekunder pause mellom settene. Når kondisen blir enda bedre (den har blitt betraktelig bedre allerede) skal jeg redusere enda mere på pausene. Dette er skikkelig hard trening! Ser lett ut på papiret, men i praksis....

Jeg er ikke glad i fisk men tar 15-30 ml. tran daglig. Mandler har jeg nettopp begynt med siden de inneholder minst karbo av nøttene. 25-30 gram av dem sammen med et måltid er fint for meg. Jeg tar tre båter med hvitløk daglig, rå sammen med kjøtt eller egg/bacon.

Supplementerer med en multi, vit. C, kalsium, sink og nå nylig, tangmel. Skal kjøpe noen tilskudd til for å få til en god kombinasjon men, det selges jo knapt vitamin og mineraltilskudd i Norge.

Er du med på sidene til Atkins? Håper du trives og at dietten går bra.


Har du gått ned i fettprosent da?

Når det gjelder karbs i nøtter/mandler:

cashewnøtter 19,7%
hasselnøtter 6,0%
mandler 8,7%
paranøtter 3,1%
valnøtter 6,2%
pecannøtter 5,8%

Selv spiser jeg litt pecannøtter....avogtil...som snacks.

Hvitløk har et innhold på 24,2%.

Jeg fører dagbok her på forumet, der står det meste om hva jeg spiser, hva jeg trener, hvilke tilskudd jeg tar, og kroppsmålene mine...
Ellers så går jeg av og til inn på lavkarbo.no når jeg lurer på noe ang Atkins...

Ble fortalt idag viktigheten av å ta L-glutamine på slike dietter som denne, tror faktisk det var i denne tråden....

Stå på!!! biggrin






Utlogget thenatural

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 84
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 84

SV: ATKINS
« #32 : 09. april 2005, 23:44 »
Hei igjen,

Jeg synes å se en liten nedgang i fett rent visuelt, men jeg har ingen måte å måle det på. Jeg må bare være tålmodig og se fremgangen an via speilet :-)

I følge Matvaretabellen er det følgende innhold av karbohydrater -kostfiber:

Cashewnøtter: 26,5%
Hasselnøtter: 9,3%
Mandler: 6,6%
Paranøtter: 3,1%
Peanøtter: 12,5%
Valnøtter: 13,1%
Pekannøtter: 9,2%

Disse nøttene ligger med et fettinnhold fra 46,1% (Peanøtter) til 68,0% (Pekannøtter).

Så hvis man spiser 50 gram mandler,blir det ikke mere enn 3-4 gram karbo.
Disse nøttene er rike kaliumkilder, fra 400 mg. til over 1000mg. pr. 100 gram.
Mandler er den desidert største kilden til kalsium med 265 mg.

Utlogget prinsessepus

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 78
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 78

SV: ATKINS
« #33 : 09. april 2005, 23:49 »
hmmm...... det var veldig rart.....
jeg har kjøpt en av atkins bøkene (karboteller)....i den står det det som jeg skrev...det samme gjør det på både valnøtt og pecannøtt boksen min...

dette må jeg finne ut av..... Huh

Utlogget thenatural

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 84
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 84

SV: ATKINS
« #34 : 10. april 2005, 10:32 »
Ja, da er det sikkert Matvaretabellen som er feil siden den ble gitt ut av Statens Ernæringsråd. Når de kommer med vranglære angående kosthold, hvorfor skulle ikke det samme være tilfelle her? Tabellen jeg har er forøvrig fra 1995.

Men, i tilfellet nøtter er det i alle fall for meg ikke av noen betydning om det er 6 eller 12% karbohydrater. Spiser jeg 25 gram nøtter med 12%, blir det jo bare 3 gram karbo og det betyr ingenting i den store sammenhengen.

Utlogget Bad-2-da-b1

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 241
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 241

  • Man må spise muskler, for å få muskler
SV: ATKINS
« #35 : 10. april 2005, 11:03 »
Disse differansene har også noe å gjøre med at i USA teller man ikke kostfiber som karbohydrater, da det ikke er fordøyelig og ikke påvirker blodsukkeret. I Norge kan man legge til kostfiber under karbohydrater, dersom kostfiber ikke er nevnt spesifikt.

Det er mange måter å telle karbohydrater på. F.eks sukkeralkoholer er nevnt under karbohydrater, MEN teller ikke som karbo på en Atkins kur, da de ikke påvirker ketosen eller blodsukkeret. Altså NET karbs=0gram.
Se f.eks på en pakke med sukkerfrie pastiller som Cool Active. Over 90% karbo, hvor av sukkeralkoholer=alt. Altså 0 gram NET karbs.
23år - stigende
180cm - synkende
42cm rundt biceps og stigende

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=21457.0
...det er lett å bli mett på fett...
   ...tøy og bøy, er ikke gøy...

Utlogget Bad-2-da-b1

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 241
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 241

  • Man må spise muskler, for å få muskler
SV: ATKINS
« #36 : 10. april 2005, 11:12 »

Men, i tilfellet nøtter er det i alle fall for meg ikke av noen betydning om det er 6 eller 12% karbohydrater. Spiser jeg 25 gram nøtter med 12%, blir det jo bare 3 gram karbo og det betyr ingenting i den store sammenhengen.

Problemet er hvis man følger en kanonstreng diett (som Atkins induksjonfase), så kan man ikke spise noe med et innhold større enn 20% karbo, da denne konsentrasjonen kan påvirke ketose og blodsukker. MEN man kan spise opp til 20g karbo pr dag. Uansett er ikke det mye, og man vil gjerne få i seg de få karboene gjennom annen mat. Fett får man nok av igjennom kjøttet og tilskudd som ikke inneholder karbs.
23år - stigende
180cm - synkende
42cm rundt biceps og stigende

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=21457.0
...det er lett å bli mett på fett...
   ...tøy og bøy, er ikke gøy...

Utlogget prinsessepus

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 78
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 78

SV: ATKINS
« #37 : 10. april 2005, 11:59 »
Ja, da er det sikkert Matvaretabellen som er feil siden den ble gitt ut av Statens Ernæringsråd. Når de kommer med vranglære angående kosthold, hvorfor skulle ikke det samme være tilfelle her? Tabellen jeg har er forøvrig fra 1995.

Men, i tilfellet nøtter er det i alle fall for meg ikke av noen betydning om det er 6 eller 12% karbohydrater. Spiser jeg 25 gram nøtter med 12%, blir det jo bare 3 gram karbo og det betyr ingenting i den store sammenhengen.


Var det meningen å høres så negativ ut, eller....?
Jeg synes bare at det var RART at forskjellen var så stor....

