Skrevet av Emne: Hvor skal jeg kutte?  (Lest 1224 ganger)

Utlogget plebz

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 101
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 101

Hvor skal jeg kutte?
« : 21. februar 2008, 15:21 »
Hallois,

Nå har jeg gått på diett i 8 uker, og har gått ned ca 2,5k. Syntes det går litt treigt, og lurer på hvor jeg burdte kutte i kostholdet for å speede opp litte grann. Litt mer konsekvent 0,5kg eller mer ned i uka er ønskelig.

Kostholdet mitt:

Frokost:
50g havregryn i 1dl melk
30g proteini vann med 5g kreatin monohydrat
1 ss (10ml) EFAomega
20g nøtter (liten håndfull)
(15:35:25)g - 425kcal

Lunsj:
50g ris eller pasta (veies ukokt), eller 200g potet
50-100g grønnsaker
2 store kyllingfiléter
10g (liten håndfull) nøtter og ca 10-15g pesto blandet i spaghettien, samt 1 SS rapsolje
(40:70:15)g - 575kcal

Før trening:
20g proteinpulver i vann
(0:20:0)g - 80kcal

Etter styrketrening:
1 "spenst-sjokolade" ca 150kcal mesteparten karbo
20g proteinpulver
(30:20:0)g - 200kcal

Middag:
50g ris eller pasta (veies ukokt), eller 200g potet
grønnsaker
1 kyllingfilét, eller 150g magert kjøtt eller fisk
1 barneskje (5ml) olivenolje
(40:35:5)g - 345kcal

Kvelds:
1 Proteinshake, 25g
1 ss (10ml) EFAomega
20g nøtter
(5:35:20)g - 340kcal

Treningsopplegg: RYP Ekstrem Forbrenning
Altså styrke 3 ganger i uka med 20m på steppemaskin på 150 i puls etterpå samt 2-3 4x4 intervall økter i uka med 10-15 minutter rask gange etterpå ( ca 45 - 50 minutter totalt )

Jeg innleder normalt et lite spiseorgie på fredag kveld som slutter lørdag kveld. Typisk for disse 2 dagene totalt matinntak er:

1-2 flasker vin / 6pack halvlitere light øl
Middag med biff og litt mer rikelig med ris og saus etc på fredagskvelden, gjerne litt cashewnøtter e.l som snacks
Mer "normal" frokost med brødskiver og egg evt eggerøre på lørdag
Lunch kan være i verstefall en burger på den lokale pubben, men oftest den samme lunchen jeg spiser på hverdager
Middag er typisk lasagne / mossaka / pizza
Kanskje en sjokolade eller 2.

Er det kanskje helgen som føkker opp alt for meg? Mener jeg har lest et sted at du ikke klarer å ta inn mer enn 100g fett på et døgn uansett, slik at spisedagen ikke burdte bety allverdens... eller?
174cm
74kg

Utlogget aleknu

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 189
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 189

Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #1 : 24. februar 2008, 00:39 »
Litt vanskelig å si siden jeg ikke vet hvor mange av de kiloene dine som er muskler, men jeg trur du kan kutte ned litt på fettet og kanskje øke litt på karben. Ellers er det jo ikke verre enn at du forsøker en uke uten den voldsome spiseorgien og ser om du går ned mye mer den uka? Smiley
Kunnskap og planlegging er halve jobben... Smiley

Loggbok online: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=64015.0

Utlogget Tor Andre

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 204
  • Honnør: 162
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 204

  • Squat til'you puke!
Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #2 : 24. februar 2008, 00:43 »
Kan hende du kan øke cardioen din litt også. fra 45-50 mins til 60 mins.

Jeg ville ikke kutta på fettet, men kutta ned på risen... Wink

Utlogget Mihoe

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 015
  • Honnør: 86
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 015

  • Trener NRLO4W
Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #3 : 24. februar 2008, 00:46 »
Du burde nok klart deg med én spisedag og ikke to! Rimelig mye å spare der Wink
Har som mål engang å ta hele 5 chins uten hjelpemidler Cheesy (Har aldri prøvd- rekker ikke opp)

"When I hear women expressing a fear of weight lifting, what I am really hearing is a fear of being powerful. The social ideal tells women to be hungry, manageable, childlike, not demanding space." Krista Scott-Dixon, aka Mistress Krista.

