Skrevet av Emne: Sticky: Forumregler  (Lest 274800 ganger)

Utlogget Number1

  • Treningsforum Crew
  • Administrator
  • *****
  • Innlegg: 10 158
  • Honnør: 564
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 10 158

Sticky: Forumregler
« : 26. mars 2004, 11:06 »
Vilkår og regler for bruk.

Vilkår og betingelser for bruk og medlemskap. Les nøye igjennom alle punkter nedenfor.

Kort versjon:
§1   - Du er alltid bundet til regelverket.
§2   - Vær seriøs, ikke mobb og hold en høflig tone.
§3   - Hold debattene saklig og ikke diskutèr noe du ikke klarer å forsvare.
§4   - Ingen poster om bruk/kjøp/salg av doping er tillatt.
§5   - Det er ikke tillatt å annonsere eller legge ut reklame i forumet.
§6   - Bedrifter kan poster under eget butikknavn som kan brukes ved å svare på tiltale o.l.
§7   - Bruk ordentlig tegnsetting og ordbruk.
§8   - Post i riktig kategori og svar kun på innlegg om du innehar nok kompetanse.
§9   - Klage på flytting/sletting av innlegg skal gjøres på PM eller til forumstyret, ikke på forumet.
§10 - Ingen bilder og stor tekststørrelse i signatur er tillatt.
§11 - En moderators avgjørelse er alltid gjeldende.
§12 - Advarsel tildeles ved regelbrudd. Gjentakelse medfører utstengelse.
§13 - Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
§14 - Diskusjonsforumet har 16 års aldersgrense.
§15 - Du er personlig ansvarlig for dine innlegg du publiserer, og vil holde Treningsforum skadesløs.


Lang versjon:

§1 - Aksept av regler
Hver gang du er inne på Treningsforum er du bundet til reglene som til enhver tid gjelder for Treningsforum. Om du er registrert bruker eller ikke, aksepterer du disse vilkårene automatisk. Crewet forbeholder seg retten til enhver tid å forandre vilkårene/reglene uten varsel. Du som bruker sier deg derfor enig i at du skal holde deg oppdatert i vilkårene/reglene.

§2 - Ufornuftige innlegg
Ethvert innlegg som er av støtende, angripende, ærekrenkende, fornærmende, rasistiske og truende karakter er strengt forbudt. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Du forplikter deg til ikke å krenke privatlivets fred. Hold det seriøst, unngå drittkasting og mobbing. IP-adressen din registreres i alle innlegg og kan bli benyttet ved et brudd på disse betingelsene. Alvorlige forhold kan bli politianmeldt.

§3 - Debatter
Enkelte engasjerende diskusjoner kan ha en tøff og komplisert argumentasjon mellom voksne debattanter. Dersom du engasjerer deg i en av disse diskusjonene må du regne med å måtte bære din egen vekt. Moderatorene er ikke til for å redde deg ut av en retorisk tapssituasjon. Du må ha evne til å takle konstruktiv kritikk. Ethvert innlegg i debattene som har til hensikt å lage kvalm og avsporing er ikke tillat. Det er forbudt å trakkasere meddebattanter. Diskutèr sak, ikke person. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre. Vær saklig og høflig når du argumenterer for noe. Dette gjør at andre oppfatter deg mer seriøst. Du får lov å mene hva du vil om en sak, men dersom dine meninger er svært kontroversielle bør du holde dem for deg selv for ikke å skape krangel. Gjentatte ufinheter eller gjentatt oppvigleri kan resultere i advarsel og/eller utestegning fra forumet. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å oppfatte ironiske innlegg over Internett og tenk deg om før du poster om hvorvidt ditt ironiske innlegg kan få uheldige svar/diskusjoner.

§4 - Doping
Treningsforum tar avstand fra alt under kategorien doping. Det er strengt forbudt å poste innlegg som inneholder bruk/kjøp/salg eller oppfordring av anabole steroider, dopmidler, legge ut før-etter bilder av dop-kurer osv. Diskusjoner på generelt etisk grunnlag (dopingmisbruk, forebygging mm.) er derimot akseptabelt og skal gjøres i 'Antidoping' forumet.

§5 - Reklame
Forumet kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter/tjenester, verving til organisasjoner og lignende. Snikreklame for produkt- og/eller firma, konkurrerende reklame, og lignende typer av selgende reklame er forbudt.

§6 - Bedrifter og webshoper
Bedrifter og deres ansatte har ikke tillatelse til å markedsføre/annonsere for seg selv eller sine tjenester i forumet. Kontakt daglig leder for annonsering. Forsøk på "snikereklame" kan medføre utestengelse fra forumet. Vi anbefaler bedrifter og webshoper til å registrere en offisisell bruker på forumet som kan kun benyttes til å svare på tiltale, mangel på kundeservice eller informering. Nicket skal være navnet på webshopen eller bedriften. Forsøk på annonsering ved å poste innlegg om at dere har satt ned priser på produkter o.l. eller skrive inn link, adresse, kontonummer eller andre firmaopplysninger er forbudt og kan medføre utestengelse.

