Skrevet av Emne: Koke pasta i riskoker  (Lest 6516 ganger)

Utlogget Haalvor

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 688
  • Honnør: 79
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 688

Koke pasta i riskoker
« : 20. november 2007, 20:41 »
Okei, dette er kanskje et dumt spørsmål, jeg klarer ikke å bestemme meg.. men er det noen som har prøvd å koke pasta i riskoker eller evt. ser noen grunner til at det ikke skal fungere. Evt. også hvor mye vann dere brukte i forhold til når dere koker ris, om noen har prøvd

PS! jeg er sulten, så jeg setter pris på raskt svar!
"Ain't Nothing to it but to do it" - Keep me from overanalyzing

[size=08pt]That logbook
[/size]

[size=08pt]Bildeprofil
[/size]

Utlogget aMo

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 746
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 746

Sv: Koke pasta i riskoker
« #1 : 21. november 2007, 00:22 »
Ehm.. Høres ut som en dårlig ide, fordi jeg tipper pastaen vil bli veldig tørr, siden riskokere fungerer ved å koke bort så godt som alt vannet. Siden risen er såpass små så holder de litt på vannet seg imellom selv om det meste er kokt bort, men med pasta vil jo alt vannet renne imellom og ned på plata og så fordampes.

Men for all de, prøv, kan hende jeg tar feil og at du er inne på noe lurt :p

Utlogget Haalvor

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 688
  • Honnør: 79
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 688

Sv: Koke pasta i riskoker
« #2 : 21. november 2007, 00:33 »
Hehe..

Takk for svar! Jeg gikk for kjelen i dag, det tok litt lang tid før noen svarte, så gadd ikke ta noen sjanse når magen min var sinna! Jeg skal prøve en annen dag, evt i morra, da jeg har litt bedre tid. Noen andre som har prøvd?
"Ain't Nothing to it but to do it" - Keep me from overanalyzing

[size=08pt]That logbook
[/size]

[size=08pt]Bildeprofil
[/size]

Utlogget Apelars!

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 305
  • Honnør: 372
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 305

  • Smil!
Sv: Koke pasta i riskoker
« #3 : 21. november 2007, 09:09 »
Jeg koker allt som skal kokes i riskokeren. Som regel så bruker jeg for mye vann, og så heller jeg av når det er ferdigkokt. Men det er heller ikke noe problem med at pasta blir for tørr om du bruker så lite vann att allt fordamper. Mulig det er jeg som ikke er så kresen men...

I en periode så prøvde jeg å putte alle ingrediensene dvs kylling, saus, grønnsaker og ris/pasta i riskokeren når jeg lagde mat, og det funker det og. Ikke så smakfullt, men praktisk var det Smiley
Keep
It
Simple
Stupid!

If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things.
—Rene Descartes


Vinglelogg

Lenja AK. Mosjonist.

Utlogget Unleashed

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 277
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 277

Sv: Koke pasta i riskoker
« #4 : 21. november 2007, 09:14 »
I en periode så prøvde jeg å putte alle ingrediensene dvs kylling, saus, grønnsaker og ris/pasta i riskokeren når jeg lagde mat, og det funker det og. Ikke så smakfullt, men praktisk var det Smiley

Hehe, alltid artig med særegne måter å få i seg/lage mat på.

Utlogget Haalvor

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 688
  • Honnør: 79
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 688

Sv: Koke pasta i riskoker
« #5 : 21. november 2007, 14:34 »
takk apelars! Smiley honnør til deg Smiley forresten så er det så morsomt å se på folk som er interessert i trening og kosthold, med tanke på hvilke praktiske løsninger vi kan velge avogtil, som for vanlige folk kan virke helt blåst! Tongue
"Ain't Nothing to it but to do it" - Keep me from overanalyzing

[size=08pt]That logbook
[/size]

[size=08pt]Bildeprofil
[/size]

Utlogget Haalvor

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 688
  • Honnør: 79
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 688

Sv: Koke pasta i riskoker
« #6 : 21. november 2007, 15:44 »
Kokte nå pasta i riskoker og det gikk kjempefint! Måtte helle over litt vann som ble til overs, men det må man jo når man koker i kjele og! Merket heller ikke at pastaen var tørr (fullkornspasta btw.), men det kan jo tenkes at jeg ikke merker like godt til det når jeg er på diett, og ALT smaker godt :p

Takk for svar alle sammen Smiley
"Ain't Nothing to it but to do it" - Keep me from overanalyzing

[size=08pt]That logbook
[/size]

[size=08pt]Bildeprofil
[/size]

Utlogget aMo

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 746
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 746

Sv: Koke pasta i riskoker
« #7 : 25. november 2007, 16:06 »
Jaggu, ser man det.. Riskokeren som jeg betalte 99kr for på Chlas Olson har flere bruksområder Cheesy

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!