Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 251
  • 252
  • 3766  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Få inn knebøy og markløft uten å rekonstruere hele programmet på: 13. april 2009, 19:20
    3 fullkroppsdager i uka er jeg egentlig ikke så veldig keen på. Jeg kjørte det helt i starten, og gikk fort lei. Det blir liksom for ensformig, det samme på studioet hver gang, i hvert fall hvis man skal kjøre det i 10 uker.

    5x5 er jeg egentlig ikke helt sikker hva er for noe, annet enn at det er en slags kombinasjon mellom et styrkeløftprogram og et kroppsbyggerprogram, det beste fra begge to (jeg leste en artikkel om det en gang uten å tenke mer over det). Men jeg kan jo søke litt. Markløft og knebøy er jeg definitvt motivert for, og ser helst at det blir et 2-split program. Men takk for svar, hjalp meg en del på vei.

    PT, vet ikke om han er det, han er vel  mer instruktør. At han er svær og ser ut som om han vet hva han driver med, ihvertfall de siste årene, er kanskje ikke like holdbart som man skulle tro. Men kritikk er satt pris på. Kanskje utdyp hvorfor du evt. synes det er et pissopplegg, med mindre det er for mye å spørre om  Smile
    3767  Trening / Forum for nybegynnere / Få inn knebøy og markløft uten å rekonstruere hele programmet på: 13. april 2009, 18:27
    Jeg har trent nå i snart et år, og kjørte et relativt enkelt program i starten. Tre øvelser og tre sett på skuldre, rygg, biceps, triceps, bryst og ben. For litt over en måned siden fikk jeg ordnet nytt program av en instruktør som jobber der jeg trener, men jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd med det - så mye prat som det er om deadlifts og squats, er jeg ekstremt gira på å få det inn også. Programmet mitt er som følger:

    Dag 1:
    Oppvarming - 10-15 min. jogging på tredemølle
    Beinpressapparat x4
    Kickbackapparat x4
    Tåhev x4
    Benkpress x4
    Skråbenk x4
    Rygghev x4

    Dag 2:
    Oppvarming - 10-15 min. roing på roapparat
    Skulderpress x4
    Sidehev med knekk i albuen x4
    Nedtrekk x4
    Low row x4
    Situps/crunches x4
    Sittende franskpress x3
    Smalbenk x3
    Bicepscurls med stang x3
    Bicepscurls med manualer x3
    (Spinning 45-60 min.)

    Dag 3, samme som dag 1, bare med spinning

    Dag 4, samme som dag 2 men uten spinning.
    ---
    Er det noen som har noen forslag til hvordan jeg kan få inn markløft og knebøy her? Evt. bytte ut noen øvelser. Jeg tenkte mest på å drite i de beinøvelsene jeg har nå, ihvertfall beinpress, og bytte ut den med knebøy. Markløft går vel mer på rygg en på beina, så jeg er litt usikker på den.

    Jeg planlegger å kjøre spinning 2 ganger i uken (dere som ler og sier det er jentete, har tydeligvis ikke vært på spinning før :Smiley ), og lurer derfor om jeg kan droppe bentreningen på én av dagene? Er alltid så vanvittig kjørt dagen etter spinning.

    Det eneste jeg vet, er at dette programmet er utrolig mye mer intenst enn mitt forrige, jeg merker at jeg blir skikkelig kjørt etter hver trening, og det er vel det som er meningen - men kommentarer setter jeg pris på. Si ifra om det er noe som ser helt idiotisk ut, eller om det er noe som ikke stemmer helt.

    Takk!  biggrin

    Edit: Om noen har noen gode linker på lur til skikkelig teknikk på knebøy og markløft, hadde det forsåvidt også falt i smak. Jeg har sett masse videoer, men fint om noen poster et par som er til å stole på Smiley
    3768  Trening / Forum for ungdom / Sv: HVor mye ødelegger russetiden for treningen? på: 25. mars 2009, 15:29
    Som mange har sagt her, så velger du selv. Personlig, er jeg ute en gang i blant, og det ødelegger ikke mye for treningen min. Og du kan jo heller velge å vedlikeholde i russtiden. Og kutte ut treningen i russetida, og påstå at man er seriøs med treningen sin, er vel egentlig relativt idiotisk! Det er helt opp til deg Smiley

    Noe jeg anbefaler dog, er å være helt klin edru en kveld resten av gutta er dritings. Se hvordan de oppfører seg. DET er kult det:)
    3769  Generelt / Åpent forum / Sv: Soleksem? Eller noe annet? på: 25. mars 2009, 15:14
    Kan være jeg bommer som faen her, men uansett

    Jeg tror det kan være små fettklumper som ligger i underkant av huden. Jeg har hatt noen sånne hele livet som er på brystkassa. Merket det når jeg var 10 år, så tror ikke det har noe med kreatin å gjøre heller. Er nok ikke noe farlig Wink
    Jeg tviler på at det er fettklumper, da hadde jeg vel lagt merke til det tidligere enn nå Tongue

    Det er borte nå, og jeg vet ikke hva det er. Jeg har ikke tatt sol på en stund, så det var vel mest sansynlig en eller annen form for soleksem. Tenker jeg må være litt forsiktig fremover, evt. legge noe over magen. Blir så brun på magen om sommeren uansett, hehe.
    3770  Generelt / Åpent forum / Sv: Soleksem? Eller noe annet? på: 17. mars 2009, 08:49
    Hmm. Merkelig. Det er ikke farge på de i det hele tatt, og det klør ikke. Jeg får vel bare se hvordan det går. Takk for svar, iallefall:)
    3771  Generelt / Åpent forum / Sv: Soleksem? Eller noe annet? på: 16. mars 2009, 09:59
    Elsker slike svar, de er så hjelpsomme.

    Og hvis du har soleksem burde huden bli rød tror jeg.
    Ja, også skal det vel klø relativt mye? Det klør ikke i det hele tatt, det er ikke rødt. Jeg bare kjenner at h uden er ujevn, og lysere på de små klumpene.
    3772  Generelt / Åpent forum / Soleksem? Eller noe annet? på: 15. mars 2009, 22:30
    Hei! Jeg har tatt mye sol en stund, og lurer på om jeg kan ha fått soleksem. Jeg tok vel sol én til to ganger i uken, i en periode på to måneder, for å bli skikkelig brun. For litt siden merket jeg noen "klumper" rett under brystet, rett over magen. Klumpene er lyse, det er liksom noen små utstående områder der nede, som er litt lysere enn resten av huden.

    Moren min har vært veldig plaget med soleksem, og det er dette som bekymret meg. Men jeg vet ikke om det er arvelig, eller hva det er. Jeg har aldri hatt noe lignende før. Det er ikke veldig sjenerende, men jeg bare synes det var litt merkelig.

    Jeg har forøvrig også gått på kreatin i litt over en månede, hvis det kan ha noe med saken å gjøre. Jeg vet også at sol to ganger i uken er litt vel i overkant mye, jeg tar ikke så mye nå lenger.

    Noen tanker? Smiley
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 251
  • 252
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!