Utlogget Benpressmannen

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 5 317
  • Honnør: 584
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5 317

  • Anabol, endogen trainee
SV: ATKINS
« #38 : 10. april 2005, 13:12 »
Til prinsessepus og bad-2-da-b1

Atkins carb counter

Carb Gram Counter
Portion Food item Total Carbs (g) Fiber (g) Net Carbs (g) Fat (g) Protein (g) Calories
CHEESES
1.00 piece American Cheese, 2/3 oz. slice 0.3 0 0.3 6.6 4.7 79
2.00 tbs Blue Cheese, crumbled 0.4 0 0.4 4.8 3.6 60
2.00 tbs Cheddar Cheese-Shredded 0.2 0 0.2 4.7 3.5 57
2.00 tbs Cream Cheese 0.8 0 0.8 10.1 2.2 101
0.50 cup Creamed Cottage Cheese-Small Curd 2.8 0 2.8 4.7 13.1 109
2.00 tbs Feta Cheese, crumbled 0.8 0 0.8 4.0 2.7 49
2.00 tbs Fontina Cheese-Shredded 0.2 0 0.2 4.2 3.5 53
2.00 tbs Goat Cheese-Soft Type 0.3 0 0.3 6.5 5.7 82
1.00 oz-wt Mascarpone Cheese 0.6 0 0.6 13.2 2.0 126
2.00 tbs Monterey Jack Cheese-Shredded0.1 0 0.1 4.3 3.5 53
2.00 tbs Mozzarella Cheese-Whole Milk-Shredded 0.3 0 0.3 3.1 2.7 40
2.00 tbs Muenster Cheese-Shredded 0.2 0 0.2 4.2 3.3 52
2.00 tbs Parmesan Cheese-Shredded 0.3 0 0.3 2.7 3.8 42
1.00 oz-wt Provolone Cheese-Diced 0.6 0 0.6 7.5 7.3 100
0.25 cup Ricotta Cheese-Whole Milk 1.9 0 1.9 8.0 6.9 107
2.00 tbs Swiss Cheese-Shredded 0.5 0 0.5 3.7 3.8 51

MILK, CREAM & BUTTER
1.00 tsp Butter 0.0 0 0.0 3.8 0.0 34
1.00 cup Buttermilk, 1% lowfat 13.0 0 13.0 2.5 9.0 110
2.00 tbs Half and Half Cream 1.0 0 1.0 3.0 1.0 40
2.00 tbs Heavy Whipping Cream 0.8 0 0.8 11.0 0.6 103
1.00 cup Milk, 2% 11.7 0 11.7 4.7 8.1 121
1.00 cup Milk, Whole 11.4 0 11.4 8.1 8.0 150
2.00 tbs Sour Cream 1.2 0 1.2 6.0 0.9 62
1.00 tsp Whipped Butter 0.0 0 0.0 2.6 0.0 23
1.00 cup Yogurt, lowfat, plain 17.2 0 17.2 3.8 12.9 155
1.00 cup Yogurt, whole milk, plain 11.4 0 11.4 8.0 8.5 150

BEEF & VEAL
6.00 oz-wt Beef Brisket 0.0 0 0.0 43.2 41.8 569
6.00 oz-wt Beef Chuck 0.0 0 0.0 31.6 50.1 498
6.00 oz-wt Beef Eye Round 0.0 0 0.0 24.0 45.2 410
1.00 oz-wt Beef Jerky 3.1 0.5 2.6 7.3 9.4 116
6.00 oz-wt Beef Short Ribs 0.0 0 0.0 71.4 36.7 801
6.00 oz-wt Beef Tenderloin 0.0 0 0.0 41.8 40.7 551
6.00 oz-wt Beef, Ground, Chuck 0.0 0 0.0 44.0 38.9 562
6.00 oz-wt Beef, Ground, Round 0.0 0 0.0 28.1 46.7 454
6.00 oz-wt Calf Liver 10.4 0 10.4 9.9 40.5 304
6.00 oz-wt Chuck Eye Steak 0.0 0 0.0 41.1 46.2 568
6.00 oz-wt Corned Beef Brisket 0.3 0 0.3 33.8 33.3 449
6.00 oz-wt Cubed steak 0.0 0 0.0 8.3 53.9 306
2.00 oz-wt Frankfurter, Beef 1.1 0 1.1 16.6 7.2 185
6.00 oz-wt Ground Veal 0.0 0 0.0 12.9 41.5 293
6.00 oz-wt Meas Raw Boneless: BeefSteak-Shell-All-Lean-1/4"Trim-Brld 1.0 0 0.0 11.8 36.0 261
6.00 oz-wt Prime Rib 0.0 0 0.0 56.4 36.9 667
6.00 oz-wt Rib Eye Roast 0.0 0 0.0 37.8 42.4 522
6.00 oz-wt Rib Eye Steak 0.0 0 0.0 19.9 47.7 383
6.00 oz-wt Roast Beef, Deli 2.3 0 2.3 5.2 34.3 193
6.00 oz-wt Shell Steak 0.0 0 0.0 21.3 64.9 469
6.00 oz-wt Sirloin Steak 0.0 0 0.0 13.6 51.7 344
6.00 oz-wt Skirt Steak 0.0 0 0.0 54.7 61.6 758
6.00 oz-wt Top Loin 0.0 0 0.0 12.1 51.0 327
6.00 oz-wt Top Sirloin 0.0 0 0.0 30.4 44.2 463
6.00 oz-wt Veal Arm Shoulder 0.0 0 0.0 13.1 40.4 291
6.00 oz-wt Veal Breast 0.0 0 0.0 33.5 39.6 472
6.00 oz-wt Veal Cutlet 0.0 0 0.0 30.4 53.4 502
6.00 oz-wt Veal Loin 0.0 0 0.0 30.4 53.4 502
6.00 oz-wt Veal Rib Chop 0.0 0 0.0 22.2 38.0 362
6.00 oz-wt Veal Round Steak 0.0 0 0.0 7.0 47.6 265
6.00 oz-wt Veal Scallops 0.0 0 0.0 6.3 52.2 279
6.00 oz-wt Veal Shank 0.0 0 0.0 7.9 43.4 256
6.00 oz-wt Veal Stew Meat 0.0 0 0.0 13.4 40.2 292

LAMB
6.00 oz-wt Ground Lamb 0.0 0 0.0 30.3 38.2 436
6.00 oz-wt Lamb Rib Chops 0.0 0 0.0 50.3 37.6 614
6.00 oz-wt Lamb Shoulder 0.0 0 0.0 12.6 46.2 312
6.00 oz-wt Lamb Stew Meat 0.0 0 0.0 15.0 57.3 379
6.00 oz-wt Leg of Lamb, bone in 0.0 0 0.0 8.2 30.0 203
6.00 oz-wt Rack of Lamb, bone in 0.0 0 0.0 9.9 19.5 173

