Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 480
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Grorud sportsenter (better bodies) kampanje. på: 28. november 2008, 19:56
    Det er veldig stort og fint der. Fin plass å trene.
    2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Harila`s videoer og bilder.. Markløft 210 kg * 2 med kun belte @ 74 kg på: 28. november 2008, 00:10
    Jada, det er Petter. Greia er bare at han har lav fettprosent, og fra naturens side, så har han noen sykt definerte lårmuskler. Jeg har sett dem med egne øyne. Når det gjelder selve størrelsen, så er de akkurat slik som man ser dem når man ser hele petter, men når man kun tar nærbilde av fleksa lår, så har man ingen referansepunkter, og man kan ikke ut fra bildet vite om de er 50cm i omkrets eller 80cm i omkrets.

    Samme fenomenet med Baliba for de som har titta i bildeloggen hans. Han ser helt enorm ut på noen bilder der, men det er bare fordi han har lav fettprosent, og vi ikke har noen referansepunkter på bildene. Med vanlige klær ser han ganske så liten ut.

    Det er to ting som forundrer meg:

    1. At folk ikke skjønner dette med manglende visuelle referansepunkter på egenhånd.
    2. Trangen folk har til å påstå at dette ikke kan være Petter sine lår.

    Dersom man ikke hadde noen kunnskaper om hvem sine lår som var avbildet ville det eneste man kunne si at man ser meget veldefinerte muskler. Selv om man er vant til å se byggerlår som veldefinerte, og byggerlår som regel er store, kan man ikke dra den slutningen at et hvilket som helst bilde av veldefinerte lår er tatt av store lår.

    Han kan vel legge selv ut hvor stor omkrets det er på låra. De er ikke så voldsomt store, men de er sykt definerte.
    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Slux, the perfection project på: 27. november 2008, 01:51
    Lykke til på fremføringen, såfremt du er forberedt går det bra!
    4  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Intervju med Alexander Kirketeig på: 26. november 2008, 20:25
    Sitat
    Njaaa, flere burde slutte å bruke dop og heller trene mer seriøst, å slutte å konsentrere seg om ris og kylling, og heller konsentrere seg litt mer om treningen. [...] Men det er mye jeg skulle sakt, men vil ikke provosere så mange.

    Jeg synes du bare skal si det du ønsker å si. Siden du er landslagsstyrkeløfter skal du ikke se bort fra at du har en viss gjennomslagskraft. Du har vel aldri brydd deg om å være upopulær? Wink

    5  Trening / Strongman / Sv: Kristiansand Showlift 2009 på: 26. november 2008, 17:32
    Jeg har noen spørsmål:

    Vikingpress, hva er sannsynlig startvekt på denne i -105 og +105? Regner med at det er last man standing som gjelder her?

    Stein, det er maksløft på stein som gjelder? Vil det si tyngst mulig stein en gang, eller flest mulig reps på en viss tyngde i et gitt tidsintervall (evt. uten tidsbegrensninger). Hva vil vekten på steinen sannsynligvis være i henholdsvis -105 og +105?

    Dekkvelt(som KSO2008) Samme spørsmål egentlig. Hva er sannsynlige tyngder på dekk her i -105 og +105, og hvordan blir dette utført. Er det flest mulig flipp på gitt tid, eller er det dekk med ulik størrelse som skal flippes så og så mange ganger?



    Conans wheel, hva er startvekt på denne i -105 og +105? Og hvordan fungerer dette? Er det slik at en vekt settes, og den som går lengst med den, eller er det slik at vekten økes hele tiden, og den som til slutt er best, er vinneren? Skal vekten løftes opp ved hjelp av ben/ryggstyrke og holdes i armkrokene, og så skal man gå så langt man kan?

    Takker på forhånd for svar.
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Imingen power kjører 10'ere, 200kg rawbøy film s.23 på: 26. november 2008, 16:27
    Det jeg hadde i tankene med mitt innlegg er noe jeg har erfart fra friidrett da jeg holdt på med det før. Mange talenter var gode fra 11-12års alderen og oppover, men da folk ble 16-17-18, så forsvant de mer og mer og det var veldig tynt blant 18-åringene. Jeg tror mye av det skyldes det at man fikk andre interesser som var mer spennende, deriblant damer og festing. Så mange talenter som kunne vært med i OL for Norge i dag, kastet bort talentet sitt. Derfor er ikke talent i seg selv en oppskrift for suksess, men det er et svært godt utgangspunkt, og dersom man tar vare på det og dyrker det frem, så kan det bli svært gode resultater på sikt. Det er ikke dermed sagt at man skal la være å være med på festligheter og ha det gøy med kompiser, sjekke opp damer osv. Det er jo en del av oppveksten, som man absolutt trenger å få med seg. Men det går ann å kombinere. Smiley
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune ska bli pappa :) på: 26. november 2008, 13:13
    Husk itj helt..Alt gikk så fort Huh

