Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Trening / Treningsprogrammer / SV: Kordan bli Rask? på: 14. september 2006, 00:17
    Kan jo nevne at den russiske vektløfteren David Rigert yppet seg mot den daværende russiske mesteren på 100 meter, David ledet klart de første 40 meterene for så å bli løpt opp og slått.

    Begynner å bli noen år siden dette nå...
    2  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Binais - 3 nye bilder side 97. på: 28. august 2006, 16:22
    Fjeldberg
    3  Trening / Styrkeløft / SV: Ruth Kasirye på: 04. mai 2006, 02:35
    "mister stormunn" ja jeg fortjener vel den når jeg er så dårlig til å få fram synspunktene mine. driter meg ut å skriver meg bare lenger inn i dritten. Skal bruke tid til å trene på å skrive bedre.

    Jeg syns vektløfting er en utrolig artig sport og respekterer og ser opp til alle de du nevner mr.benkpress. tviler heller ikke på at de trener seriøst, ville bare trekke fram Ruth som et eksempel på at det lønner seg å satse. Resultatene vil komme........

    Over and Out
    4  Trening / Styrkeløft / SV: Ruth Kasirye på: 03. mai 2006, 21:35
    Du har et par gode poeng og jeg innrømmer at jeg var litt for bestemt i mitt forrige innlegg. Innlegget var ment som heder til Ruth som er veldig seriøs med treningen sin og får betalt for det. Bredden på herre og damesiden er her i Norge ganske stor, men internasjonalt er den ikke fullt så stor. Geir Grønnevik og Per hordnes er vel de Seniorene i Norge som kan hevde seg best internasjonalt på herresiden. Det er klart at disse to trener veldig seriøst og bra. var kanskje litt fustrert av savnet etter Stian Grimseth når jeg skrev innlegget?! Men veien til en topp 10 plassering er klart kortere for Ruth enn feks Grønnevik. En av faktorene kan helt klart være breddeforskjell på dame og herresiden. En annen faktor kan være hvor mye man faktisk satser/ofrer for å bli god. Man spaserer seg ikke til en 7 plass i et EM. For å få gode resultater må det seriøs og god trening til uansett om man er dame eller herreløfter. Innlegget var ment som skryt til Ruth som har lagt ned mange timer arbeid for å oppnå gode resultater. Mente ikke å rakke ned på mannelige løftere..klart det er noen som trener seriøst der også.
    5  Trening / Styrkeløft / SV: Ruth Kasirye på: 03. mai 2006, 20:39
    Flott innsats av Ruth! Hun blir spennende å følge mot OL i 2008! Hun har hatt en utrolig utvikling som løfter pga seriøs og målrettet trening, Synd at det ikke er flere løftere i Norge som "vil" satse slik hun gjør! Det hadde hvert artig om vi hadde fådd frem flere vektløftere som kunne kjempe om en topp 10 plassering i 2008 OL! Men slik det ser ut i dag er nok Ruth den eneste vektløfteren i Norge som kan klare en Topp 10 plassering i 2008.
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: Førstegangsdeffer søker litt veiledning.... på: 05. mars 2006, 18:31
    Tunfisk
    7  Trening / Forum for ungdom / SV: Spiser som en gærning! på: 03. mars 2006, 05:33
    smarting du!hehe...hvilke servere henger du på da?hihi
    8  Trening / Forum for ungdom / SV: Spiser som en gærning! på: 03. mars 2006, 03:21
    hmm, vet ikke hva jeg hadde klart meg lengst uten; mat eller cs..
    9  Generelt / Antidoping / SV: Dobbeltmoral og steroider på: 03. mars 2006, 02:38
    Angående testing av kosttilskudd tror jeg det forekommer i liten grad. Syns huske en debatt for en tid tilbake da testlabber osv ikke ville ta på seg ansvaret for å teste kosttilskudd for privatpersoner. Des mer profilert et kosttilskuddsfirma er, des mindre sjanse er det nok for at kosttilskuddet er "forurenset" Men kan nevne at det kosttilskuddet jeg hadde tenkt å kjøpe var profilert av en stort og seriøst firma
    10  Generelt / Antidoping / SV: Dobbeltmoral og steroider på: 03. mars 2006, 01:31
    supertungvekteren nn : ba selv om å bli dopingtestet 12 ganger i året. Det er blitt bevist at urent kosttilskudd var årsaken til den positive prøven. Tviler på at noen er så dumme at de selv vil dopingtestes så ofte som mulig for å bevise at de er rene, hvis de tror det er noen som helst fare for at de har fådd i seg ulovlige stoffer! Urent kosttilskudd er horribelt og skammelig!
    Vurderte et kostilskudd selv for en stund siden som i følge levrandøren og mattilsynet var rent for ulovlige middler. etter ligg research fant jeg selv ut at dette ikke var tilfellet. At toppidrettsutøvere går i denne "fella" er rett og slett synd. Å bruke doping bevisst kontra det å få det i seg ufrivillig er to vidt forskjellige saker. Jeg tror vanlig kostilskudd er nødvendig for mange for flesteparten av norske toppidrettsutøvere hvis de skal hevde seg internasjonalt. Synes derfor at det er skammelig at det ikke finnes annet enn en såkalt risikovurdering av kostilskudd foretatt av olympiatoppen. Et sammarbeid mellom Olympiatoppen og feks Proteinfabrikken for å garantere rene produkter som norske utøvere kan bruke uten å være livredde for å teste positivt på en eventuell dopingtest. Et slikt sammarbeid ville hele idrettsnorge tjent på. salget av kosttilskudd ville gått opp samtidig som utøverne vil ha et bedre ernæringsmessig grunnlag for å prestere bedre i de idrettene de måtte bedrive.
    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Bulkmeny på: 01. mars 2006, 13:55
    Egg da? det er jo en fin proteinkilde. Du kunne vel tatt noen t-skjeer med olivenolje for å være sikker på å få i det nok fett. Kan godt hende at Avokado og nøtter holder for deg, men prøv deg frem. Å erstatte kjøtt med fisk går nok greit! vent et par uker for å se om opplegget fungerer. Hvis det gjør det så er det vel helt perfekt for deg! Det som funker for en person trenger nødvendighvis ikke å fungere for en annen! lykke til! fortell om hvordan det går!
    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Bulkmeny på: 01. mars 2006, 13:42
    hallo!

