Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Intervju med Nina Jeanette Furseth! på: 09. januar 2006, 13:57
    Du ser fantastisk ut! 2thumbsup
    Lykke til med fortsettelsen med trening og studier! Misunner symmetrien din, jeg sliter veldig med symmetri, og jobber hardt for å trene rygg og overkropp, for å få en bedre symmetri. Tar gjerne i mot gode råd fra en super utøver.  Smile

    2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Gode tips til treningsprogram?! på: 06. januar 2006, 15:22
    Takker for svar. Har trent siden jeg kunne gå omtrent, men har trent effektivt med vekter i 5 år. Har nå lagt bak meg et svangerskap, og er veldig klar for å komme skikkelig i gang igjen.

    Er enig med deg i at det er lettere å få opp styrken i beina enn i overkroppen, i hvertfall fungerer det slik for meg. Sannsynligvis derfor jeg har så vanvittig sprik også.

    Det programmet jeg har fulgt i høst ser slik ut;

    Dag 1:
    Bein - rumpe

    Knebøy   3x10
    Utfall   3x10
    Markløft med strake bein   2x8-10
    Liggande lårcurl   3x6-10

    Dag 2:
    Bryst - skuldre - triceps   
       
    Benkpress   3x6-10
    Skrå benk   2x6-10
    Kabel kryss (flyes)   2x10-15
    Militærpress   2x6-10
    Handtelhev til siden   2x8
    Omvendt flyes    2x8
    Nedpress   3x8-10

    Dag 3:
    Rygg - biceps   
       
    Markløft   3x5-8
    Sittande roing   3x8-12
    Nedtrekk/chins   3x6-12
    Curls    3x6-10
    Sag curl   3x3-10

    I tillegg til dette går jeg veldig mye turer, og trener litt cardio mellom øktene og på "hviledagene".

    Ønsker nå å fokusere mer på rygg/overkropp, og trenger derfor litt hjelp til å komme i gang.

    3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Gode tips til treningsprogram?! på: 05. januar 2006, 17:23
    Hei!
    Trenger litt tips og råd til hvordan jeg skal legge opp mitt nye treningsprogram. Jeg har  "kjørt" meg litt fast, og trenger litt råd til forbedring og utvikling. Jeg ser for meg en tre dagers splitt. Mitt største problem er at jeg sliter veldig med skeivt forhold, og har en kurve som er helt på skråplanet. En forklaring på fenomenet; Jeg tar vel max 35 kg i benkpress, mens jeg har trent max på 100 kg i knebøy. Er med andre ord ikke så sterk i overkroppen, men har bra styrke i beina.  Må heretter prøve å forandre mønsteret mitt slik at ting jevner seg litt ut. Noen som kan gi meg gode råd, eventuelt foreslå et treningsprogram, så hadde jeg satt stor pris på det!  Wink Trenger som dere forstår å fokusere mer på overkropp, men vil selvfølgelig "holde ved like" bena. Må prioritere rygg trening. Mine vitale mål er; 168 cm høy og 53 kg. Takker for alle svar!
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Erfaringer med Protein Delite sjokolade ?? på: 11. april 2005, 16:11
    Hei!

    Er det noen som har erfaringer med Sciteck Nutrition's Protein Delite med sjokoladesmak (som de selger på proteinfabrikken)?
    Har smakt den med bringebær, og den var helt nydelig  Bow yum yum, men synes jo det er litt dyrt, så derfor hadde det vært greit med erfaringer om sjokolade, ettersom det er den eneste de selger i 4kgs pakker.
    5  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Trening etter fødsel på: 01. mars 2005, 09:49
    Takk for det, og tusen takk for gode svar!  biggrin Vi har det kjempe bra, og koser oss veldig. Går mye turer - det har vi gjort fra dag 1 når vi kom hjem fra sykehuset. Deilig. Prøver som Hege å gå lange turer, gjerne i oppoverbakker og med litt ekstra last i vognen, for trimmen sin del.  Wink Har ellers begynt som smått med vekter igjen. Men sliter med stiv rygg/nakke, så trenger å trene magen samt "løse" opp dette før jeg begynner med vanlige splitter igjen.  :Smiley
    Apropos bekkenmuskulaturen, så har dere rett i at det nok er viktig. Kjenner det når jeg tar litt i at ikke alt er som det skal der nede enda. Men det kommer seg nok - selv om det er utrolig kjedelig å trene dem!  Tongue
    Når det gjelder magetrening, så har jeg funnet ut at jeg trener den så lenge jeg ikke kjenner ubehag eller får problemer -man kjenner jo sin egen kropp best og vet når man ikke bør trene det mer. Men som jeg tenker, så bruker man jo magemusklene til ALT uansett - og særlig når man har en liten baby. Mye løfting!  Smile Bruker jo magen også til absolutt alle øvelser innen vekttrening, selv om det er til forskjellig grad vel og merke. Men kjenner jo faktisk at den nedre delen av magemusklene fremdeles er "delt". Merkelig følelse det der...  Huh
    Men deilig å komme litt i gang igjen i hvertfall!!! Lykke til til dere andre også!!!  Wink
    6  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Trening etter fødsel på: 28. februar 2005, 16:16
    Hei!

    Jeg lurer på om det er noen som har anbefalinger vedrørendre trening etter fødsel. Jeg fødte for 6 uker siden, og har så vidt begynt å trene igjen. Var veldig fysisk aktiv før graviditeten, og har for såvidt vært så aktiv jeg kunne under svangerskapet også. Har vært frisk og oppegående hele tiden - både før, under og etter svangerskapet. Ingen plager. Før graviditeten drev jeg med fitness, og trente 4-6 ganger i uken. Av kosttilskudd brukte jeg protein, pyro-burn og glutamin.
    Jeg er som sagt veldig ivrig etter å komme igang igjen, men ønsker å høre fra andre som har/er i min situasjon, eventuelt alle andre med gode råd for hvordan jeg skal gripe det fatt. Treningsprogram tas i mot med stor takk.

    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!