Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 21
  • 16  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Veien videre mot NM2012, AF+175 på: 08. oktober 2012, 09:56
    Støtte, beundring, glede, nytelse, et spark bak, en utstrakt hånd og begeistring herved sent Wink
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 08. oktober 2012, 09:45
    Tusen takk begge to Smile Veldig, veldig fornøyd og overrasket selv. Skal få orden på ryggen og fortsette med det jeg gjør, så bør det meste bli gradvis litt bedre de neste årene. Må jo prøve å utfordre de evigunge kongene på toppen; Christian, Håvard og Sondre;) Men jeg er nok ikke alene om det, så med pågangen som er nå blir det spennende å se nivået de neste årene!

    Hehe, mulig det er noen "hvite" ute å går;) Men jeg vet spesielt at Håvard og Christian har hatt noen ganske solide løft opp igjennom årene. Hva de gjør nå vet jeg dog ikke:)
    Poenget er at det overhode ikke er nødvendig med sånne løft for å stille i AF som debutant:)
    18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 07. oktober 2012, 22:15
    Endelig noen bilder jeg treffer på poseringen woot
    19  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut 2012. 4. PLASS I NM:))) på: 07. oktober 2012, 10:37
    Hipp hurra for meg!!!
    Ble en 4. plass i Nm og strålende fornøyd. Kunne rett og slett ikke gått så mye bedre. Satt poseringene litt bedre enn sist helg, litt bedre på styrke og litt bedre på roinga. Litt skuffet over at jeg fikk 2 underkjente i pullupsen igjen pga samme feil; dultet borti stativet med foten på vei opp... unødvendig.

    Det ble 24 godkjente pull, 51 godkjente dips (klasseseier) og 3.00.6 (tror jeg) på 1000m. Hadde et håp om å ta selveste Landsem da han rodde før meg på 2.59.9, men de siste 100 ble for tunge. Uansett 2. plass:)

    Ettersom jeg er helt i tetsjiktet på styrke/ro-rundene vil nok fokus bli å jobbe med skulderpartiet og generell masse til neste år. Da bør pallplass være innenfor rekkevidde:) Men ettersom jeg synes roing er gøy kommer jeg nok til å legge ned et betydlig stykke arbeid på å komme meg et godt stykke under 6.20 på 2000 slik at jeg kan delta på Nm der og. Mange nye mål, det er viktig:)

    Emy: er 184, så var blant de laveste i finalen:P
    Opererte ryggen sist Januar, og har ikke vært helt bra. Av den grunn har mark og bøy vært aktuellt.
    Hadde før det perser på 172.5 i bøy, 212.5 i sumo og 145 i benk. Helt på det evne vil jeg tro. Vet noen av Af-gutta er oppe i 180 benk, 200 i bøy og 250 i mark, men det er nok virkelig blant de sterkeste, og absolutt ikke nødvendig for å være med;)

    20  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 06. oktober 2012, 05:31
    Da smeller det!!

    Vondt i hodet, sulten og tørst- allikevel klar til å rocke scenen. Har tørket opp litt i natt etter 1/2 flaske rødvin og biff i går. Bare å skape litt trykk før klokken 9 nå.
    Akter å spise 50g ris, 200g kylling, 1 banan og 1 snickers 3 timer før. Blir bra det:))

    Later!!
    21  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 05. oktober 2012, 16:20
    Det var da voldsomt hyggelig Ken!:))
    Ja synes du så farlig skarp ut i dag, så tror nesten jeg må sette deg på listen over de jeg regner med er foran meg i prejudginga:P Uansett, man kjemper for seg selv, men samtidig håper jeg da flest mulig går videre fra teamet vårt:)

    Sees til innveiinga skinny boy!;)
    22  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 04. oktober 2012, 12:19
    Inbody tatt!

    Har tatt denne 6 ganger over 2 år nå. Såvidt jeg har lest og forstått er denne testen lite egnet til noe annet enn å sammenligne sin egen form, da om testen tas under like forhold fra gang til gang.

    Har siden Juni mistet 6 kg fett, og 2.4 kg muskler.
    Sist høst var min 2. ordentlige diett.
    Ift. den har jeg nå 0.5 kg mer muskler, og 2.7 kg mindre fett, så greit fornøyd med det etter et trøblete treningsår.

    Har ligget ganske lavt i kalorier siste mnd, så vil tro noe av muskelmassen har gått tapt der. Vil derfor prøve å unngå å komme så høyt i fett til neste høst, slik at jeg kan bevare litt mer masse, og forhåpentligvis miste 1 kg fett til. Føler jeg fortsatt holder litt på bena og ryggen ift de beste.

    Prosenten var forøvrig 6.9, uten at det behøver å bety noe:)
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 04. oktober 2012, 09:37
    2 dager til NM!! Våknet op med litt vondt i ryggen i dag, men tror det skal gå greit.
    Prøver et litt annet opplegg opp mot NM enn NOrway open.
    Har ligget lavt i karb fra søndag tom tirsdag. Onsdag økte jeg karben kraftig opp til 400g, og har resultert i litt bloathedness. Planen er så å gå ned til 250 i dag, og 150 fredag.
    På lørdags morgen vil jeg ha en refead med karb og litt "trøkk-mat som peanutsmør"

    Meningen med dette er å fylle lagrene på onsdag. Problemet med å karbe opp for min del er at det er ikke da jeg ser hardest ut(tror jeg). Derfor vil jeg ta ned karb til vedlikeholdsnivå(trener jo tross alt ikke), for så å karbe opp litt lørdags morgen. Da vil glykogenet rekke å nå musklene, men ikke bære med seg noe vann ut til huden.


