Hallois,
Nå har jeg gått på diett i 8 uker, og har gått ned ca 2,5k. Syntes det går litt treigt, og lurer på hvor jeg burdte kutte i kostholdet for å speede opp litte grann. Litt mer konsekvent 0,5kg eller mer ned i uka er ønskelig.
Kostholdet mitt:
Frokost:
50g havregryn i 1dl melk
30g proteini vann med 5g kreatin monohydrat
1 ss (10ml) EFAomega
20g nøtter (liten håndfull)
(15:35:25)g - 425kcal
Lunsj:
50g ris eller pasta (veies ukokt), eller 200g potet
50-100g grønnsaker
2 store kyllingfiléter
10g (liten håndfull) nøtter og ca 10-15g pesto blandet i spaghettien, samt 1 SS rapsolje
(40:70:15)g - 575kcal
Før trening:
20g proteinpulver i vann
(0:20:0)g - 80kcal
Etter styrketrening:
1 "spenst-sjokolade" ca 150kcal mesteparten karbo
20g proteinpulver
(30:20:0)g - 200kcal
Middag:
50g ris eller pasta (veies ukokt), eller 200g potet
grønnsaker
1 kyllingfilét, eller 150g magert kjøtt eller fisk
1 barneskje (5ml) olivenolje
(40:35:5)g - 345kcal
Kvelds:
1 Proteinshake, 25g
1 ss (10ml) EFAomega
20g nøtter
(5:35:20)g - 340kcal
Treningsopplegg: RYP Ekstrem Forbrenning
Altså styrke 3 ganger i uka med 20m på steppemaskin på 150 i puls etterpå samt 2-3 4x4 intervall økter i uka med 10-15 minutter rask gange etterpå ( ca 45 - 50 minutter totalt )
Jeg innleder normalt et lite spiseorgie på fredag kveld som slutter lørdag kveld. Typisk for disse 2 dagene totalt matinntak er:
1-2 flasker vin / 6pack halvlitere light øl
Middag med biff og litt mer rikelig med ris og saus etc på fredagskvelden, gjerne litt cashewnøtter e.l som snacks
Mer "normal" frokost med brødskiver og egg evt eggerøre på lørdag
Lunch kan være i verstefall en burger på den lokale pubben, men oftest den samme lunchen jeg spiser på hverdager
Middag er typisk lasagne / mossaka / pizza
Kanskje en sjokolade eller 2.
Er det kanskje helgen som føkker opp alt for meg? Mener jeg har lest et sted at du ikke klarer å ta inn mer enn 100g fett på et døgn uansett, slik at spisedagen ikke burdte bety allverdens... eller?