Debutanten Andreas Halvorsen mot GP!

Trening05.04.2011Marika Lejon95

Andreas Halvorsen er 23 år gammel og debuterer nå i GP. Dagene hans er ikke lenger slik de var før.

Hvordan har dagen din vært så langt?

I dag har jeg gått 45 minutter kardio og laget mat for et par dager fremover. Maten består av ris, kylling og brokkoli. Jeg skal konkurrere for første gang i april nå og gleder meg ekstremt mye! Det som er nervepirrende ved at det er første gang, er at jeg ikke vet helt hvordan alt foregår bak scenen. Hele oppkjøringen mot konkurransen er litt ukjent for meg. Men det skal også sies at jeg har mange gode venner som har stilt tidligere og som kommer med feedback fra sine erfaringer. Dette har hjulpet meg en del.
Enten jeg vinner eller ikke så vil det bli god erfaring å ta med seg videre i livet for min del (selv om jeg da melder meg på med et ønske om å vinne)!

Hva planlegger du å gjøre med kroppsbyggingen fremover?

Først må jeg komme meg i skikkelig god form og yte mitt beste mot Sandefjord og GP, så skal jeg pakke på meg så mye muskler som mulig til neste konkurranse. Tipper det blir NM 2012. Noe utover det har jeg ikke planlagt.


Hva gjør du når du ikke trener og spiser?

Kan man gjøre noe annet? Neida...he, he. Da henger jeg med venner, ser film, slapper av hjemme går på kino for eksempel. Det vanlige mennesker gjør altså.

Fortell litt om bragdene dine i livet

Det jeg er mest stolt av er vel det å greie å komme dit jeg er i dag. Jeg er 23 år gammel med fast inntekt og god økonomi, samt det at jeg får drive med det jeg liker på fritiden. Det er vel ikke stort mer en man kan ønske? Det høres kanskje ikke mye ut, men jeg har gjort så godt jeg kan på alle områder.

Hva er dine styrker og svakheter?

Det første jeg tenkte på når jeg hører svakheter er mat, så jeg får vel svare det. Mat! Jeg er UTROLIG svak for mat, så det er vel det jeg sliter mest med i dette "yrket". Mine styrker må være omgangskretsen min vil jeg tro. Det er menneskene rundt meg som driver meg videre! Det ligger jo i menneskets natur å sammenligne seg med andre individer og med de menneskene jeg henger med, så vet jeg at jeg har en stor jobb å gjøre!

Kan du fortelle litt om hvordan du spiser og trener?

Off season:
Diett: Jeg har det ganske enkelt off-season. Jeg har 3 store faste måltider pr. dag. Frokost, Lunsj og middag. Måltidene består av ren mat med mye næring. Utover dette spiser jeg som jeg vil.

Trening: Jeg trener fast 5 dager i uken med vekter i ca. 1 time. Ingen kardio, men kanskje litt før sommeren bare. Ligger på alt fra 4-15 reps, avhengig av hvilken muskel jeg trener og hvilke øvelser det er snakk om.

On:
Diett: Da er det ganske strengt, men starter lavkarbo dietten min på omtrent 3000 kcal fordelt på 7 måltider og kutter gradvis kalori-inntaket med tiden.

Trening: Det er mange som sier man skal kjøre mange reps og lett når man er på diett, men dette er feil. Da mister du trykket og du får ikke mer markeringer. Jeg prøver å trene så tungt jeg bare klarer og prøver å ligge på rundt 6-12 reps, avhengig av øvelse og muskel.
Så kjører jeg ca 1 time kardio hver dag før frokost og etter trening.

Hvor mye av livet ditt handler om kroppsbygging?

Det er veldig vanskelig å svare på det, men jeg vil si nesten alt. Man ønsker jo hele tiden å utvikle seg når man driver med dette, men for å oppnå resultater må man også legge ned mer arbeid i det man driver med. Det går utover både økonomien, psyken og tiden, men det har blitt en ganske stor del av livet mitt. De siste 2-3 månedene har jeg ikke gjort annet enn å trene og spise.

Hvor lenge pleier går du på diett?

3 måneder er passe for meg. Jeg har ikke utviklet så mye muskelmasse enda. Dermed tar det litt lengre tid for meg å forbrenne det fettet jeg har, sammenlignet med byggere i større klasser, som mest sannsynlig også har et bedre utgangspunkt.Jeg begynte vel seriøst med "bygging" for 2 år siden når jeg meldte meg inn på 24 fitness. Da veide jeg 78 kg med fettprosent på ca 13. I dag sitter jeg med 86 kg og 5% fett. Jeg skal enda litt mer ned.


Hva er vekten on og off?

Off vekt: 96 kg
On vekt: 85 kg


Hva er det beste du vet av mat?

Det spørsmålet var veldig lett, men samtidig vanskelig. Akkurat nå som jeg er på diett, ville jeg hatt en slik dag hvis jeg kunne ønske:

Frokost: Et nystekt brød (minst 5 skiver med smør og gulost).
Lunsj: 1 Lasagneform med 1 hvitløksbrød
Lunsj 2: 1 Peppes Pizza
Middag: 360g Jafs hamburger + baguette m/ostegratinerte pølser.
Kvelds: 1 pk med ostepølser
Tillegg: Smågodt, sørlandschips, melkesjokolade med daim, gulrotkake..hmm...

Har du noen tips til nybegynnere?

Det må være å skape seg små mål, og være nøye med det man driver med. Ha hovedfokusen på maten og ikke treningen, selv om treningen også er viktig. Det tar tid, men resultatene kommer for den som ikke gir seg, så det er bare å stå på!

Kan også være behjelpelig med dietter og treningsplaner: Andreas@personligtrening.org

Vi ønsker Andreas LYKKE TIL!

 

 

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!