for Walter
  Visning av honnørposter for Walter
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det du ikke visste om melk 13. februar 2009, 21:28
    Dårlig folkeskikk ja.....det går faktisk an å spørre om man kan få link til kilder på en høflig måte. En ting er at selv etter alt som tyder på at melk ikke er sunt så har man fortsatt på seg skylapper å rakker ned på alle som sier noe stygt om melken....og i tilegg komme med påstander om utdanningen til folk her. Bare et ord er dekkende...apekatt

    NÃ¥r det gjelder melk

    1 Melk er ment for kalver
    2 Store deler av verdens befolkning er intolerante mot melk
    3 De land hvor menneskene inntar mest melk er også de land med mest benskjørhet
    4 Mange store studier innad i mange land viser at økt melkedrikking faktisk øker raten av benskjørhet
    I tilegg er det også masse studier som viser at det øker faren for diabetes og hjerte kar sykdommer

    Greit nok med folk som pimper i seg melk og tror på at tvreklame er sannhet, men andre oppegående mennesker her på forumet bør da i det minste se at det er noe som skurrer i påstanden om at melk er sunt og bra for benbyggningen
    Honnør gitt av : V.M, 14. februar 2009, 00:07
    2  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det du ikke visste om melk 13. februar 2009, 21:28
    Dårlig folkeskikk ja.....det går faktisk an å spørre om man kan få link til kilder på en høflig måte. En ting er at selv etter alt som tyder på at melk ikke er sunt så har man fortsatt på seg skylapper å rakker ned på alle som sier noe stygt om melken....og i tilegg komme med påstander om utdanningen til folk her. Bare et ord er dekkende...apekatt

    NÃ¥r det gjelder melk

    1 Melk er ment for kalver
    2 Store deler av verdens befolkning er intolerante mot melk
    3 De land hvor menneskene inntar mest melk er også de land med mest benskjørhet
    4 Mange store studier innad i mange land viser at økt melkedrikking faktisk øker raten av benskjørhet
    I tilegg er det også masse studier som viser at det øker faren for diabetes og hjerte kar sykdommer

    Greit nok med folk som pimper i seg melk og tror på at tvreklame er sannhet, men andre oppegående mennesker her på forumet bør da i det minste se at det er noe som skurrer i påstanden om at melk er sunt og bra for benbyggningen
    Honnør gitt av : Coincidence theorist, 13. februar 2009, 21:38
    3  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Pauluns top 10 verstinger 23. april 2007, 20:14
    Får vel bare svare på denne før jeg gir meg

    tror det er noe misforståelser ute å går her

    At vi har endel buffere for blant annet å hindre acidose i blodet er riktig, en av disse bufferne vil være å stjele basiske mineraler fra eget vev

    Det er ph i kroppcellene som vil bli lavere ved mye syredannende kost (men dette gjelder ikke i blodet som alltid vil ha stort sett samme ph pÃ¥ 7,4) Bortsett fra i magen, og urin skal kroppcellene være lett alkaliske, dvs rett over 7. (Ph  i urin bør derimot normalt være pÃ¥ ca 7 et par timer etter ett mÃ¥ltid/ drikke ).Kommer cellene under dette nivÃ¥et blir det mindre oksygen til cellene og de fungerer dÃ¥rligere. Det blir og pÃ¥stÃ¥tt at kreft kun kan vokse frem i celler med betydelig oksygenmangel, dvs nÃ¥r ph er lavere enn 5,8. Mye syredannende mat er uten tvil med pÃ¥ Ã¥ skape mindre oksygen og lavere ph i kroppcellene samt grobunn for kreft etc.

    Undersøkelsene hadde ikke med laktatverdiene (melkesyre) Ã¥ gjøre, men biopsi tatt kun for Ã¥ sjekke endringer i ph grunnet kosten. Flere undersøkelser viser altsÃ¥ at ph i matvarer direkte og eller indirekte ogsÃ¥ vil kunne pÃ¥virke ph i kroppscellene. Som sagt ligger blant annet amerikanerne pÃ¥ en gjennomsnittlig ph pÃ¥ bare litt over 5. Undersøkelser er her tatt med biopsi. Dette beviser derfor at du tar feil ved Ã¥ hevde at bufferne greit holder ph i kroppcellene pÃ¥ riktig nivÃ¥ Forøvrig ser man at det ofte er sammenheng med kronisk lav ph i urin (mÃ¥lt til rett tid selvfølgelig) og ph i  kroppsceller( som normalt bør ligge pÃ¥ 7)