    Jasså? Jeg trodde du var kjent for å være litt av en hunk. Men tidlig utløsning altså...  :Smiley Grin

    Gratulerer, nå vil du nok sannsynligvis få nye verdier i livet.  woot
    8  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Intervju med Alexander Kirketeig på: 26. november 2008, 13:08
    Ryktene på bygda ville ha det til at ein deffa Alex nesten kunne vise til mageruter. Men før han vart totalt henta inn av "the dark side", var han lukkelegvis henta inn på den rette veg igjen!
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Eg hatar nynorsk på: 26. november 2008, 01:14
    Eg tykkjer me skulle kutte ut det norske språket og ha kunn engelsk som skriftmål. Då hadde ein sluppe utgifter til oversettjing, og me vart med ein gong meir med i det som skjer i verda. Tross alt er det jo berre rundt 4/5 millionar som snakkar norsk, så kvifor skal me vera til heft for resten av verdi! Nynorsken og bokmaulet kan me vel leggje på eit museum? Og når me fyst er på dei tankar, så kunne me jo ha skifta valuta og. Med euro istadenfor kroner, så hadde me vel slept denne finansuroa!

    Nei takke meg til, bokmål og nynorsk.. blæh!

    Wink
    10  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Intervju med Alexander Kirketeig på: 26. november 2008, 01:11
    Skal du lykes så bør du ta desse håra å lime dei på den der glatte brystkassen din. Gjør du det så kan du kanskje få noen til å tro at du er mann..

    Ja, jeg synes nå din psykiske filosofi er ganske interessant, det at du ikke har sperrer for hva du kan løfte. Der har ihvertfall jeg lært en del av deg. Ei vekt er jo bare et tall, og ikke noe mer enn det.
    11  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Intervju med Alexander Kirketeig på: 26. november 2008, 00:58
    Alex is the man!
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Imingen power kjører 10'ere, 200kg rawbøy film s.23 på: 26. november 2008, 00:16
    Imponerende med 200kg i knebøy i så tidlig alder. Dersom det ikke blir damer, festing og mopeder utover i oppveksten her, så kan det bli veldig bra dette fremover... Smiley
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Steroider - akseptabelt eller ikke? på: 25. november 2008, 20:42
    (Bare for å gjøre ting klart først så er jeg selv ikke interessert i å ta steroider.)

    Har lest mange steder her at du er idiot, dum eller bare lysten på oppmerksomhet viss du tar steroider. Men når det kommer til kjente bodybuildere i verdensklasse eller noen norske som er gode så er det plutselig akseptabelt. Da snakker man bare om hvor god han er som har klart å bli så stor. 
    Men er det noen som tar det for å blir stor og få noen lange blikk etter seg, men ikke vil stille i noen konkurranser er det plutselig mye verre.
    Hvorfor er det slik? 

    Jeg kan bare snakke for meg selv. Mitt synspunkt er at doping er en uting, uansett i hvilken setting det forekommer. Eneste settingen det er akseptabelt i er i medisinsk øyemed (sykehus o.l.), det det opprinnelig var utviklet for og da administrert av kynding medisinsk personell.

    Mange vil være uenig med meg i dette. Men dette står jeg for.
    14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 25. november 2008, 01:11
    foam = skum. sikkert skumplast han mener. dvs. myk kloss kontra hard trekloss.
    15  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Forholdet mellom benk,mark og knebøy på: 25. november 2008, 01:09
    Fordi di snyter seg selv for større treningseffekt, at jeg bryr meg om det på et treningsforum er vel ikke så utrolig rart, er det vel?

    Det som egentlig er rart, er vel det faktum at du synes det er teit at jeg kommenterer at de kunne fått mer ut av treningen sin, hvis de gjorde ting anderledes...

    Jeg bryr meg ikke om de som trener biceps og bryst, jeg ler av dem Wink

    Bergan har rett, og dessuten er skaderisikoen større ved feil teknikk i knebøy. Å ikke bruke litt tid på å få inn grei teknikk er å skyte seg selv i foten. Man kan rett og slett risikere å måtte betale med skader på et tidspunkt i fremtiden.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 480
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!