Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 136  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger litt starthjelp på: 21. september 2010, 15:39
    Okei, takk da fikk jeg svar på noe  Grin Jeg mener selv jeg har ett godt kosthold, og spiser ofte fra frokost til middag (frokost, litt før lunsh, lunsh, og litt før middag, og deretter mors middag, som oftest er potetmiddag Smiley ) Jeg spiser heller mindre og oftere enn mye på en gang. Jeg styrer også unna unødvendige ting som snop, snacks ol.

    Siden ingen har sakt noe om oppsett, så har jeg tenkt ut dette;
    Mandag; biceps og rygg
    Onsdag; triceps og bryst
    Fredag; skuldre og mage + LITT biceps siden det går noen dager før neste trening (ikke noe pumping)

    Ser denne grei ut? Wink

    Og ja, målet er muskelmasse
    137  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger litt starthjelp på: 21. september 2010, 15:20
    Noen her vet vell noe?  :Smiley
    138  Trening / Forum for ungdom / Trenger litt starthjelp på: 20. september 2010, 19:29
    Hei! Har trent ett og et halvt år, men bare det siste halvåret seriøst. Er straks 17 år nå, og har hatt enorm framgang. Jeg har prøvd RYP nå, men føler det blir for daft, desverre  Undecided Dette er ett suverent program, men jeg ønsker rett og slett hardere trening, siden det er så deilig å pumpe ordentlig (?). Jeg gleder meg hver dag til treningen, så motivasjonen er på topp  Grin Tar en del diverse kosttilskudd som p-pulver, carbofuel, zma, kreatin.

    Jeg har derfor planer om å trene mandag, onsdag og fredag. Og det jeg skal trene er biceps, triceps, bryst, skuldre, rygg og mage. (ikke ben, pga kneskade + null interesse) Men hvordan i huleste skal jeg sette opp dette på en fornuftig måte?   Huh Der er her dere kommer inn. Hjelp meg, noe som jeg vet de fleste har greie på, og sette opp mitt program Smiley Og da tenker jeg ikke på selve øvelsene, bare hvilke grupper på hvilke dager

    EDIT: mitt mål er muskelmasse, ikke styrke!
    139  Trening / Treningsprogrammer / Boksesekk trening på: 19. september 2010, 15:38
    Trener man egentlig noe spesielle muskler med å bokse/sparke på en boksesett?  Grin
    140  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin på: 24. august 2010, 16:21
    Om morgenene er bicepsen liten, men om kvelden endel større  Grin
    141  Kosthold / Kosttilskudd / Kreatin på: 23. august 2010, 21:39
    Hei! Jeg bruker kreatin daglig i forbindelse med trening av overkropp (kan ikke trene føttene pga. slatters (kne skade/sykdom)). Er det slik at man ser at musklene blir større (pga vannet)? Da tenker jeg i henhold til biceps. Har fått mange spm. om jeg bruker kreatine, siden de ser det(?)

    En ting til som kanskje ikke hører hjemme akkurat innen "kosttilskudd" er; etter/under trening, er musklene større da? Jeg synes jeg ser større ut når jeg trener og rett etter  Tongue
    142  Trening / Forum for ungdom / Sv: Min trenings... greie :-) Er den ok? på: 19. august 2010, 23:52
    Ja, jeg er 16 år, ikke 17, som det står ovenfor. Jeg har trent i ett halvt år nå, med litt mer avslappende, MEN har STOR framgang på kroppen. Alle sier det, ennå jeg har trent slik som jeg forklarte. Det med kosttilskudd er mest psykisk, man føler at man blir i bedre form og dermed yter mer, iallefall for meg. Jeg gidder rett og slett ikke å trene uten. Dere kan le så mye dere vil av meg, men er trossalt bare 16 år, og har trent i ett halvt år. Jeg kan skrive under på at dere trente likt selv  da dere var på min alder (hvis dere i det heletatt trente da(?)) :p Det å lese seg fram til noe, er rett og slett umulig. Siden alle har forskjellige meninger om hva som er best, osv. Det er ikke noen fasit. Dere kommer sikkert til å le når dere leser dette innlegget også, men det får da så være ;-) Men uansett, mitt mål er ikke å bli sterk, men å se sterk ut og føle seg bedre enn å ikke fylle t-skjortene slik som alle andre. Da på ett halvt år har jeg okt 5cm rundt biceps. Kan dere fortelle meg hva som er "normalt" ang. biceps økning?
    143  Trening / Forum for ungdom / Sv: Min trenings... greie :-) Er den ok? på: 19. august 2010, 21:11
    Troll.
    Er du seriøs?
    Jeg er seriøs, derfor spør jeg. Fortell meg hva som var så galt med den? :p
    144  Trening / Forum for ungdom / Min trenings... greie :-) Er den ok? på: 19. august 2010, 20:30
    Hei! Jeg er 17 år og trener en del. Begynner etter en måneds "ferie". Jeg begynner med Proteinpulver, Carbofuel, ZMA, Creatine, og diverse energi produkter som brustabletter, og piller. Jeg bruker en shake før og etter trening, med blandingen 2 scope med protein og 1 med Carbofuel. Jeg tar creatinepulver 4 ganger daglig. Og 2 piller ZMA anabolic før leggetid. Er dette en grei kombinasjon for muskeløking?
     
    Jeg fokuserer på å trene biceps, triceps, bryst og backen, også kalt "vingene". Jeg fokuserer mest på bicepsen ;-) Når jeg trener 3-4 ganger i uken tar jeg to dager med biceps og bryst trening, og en med triceps og back, deretter på med biceps og bryst igjen.. Når jeg er ferdig for dagen med biceps og bryst, er det da farlig å tyne ut det siste av bicepsen med manualer, på feks dette viset; X antall ganger med 16kg til jeg blir klar, deretter 14 til jeg blir klar, 12, 10 og 8. Dette uten pauser. Er dette en farlig slutt?

    Sider:
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!