    Jeg vil drikke mye vann, type 8 liter helt frem til fredags formiddag. Etter det vil jeg bare drikke for å slukke tørsten.
    Salt eksperimenterer jeg ikke med, kan ikke fucke med for mange variabler, da vet jeg ikke hva som har gjort hva:))

    Inbody-test om 30 min for moro skyld, spennende:) Grin
    24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 03. oktober 2012, 19:32
    Takk for det Baliba! Ja er bare å slenge seg med, kanskje vi ti slutt når 50 deltagere, DA blir det moro:))
    Veide ca 85.5 tenker jeg, så blitt noen kg lettere:P
    25  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! på: 03. oktober 2012, 18:54
    Ble et laaaaaaaangt opphold på logginga her. Dette skyldtes mye pga jobb, men også pga stor usikkerhet rundt ryggen og  gjennomføringen. Har hatt noen smeller siden operasjonen i vinter, men har nå gjennomført Norawy Open med en finfin 6. Plass!! Grin Grin Veldig fornøyd med det!

    Det var 27 deltagere, mens bare 15 gikk videre etter innledende "cut" som gikk på symmetri. Symmetrien er vel mitt svakeste punkt. Kanskje ikke symmetrien, men mest størrelse og hardhet. Var av den grunn litt nervøs for at jeg ikke skulle gå videre. Må vel også innrømme at en del av poseringene ikke satt, noe jeg virkelig må og kan forbedre til NM!!

    Gikk videre og styrkerundene kunne begynne. Jeg visste at jeg her ville gjøre det bedre enn på symmetrien, og så skjedde. 25 godkjente pullups med 1 underkjent, samt 50!! godkjente dips med 2 underkjent. Veldig fornøyd med begge to, og klatret betraktelig på lista etter det!:)

    Deretter var det egentlig duket for mitt antatt sterkeste kort- roingen. Ettersom jeg kommer fra utholdenhetsiden har jeg nok en fordel på denne grenen som varer pluss-minus 3 min. En slags type mellomdistanse, akkurat som 800m på friidretten som jeg konkurrerte i for 10 år siden;)

    Det var denne øvelsen jeg var usikker på om jeg fikk fullført pga ryggen. Hadde fått trent bra inntil 3 uker før, men da smalt det. Det ble 3 uker uten roing, uten cardio og uten noe styrke på beina. Dette tatt i betraktning er jeg fornøyd med 3.01 og 3. plass. Det var ingen ringere enn verdensrekordholder Håvard Landsem og europamester Christian Egner som kom 3 og 0.5 sek før meg. Spesielt artig var det å ro side om side med christian ettersom vi veksla hele veien om å lede. Gale speakere og høylydte publikum gjorde dette til en super opplevelse!!:)) Hadde en test for 4 uker siden som antydet vesentlig bedre tid, men ser meg allikevel fornøyd med dette. En annen ting er vel også at energinivået de siste 4 ukene har tært på styrken, så det er nok også en medvirkende årsak, noe som gjelder fler enn meg vil jeg tro:P

    Uansett en artig men slitsom opplevelse med mange hyggelige mennesker. Veldig imponert over noen av deltagerne, og veldig glad for at jeg har funnet et team som fungerer. Et team som har profiler som Christian Egner og Håvard Landsem, men også vanlige "dødelige" jordnære folk.

    Til slutt noen bilder;
    26  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132 på: 26. juli 2012, 19:09
    Ligger på 230 til 250 her, så mange veier til rom. (selv om det bare er en vei til mekka, og det er min;)
    27  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132 på: 15. juli 2012, 11:08
    Går ikke an å si 15%, er jo helt avh av kroppsvekten din;)
    28  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132 på: 14. juli 2012, 23:52
    Ja, haha. Enig, kaliper er og vanskelig. Beregningen til fettprosent driter jeg egentlig i, sammenligner bare mm målinger, med utgangspunkt i føflekker og cm fra navel. Høres jo ut som om jeg er full av føflekker, but you get the drift;)) Hva gjør du? speilbilde?

    6-700 er jo egentlig ikke ille om man tar det 4 ganger i året eller noe:P
    På inbodyzermålingen står vann som en egen post, har ikke sett så nøye på den, og ja, den er nogenunde sammenlignbar under like forhold for samme person. men det er jo egentlig bare for moro skyld. Jeg forandrer jo lite utifra den, bortsett fra diett og virkningen av den ift tap av muskelmasse vs fett.

    Hvordan går det med ryggen når du kjører såpass mark?
    Og, hvordan ligger du an ift mandagen/tirsdagen om 10 dager?Smiley
    29  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132 på: 14. juli 2012, 17:59
    Hvorfor er min borte da, merkelig. Ser ikke hvor jeg kan få den op heller Huh
    30  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132 på: 14. juli 2012, 14:11
    Ja mulig det altså, har hørt om folk som har litt forskjellige erfaringer, men at den reklamerer med 9798% ift dexa. Den er uansett sammenlignbar for en og samme person til en viss grad. Har brukt den 4 ganger, og det stemmer bra med klype-målinger ift hva jeg har mistet av fett og muskler under diett.
    Uansett, klypa lyver ikke;)

    (Dog har du ikke 75kg muskler om det ikke inkluderer vann, DET kan jeg garantere woot)

    Men at skjelettet veier så lite er det mange som ikke vet. Lurer på hvor mange ganger jeg har diskutert med folk som sier de veier mye fordi de har "kraftig" benbygning:/

    Vet du hvor mye dexa koster?

    Forøvrig latterlig at de har fjernet den, nesten så jeg ikke gidder følge med eller logge mer:P
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 21
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!