Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 28. juli 2011, 00:37
    http://video.google.com/videoplay?docid=9002284641446868316

    http://video.google.com/videoplay?docid=9002284641446868316#docid=-7619161192220036050
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 28. juli 2011, 00:09
    Norge bomber militære mål i Libya for å prøve å stoppe regimet og skaffe demokrati, folket der nede har selv ropt etter hjelp. Tror også ofte krig i bunn og grunn ikke handler om religion, men det brukes bare som et cover for å gå inn i forskjellige land. For meg er det verre når det dør 70 personer i Norge enn Irak, skulle bare mangle egentlig, bor tross alt her. Ville du sørget like mye om en mann døde i afrika, enn en du kjenner i Norge? Det er bare mennskelig.

    "Norge bomber militære mål i Libya for å prøve å stoppe regimet og skaffe demokrati" sier du...

    Breivik tok livet av 70 mennesker for å hindre at Islam skal ta over Europa for å beholde demokrati.

    Synes du virkelig at livet til et barn i Libya som går tapt i "demokratiets navn" er mindre beytdningsfullt? Da kan livene Breivik tok også rettferdigjøres. I "anti-islamiseringens navn".
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 27. juli 2011, 23:59
    Norge bomber militære mål i Libya for å prøve å stoppe regimet og skaffe demokrati, folket der nede har selv ropt etter hjelp. Tror også ofte krig i bunn og grunn ikke handler om religion, men det brukes bare som et cover for å gå inn i forskjellige land. For meg er det verre når det dør 70 personer i Norge enn Irak, skulle bare mangle egentlig, bor tross alt her. Ville du sørget like mye om en mann døde i afrika, enn en du kjenner i Norge? Det er bare mennskelig.

    Så kan vi ta en titt på europas terror historie...hvor mange % av disse er utført av muslimer? 0,3%.

    http://www.dagbladet.no/2010/07/21/magasinet/utenriks/terror/12636842/

    Skal vi regne ut "sannsynlighet" så var sannsynligheten liten for at det var en muslim som stod bak dette. Dermed så er disse konklusjonene alikevel ikke så logiske.

    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 27. juli 2011, 23:43
    Jeg synes det er en normal reaksjon jeg. Alle sier nå" ja det var dumt å anta at det var islamister" Men faen, er det så rart da?
    Det er kanskje en underliggende grunn for at såpass MANGE tar en slik forhasted besluttning. Det er nok ikke helt uten grunn

    Slik som visse islamist grupper har opperert i det siste, med terror, krig og bomber er det ikke rart vi tror det er dem. Når de atpåtil har truet oss, og varslet at slikt vil skje!


    Det er slike som deg som virkelig er naive, den dagen de virkelig bomber i Norge.

    Ja, det er "de islamistene" som driver terror, krig og bomber. Siden alle ønsker jo krig i sitt eget land. Krigen, terroren, bombene og livene som går tapt er i Irak, Palestina, Afghanistan, Libya, "Kurdistan" osv. Ikke Europa/USA.

    Så de eneste som driver krig, terror, bombing og drap er forøvrig mennesker med kristen bakgrunn, fra Europa/USA.

    Du syns dette var ille og de livene som gikk tapt var veldig trist?

    Norge har sluppet 500 bomber over libya...

    Ta den følelsen du, og hele norge sitter med nå, og gang den med 500. Slik har menneskene der nede det. Hver dag.

    Ta deg sammen, slutt å vær så trangsynt, egoistisk, ignorant og uviten.

    Et liv som går tapt, enten det er person fra Norge, eller Irak, er fortsatt like mye verdt.

    "DU SKAL IKKE TÅLE SÅ INDERLIG VEL, DEN URETT SOM IKKE RAMMER DEG SELV".

    Kesafathe bishoor`e gav.
    5  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Luksustrening på Aker Brygge på: 09. januar 2011, 00:16
    så det. var ment generelt:)poenget mitt var. hadde jg vært tjukk (fedme) så ville ikke jg ha bare blitt sendt til en tilfeldig pt. fler som er flinke, fler som kan litt og vært borti pter som kan helt minimalt

    Nei men en udyktig PT er bedre en ingen PT. En person uten intresse for trening har en veldig stor sjangse for å skade seg selv og gjør alt feil om denne personen prøver å gjør dette på egenhånd...