    Jeg er ogsÃ¥ klar over at ph i urin ikke nødvendigvis sammenfaller med ph i kroppen, men man vil fÃ¥ en pekepinn pÃ¥ hvordan kosten man har er slik at man ved tiltak lettere kan unngÃ¥ at oksygeninnholdet og  ph i kroppcellene reduseres. Man skal selvfølgelig ikke mÃ¥le ph i urin rett etter mat og drikke da kroppen naturlig vil skille ut syrer i denne perioden og resultatet vil da ha liten verdi.

     Smiley
    Honnør gitt av : V.M, 24. april 2007, 02:55
    4  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Pauluns top 10 verstinger 22. april 2007, 23:33


    Godt at noen har tid og energi til å "kjempe mot vindmøllene". Det er dessverre ikke alltid så enkelt som noen vil ha det til bare "å tenke logisk" og så forstå menneskekroppens ofte finurlige mekanismer.

    Ã… prøve Ã¥ bevise hvordan kroppen  fungerer nÃ¥r det gjelder ph etc overfor visse personer her er vel omtrent like enkelt som Ã¥ lære blinde Ã¥ kjøre bil Grin

    Vi ser altså at ved å fjerne bare en matvare som er sterkt syredannende så vil ph i kroppcellene øke og motsatt ved å legge til sterkt syredannende så blir også kroppens ph surere. her er det tatt biopsiprøver som garanterer riktig ph i kroppscellene. Dette forteller det meste hvilke effekter matvarer med lav ph har på kroppcellenes ph. Like hærlig påstår noen her at maten vi spiser ikke påvirker ph. Ærlig talt folkens det henger jo ikke på greip i det hele tatt

    Uansett, selv om jeg mener meningene til noen pÃ¥ forumet her er totalt feil kan jo folk etterhvert  selv danne sine egne meninger om hva som virker mest logisk og riktig....og godt er det Smiley
    Honnør gitt av : V.M, 22. april 2007, 23:41
    5  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Pauluns top 10 verstinger 21. april 2007, 17:12
    Har fulgt med en stund under diskusjonen her og ser at v.m har rett i veldig mye her

    Riktignok et par feil hvor han påstår kreft ikke kan utvikle seg i ph over 6. Det riktige tallet er 5,8. Når det gjelder ph har han ellers helt rett

    Registrerer også endel uvitenhet blant flere selvpålagte kostholdseksperter som nok med fordel kunne visst litt mindre arroganse.Tenker da blant annet på Stallo med sin avlæring av v.m som på bare ett innlegg kommer med flere feilaktige opplysninger som topper seg opp med påstanden om at diett ikke har noen betydning for ph-balansen.

    Selvfølgelig har det noe å si, men det burde ikke være sånn hvis vi var aktive og har en diett som ligger på hva den burde vært dvs ca 70% base og 30% syredannende mat. Vi er mindre aktive idag og i tilegg er kosten motsatt av hva den burde vært nemlig nærere 80% syre og 20% base og noen får nesten ikke i seg base i hele tatt.Kroppens metabolisme produserer syre,stress og hard trening produserer syre og vi får i oss masse syredannende.I tilegg produserer ikke kroppen selv base det må tilføres via maten. Så selv om aktivitet fjerner en del syre er det viktig med å tilføre nok base i kosten. Og i disse dager med store mengder syre bør vi kompansere med ekstra mye base,men det gjør vi ikke og for mange blir da forholdene syre/base alt for stor i favør syre slik at kroppen da ofte må hente basiske mineraler fra vevet som benbyggningen og som v.m riktig presiserer vil dette over tid føre til dårligere blodårer etc.( den gode nyheten er at dette ofte vil kunne rette seg ganske fort ved å forandre forholdet på denne fordelingen)

    Personer som hevder at diett ikke har noe å si har ikke anelse om hva de snakker om og burde frata seg selv tittelen kostholdsekspert

