Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Åpent forum / Dameklær str. L ønskes kjøpt! på: 25. oktober 2014, 14:58
    Hallo!

    Jeg ønsker å kjøpe dameklær for en billig penge/eventuelt gratis. Ca str L. Det blir vel ca str 46? Vil jeg tro. Jeg er 160 høy og veier 76 kg. Jeg har en del mage. 85 D i BH str. Det kan godt være gammelt tøy, og trenger ikke være spesielt fancy.

    Så hvis du har noen klær du skulle blitt kvitt, så t gjerne kontakt med meg:) jeg er mest interesseert i tightser (både vanlige og treningstightser), div treningstøy, olabukser med MYE stretch, så mye at man ikke skulle tro det var olabukse fordi den er så god å ha på. Haha. Topper, og singletter. Utejakker osv.

    Jeg kan hente det om det er i Oslo/Akershus området. Hvis ikke betaler jeg porto i tillegg.

    Send en privat mld her, eller send Mail på hpettersen86@hotmail.com
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Søker "slankevenninne":): på: 19. oktober 2014, 03:45
    Heihei! Jeg er ei jente på 24 år, og bor i Akerhus. Jeg savner forståelse og motivasjon i hverdagen min, og ser etter en eller fler "slankevenninne(r)". Jeg ønsker en jente, som sliter med det samme som jeg sliter med. Jeg er litt lei av å lese alle suksesshistorier overalt. Jeg er over 20 kg overvektig og har sliti med vekta hele livet uten å klare å gå ned i vekt og bli der. Jeg sliter med overspising, noe som ikke hjelper i det hele tatt på vektproblemet.

    Så jeg søker deg som har utallige mislykkede slankeforsøk bak deg, og som trenger å gå ned over 20 kg du også (ikke et krav). Men jeg er også lei av å se tynne jenter klage over vekta over alt).  Hvis du sitter fast i et svart hull, fylt med mat, mat, mat, skuffelser, og motgang, og vil ha noen å dele erfaringer/tanker/følelser/tips og motivasjon med så kontakt meg gjerne her eller på hpettersen86@hotmail.com.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!