Skrevet av Emne: Blodprøveresultat  (Lest 2443 ganger)

Utlogget LurePer

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 973
  • Honnør: 154
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2 973

  • Ikke stikk din snabel der det kommer ut kabel
Blodprøveresultat
« : 04. november 2005, 11:20 »
For de som er interessert i slikt Smiley

ALAT (10-70): 37
ALK F (35-105): 58
AMYLASE (25-120): 31
B12 (145-637): 527
E-FOLAT (400-1340): 1319
EVF (0.4-0.5): 0.47
FERRITIN (29-383): 91
FT4 (12-22): 16.2
GL120 (4-6): 4.6
GT (10-80): 2.4
HB (13.4-17.0): 15.9
HDL-CHOL (0.8-2.1): 1.24
JERN (9-34): 13.4
KOL (2.9-6.1): 3.1
KREATININ (60-100): 83
LEUKOCYTT (3.7-10.0): 6.1
NA (137-145): 140
S-KALIUM (3.6-4.6): 4.3
TBIL (5-25): 14
TESTOSTERON (9.9-27.6): 24.6
TRIGLYCERIDER (0.5-2.6): 0.9
TSH (0.27-4.2): 1.00


En del av disse verdiene vet jeg ikke engang hva representerer. Alt ligger uansett i normalt intervall. Lavt kolesterol og triglycerider, noe jeg kan takke lav fettprosent, gener, godt kosthold og jevnlig trening for. I tillegg har nok megadoseringen av omega-3 gjort sitt. Testosteronnivået var overraskende høyt, da jeg aldri har vært naturlig sterk.

Jeg er også godt fornøyd med at TSH ligger under 2
I positiv nitrogenbalanse.

Utlogget 25årstrening

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 259
  • Honnør: 270
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 259

SV: Blodprøveresultat
« #1 : 04. november 2005, 13:33 »
Ikke mye å utsette på de verdiene der!! Hvis totalkolesterolen er på 3.1 og HDL på 1.2 er du ekstremt heldig, i tillegg til at du sikkert lever sunt som du sier.

Utlogget Benpressmannen

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 5 317
  • Honnør: 584
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5 317

  • Anabol, endogen trainee
SV: Blodprøveresultat
« #2 : 04. november 2005, 16:46 »
Litt lavt TSH (Thyroid Stimulating Hormone) til at du er en trent person, men de verdiene kan være i nedre del av skalaen om en tar tilskudd av T3, dopamin, aspirin etc. dog er det jo innenfor normalen.. Forhøyet nivå av TSH indikerer en forhøyet metabolisme som gjenspeiler anabolisme

Neste blodprøve du tar bør du få målt fri testosteron ettersom det viser hvor mye av testosteronet som kan utnyttes av kroppen. Kroppen utnytter ikke bunden test men tar kun imot fri testosterone i reseptorene.

Det er bedre med litt lavere test verdier og høyere fri test verdier enn høye test verdier og lave fritest verdier.. Jo mindre fri test verdiene er jo mindre test kan brukes av muskelreseptorene.. selfølgelig er det beste høy test verdi og høy fritest verdi.. Smiley


Ellers så det jo bra ut

Smiley



Mine rekorder:
Bøy: 240kg - Benk: 185kg - Mark: 250kg @ 100kg
Bøy: 250kg - Benk: 185kg - Mark: 260kg @ 90kg
Bøy: 260kg - Benk: 165kg - Mark: 265kg @ 87.5kg
Bøy: 274kg - Benk: 170Kg - Mark: 280kg @ 90kg

ADIDAS Mila 21/6-07: 1t 3m @ 100kg
Polar natt Mila 5/1-08: 1t 1m @ 90kg & syk
ADIDAS Mila 21/6-08: 1t 4m @ 90kg & en sko som ikkje va helt "med"

Ibestad Strongshow 26/7-08 - 5. plass


Mange snakker om å gjøre noe, få gjør det de sier!

Gå til:  

Bananpannekake

Kosthold23.11.20202213

Perfekt å starte dagen på!
Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.

Proteinrike tacolefser

Trening21.11.202030

Bytt ut tradisjonelle tortillalefser eller speltlomper med hjemmelaget proteinrike tacolefser.
Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

Effektiv beintrening

Trening30.07.202069

Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.