Skrevet av Emne: RYP VS. KREATIN  (Lest 1542 ganger)

Utlogget Sjakkaroni

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 36
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 36

RYP VS. KREATIN
« : 08. oktober 2009, 11:00 »
Jeg har straks kjørt RYP 3 runder så langt i år. Jeg er godt fornøyd med programmet. Først og fremst fordi det er et program som baserer seg på at man skal trene "på overskudd". dvs. at man aldri kjører seg til failure.

Dette har gjort at treningen ikke blir et rent smertehelvete og at jeg hele tiden har motivasjon til å fortsette til neste progresjon i programmet.

Nå har jeg imidlertid veldigl lyst til å prøve å supplere treningen med inntak av kreatin, da jeg har hørt mye bra om effekten av dette. Jeg har gått til innkjøp av en boks Creapure® - kreatin.

I omtalen av produktet så understrekes det at man kan trene hardere og samtidig ha en betydelig kortere restitusjonstid. Det jeg lurer på er derfor om det å kjøre RYP på kreatin blir litt perler for svin, siden man aldri trener ordentlig hardt (bortsett fra trening 3, 9, 16, 17 og 18 som jeg ihvertfall opplever som de eneste ordentlig harde øktene).

Bør man når man er på kreatin heller kjøre beinhardt opplegg med trening til failure for dermed å nyte godt av den økte kapasiteten og kortere restitusjonstiden kreatinet gir?

Tips og erfaringer mottas med stor takk. 

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!