POULTRY
6.00 oz-wt Chicken Breast Cutlet 0.0 0 0.0 12.7 48.7 322
6.00 oz-wt Chicken Breast, boneless 0.0 0 0.0 12.7 48.7 322
1.00 each Chicken leg 0.0 0 0.0 15.4 29.7 265
1.00 each Chicken Thigh 0.0 0 0.0 9.6 15.5 153
6.00 oz-wt Chicken Thigh, boneless 0.0 0 0.0 34.6 39.2 479
6.00 oz-wt Chicken Thigh, skinless, boneless 0.0 0 0.0 8.9 44.6 270
1.00 each Chicken Wing 0.0 0 0.0 6.6 9.1 99
6.00 oz-wt Chicken, ground 0.0 0 0.0 22.5 40.2 374
6.00 oz-wt Chicken, light and dark, roasted, chopped 0.0 0 0.0 12.6 49.2 323
6.00 oz-wt Chicken, whole 0.1 0 0.1 14.7 29.8 260
2.00 oz-wt Chicken/turkey sausage 0.3 0 0.3 6.4 9.6 97
6.00 oz-wt Cornish Game Hen 0.0 0 0.0 26.1 31.9 372
6.00 oz-wt Duck breast, skinless 0.0 0 0.0 9.6 45.0 279
6.00 oz-wt Duck, whole 0.0 0 0.0 89.2 26.1 916
6.00 oz-wt Goose, whole 0.0 0 0.0 23.6 27.1 329
6.00 oz-wt Turkey breast cutlet 0.0 0 0.0 1.5 59.3 266
6.00 oz-wt Turkey Breast, skinless, boneless 0.0 0 0.0 1.5 59.3 266
6.00 oz-wt Turkey, ground 0.0 0 0.0 21.2 44.1 378
6.00 oz-wt Turkey, whole 0.1 0 0.1 12.2 36.1 264

PORK
3.00 piece Bacon 0.1 0 0.1 9.4 5.8 109
3.00 piece Canadian Bacon 0.9 0 0.9 5.9 16.9 129
6.00 oz-wt Ground Pork 0.0 0 0.0 33.4 41.4 478
6.00 oz-wt Ham, boneless 0.0 0 0.0 15.3 38.5 303
2.00 oz-wt Kielbasa 0.8 0 0.8 17.2 7.6 191
1.00 oz-wt Pancetta 0.2 0 0.2 14.0 8.6 163
6.00 oz-wt Pork Chop, center cut 0.0 0 0.0 9.7 34.9 237
2.00 oz-wt Pork frankfurter 1.4 0 1.4 16.5 6.4 181
6.00 oz-wt Pork Loin Chops 0.0 0 0.0 32.4 27.9 412
6.00 oz-wt Pork Loin Roas 0.0 0 0.0 19.7 36.4 333
6.00 oz-wt Pork loin, boneless 0.0 0 0.0 24.9 46.1 422
2.00 each Pork Sausage 2.0 0 2.0 34.4 26.8 433
6.00 oz-wt Pork Spareribs 0.0 0 0.0 51.5 49.4 675
6.00 oz-wt Pork Tenderloin 0.0 0 0.0 8.2 47.9 279
6.00 oz-wt Prosciutto 0.9 0 0.9 13.0 37.4 281

LUNCH MEATS
3.00 oz-wt Beef Bologna 0.7 0 0.7 24.2 10.4 265
3.00 oz-wt Beef Salami 2.4 0 2.4 17.6 12.8 223
3.00 oz-wt BeefPastrami 2.6 0 2.6 24.8 14.7 297
3.00 oz-wt Deli ham 1.5 0 1.5 2.3 13.7 91
3.00 oz-wt Pork Bologna 0.6 0 0.6 16.9 13.0 210
3.00 oz-wt Pork Salami 1.4 0 1.4 28.7 19.2 346
3.00 oz-wt Turkey Bologna 0.8 0 0.8 12.9 11.7 169
3.00 oz-wt Turkey Breast 0.0 0 0.0 6.0 21.3 162
3.00 oz-wt Turkey Roll 0.5 0 0.5 6.1 15.9 125

SEAFOOD
1.00 oz-wt Anchovies in Oil-Cnd-Drained 0.0 0 0.0 2.8 8.2 60
6.00 oz-wt Bluefish 0.0 0 0.0 9.3 43.7 270
6.00 oz-wt Catfish 0.0 0 0.0 17.2 35.3 306
6.00 oz-wt Clams, canned 8.7 0 8.7 3.3 43.5 252
6.00 oz-wt Cod 0.0 0 0.0 1.5 38.8 179
3.00 oz-wt Cod, salted 0.0 0 0.0 2.0 53.4 247
6.00 oz-wt Conch 26.4 0 26.4 1.4 81.1 468
6.00 oz-wt Crab meat 0.0 0 0.0 3.0 34.4 174
6.00 oz-wt Crab, canned 0.0 0 0.0 2.1 34.9 168
6.00 oz-wt Crab, steamed 0.0 0 0.0 3.0 34.4 174
6.00 oz-wt Halibut 0.0 0 0.0 5.2 47.2 249
6.00 oz-wt Lobster meat 2.2 0 2.2 1.0 34.9 167
6.00 oz-wt Lobster, whole 2.2 0 2.2 1.0 34.9 167
6.00 oz-wt Mackerel 0.0 0 0.0 30.3 40.6 446
6.00 oz-wt Mahi mahi 0.0 0 0.0 1.6 42.0 193
6.00 oz-wt Mussels 8.4 0 8.4 5.1 27.0 195
6.00 oz-wt Oysters 12.5 0 12.5 3.5 11.8 134
6.00 oz-wt Salmon steak 0.0 0 0.0 24.6 45.1 415
6.00 oz-wt Salmon, smoked 0.0 0 0.0 7.3 31.1 199
6.00 oz-wt Scallops 3.9 0 3.9 5.4 27.7 182
6.00 oz-wt Scrod 0.0 0 0.0 1.5 38.8 179
6.00 oz-wt Shrimp 0.0 0 0.0 1.8 35.6 168
6.00 oz-wt Smoked fish 0.0 0 0.0 34.3 30.0 437
6.00 oz-wt Snapper 0.0 0 0.0 3.0 46.5 227
6.00 oz-wt Squid 7.0 0 7.0 3.1 35.3 209
6.00 oz-wt Trout 0.0 0 0.0 12.2 41.3 287
6.00 oz-wt Tuna filet 0.0 0 0.0 2.2 53.0 245
6.00 oz-wt Tuna steak 0.0 0 0.0 2.2 53.0 245
6.00 oz-wt Tuna, canned, oil packed 0.0 0 0.0 14.0 49.6 337
6.00 oz-wt Tuna, canned, water packed 0.0 0 0.0 1.4 43.4 197