    Det er nå så mange studier,forskere og leger som bekrefter dette at de som påstår noe annet ikke kan bli tatt seriøst. Å referere til forskere etc som støtter dette er egentlig liten vits da det er så mange men jeg nevner for ordens skyld Knut Flyteli og Dr Joel Robbins som forøvrig skriver litt om dette på sin hjemmeside. Studier finnes det jo også nok av og baah refererte vel også til en.

    http://www.healthfree.com/nutritional_power_robbins.html

    Man kan jo bare se på tilstanden til oss mennesker. Amerikanerne har nå en gjennomsnittlig ph på mellom 5-5,5.(det skal være ca 7 da er vi friske) Vi snakker om gjennomsnittet her og ikke enkelt tilfeller og det er ikke stort bedre i Norge. Dermed burde det kanskje gå opp et lys for noen her at ph ballansen ikke stabiliserer seg til normalt like enkelt som noen skal ha det til og at kosten har mye å si

    Det ser ut som noen her fortsatt tror jorda er flat. Kanskje på tide å oppdatere seg litt?
    Kan nok tenkes at det er noen andre på forumet som trenger litt avlæring her ja.

    Uansett fortjent honnør til v.m





    Honnør gitt av : anon30, 22. april 2007, 12:42
    6  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Pauluns top 10 verstinger 21. april 2007, 17:12
    Har fulgt med en stund under diskusjonen her og ser at v.m har rett i veldig mye her

    Riktignok et par feil hvor han påstår kreft ikke kan utvikle seg i ph over 6. Det riktige tallet er 5,8. Når det gjelder ph har han ellers helt rett

    Registrerer også endel uvitenhet blant flere selvpålagte kostholdseksperter som nok med fordel kunne visst litt mindre arroganse.Tenker da blant annet på Stallo med sin avlæring av v.m som på bare ett innlegg kommer med flere feilaktige opplysninger som topper seg opp med påstanden om at diett ikke har noen betydning for ph-balansen.

    Selvfølgelig har det noe å si, men det burde ikke være sånn hvis vi var aktive og har en diett som ligger på hva den burde vært dvs ca 70% base og 30% syredannende mat. Vi er mindre aktive idag og i tilegg er kosten motsatt av hva den burde vært nemlig nærere 80% syre og 20% base og noen får nesten ikke i seg base i hele tatt.Kroppens metabolisme produserer syre,stress og hard trening produserer syre og vi får i oss masse syredannende.I tilegg produserer ikke kroppen selv base det må tilføres via maten. Så selv om aktivitet fjerner en del syre er det viktig med å tilføre nok base i kosten. Og i disse dager med store mengder syre bør vi kompansere med ekstra mye base,men det gjør vi ikke og for mange blir da forholdene syre/base alt for stor i favør syre slik at kroppen da ofte må hente basiske mineraler fra vevet som benbyggningen og som v.m riktig presiserer vil dette over tid føre til dårligere blodårer etc.( den gode nyheten er at dette ofte vil kunne rette seg ganske fort ved å forandre forholdet på denne fordelingen)

    Personer som hevder at diett ikke har noe å si har ikke anelse om hva de snakker om og burde frata seg selv tittelen kostholdsekspert

    Det er nå så mange studier,forskere og leger som bekrefter dette at de som påstår noe annet ikke kan bli tatt seriøst. Å referere til forskere etc som støtter dette er egentlig liten vits da det er så mange men jeg nevner for ordens skyld Knut Flyteli og Dr Joel Robbins som forøvrig skriver litt om dette på sin hjemmeside. Studier finnes det jo også nok av og baah refererte vel også til en.

    http://www.healthfree.com/nutritional_power_robbins.html

    Man kan jo bare se på tilstanden til oss mennesker. Amerikanerne har nå en gjennomsnittlig ph på mellom 5-5,5.(det skal være ca 7 da er vi friske) Vi snakker om gjennomsnittet her og ikke enkelt tilfeller og det er ikke stort bedre i Norge. Dermed burde det kanskje gå opp et lys for noen her at ph ballansen ikke stabiliserer seg til normalt like enkelt som noen skal ha det til og at kosten har mye å si

    Det ser ut som noen her fortsatt tror jorda er flat. Kanskje på tide å oppdatere seg litt?
    Kan nok tenkes at det er noen andre på forumet som trenger litt avlæring her ja.

    Uansett fortjent honnør til v.m





    Honnør gitt av : V.M, 22. april 2007, 01:30
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!