    Jeg mekker ikke på min bil etter å ha lest meg frem på internett om hvordan bremsepedalen virker. Den jobben gir jeg til en som i det minste har fagbrev i dette...
    6  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Luksustrening på Aker Brygge på: 09. januar 2011, 00:14
    der så spiller nok kosten en større rollen enn selve treningen faktisk.men dere er vel alle kostholdseksperter også

    Der er det lett å se hvor lite du kan om dette. En person som skal ned 20kg vil miste mye muskelmasse. Muskelmasse gir høyere BMR, en større motor vil forbrenne mer. Styrketrening er veldig viktig for at en person skal opprettholde en sunn kropp under en så drastisk vektnedgang.

    Trening i seg selv gir også høyere forbrenning, dermed kan en person på diett spise litt mer normalt for å ligge på underskudd.

    Ligger du på ræva under en diett kan du ikke spise noe som helst og ender sannsynligvis opp som tynnfeit med en ufunksjonell kropp og metabolisme.
    7  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Luksustrening på Aker Brygge på: 09. januar 2011, 00:10
    der så spiller nok kosten en større rollen enn selve treningen faktisk.men dere er vel alle kostholdseksperter også

    Nå siterer du en klinsik ernæringsfysiolog, og da sier jeg meg enig i at en person med NIH/AFPT utdanning IKKE kan gi kostråd/skrive ut dietter til syke personer. Men til friske personer som skal opp/ned i vekt, absolutt.
    8  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Luksustrening på Aker Brygge på: 09. januar 2011, 00:08
    Smiley. på generelt basis så kan ptene jeg har vært borti utrolig lite. sikter litt til sats, elixia og spenst! helt utrolig! Det finnes jo også folk der som vet hva de snakker om, men de er så underrepresentert til de grader! Og da at folk betaler 500+kr timen er en skam!

    Personlig trener på ELIXIA og SATS har nødvendigvis IKKE utdanning, og i bestefall en 30 sp studie på NIH som egentlig gir nok kunnskap til å bli treningsveileder og ikke PT. PT`er som har høyere utdanning, lang erfaring og relevant utdanning og sertifiseringer kan forstå og behandle en syk person, og også trene opp og gi den typiske kontor kroppen en forbedret helse. Dette iform av bedre kroppsammensetning og mindre skader/plager.

    Du må forstå det er forskjell på å jobbe som PT og faktisk være en PT.

    Enig at det desverre ansettes altfor mange i disse kjedene uten kompetanse, men du kan ikke generalisere.

    Hvis du faktisk tar turen innom studio jobbsprek, så ser du at her satser de nettopp på dette med kompetanse. PT`ene sammarbeider med lege, naprapat og ernæringsfysiolog. Her får man testet max 02, blod, kroppsammensetning og beveglighet hyppig. Dette i tillegg til komfort. Et medlemskap der inkluderer dette.
    9  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Luksustrening på Aker Brygge på: 08. januar 2011, 23:50
    jaja skryt på dere dette også

    Kan du fortelle meg hvordan en person som har en BMI på 40+ bør trene?  Finne et program på google?
    10  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Luksustrening på Aker Brygge på: 08. januar 2011, 23:44
    Nå er det strengt tatt ikke de mest kompetente PT'ene som redder livene til sykelig overvektige folk da.

    Spis mindre, tren mer. Trenger ikke PT for det lizzm Wink

    Du har jo iallefall ikke noe innsikt i dette...

    Sykelig overvektig drar til legen. Derifra blir han sendt til en ERNÆRINGSFYSIOLOG som setter denne personen på diett. Som du sikker ikke vet, så er aktivitet og trening en stor faktor når man skal gå ned i vekt (bedre lipidprofil, lavere blodtrykk,forbedrer insulinresistents osv).

    En overvektig person kan ingenting om trening, det kan ikke legen heller. Ernæringsfysiologen vet hvor mye denne personen må trene, men ikke mer.

    Denne personen vil bli anbefalt å oppsøke noen som kan trening : personlig trener.

    Personlige trener (kompetente) har ALT å si for at en sykelig overvektig person skal klare å få bedre livskvalitet, helse og lengre liv.

