Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kjøpte en liter Tine Styrk idag på: 03. oktober 2012, 14:21
    Jeg er overrasket over at det er et marked for det mtp. at dette er en dagligvare man kjøper på Kiwi. Jeg ville sett for meg at "interesserte" uansett bare vil gå på Proteinfabrikken og Gymgrossisten for å få tak i proteinene sine, og heller fortsette å kjøpe Skummetmelk når de trenger melk. Sjekker man prisen, finner man jo raskt ut at det vil lønne seg for å få i seg billig protein (som er av helt lik kvalitet, mer eller mindre).

    Pris per g protein i 100% Whey Tech (9 kg til 1199,-): 0,13 kr
    Pris per g protein i Skummetmelk (1 l til 12 kr): 0,36
    Pris per g protein i Styrk (1 l til 30 kr): 0,6 kr

    Melk er enormt mye dyrere mao. Vil du gjøre det billigst mulig, men fremdeles drikke melk, kjøp vanlig skummetmelk og tilsett proteinpulver.

    I tillegg er det mer praktisk og fleksibelt med et pulver. Hadde Styrk og Skummetmelk kostet omtrent det samme, hadde det kanskje vært mer fristende å kjøpe. Men når prisforskjellen er så stor, ser jeg ikke vitsen.

    Ellers er det godt mulig at det er et bra marked for slik "supermat" uansett. Etter alt å dømme må jo YT-serien gå særdeles bra, hvor folk faktisk betaler 20 kr for 300 ml med litt fettfri sjokolademelk som inneholder bittesmå mengder med protein og karbohydrat (en voksen mann burde kjøpe to YT etter trening). Slike produkter er noe man kun bør tillate seg å kjøpe om man har glemt shaken sin (og butikken mangler vanlig sjokolademelk... ).

    Jeg er vel mer overrasket over at folk heller i seg shaker. Melk inneholder både whey og casein, og gir bedre grunnlag for muskelvekst. Er man opptatt av pris så kan det være greit å nevne at det holder å drikke 0.5 L melk etter en økt, da forskning viser at det har like god effekt på muskelvekst som 1 L, jamnfør http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22227851
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Fødevarestyrelsen: Smid kosttilskuddet ud! på: 15. oktober 2009, 20:20
    Trollhegg er legemiddelklassifisert i Norge så du finner det nok neppe over disk her i landet

    Det kan nok stemme, men det er fritt fram på internett, og det er vel der de fleste kjøper.
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Fødevarestyrelsen: Smid kosttilskuddet ud! på: 15. oktober 2009, 17:42
    Noen norske kosttilskudd som inneholder dette?

    Indlæggelsen af en dansk kvinde med svær leverbetændelse og begyndende leversvigt får nu fødevaremyndighederne til at advare kraftigt mod kosttilskud med indhold af bark fra Rhamnus purshiana DC.

    Fødevareinstituttet ved DTU har på baggrund af de alvorlige bivirkninger foretaget en ny vurdering af planteingrediensen. Rhamnus purshiana DC-bark, der virker afførende, har hidtil været opført på den såkaldte Drogeliste med en maksimummængde på 200 mg per anbefalet daglig dosis. Men nu er den daglige mængde sat markant ned. Fremover må bark fra Rhamnus purshiana DC kun bruges i kosttilskud med en anbefalet daglig dosis på højst 20 mg.

    Flere kosttilskud på det danske marked indeholder bark af Rhamnus purshiana DC på over 20 mg pr. anbefalet daglig dosis. Disse produkter trækkes nu tilbage fra markedet. Det drejer sig om produkterne: Tarm i form, Tarm i form forte, Mavens ven, Wolle’s kosttilskud nr. 1723 og Wolle’s kosttilskud P8 nr. 1790
    Fødevarestyrelsen: Smid det ud

    Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har købt produkterne, til at smide dem ud, da de kan være sundhedsskadelige.

    Også produkterne Intra kapsler og Intra juice fra virksomheden Lifestyles.dk indeholder bark fra Rhamnus purshiana DC. Men det har ikke været muligt at få oplysninger om mængden. Forbrugere, der har købt disse to produkter, opfordres derfor til for en sikkerheds skyld også at kassere dem eller få oplysningerne fra forhandleren.

    Brugere af kosttilskud med den omtalte bark opfordres til at opsøge egen læge.

    Ritzau
    http://fpn.dk/mad/fodevaresikkerhed/article1852382.ece
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Miste Muskelmasse? på: 29. juni 2004, 01:03
    Har jo vært forsket på dette også. Konklusjonen var sånn ca at man mister mest muskelmasse(atrofi) de første 10-14 dagene, deretter flater det ut de neste ukene. Med andre ord er det lite i veien for å ta seg en noe lengre pause om man først har tatt 2 uker fri i forbindelse med strategisk nedtrening ell.
    Egentlig ganske skuffende hvor raskt nedgangen starter om man skal stole på denne undersøkelsen (tar den med et par klyper salt selv;) , imidlertid tar det i såfall kortere tid å få resultater når man starter opp igjen senere.
    Utført av Jesper Løvind Andersen, Seniorforsker, PhD, Center for Muskelforskning i Danmark:
    http://www.motion-online.dk/hyp2003.shtml
    5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: shaolin magi på: 28. juni 2004, 00:01

    Men hvis du bruker kloningsteorien, så kan man sette lys over hva som egentlig kan skje. Hvis jeg lager to kloner av en person og de vokser opp i paralelle verdner og gjør alt likt frem til de er atten. Den ene begynner da å trene fotball, mens den andre trener TKD. Dette er det eneste som skiller dem. Så møtes de i en streeth fight, ingen regler, ingen garanti for at utgangen er sikker...