Treningslogg

Utlogget Tor Andre

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 204
  • Honnør: 162
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 204

  • Squat til'you puke!
Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #4 : 24. februar 2008, 06:34 »
Du burde nok klart deg med én spisedag og ikke to! Rimelig mye å spare der Wink

Hva Mihoe sa...

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #5 : 24. februar 2008, 08:07 »
Hallois,

Nå har jeg gått på diett i 8 uker, og har gått ned ca 2,5k. Syntes det går litt treigt, og lurer på hvor jeg burdte kutte i kostholdet for å speede opp litte grann. Litt mer konsekvent 0,5kg eller mer ned i uka er ønskelig.

Kostholdet mitt:

Frokost:
50g havregryn i 1dl melk
30g proteini vann med 5g kreatin monohydrat
1 ss (10ml) EFAomega
20g nøtter (liten håndfull)
(15:35:25)g - 425kcal

Lunsj:
50g ris eller pasta (veies ukokt), eller 200g potet
50-100g grønnsaker
2 store kyllingfiléter
10g (liten håndfull) nøtter og ca 10-15g pesto blandet i spaghettien, samt 1 SS rapsolje
(40:70:15)g - 575kcal

Før trening:
20g proteinpulver i vann
(0:20:0)g - 80kcal

Etter styrketrening:
1 "spenst-sjokolade" ca 150kcal mesteparten karbo
20g proteinpulver
(30:20:0)g - 200kcal

Middag:
50g ris eller pasta (veies ukokt), eller 200g potet
grønnsaker
1 kyllingfilét, eller 150g magert kjøtt eller fisk
1 barneskje (5ml) olivenolje
(40:35:5)g - 345kcal

Kvelds:
1 Proteinshake, 25g
1 ss (10ml) EFAomega
20g nøtter
(5:35:20)g - 340kcal

Treningsopplegg: RYP Ekstrem Forbrenning
Altså styrke 3 ganger i uka med 20m på steppemaskin på 150 i puls etterpå samt 2-3 4x4 intervall økter i uka med 10-15 minutter rask gange etterpå ( ca 45 - 50 minutter totalt )

Jeg innleder normalt et lite spiseorgie på fredag kveld som slutter lørdag kveld. Typisk for disse 2 dagene totalt matinntak er:

1-2 flasker vin / 6pack halvlitere light øl
Middag med biff og litt mer rikelig med ris og saus etc på fredagskvelden, gjerne litt cashewnøtter e.l som snacks
Mer "normal" frokost med brødskiver og egg evt eggerøre på lørdag
Lunch kan være i verstefall en burger på den lokale pubben, men oftest den samme lunchen jeg spiser på hverdager
Middag er typisk lasagne / mossaka / pizza
Kanskje en sjokolade eller 2.

Er det kanskje helgen som føkker opp alt for meg? Mener jeg har lest et sted at du ikke klarer å ta inn mer enn 100g fett på et døgn uansett, slik at spisedagen ikke burdte bety allverdens... eller?

Jeg synes du bør forsøke å holde fredag ren mtp spising. La heller lørdagen være spisedagen din.
Bruker du søndag eller mandag da som veiedag så har du noe i bakhodet som kan begrense spisinga di litt også på lørdag.  Jeg kjører strikt i uka og spiser det jeg har lyst på lørdagene, men jeg er knallhard på å ikke starte etegildet på fredag, og knallhard på å ikke dra det ut til søndag...

Du får bestemme deg om du er på deff eller ikke.

Utlogget Apelars!

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 305
  • Honnør: 372
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 305

  • Smil!
Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #6 : 24. februar 2008, 09:22 »
Er det kanskje helgen som føkker opp alt for meg?

No shit Sherlock  :Smiley
 Grin
Keep
It
Simple
Stupid!

If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things.
—Rene Descartes


Vinglelogg

Lenja AK. Mosjonist.

Utlogget plebz

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 101
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 101

Sv: Hvor skal jeg kutte?
« #7 : 25. februar 2008, 12:36 »
Hehe, aight, vi prøver strickt helg vi et par uker. Håper det gir resultater.

Fett% er på ca 20, så en god del av de 85 kiloene er IKKE muskler Smiley
174cm
74kg

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!