EGGS
1.00 each Egg White 0.3 0 0.3 0.0 3.5 17
1.00 each Egg Yolk 0.3 0 0.3 5.1 2.8 59
1.00 each Egg, whole 0.6 0 0.6 5.3 6.3 78

FATS, OILS & DRESSINGS
1.00 tsp Corn Oil 0.0 0 0.0 4.5 0.0 40
1.00 tsp Mayonnaise 0.1 0 0.1 3.7 0.1 33
1.00 tsp Olive Oil 0.0 0 0.0 4.5 0.0 40
2.00 tbs Salad Dressing, blue cheese 2.3 0 2.3 16.0 1.5 154
2.00 tbs Salad Dressing, caesar 0.6 0.1 0.5 10.5 2.8 107
2.00 tbs Salad Dressing, Italian 3.0 0 3.0 14.2 0.2 137
2.00 tbs Salad Dressing, ranch 1.4 0 1.4 11.3 0.9 109
2.00 tbs Salad Dressing, thousandisland 4.8 0 4.8 11.2 0.3 118
1.00 tsp Sesame Oil 0.0 0 0.0 4.5 0.0 40

TOFU
8.00 fl oz Soy Milk 4.4 3.2 1.2 4.7 6.7 81
4.00 oz-wt Tofu, firm 4.9 2.6 2.2 9.9 17.9 164
4.00 oz-wt Tofu, silken 3.3 0.1 3.2 3.1 5.4 62

BEANS
0.50 cup Baby Lima Beans 21.2 7.0 14.2 0.3 7.3 115
0.50 cup Black Beans 20.4 7.5 12.9 0.5 7.6 114
0.50 cup Blackeyed Peas 17.9 5.6 12.3 0.5 6.6 100
0.50 cup CA Red Kidney Beans 19.8 8.2 11.6 0.1 8.1 110
0.50 cup Chickpea/Garbanzo Beans 22.5 6.2 16.2 2.1 7.3 134
0.50 cup Great Northern Beans 18.7 6.2 12.5 0.4 7.4 104
2.00 tbs Hummos/Hummus 6.2 1.6 4.6 2.6 1.5 53
0.50 cup Lentils 19.9 7.8 12.1 0.4 8.9 115
0.50 cup Navy Beans 23.9 5.8 18.1 0.5 7.9 129
0.50 cup Pink Beans 23.6 4.5 19.1 0.4 7.7 126
0.50 cup Pinto Beans 18.0 7.0 11.0 1.0 7.0 110
0.50 cup Soybeans 9.9 3.8 6.2 5.8 11.1 127

NUTS & SEEDS
2.00 tbs Almond Butter 6.8 1.2 5.6 18.9 4.8 203
2.00 tbs Almonds, slivered 3.3 1.6 1.7 8.6 3.5 102
2.00 tbs Almonds, whole 3.6 2.2 1.4 8.9 3.7 106
6.00 each Chestnuts, roasted 26.7 2.6 24.2 1.1 1.6 124
2.00 tbs Hazelnuts, Chopped 2.4 1.4 1.0 8.7 2.1 90
2.00 tbs Hazelnuts, Whole 2.8 1.6 1.2 10.3 2.5 106
2.00 tbs Macadamia Nuts 2.3 1.4 0.9 12.7 1.3 120
2.00 tbs Peanut Butter, natural 6.9 2.1 4.8 15.9 7.7 187
2.00 tbs Peanut Butter, regular 6.2 1.9 4.3 16.3 8.1 190
2.00 tbs Peanuts 3.4 1.7 1.8 8.9 4.7 105
2.00 tbs Pecans, chopped 2.1 1.4 0.6 10.7 1.4 103
2.00 tbs Pine Nuts 2.4 0.8 1.7 8.6 4.1 96
2.00 tbs Pistachio Nuts 4.7 1.6 3.1 6.9 3.3 88
2.00 tbs Pumpkin Seeds 3.1 0.7 2.4 7.9 4.2 93
2.00 tbs Sunflower Seeds 3.4 1.9 1.5 8.9 4.1 103
2.00 tbs Walnuts, chopped 2.1 1.0 1.1 9.8 2.3 98
2.00 tbs Walnuts, halves 1.7 0.8 0.9 8.2 1.9 82

BAKING PRODUCTS
2.00 tbs All Purpose White Flour 11.9 0.4 11.5 0.2 1.6 57
1.00 tsp Atkins Thicken/Thin 1.5 1.5 0.0 0.0 0.1 6
1.00 oz-wt Baking Chocolate,unsweetened 8.0 4.4 3.7 15.7 2.9 148
0.50 tsp Baking Powder 0.6 0.0 0.6 0.0 0.0 1
0.50 tsp Baking Soda 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 0
2.00 tbs Chocolate Chips, semisweet 13.3 1.2 12.0 6.3 0.9 101
0.50 tsp Cinnamon 0.9 0.6 0.3 0.0 0.0 3
0.50 tsp Cocoa Powder, unsweetened 0.5 0.3 0.2 0.1 0.2 3
2.00 tbs Coconut Milk-Canned 0.8 0.3 0.5 6.0 0.6 56
2.00 tbs Coconut, dried, unsweetened 2.4 1.6 0.8 6.3 0.7 64
2.00 tbs Cornmeal 13.4 1.3 12.1 0.3 1.5 63
1.00 each Gelatin, unsweetened 0.0 0.0 0.0 0.0 6.0 23
1.00 tsp Ghee 0.0 0.0 0.0 4.2 0.0 37
1.00 tsp Margarine 0.0 0.0 0.0 3.8 0.0 34
1.00 tbs Molasses 12.5 0.0 12.5 0.0 0.0 48
1.00 tsp Sugar, brown 4.5 0.0 4.5 0.0 0.0 17
1.00 tsp Sugar, white 4.2 0.0 4.2 0.0 0.0 16

GRAINS
0.50 cup Bulgur Wheat-Cooked 16.9 4.1 12.8 0.2 2.8 76
2.00 tbs Cornmeal 11.7 1.1 10.6 0.5 1.2 55
0.50 cup Couscous-Cooked 18.2 1.1 17.1 0.1 3.0 88
0.50 cup Hominy-Cooked 11.8 2.1 9.7 0.7 1.2 59
0.50 cup Kasha-Cooked 74.3 9.4 64.8 2.7 11.6 343
0.50 cup Millet-Cooked 28.4 1.6 26.8 1.2 4.2 143
2.00 tbs Oat Bran-Dry 7.8 1.8 6.0 0.8 2.0 29
0.50 cup Pearled Barley-Cooked 22.2 3.0 19.2 0.3 1.8 97
0.25 cup Quinoa Grain-Dry 29.3 2.5 26.8 2.5 5.6 159
0.50 cup Rice, brown, cooked 22.4 1.8 20.6 0.9 2.5 108
0.50 cup Rice, white, cooked 22.3 0.3 21.9 0.2 2.1 103
0.50 cup Rice, wild, cooked 17.5 1.5 16.0 0.3 3.3 83
2.00 tbs Wheat Germ-Toasted 7.0 1.8 5.2 1.5 4.1 54