    I en slik hypotetisk situasjon vil utøveren som IKKE trente TKD ha best odds for å vinne/klare seg. DVS at det er endel andre faktorer som spiller inn, blant annet flaks/ufaks, men hvis de hadde møttes 100 ganger, så er sannsynligheten størst for at den som IKKE trener TKD vil vinne en slik konfrontasjon!

    HVORFOR?

    Når man ikke lar seg blende av tradisjonalisme og ikke bygger sin egen selvtillitt og kamptro rundt elementer som påvirker en i treningssituasjoner blir en konfrontasjon rent instinktivt. Man vil slå, for det ligger i instinktet og man vil kanskje "klikke". En TKD utøver vil gå inn i kampen "behersket" og "rolig", men siden det han trener på er så langt unna en gatesituasjon vil det også bli hans fall. Den som klikker mest vil komme seirende ut av det.

    Her blir du sannsynligvis for generell. I praksis er det mange (av dem som ikke trener TKD) som ikke engang vil slå tilbake i en slik situasjon, men forsøke å komme seg vekk/roe ned motstanderen verbalt. Kun relativt få vil sannsynligvis *klikke*. Jeg kan vanskelig se for meg at folk flest som ikke har sloss særlig tidligere tar den helt ut og går bananas slik du beskriver (gitt at de er edru).
    For at den hypotesen du fremsetter skal gjelde, så må vel også denne personen som ikke trener kampsport oppfylle flere andre spesielle kriterier (feks være påvirket, bli lett aggressiv osv), og isåfall vl ikke teorien din gjelde generelt. Men i visse situasjoner kan den nok stemme.
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Lurer?? på: 09. juni 2004, 00:51
    Prøv å si mer konkret hva du lurer på i topic neste gang enn bare "lurer?". Ganske irriterende.
    7  Generelt / Åpent forum / Sjekk hva som rører seg i proteinpulveret! på: 24. januar 2004, 03:09
    http://expressen.se/index.jsp?a=99437

    "Fabian Folcker dricker proteinpulver, Giant Mega Mass 4000, för att han ska öka i vikt. För tre månader sedan köpte han ett nytt känt märke från "Nordens största kosttillskottssäljare", Gymgrossisten. I går var han på gymmet och skulle dricka sin dagliga dos.
    - Plötsligt såg jag något som rörde sig i pulvret. Det var tre håriga maskar som kom krypande ur burken, berättar han.
    Pulvret blandas med mjölk och det bildas ofta klumpar.
    - Jag kan inte sluta tänka på att jag kan ha tuggat maskar. Det är äckligt."

    Larver er iofs proteinrike de og, men.

    8  Trening / HST / Re:Hvor mange kjører HST? på: 15. januar 2004, 04:22
    Godt fornøyd med HST ja. Vokste bra, samt at man får endel styrke i tillegg, det er ikke kun et "byggeprogram".
    9  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Re:Kosthold for fattig og lat student som trener mye på: 07. januar 2004, 03:52
    Jeg vil ikke si at melk er en dyr proteinkilde. Jeg drikker 1 liter hver dag og da får man en hel del proteiner ganske gratis.
    10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Re:Fanget i min egen kropp!! på: 11. november 2003, 21:59
    Bytt ut skummet melk med lettmelk/h-melk,og reduser antall øvelser til 2-3 basisøvelser.
    Spis meir,som syko nevnte.
    11  Generelt / Åpent forum / Re:Spesialstyrker innenfor politiet på: 05. november 2003, 03:42
    Det finnes ikke flere spesialstyrker innen politiet enn Beredskapstroppen.
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:HST probs på: 04. november 2003, 03:11
    Fremgangen kommer etterhvert.gjorde det for meg iaff.
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Re:spiser ca 3.2 kg proteiner i uka... på: 01. november 2003, 02:15
    Jeg har god framgang med 2g protein pr kilo,men så har jeg kun trent et halvt år iofs.
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Knebøy med hantler på bruskasse på: 31. oktober 2003, 21:19
    Er ikke noe problem å lage et provisorisk knebøy-stativ i garasjen feks,funker bra for meg,men hantler på en bruskasse høres ikke særlig effektivt ut.
    15  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Re:Politihøgskolen! på: 30. oktober 2003, 23:58

    I grove trekk er problemet todelt. Politietaten blir bevilget altfor lite midler, og dette setter sine begrensninger for hvor mange stillinger som kan opprettes.
    Dernest har vi dette med disponering av ressurser. Det er helt feil at Oslo-politiet skal bruke store deler av sin bemanning til å passe på et par-tre ambassader i Drammensveien.

    Dernest sørger innvandrer-eksplosjonen i Oslo for at politiet får mye mer å gjøre enn for noen år siden.(Punkt 3).


    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!