Skrevet av Emne: Makrell i tomat  (Lest 1391 ganger)

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

Makrell i tomat
« : 28. april 2006, 23:43 »
Makrell i tomat er bare digg, og jeg spiser det ganske ofte Food Det inneholder også en god del omega 3 fettsyrer, så forbrenningen blir vel ber av makrell i tomat? Takker for svar Cheesy
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

Utlogget Blomsterpotte

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 901
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 901

SV: Makrell i tomat
« #1 : 20. mai 2006, 01:49 »
De er de fete fiskene sild, laks og makrell som inneholder mest omega-3-fettsyrer.  Og omega-3-fettsyrer øker forbrenningen Wink

Her står det litt om omega 3 Wink
"Fet mat og lite mosjon er blant de viktigste årsakene til hjerte- og karsykdommer. Et høyt nivå av plasmalipider (kolesterol og triglyserider) kan føre til avleiringer i åreveggen slik at blodstrømmen hindres eller stopper helt. Det har lenge vært kjent at omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeoljer bremser en slik utvikling. Siden kroppen ikke kan produsere slike fettsyrer, må disse inntas ved å spise fet fisk eller som kosttilskudd. De fleste studier som er utført for å studere effektene av omega-3 fettsyrene har benyttet en kombinasjon av de to vanligste, EPA og DHA, eller en diett hvor begge disse fettsyrene inngår. I denne avhandlingen ble derfor komponentene i fiskeoljer (tran), studert separat. Studien viste at ren EPA, men ikke ren DHA, senket nivået av fett i blodet. Mekanismen ser ut til å være at EPA, men ikke DHA "lurer" leveren til å tro at kroppen er i fastetilstand og derved blir annet fett dirigert mot forbrenning i stedet for lagring. Ved å plassere et svovelatom i en helt vanlig fettsyre, blokkeres nedbrytningen. Leveren lures til å tro at det er mye fettsyrer som skal forbrennes, men siden 3-thia fettsyrene ikke selv kan brytes ned, blir annet fett forbrent.
Fedme og høyt blodfett er også en viktig risikofaktor for type-II diabetes. Økt fett-forbrenning kunne derfor tenkes å ha en positiv effekt. 3-thia fettsyrene forhindret utvikling av type-II diabetes i modeller. Tilstanden ble forbedret i dyremodeller for type-II diabetes. 3-Thia fettsyren kan være en kandidat til et nytt anti-diabetisk legemiddel."

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!