CEREALS
1.00 cup Corn Flakes 24.2 0.8 23.4 0.2 1.8 102
0.50 cup Cream of Rice Cereal-Cooked 13.9 0.1 13.8 0.1 1.1 63
0.50 cup Cream of Wheat -Cooked 15.8 1.4 14.3 0.2 2.2 77
0.50 cup Oatmeal-Cooked 12.6 2.0 10.6 1.2 3.0 73
1.00 cup Puffed Wheat Cereal 11.1 0.6 10.5 0.2 2.1 51
1.00 cup Raisin Bran 47.1 8.2 38.9 1.5 5.6 186
1.00 cup Rice Krispies 22.8 0.3 22.5 0.3 1.7 100

PASTA
0.50 cup Noodles, egg, cooked 19.9 0.9 19.0 1.2 3.8 106
0.50 cup Pasta, spinach, cooked 18.3 2.5 15.9 0.4 3.2 91
0.50 cup Pasta, whole wheat, cooked 18.6 2.0 16.6 0.4 3.7 87
0.50 cup Pasta/Noodles, dry, cooked 19.8 1.2 18.6 0.5 3.3 99
4.00 oz-wt Pasta/Noodles, fresh, cooked 28.3 2.0 26.3 1.2 5.8 149

BREADS, ROLLS &
CRACKERS
1.00 each Bagel, 2 1/2 oz 38.0 1.7 36.3 1.1 7.5 195
1.00 each Biscuit, 2 oz 27.6 1.0 26.6 6.9 4.2 191
1.00 each Blueberry Muffin, 2 oz 27.4 1.5 25.9 3.7 3.1 158
1.00 each Bran Muffin, 2 oz 23.8 4.0 19.8 7.3 4.0 164
1.00 each Breadsticks, sesame, small 2.2 0.1 2.1 0.5 0.4 15
1.00 each Corn Muffin, 2 oz 29.0 1.9 27.1 4.8 3.4 174
1.00 piece Cornbread 2.5 x 2.5 x 1.5 pce 22.7 1.9 20.7 4.9 4.0 152
5.00 each Crackers, butter-type 51.4 1.5 49.8 18.3 5.8 393
5.00 each Crackers, rye wafers 44.2 12.6 31.6 0.5 5.3 184
5.00 each Crackers, saltines 10.7 0.5 10.3 1.8 1.4 65
5.00 each Crackers, water 10.0 0.6 9.4 0.0 1.3 44
1.00 each Croissant 27.0 0.0 27.0 17.0 4.0 270
1.00 each English Muffin 26.0 1.5 24.5 1.0 4.4 133
1.00 each Hard White Roll 30.0 1.3 28.7 2.5 5.6 167
1.00 piece Italian Bread 15.0 0.8 14.2 1.1 2.6 81
1.00 each Pita Pocket Bread, 6
1/2"diameter
33.4 1.3 32.1 0.7 5.5 165
1.00 each Popover 10.4 0.3 10.1 1.5 2.6 67
1.00 piece Pumpernickel Bread 12.4 1.7 10.7 0.8 2.3 65
1.00 piece Raisin Bread 13.6 1.1 12.5 1.1 2.1 71
1.00 piece Rye Bread 15.5 1.9 13.6 1.1 2.7 83
1.00 each Soft Hoagie Roll 32.0 2.0 30.0 4.5 7.0 200
1.00 piece Sourdough Bread 13.0 0.8 12.2 0.8 2.2 69
1.00 each Tortilla, corn 12.1 1.4 10.8 0.7 1.5 58
1.00 each Tortillas, flour, 8" 25.3 0.0 25.3 3.1 4.4 146
1.00 piece Wheat Bread 11.8 1.1 10.7 1.0 2.3 65
1.00 piece White Bread 14.9 0.7 14.2 1.1 2.5 80
1.00 piece Whole grain bread 11.8 1.1 10.7 1.0 2.3 65

PANCAKES, WAFFLES &
FRENCH TOAST
1.00 piece French Toast-Frozen 18.9 0.7 18.3 3.6 4.4 126
1.00 each Pancakes-Frozen-Ready ToEat-6 inch 31.8 1.3 30.5 2.4 3.8 167
1.00 each Pancakes-Homemade 6" 21.8 1.1 20.7 7.5 4.9 175
1.00 each Waffles-Frozen-4" square 13.5 0.8 12.7 2.7 2.1 88
1.00 each Waffles-Homemade-7" diam 24.7 1.1 23.6 10.6 5.9 218

GRAVIES & SAUCES
2.00 tbs Barbecue Sauce 4.0 0.4 3.6 0.6 0.6 23
0.25 cup Gravy, au jus 1.5 0.0 1.5 0.1 0.7 10
0.25 cup Gravy, canned (chicken, beef, turkey, etc) 3.2 0.2 3.0 3.4 1.1 47
2.00 tbs Hollandaise Sauce 0.3 0.0 0.3 9.1 1.0 85
0.25 cup Spaghetti/Marinara Sauce 5.1 1.0 4.1 1.3 0.9 36
0.25 cup Sweet & Sour Sauce 15.1 0.1 15.1 0.0 0.2 59
2.00 tbs Tartar Sauce 1.2 0.1 1.1 16.4 0.4 149
2.00 tbs Teriyaki Sauce 5.7 0.0 5.7 0.0 2.1 30
0.25 cup Tomato Sauce 4.4 0.9 3.5 0.1 0.8 18

ALCOHOL
12.00 fl oz Beer 13.2 0.7 12.5 0.0 1.1 146
1.00 fl oz Bourbon-80 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 64
1.00 oz-wt Brandy-86 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 71
1.00 oz-wt Brandy-86 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 71
1.00 oz-wt Gin-80 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 65
4.00 fl oz Medium White Wine 0.9 0.0 0.9 0.0 0.1 80
4.00 fl oz Red Wine 2.0 0.0 2.0 0.0 0.2 85
1.00 oz-wt Rum-80 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 65
1.00 oz-wt Tequila-80 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 65
1.00 oz-wt Triple Sec Liqueur-1 Shot 12.5 0.0 12.5 0.1 0.0 100
1.00 oz-wt Vodka-80 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 65
1.00 oz-wt Whiskey-80 Proof 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 65