    Edit : jeg studerer klinisk ernæringsfysiologi og jobber som PT.
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: power-nutrition.no på: 23. mars 2010, 17:54
    fortsatt ikke fått noe...O M F G !
    12  Kosthold / Kosttilskudd / power-nutrition.no på: 10. mars 2010, 15:19
    Hei.

    Har seg slik at jeg bestilte 3stk ON Egg Protein 900g fra power-nutrition (1047,-) , og betalte 1143,- med visa (forhåndsbetaling). Dette gjorde jeg 19/01/2010. Den 27/1 får jeg lapp i posten om å hente proteinpulveret på posten, etter jeg måtte spør om hvor det ble av sporingsnr, det fikk jeg ikke til å starte med.

    Når jeg henter på posten så får jeg bare 2stk, ikke 3stk som jeg betalte for. Jeg sende mld til dem, den 27/1, og ga beskjed om dette. Dette skulle de fikse.

    Den 4/2 sender jeg melder igjen og spør hvor den ble av...de påstår de har sendt, men kanskje med feil adresse. Vennligst bekreft adressen sier dem...jovel, så gjør jeg det.

    Den 11/2 sender jeg mld på nytt og spør om de har gått tom eller hva faen det går i, hvorfor får jeg ikke boksen?

    Den 23/2 blir jeg litt lei og sier jeg kommer til å dele min dårlige erfaring om jeg ikke får det jeg har bestilt og betalt for så kjapt som mulig, + en kompensasjon.

    Nå er det altså den 10/3, og jeg har ENDA ikke fått det jeg har BETALT for.

    Jeg betalte den 19/1, og 10/3 har jeg altså ikke fått det jeg bestilte og ga penger for...nå har jeg vært tom for pulve en stund.

    Hva kan jeg egentlig gjør med dette? Kan de bare drøye det så lenge de vil uten noen form for konsekvenser? Det er jo rett og slett tyveri, de stjeler pengene mine...jeg har betalt og får ikke det jeg betalte for. Kan jo like så greit bare rane en person da?

    Jeg er dårlig på dette med lover, rettigheter osv. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med disse folka? For å få litt gang på det...føler meg ganske hjelpesløs egentlig.

    PS : har all infoen på "mine ordre" angånde dato, bestilling, betaling og svarene jeg har fått av dem.

    mvh,

    M
    13  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: NM i Bodybuilding og Bodyfitness på: 10. oktober 2009, 16:27
    Det er godt å se at det ikke bare er meg som ikke er superimponert over Fevang. Friprogrammet hans var knallbra, men jeg personlig syntes han holdt hvor obligatoriske posering altfor kort tid, og at det ble litt for mye "armer og bein". Jeg personlig foretrekker et friprogram som f.eks Daniel Myrvold sitt.

    Men det skal absolutt bli artig å se hva det blir av ham i årene framover, og jeg ønsker ham lykke til videre!

    Se for deg om alle som deltok skulle kjørt på med samme stil som han, dansing og "moves", fremover å virkelig posere kroppen riktig ift proporsjoner osv. Hadde ikke blitt noe Bodybuilding konk det da...underholdning er underholdning, bodybuilding er bodybuilding. Fin grense der....
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva faen er greia??? på: 09. januar 2009, 23:45
    Ifølge politiet, var det utelukkende personer av utenlandsk opprinnelse de hadde arrestert for de groveste overtrampene, og halvparten av disse hadde rulleblad fra før.
    Ingen snakker om å sende nordmenn ut av landet. Norge har sin skjerv av rotløs og idiotisk ungdom. Det betyr ikke at vi skal huse innvandrere som pisser på det landet de flykter til.

    De, av alle, burde ha plettfri vandel og eksemplarisk oppførsel.




    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=545996


    -Kun én av de pågrepne hadde palestinsk bakgrunn

    -Totalt ble 37 personer pågrepet etter gatekampene i Oslo sentrum i torsdag kveld. Alle er i alderen 15 til 27 år, og de fleste er norske statsborgere.

    -Tidligere i dag opplyste politiet til VG Nett at de fleste av de pågrepne hadde palestinsk bakgrunn. I en pressemelding i ettermiddag går politiet tilbake på dette. Kun én av pågrepne hadde palestinsk bakgrunn.


    15  Generelt / Loggbok Online / Myo`s treningsdagbok på: 24. desember 2007, 00:47
    ljgykjfgkhgfh
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!