§7 - Tegnsetting, ordbruk og spam
Overdrevet bruk av tegnsetting (utropstegn, spørsmålstegn, punktum osv.) er irriterende og ikke tillatt. Eks.: "noen som kan hjelpe meg? ? ?". Et godt alternativ er: "Er det noen som kan hjelpe meg?". Begrens bruken av store bokstaver da det kan oppfattes som skriking og hyling. Gjentakelse kan medføre utstengelse. SMS-språk og forkortelser (jg, dg, d, u osv.) er ikke tillatt. Benytt komma og punktum der det hører hjemme. Forsøk å holde det grammatiske nivået høyt, les gjennom posten din før du sender den inn. Allikevel er det personer som har dysleksi og det er ikke tillatt å komme med spydigheter om en skrivefeil. Spamming (unødvendig posting) er ikke tillatt.

§8 - Posting av innlegg
Treningsforum har mange forskjellige kategorier. Se til at du poster dine innlegg i riktig kategori. Eksempelvis hører ikke et innlegg angående trening hjemme i kategorien "Kosthold og ernæring" osv. Dersom du poster feil av mistak ber vi deg sende en PM (privat melding) til Crewet, så flytter vi innlegget for deg. Vi ønsker også at ingen medlemmer uten relevant kunnskap besvarer innlegg/spørsmål med synsing og hvor de ikke innehar nok kompetanse om temaet.

§9 - Klage
Dersom et medlem ønsker å klage om for eksempel at deres innlegg er blitt slettet e.l., skal vedkommende sende en PM (privat melding) til Crewet i steden for å starte et nytt innlegg under allment forum da slike innlegg vil igjen slettes. Evt. kan du kontakte forumstyret på forum@treningsforum.no 

§10 - Signaturer
Det er ikke tillatt å benytte HTML koder til å laste opp bilder til å bruke i signaturen uten særskilt avtale med Treningsforum. Det er heller ikke tillatt å bruke vesentlig stor skrift i signaturen.

§11 - Crewet sine rettigheter
Crewet har til enhver tid full rett til å slette/forandre/flytte/stenge ethvert innlegg uten varsel. En moderators avgjørelse er alltid gjeldende. Crewet kan benytte din e-post adresse til å sende ut nyhetsbrev. Gjennom dine debattinnlegg overfører du til Treningsforum en evigvarende og eksklusiv rett til uten godtgjørelse å bruke og redigere ditt debattinnlegg i et hvilket som helst medium Treningsforum måtte velge å publisere det i.
 
§12 - Regelbrudd
Et medlem får 1 advarsel ved regelbrudd før bannlysing/utestengelse av medlemmet iverksettes. Dersom et medlem bryter vårt regelverk vil Crewet først vurdere forholdet med tanke på hvor alvorlig regelbruddet er før medlemmet eventuelt får 1 advarsel. Det må også påpekes det forhold at bannlysing/utestengelse kan fastsettes ved første regelbrudd dersom regelbruddet er svært alvorlig.

§13 - Åndverksloven
All bilde/materiell og tekst/innhold på Treningsforum er omfattet av åndsverkslovens bestemmelser og er opphavsrettslig beskyttet.

§14 - Aldersgrense
Diskusjonsforumet har 16 års aldersgrense. Ved registrering blir du bedt om å bekrefte at du er over eller har fyllt 16 år. Det er ikke tillatt å juge på alderen. Dette vil bli avslørt. Vent til du har fyllt 16 år for å registrere deg på Treningsforum.

§15 - Ansvarsforhold
Crewet fratar seg ethvert ansvar og vil holdes skadesløs for eventuelle helseproblemer, lidelser eller skader som måtte oppstå i forbindelse med treningsprogrammer, behandlingsopplegg, kostprogrammer, veiledning og råd gitt (heretter kalt informasjon) som finnes på Treningsforum. Du står selv ansvarlig for deg og din helse, samt overfor handlinger utført på informasjon som ligger på Treningsforum. Rådfør deg alltid med et kvalifisert medisinsk personell (lege), ernæringsfysiolog eller en personlig trener før du går i gang. Informasjon som kan spores tilbake fra Treningsforum må på ingen måte erstatte legekonsultasjon. Du er personlig ansvarlig for innholdet i debattinnleggene du publiserer, og vil holde Treningsforum skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine debattinnlegg. Selv om Crewet kontrollerer forumet kan det forekomme innlegg som er upassende (regelbrudd). Vi oppfordrer medlemmene til å tipse Crewet om slike innlegg.
Joachim Pedersen
Daglig leder og ansvarlig redaktør, Treningsforum.no

Tips oss om nyheter, reportasjer osv.

Vi gir honorar til månedens beste tips!Les forumreglene her


Vi søker etter skribenter

Treningslære, ernæring, kosttilskudd

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!