MISC.
1.00 each Atkins-Low Carb Tortilla 12.0 9.0 3.0 2.0 5.0 60
2.00 tbs Chicken Liver Pate-Canned 1.7 0.0 1.7 3.4 3.5 52

DESSERTS & PASTRIES
1.00 piece Cake, angelfood, 1/12 cake 29.4 0.1 29.2 0.2 3.1 129
1.00 piece Cake, chocolate layer, 3 ozslice 38.0 2.0 36.0 16.0 2.0 300
1.00 piece Cake, coffeecake, 2 oz slice 29.6 0.7 28.9 5.4 3.1 178
1.00 piece Cake, pound cake, 1 oz slice 13.8 0.1 13.7 5.6 1.6 110
1.00 oz-wt Chocolate, dark 17.9 1.7 16.2 8.5 1.2 136
1.00 oz-wt Chocolate, milk 16.8 1.0 15.8 8.7 2.0 145
1.00 each Cookie, chocolate chip, 1/2 oz 10.3 0.2 10.0 4.1 0.9 79
1.00 each Cookie, oatmeal, 1/2 oz 12.4 0.5 11.9 3.3 1.1 81
1.00 each Cookie, peanut butter, 2/3 oz 11.8 0.4 11.4 4.8 1.8 95
1.00 each Cookie, sugar, 1/2 oz 10.2 0.1 10.1 3.2 0.8 72
1.00 each Doughnut, glazed 26.6 0.7 25.9 13.7 3.8 242
1.00 each Doughnut, plain 19.0 1.0 18.0 11.0 3.0 180
0.50 cup Ice cream, chocolate 18.6 0.8 17.8 7.3 2.5 143
0.50 cup Ice cream, fruit 18.2 0.2 18.0 5.5 2.1 127
0.50 cup Ice cream, vanilla 15.6 0.0 15.6 7.3 2.3 133
1.00 piece Pie, apple, 1/8 of 9" pie 57.5 2.2 55.3 19.4 3.7 411
1.00 piece Pie, cherry, 1/8 of 9" pie 69.3 2.7 66.6 22.0 5.0 486
1.00 piece Pie, lemon meringue, 1/6 of 8"pie 53.3 1.4 52.0 9.8 1.7 303
1.00 piece Pie, pecan, 1/8 of 9" pie 63.7 6.1 57.6 27.1 6.0 503
1.00 piece Pie, pumpkin, 1/8 of 9" pie 40.9 4.2 36.7 14.4 7.0 316

SNACKS
10.00 piece Potato Chips 10.6 0.9 9.7 6.9 1.4 107
10.00 piece Pretzels 47.5 1.9 45.6 2.1 5.5 229
0.50 oz-wt Soy Nuts 4.5 2.5 2.0 2.0 6.0 60
10.00 piece Tortilla Chips 11.3 1.2 10.2 4.7 1.3 90

SOUPS
1.00 cup Broth, beef 1.0 0.0 1.0 1.4 4.8 38
1.00 cup Broth, chicken 1.5 0.0 1.5 1.5 3.1 31
1.00 cup Soup, black bean 19.8 4.4 15.4 1.5 5.6 116
1.00 cup Soup, chicken noodle 9.4 0.7 8.6 2.5 4.0 75
1.00 cup Soup, cream of potato 17.2 0.5 16.7 6.4 5.8 149
1.00 cup Soup, cream of tomato 22.3 2.7 19.6 6.0 6.1 161
1.00 cup Soup, minestrone 11.2 1.0 10.3 2.5 4.3 82
1.00 cup Soup, New England clam chowder 16.6 1.5 15.1 6.6 9.5 164
1.00 cup Soup, onion 8.2 1.0 7.2 1.7 3.8 58
1.00 cup Soup, vegetable 19.0 1.2 17.8 3.7 3.5 122

CONDIMENTS
1.00 tsp Atkins low carb jam 0.3 0.0 0.3 0.0 0.0 3
1.00 tbs Balsamic Vinegar 2.3 0.0 2.3 0.0 0.1 10
1.00 tbs Capers 0.4 0.3 0.1 0.1 0.2 2
1.00 tsp Chili Powder 1.4 0.9 0.5 0.4 0.3 8
1.00 tbs Cider Vinegar 0.9 0.0 0.9 0.0 0.0 2
2.00 tbs Cranberry Sauce 13.5 0.3 13.1 0.1 0.1 52
1.00 tsp Cumin 0.8 0.7 0.1 0.5 0.4 9
1.00 tsp Dijon Mustard 0.6 0.1 0.5 0.5 0.3 6
1.00 each Dill Pickle 2.7 0.8 1.9 0.1 0.4 12
1.00 tsp Fish Sauce 0.2 0.0 0.2 0.0 0.3 2
1.00 each Garlic 1.0 0.1 0.9 0.0 0.2 4
1.00 tbs Ginger, Root Slices 0.9 0.1 0.8 0.0 0.1 4
1.00 tsp Honey 5.8 0.0 5.8 0.0 0.0 21
1.00 tsp Horseradish-Prepared 0.6 0.2 0.4 0.0 0.1 2
1.00 tsp Jam 4.6 0.1 4.5 0.0 0.0 19
1.00 tsp Jelly 4.5 0.1 4.4 0.0 0.0 18
1.00 tbs Ketchup/Catsup 4.2 0.2 4.0 0.1 0.2 16
1.00 tbs Maple Syrup 13.4 0.0 13.4 0.0 0.0 52
1.00 tbs Miso Paste 3.0 0.4 2.6 0.8 1.9 27
5.00 each Olives, black 1.4 0.7 0.7 2.3 0.2 25
5.00 each Olives, green 2.5 0.0 2.5 5.0 0.0 50
1.00 tbs Pesto Sauce 1.0 0.4 0.6 7.1 2.8 78
1.00 tbs Pickle Relish 5.4 0.2 5.2 0.1 0.1 20
1.00 tsp Preserves 4.6 0.1 4.5 0.0 0.0 19
1.00 tbs Red Wine Vinegar 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 0
1.00 tbs Rice Vinegar, seasoned 3.0 0.0 3.0 0.0 0.0 12
1.00 tbs Salsa, green 0.6 0.1 0.6 0.0 0.2 4
1.00 tbs Salsa, red 0.8 0.1 0.7 0.0 0.1 4
1.00 tbs Sherry vinegar 0.9 0.0 0.9 0.0 0.0 2
1.00 tbs Soy sauce 1.0 0.1 0.9 0.0 1.9 11
1.00 tbs Soy Sauce-Low Sodium 1.4 0.1 1.2 0.0 0.8 8
1.00 tbs Tahini 3.2 0.7 2.5 8.0 2.6 89
1.00 tbs White Wine Vinegar 1.5 0.0 1.5 0.0 0.0 5
1.00 tsp Worcestershire Sauce 0.9 0.0 0.9 0.0 0.0 4