    Jeg hadde i hvertfall ikke økt i kroppsvekt med et slikt kosthold. Bra at du spiser mye frukt og grønt! De nøttene er heller ikke dumme. Men at du får nok protein fra kilder som nøtter og youghurt skal du ikke være helt sikker på. Generelt syns jeg det blir for lite mat. Få i deg mer karbohydrater og protein. Du skal tross alt opp i vekt og da er det ikke annet å gjøre enn å få i deg masse mat. Mer kylling,Biff og fisk for protein. Mer havregryn poteter,pasta og ris for Karbohydrater. sunt fett får du til en viss grad gjennom nøtter. 2 brødskiver til frokost er da ingenting for en som vil opp i vekt! fyr på med 3 tykk brødskiver med skinke og egg på!
    13  Trening / Forum for ungdom / SV: Sjera? på: 05. februar 2006, 01:41
    hallo!

    Stemmer nok at vektløftere og styrkeløftere ikke får pump, i hvertfall ikke i samme grad som kroppsbyggere. Dette har med belastning, repitisjoner og antall muskelgrupper som er involvert i løftingen.

    kroppsbyggere trener som oftes en muskelgruppe om gangen, med moderat belastning og mange repitisjoner. Vektløftere og styrkeløftere bruker mange muskler samtidig i gjennomføringen av et løft. De løfter også tyngre og med betydlig færre repitisjoner.
    I konkuranser tar de et løft om gangen. dvs en repitisjon med høy til maksimal belastning. Blodet samler seg derfor i mindre grad i En muskel/muskelgruppe hos styrkeløftere og vektløftere. De trener rett og slett ikke for å oppnå pump og økt muskelmasse. Målet deres er å løfte tyngst mulig.
    Slett meldingSlett
    14  Kosthold / Kosttilskudd / ThermoSyne på: 21. januar 2006, 18:40
    HAllo..

    Er dette et produkt som er helt sikkert å bruke med henhold til dopingprøver osv?
    Noen som har peiling?

    takk på forhånd
    15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Grønn te på: 13. januar 2006, 19:20
    Hallois!:D

    Har fådd med meg at Grønn te skal ha gunstig helseeffekt. Derfor har jeg gådd til innkjøp av twings green tea. Lurer på om denne te typen er "bra" nok`??

    Håper noen har anbefalinger om hvilket merke jeg skal kjøpe?! Har tenkt å kjøpe inn i Grønn te i pilleform etter hvert også. Noen som har en anbefaling her?

    Takk på forhånd
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!