Skrevet av Emne: Kreatin og sesonger..?  (Lest 1950 ganger)

Utlogget Treningsfreek

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 178
  • Honnør: 13
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 178

  • Mean and clean!
Sv: Kreatin og sesonger..?
« #15 : 20. mai 2008, 17:49 »
Ikke for å være negativ, men en del av artiklene på iform burde du ta med en klype salt eller 5.

Honnør!
Alder: 22 år
BP: 107,5 kg
ML: 150kg
KB: uvisst
188cm/91 kg
("Thor is here, Odin is here, how can you miss!?

Utlogget AjaxX

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 676
  • Honnør: 137
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 676

Sv: Kreatin og sesonger..?
« #16 : 20. mai 2008, 17:56 »
Produserer kroppen kreatin?? Vi får det vel kun via mat og tilskudd... (?) Finnes i f. eks. kjøtt.
Det heter kreatinfosfat og nedbrytningsproduktet heter kreatinin og produseres vanligvis med en konstant hastighet i kroppen. Referanseområdet for kreatinin er vanligvis ca. 45-90 μmol/l og for menn 60-110 μmol/l.

Nei kroppen slutter ikke og lage det selv om du tar det over lengre perioder. Kreatin ble "Funneopp" i 1832 så de har nok en del langt tids studier på det.

Jeg har hatt så ufatelige mange diskusjoner på dette!
Trenigs/bilde logg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=58975.0

Løft:
ML 1x180kg RAW
BP 3x130kg
KB 1x182,5kg Belte

It burns it rips it hurts, they make you bleed your turn
The chance of a lifetime, how does it feel to be alive?

Your greatest glory is not in never falling, but in rising every time you fall.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!