HERBS
1.00 tbs Basil, fresh 0.1 0.1 0.0 0.0 0.1 1
1.00 tbs Chives, fresh 0.1 0.1 0.1 0.0 0.1 1
1.00 tbs Cilantro (Chinese Parsley) 0.1 0.1 0.0 0.0 0.1 1
1.00 tbs Dill, fresh 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 0
1.00 tbs Parsley, fresh 0.2 0.1 0.1 0.0 0.1 1

FRUIT & FRUIT JUICES
1.00 each Apple, medium 21.0 3.7 17.3 0.5 0.3 81
0.25 cup Applesauce 6.9 0.7 6.2 0.0 0.1 26
0.25 cup Apricots, dried 24.9 3.6 21.3 0.2 1.5 96
1.00 each Apricots, fresh 3.9 0.8 3.1 0.1 0.5 17
1.00 each Avocado 14.9 10.1 4.8 30.8 4.0 324
1.00 each Banana, small 23.7 2.4 21.2 0.5 1.0 93
0.25 cup Blackberries 4.6 1.9 2.7 0.1 0.3 19
0.25 cup Blueberries 5.1 1.0 4.1 0.1 0.2 20
0.25 cup Cantaloupe 3.3 0.3 3.0 0.1 0.4 14
0.25 cup Cherries 4.8 0.7 4.2 0.3 0.4 21
0.25 cup Cranberries, raw 3.0 1.0 2.0 0.0 0.1 12
0.25 cup Currants, dried 26.7 2.4 24.2 0.1 1.5 102
0.25 cup Dates, chopped 32.7 3.3 29.4 0.2 0.9 122
0.25 cup Figs, dried 32.5 5.8 26.7 0.6 1.5 127
1.00 each Figs, fresh 9.6 1.7 7.9 0.2 0.4 37
0.50 each Grapefruit Juice-Canned-Unsweetened-Cup 9.2 1.4 7.9 0.1 0.7 37
0.25 cup Grapes 7.1 0.4 6.7 0.2 0.3 28
0.25 cup Honeydew Melon 3.9 0.3 3.6 0.0 0.2 15
0.50 cup Juice, apple 14.5 0.1 14.4 0.1 0.1 58
0.50 cup Juice, cranberry 18.2 0.1 18.1 0.1 0.0 72
0.50 cup Juice, grape 18.9 0.1 18.8 0.1 0.7 77
0.50 cup Juice, grapefruit 11.1 0.1 10.9 0.1 0.6 47
1.00 tbs Juice, lemon 1.3 0.1 1.3 0.0 0.1 4
1.00 tbs Juice, lime 1.4 0.1 1.3 0.0 0.1 4
0.50 cup Juice, orange 13.4 0.2 13.2 0.1 0.8 56
0.50 cup Juice, tomato 5.1 0.5 4.7 0.1 0.9 21
1.00 each Kiwifruit 11.3 2.6 8.7 0.3 0.8 46
0.25 cup Mango 7.0 0.7 6.3 0.1 0.2 27
1.00 each Nectarine 16.0 2.2 13.8 0.6 1.3 67
1.00 each Orange 16.3 3.4 12.9 0.1 1.4 64
0.25 cup Papaya 3.4 0.6 2.8 0.0 0.2 14
1.00 each Peach, medium 10.9 2.0 8.9 0.1 0.7 42
1.00 each Pear, medium 25.1 4.0 21.1 0.7 0.6 98
0.25 cup Pineapple 4.8 0.5 4.3 0.2 0.2 19
1.00 each Plums 8.6 1.0 7.6 0.4 0.5 36
0.25 cup Prunes 26.7 3.0 23.6 0.2 1.1 102
0.25 cup Raspberries 3.6 2.1 1.5 0.2 0.3 15
0.25 cup Seedless Raisins 32.6 1.7 31.0 0.2 1.3 124
0.25 cup Strawberries 2.7 0.9 1.8 0.1 0.2 11
1.00 each Tangerine 7.8 1.6 6.2 0.1 0.4 31
0.25 cup Watermelon 2.8 0.2 2.6 0.2 0.2 12

