Skrevet av Emne: Steroider...igjen...  (Lest 4054 ganger)

Utlogget True

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 171
  • Honnør: 260
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 171

SV: Steroider...igjen...
« #15 : 10. august 2005, 23:51 »
Tror ikke det er gjort så mye forskning på det i Norge. De så vel bare alt som kan gå galt når noen bruker, og lagde reglene deretter.

Personlig har jeg ikke noe imot at folk bruker AS for å bli store, så lenge de ikke bruker det for å jukse i konkurranser. Hvis det hadde hvert lovlig, men at man f. eks måtte ha legeattest for å bruke det, tror jeg mange hadde unngått å bli syke. Selvsagt vil man jo selv med et slikt system aldri bli kvitt ulovlig bruk, men det er et urealistisk mål uansett.
Men med lovlig bruk hadde jo det ikke blitt så kult å være stor og sterk lenger...ingen prestasjon...

Innslaget poengterer jo at det er relativt ufarlig hvis man bruker det i voksen alder og med mye kunnskap om hva man gjør. Det sier selv at en 16 åring som pumper kroppen full av sterke medisiner vil ta skade av det.



Helt enig i det du skriver. Jeg har heller ikke noe imot folk som velger å bruke AS, men det er dette med konkuranser som irriterer meg.

Jeg vet om noen karer som har tenkt til å stille der jeg trener. Trøkker masse dritt, spiser hva de vil, har en skikkelig "i dont give a f..." attitude. Spesielt han ene. Operert for lungebetennelse, men røyker fortsatt som en gris. Kjører uten lappen. Har en holdning som: Bare bring 30 stykker, jeg banker dem alle sammen! (Tydelig at denne gutten er skyhøy på noe...)

Men i rå form det er de! Og da hadde det jo vært jævlig kjekt for meg å stille mot disse og bli slått i grusen eller hva? Er det rettferdig? Jeg som trener hardt hver dag, spiser sunt året rundt, hviler nok, drikker aldri, bruker en haug med spenn på mat og kostilskudd?

Nei. Det er rett og slett feigt og umoralsk!

DOP i konkuranser skulle ikke vært lov uansett idrett!!

Ellers er jeg ganske lei av disse rene folka som alltid skal dømme, nedverge og snakke dritt om folk som velger å bruke AS. De er like ille. Blir kvalm hver gang jeg hører eller ser noen med haka så høyt i været at nakken deres nesten knekker og stoltheten deres er så høy at det hadde tatt 1 år og klatre opp den! Man lever bare en gang og hvis man skal gå i graven "stolt" over å aldri ha kjøpt et pornoblad synes jeg temmlig synd på dem.. Skal jeg si dere hva det å være stolt egentlig betyr? Det betyr: Jeg er bedre en deg for det DER har jeg ALDRI gjort, hah! Eller er det kanskje: Hehe, jeg har ikke noe imot at du har gjort det, men jeg er stolt over å ha ikke gjort det, hehe..... Hmm, synes det blir feil uansett hvordan man ser på det.

Blir en viss dobbeltmoral her, men saken er enkel så ikke missforstå.

Folk som velger å ta AS - Helt greit

Folk som velger å ta AS i sammenheng med konkuranse - IKKE GREIT!

Det er juks og utrolig uretferdig for dem som velger å stille rent!

Det er i allefall det jeg mener. Hate it or love it...
There is no such thing as "working too hard"...

~True

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!