VEGETABLES
1.00 each Artichoke 13.4 6.5 6.9 0.2 4.2 60
1.00 each Artichoke hearts, marinated 1.0 0.0 1.0 2.5 0.0 25
6.00 each Asparagus spears 3.8 1.4 2.4 0.3 2.3 22
0.50 cup Beans, green 4.9 2.0 2.9 0.2 1.2 22
1.00 cup Bok Choi 1.5 0.7 0.8 0.1 1.1 9
0.50 cup Broccoflower 3.1 1.6 1.5 0.2 1.5 16
0.50 cup Broccoli 3.9 2.3 1.7 0.3 2.3 22
0.50 cup Broccoli rabe 2.0 0.0 2.0 0.0 1.3 10
6.00 each Brussels sprouts 10.9 3.3 7.6 0.6 3.2 49
0.50 cup Cabbage, green 1.9 0.8 1.1 0.1 0.4 8
0.50 cup Cabbage, red 1.9 0.8 1.1 0.1 0.5 9
0.50 cup Cabbage, sauerkraut 5.1 3.0 2.1 0.2 1.1 22
0.50 cup Cabbage, savoy 2.1 1.1 1.1 0.0 0.7 9
1.00 each Carrots, medium 7.3 2.2 5.1 0.1 0.7 31
6.00 each Cauliflower 4.4 2.9 1.5 0.5 2.0 25
1.00 each Celery stalk 1.5 0.7 0.8 0.1 0.3 6
1.00 tbs Celery, chopped 0.3 0.1 0.1 0.0 0.1 1
1.00 each Chili Pepper 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 20
1.00 tbs Chilies, green, chopped 0.5 0.5 0.0 0.0 0.0 3
4.00 oz-wt Collards 7.3 4.1 3.2 0.4 3.1 37
0.50 cup Corn 16.0 2.0 14.1 0.4 2.3 66
1.00 each Cucumber, English 4.0 1.1 2.8 0.3 0.9 19
0.50 each Cucumber, small 2.5 0.7 1.8 0.2 0.6 12
0.50 cup Daikon 1.8 0.7 1.1 0.0 0.3 8
0.50 cup Eggplant 3.3 1.2 2.0 0.1 0.4 14
0.50 cup Eggplant, Italian 3.3 1.2 2.0 0.1 0.4 14
0.50 cup Endive 1.8 1.4 0.4 0.0 0.4 8
0.50 cup Escarole 0.8 0.8 0.1 0.1 0.3 4
0.50 cup Fenned 3.2 1.3 1.8 0.1 0.5 13
1.00 cup Greens, mixed 1.6 1.2 0.4 0.1 0.9 9
0.50 cup Jicama 5.7 3.2 2.5 0.1 0.5 25
0.50 cup Kale 3.7 1.3 2.4 0.3 1.2 18
1.00 each Leeks 12.6 1.6 11.0 0.3 1.3 54
1.00 cup Lettuce, butterhead 1.3 0.6 0.7 0.1 0.7 7
1.00 cup Lettuce, romaine 1.3 1.0 0.4 0.1 0.9 8
0.50 cup Mushroom, potobello 1.4 0.4 1.0 0.1 1.0 9
2.00 tbs Mushrooms, dried 8.9 2.9 6.0 0.7 5.6 64
0.50 cup Mushrooms, fresh 1.4 0.4 1.0 0.1 1.0 9
4.00 oz-wt Okra 7.5 2.5 5.0 0.3 1.9 34
1.00 each Onions 9.5 2.0 7.5 0.2 1.3 42
0.25 cup Onions, green 1.8 0.7 1.2 0.0 0.5 8
0.50 cup Peas, edible podded 5.6 2.2 3.4 0.2 2.6 34
0.50 cup Peas, green 9.9 3.4 6.5 0.3 3.8 55
0.50 cup Pepper, green 4.8 1.3 3.4 0.1 0.7 20
0.50 cup Pepper, red 4.8 1.5 3.3 0.1 0.7 20
1.00 each Peppers, jalapeno 0.8 0.4 0.4 0.1 0.2 4
0.50 each Peppers, roasted 2.4 0.4 2.0 0.1 0.3 10
1.00 each Potato, sweet 22.4 3.1 19.2 0.1 1.8 95
0.50 cup Potato, white 15.4 1.5 13.9 0.1 1.4 66
0.50 cup Pumpkin 9.9 3.6 6.3 0.3 1.3 42
0.50 cup Radicchio 0.9 0.2 0.7 0.1 0.3 5
6.00 each Radishes 1.0 0.4 0.5 0.1 0.2 5
0.50 cup Rhubarb 2.8 1.1 1.7 0.1 0.5 13
0.25 cup Shallots 6.7 0.3 6.4 0.0 1.0 29
1.00 cup Spinach, raw 1.1 0.8 0.2 0.1 0.9 7
0.50 cup Squash, acorn 14.9 4.5 10.4 0.1 1.1 57
0.50 cup Squash, butternut 10.8 2.9 7.9 0.1 0.9 41
0.50 cup Squash, spaghetti 5.0 1.1 3.9 0.2 0.5 21
0.50 cup Squash, summer 2.5 1.1 1.4 0.1 0.7 11
1.00 each Squash, zucchini 5.7 2.4 3.3 0.3 2.3 27
0.50 cup Swiss chard 0.7 0.3 0.4 0.0 0.3 3
1.00 each Tomatillos 2.0 0.6 1.3 0.3 0.3 11
1.00 each Tomato, plum 4.2 1.0 3.2 0.3 0.8 19
1.00 each Tomato, small 4.2 1.0 3.2 0.3 0.8 19
0.50 cup Tomatoes, canned 5.2 1.2 4.0 0.2 1.1 23
6.00 each Tomatoes, cherry 4.7 1.1 3.6 0.3 0.9 21
0.50 cup Tomatoes, chopped 3.5 0.8 2.6 0.2 0.6 16
0.25 cup Tomatoes, sun dried, oilpacked 6.4 1.6 4.8 3.9 1.4 59
0.50 cup Turnips 3.8 1.6 2.3 0.1 0.6 16
0.50 cup Waterchestnuts 8.7 1.8 7.0 0.0 0.6 35
0.50 cup Watercress 0.2 0.2 0.0 0.0 0.4 2


Mine rekorder:
Bøy: 240kg - Benk: 185kg - Mark: 250kg @ 100kg
Bøy: 250kg - Benk: 185kg - Mark: 260kg @ 90kg
Bøy: 260kg - Benk: 165kg - Mark: 265kg @ 87.5kg
Bøy: 274kg - Benk: 170Kg - Mark: 280kg @ 90kg

ADIDAS Mila 21/6-07: 1t 3m @ 100kg
Polar natt Mila 5/1-08: 1t 1m @ 90kg & syk
ADIDAS Mila 21/6-08: 1t 4m @ 90kg & en sko som ikkje va helt "med"

Ibestad Strongshow 26/7-08 - 5. plass


Mange snakker om å gjøre noe, få gjør det de sier!

Utlogget Bad-2-da-b1

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 241
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 241

  • Man må spise muskler, for å få muskler
SV: ATKINS
« #39 : 10. april 2005, 14:01 »
Jo takk... Har boken i norsk versjon allerede (Atkins Carb-counter og Den Store Slankerevolusjonen). Produkter jeg er i tvil om hva inneholder, leser jeg innholdsfortegnelsen på eller holder meg unna  Deal
23år - stigende
180cm - synkende
42cm rundt biceps og stigende

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=21457.0
...det er lett å bli mett på fett...
   ...tøy og bøy, er ikke gøy...

Utlogget thenatural

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 84
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 84

SV: ATKINS
« #40 : 10. april 2005, 14:31 »



Var det meningen å høres så negativ ut, eller....?
Jeg synes bare at det var RART at forskjellen var så stor....

Det var ikke meningen å være negativ annet enn overfor Statens Ernæringsråd.

Nei, de oppgitte mengdene av karbohydrater i Matvaretabellen er selvfølgelig uten fiber som ikke gir energi.
(Pus, dette var svar til en "Bad" og heller ikke ment negativt  Wink).

Utlogget prinsessepus

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 78
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 78

SV: ATKINS
« #41 : 10. april 2005, 14:33 »


Det var ikke meningen å være negativ annet enn overfor Statens Ernæringsråd.

Nei, de oppgitte mengdene av karbohydrater i Matvaretabellen er selvfølgelig uten fiber som ikke gir energi.
(Pus, dette var svar til en "Bad" og heller ikke ment negativt  Wink).


Okay, då.... blush




Søndagsklem til alle biggrin

Utlogget futuredome

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 21
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 21

  • Trening, trening, trening, trening, trening, tr...
SV: ATKINS
« #42 : 14. juni 2005, 17:37 »
Hei, er det noen som har en oppskritf eller formel på atkinsen dietten
Beeing a Body Builder isn't everything, it's the ONLY thing!!

Utlogget Soje

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 894
  • Honnør: 262
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 894

  • Dersom noe ikke gir resultater - gjør noe annet!!
SV: ATKINS
« #43 : 14. juni 2005, 17:46 »
A ≤ ∑(⅔F - K + ⅓P)


Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!